Pri vratih je pozvonilo in šla sem odpret. Pred vrati je stala moja mami. ''Van?'' sem rekla. Že od nekdaj je ne kličem več mami. In tudi že 2 leti je nisem videla. ''Kaj počneš tu?'' bila sem šokirana. Vanessa je nekaj minut le stala in me gledala. Jaz pa enako, oblečeno je imela rjavo krilo, zeleno majico in na glavi je imela ruto. Izgledala je izmučena.
Po nekaj minutah odmora se je obrnila in šla tiho po stopnicah. Hitro sem se obula in ji sledila. Prišli sva pred blok kjer je bil parkiran njen star siv avto. Odhitela je do tja in odprla vrata zadnjih sedežev in ven je skočila mala, temnopolta deklica. Samo stala sem in jo gledala. Videla sem kako so se njene temne oči zableščale. Nasmehnila se je in videla sem njene male popolne zobke. Van jo je prijela za rokico in jo pripeljala k meni. ''Je to...'' sem rekla s solznimi očmi ''Ja, to je Melodie Kaelynn Boyle.'' je rekla hitro. Obrisala sem si solze in rekla ''lepo da sta prišli na obisk''. Vanesin odgovor pa je bil ''lahko stopimo gor. Ko smo prišle k stanovanju je Van deklico posedla na sedežno, meni pa pokazala naj ji sledim in odšla na hodnik. ''Mislim, da boš morala prevzeti mojo vlogo v njenem življenju'' je rekla ''Če pa se šolam? Rekla sem ti da če jo želiš obdržati jo boš vzgajala ti'' je bil moj odgovor. ''Poglej, Ave. Ne morem'' ''Ampak na to bi lahko mislila prej'' sem ji odgovorila ''Lahko bi prevzela malo odgovornosti se ti ne zdi!'' je rekla tokrat sem čutila malo jeze ''Mama, za to sem se ji odpovedala. Da bi si lahko uredila normalno življenje'' sem rekla. Njena jeza se je v trenutku spremenila v žalost ''Averey, raka imam. Ne morem nisem zmožna, kemoterapija me vsak dan bolj utruja.'' je rekla in odšla proti vratom, stekla sem za njo. Ko sva prišli po stopnicah do dvorišča je odprla prtlažnik in ven dala temno vijoličen kovček in rekla ''Nočem da gleda kako umiram'' je rekla zaprla prtlažnik. Sedla v avto in se odpeljala. Sedaj sem ostala jaz in kovček in v tistem sem se spomnila da je gor še otrok in s kovčkom v rokah sem stekla v stanovanje.
Next?
27. avgust 2013
Ko sem prišla gor sem se vsedla zraven Melodie. ''Živjo'' sem ji rekla, ''Si ti moja mamica?'' je rekla, pokimala sem ona pa me je objela.
Živijo, sem Averey Boyle. Stara sem 18 let in živim z najboljšo prijateljico Hannah. Prej sem živela z babico. Že od malega. Saj sta imela oče in mama probleme vedno sta se kregala oče pa je bil včasih pijanec. Da bi me mami zaščitila je skrbništvo predala babici. Očeta nisem videla že od 3 leta. Mami pa me je včasih obiskovala.
Pri 15 sem zanosia s takratnim fantom, Joshuo. In zanosila. Nisem si želela uničit življenja zato sem jo hotela dati v posvojitev saj sem imela pred sabo še skoraj vsa najlepša leta. A mama ni bila za to in je rekla da jo bo ''posvojila'' ona. Od hčerinega rojstva se z mamo še nisem videla.
Z očetom sem navezala stik preko maila.
Ime mu je Craig Vann. Star je 39 let in živi v Franciji z družino. Ženo Rose ter tremi hčerkami in sinom.
28. avgust 2013
Jaz:
Hannah:
Melodie Kaelynn, moja hčerka.


28. avgust 2013
To pa so slike ki mi jih je oče nekaj mesecev nazaj poslal po emailu.To so: Celine, Abel in Felicite. Celine in Felicite sta dvojčici stari 9, Abel pa je stara 7.
To pa je Bastien, star je 13 let.
28. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani