Odločla sm se da bom začela pisat zgodbico o 1D(: Upam da vam bo ušeč!
----------------------------------------------------------------------------
Sem Maja, živim u Sloveniji, imam 17 let in sem totalnoo obsedena z one direction, moj ''najljubši'' član je Zayn.* Najbolj od usega si želim, da bi jih spoznala/ šla na njihov koncert...okej, preidimo k dejstvu.

Bilo je navadno jutro, prvi dan počitnic. Počitnic, tistih, ki se jih vsi najbolj veselimo - poletne počitnice. Zbudila sem se in kot ponavadi sem bila sama doma.
Pogledala sem v hladilnik a kot vedno, bil je poln noter pa nič dobrega za jesti. Zavzdihnila sem in poklicala Izo, mojo najboljšo prijateljico. Pogovarjale sva se skoraj cel čas o one direction - podobno Izi. ;P prosila sem jo naj pride k meni ker mi je zelooo dolgčas.
Rekla je, da nemore. -.-'' Ampaak usaj nekaj me je uprašala, kar ni u zvezi z 1D..
če bi šla z njo in Tejo (najino bf) na bazen..Končno bom nekaj delala na ta dolgočasen dan.! -.- Seveda, ob 11h pred vhodom v bazen? Iza je samo odgovorila z glasnim
Okeeeej in prekinila. Ja, to je ona. 5 centov manj bo 'porabila' na
telefonu, če ne reče adijo, haha. ;D Tako, ura je bila 9 in spakirala sem si torbo in odšla v merkator po sendviče. ;p Za seboj sem zaslišala glas, ki je bil podoben Liamovemu.. Nisem se obrnila, saj sem vedela, da ni mogoče, da bi bili 1D v Sloveniji..
Kaj bi sploh počeli tukaj?.....Prišla sem do blagajne, in nato zaslišala smeh. Obrnila sem se, da bi pogledala če je za mano. Nobenega ni bilo ;o. Očitno se mi je samo zdelo. Vzela sem telefon in odšla na Facebook, da bi preverila, če je kaj novega, a ni bilo. Ker sem bila preveč zatopljena sem se zaletela v nekoga.
"ups, oprostite mi, nisem vas videla!" dvignila sem pogled in ob tem spustila telefon na tla. Pred mano je stal Zayn. hey, beautiful! je rekel. "ups, oprostite nisem vas videla!" dvignila sem pogled in ob tem spustila telefon na tla. Pred mano je stal Zayn. "hey, beautiful! Obrnila sem se okrog in čakala, da mi nekdo reče da je to samo človek, ki ima zaynovo masko.(like skrita kamera)
Namesto tega, sem videla še ostale štiri fante, Louisa,Nialla, Harrya in Liama. Oprla sem usta in izdavila: Hey.
Zasmejali so se. "I'm guessing you're our fan right?" je rekel Louis. Pokimala sem "I..." sem rekla. Do mene je prišel Harry in rekel "Yeah, i'm guessing it's a big shock,
but we kinda saw your tweet so we came to se Slovenia.
And you have right it's beautiful here."
Zastal mi je dih. "Harry Styles mi je zdajle rekel,da so videli moj tweet." sem si mislila.
Zasmejala sem se "Wow, you saw my tweet? I can't believe it.;oooo
O my gosh!"

------------------------------------------------------------------------------------
Upam, da vam je prvi del ušeč.* Nadaljujem?
17. julij 2012
u83612
u83612
nexttt
17. julij 2012
neeeeeeeeeext!
17. julij 2012
nextam*
------------------------------------------------------------------

Spogledali so se in nato sem slišala Zayna za mano: "Hey, girl! Your english is really good!"
Zardela sem a nevem zakaj. "Thanks" sem rekla nazaj. "But we kinda got a surprise for you. We actualy know how to talk in your language" Izbuljila sem oči "Like i'm going to belive you" sem rekla. "Oh, you don't?" je rekel Niall. "No Irsih boy, i don't" sem se zasmejala. Watch out we got a badass overhere!" je rekel Liam. zasmejali smo se a nato so mi res dokazali da znajo in tako smo se ves čas pogovarjali - v slovenščini.
Bila sem zlo navdušena nad tem. "Torej.. Tvoje ime?" je uprašal Harry. "Maja" sem rekla. Maja? Nikoli še nisem slišal za to ime ampak nevem, meni je všeč" je rekel Zayn in mi namenil tisti njegov najlepši pogled jaz pa sem se skoraj stopila. ^-^
Nato mi je začel zvoniti telefon v roki. Bila je Iza. "pa kje si ti ženska? pred pol ure smo bile zmenjene! se je drla name.
Zasmejala sem se počakajta še 15 minut aja pa ful veliko presenečenje mam za vaju!" (tudi oni dve sta bile Directionerki).
"Torej, načrt je tak. Pred pol ure naj bi se dobila z mojima prijateljicama na bazenu a sem zaradi vas zamudila! Torej, z mano greste tja, ker hočem da vas vidita še oni dve. Ker smo pač vse Directionerke" sem rekla;P
Spogledali so se med sabo.
"Nam je okej!" so rekli.
Nasmejala sem se. Prav. Gremo. Čez 15 min. moramo biti tam.

#Iza
Nemorem verjeti! Maja ni še nikoli zamudila pol ure. In rekla je da ima velik presenečenje za naju z Tejo. Midve lahko samo še ugibava kakšno. Upam, da bo res 'veliko'...

#Niall
Wow. Samo wow. Maja je res uredu punca. Nisem še spoznal lepše in bolše. Tako je sproščena.. tudi okoli nas. In Zaynu je zelo všeč. Res mu je. Kako jo gleda veš čas. Tako lepo nobenega ne gleda. Še mene ne!
Zvlekel sem ga stran. "Zayn. Po pravici. Ti je Maja všeč? Kako jo gledaš, veš čas. Tako nežno!"
Zardel je "Ammm ne ni mi všeč.." je rekel. Udaril sem ga po hrbtu. "Ne laži mi Zayn. Komu drugemu ja. Meni pa ne" sem mu rekel. "Ja prav! Ušeč mi je. Ampak poznam jo šele pol ure. Mislim da je tudi Harryu všeč. Kako se suka okoli nje veš čas!" "Uuuuu Zayn je ljubosumen!" sem rekel. Grdo me je pogledal potem pa odšel stran

#Maja
Zayn in Liam sta se nekaj pogovarjala in kar na enkrat je Zayn zakričal. Kako sem se ustrašila, da se mu je kaj zgodilo!
Končno smo prišli. Iza in Teja sta debelo gledali ko sta videli da sem prihajala z fanti. Zasmejala sem se in jih predstavila med sabo. Nato so se začeli pogovarjati in na koncu smo postali res dobri prijatelji. Videla sem kako lepo Niall gleda Izo..
Ali pa kako Harry gleda Tejo!

#Harry
Z Janino smo prišli do bazena. Tam sta čakale dve punci. Verjetno sta bile to Iza in Teja. Pristopili smo in se predstavili. Kako so punce luštne ko zardijo. Kako je Teja lepa. o moj bog. Rada se zafrkava, rada
zganja norčije in vse. Moja sanjska 'ženska'
bi lahko rekel.

#Zayn
joj, kako je Maja lepa. Res. Kako lepe oči ima,
in njeni lasje joj. Moram priznati da mi je všeč. Ja poznam jo dobro uro ampak ok, res mi je. Ko smo spoznali Tejo in Izo smo se imeli res lepo.
Videl sem Nialla in njegove svetleče oči ki so gledale Izo. Take oči ima samo takrat ko dobi pred sabo hrano, haha. Mislim da je Iza Niallu res všeč.
"Niall oči ti bojo iz jamic skočile" sem rekel. Niall se je zmedel in me pogledal tako kot vsi ostali. "Zayn? Zakaj?" "Oh, vsi vidimo kako gledaš Izo." oba sta zardela. In nastala je tišina. Nato me je Maja pogledala in mi namenila tisti pogled ki je govoril,da naj se umirim. "Ja, a ni res?" sem ji rekel nazaj. "Mogoče, ampak pusti ju primiru!"
mi je zavpila nazaj.
Počasi smo se odpravili domov. "Kje boste spali?" je vprašala Teja. "Nevem, naš meneđer nam je zrihtal nek hotel, ampak saj se še jutri vidimo, ane?"
je vskočil Liam. Okej jaz grem domov, sem rekla. Poslovili smo se in si zaželeli lahko noč..
Ko sem sama hodila po cesti mi je bilo kar precej strašljivo,
pa še ura je bila točno 0:00! Zdelo se mi je, da sem slišala korake za sabo.
Kot, da nekdo hoče uloviti. Obrnila sem se, a ni bilo nikjer nikogar.
Začela sem teči, bilo me je zeloo strah.
Tako hitro sem tekla, da sem se spotaknila in padla. Za sabo sem zagledala...

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nadaljujem?;D
18. julij 2012
en velik next (:
18. julij 2012
nexttt
19. julij 2012
next!
19. julij 2012
u80719
u80719
neeext!!!
29. julij 2012
u101946
u101946
Neeeext:3
https://www.igre123.com/forum/tema/until-1d-are-just-a-dream-and-they-turned-into-reality/38840/ oprosti ker oglašujem:3 bi kera brala?
29. julij 2012
next
30. julij 2012
u160776
u160776
next
31. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg