NAPISANO PO RESNIČNI ZGODBI.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Odločila sem se da bom napisala zgodbo mojega za******* življenja. Upam da mi boste pomagale/I priti v boljši svet.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj ti še lahko bolj uniči veselje do šole, kot pa sošolke ki te sovražijo? Mislim da mogoče kakšna smrt ali pa kaj takšnega...ampak jaz sem veselje do šole na tej zabiti šoli izgubila..nimam ga več, preprosto odšel je.. :/ Moje osnovnošolsko življenje so mi uničile moje sošolke. Nimam več volje do učenja.
Izgubila sem že itak skoraj vse....SKORAJ.
Sošolke me sovražijo, jaz pa sploh ne vem kaj sem jim naredila. Uničile so mi celo moje šolstvo. Nikoli se še nisem počutila tako sovražno, in da jaz nekoga tako sovražim, da bi najraje šla do tiste osebe in jo ubila...res, dobesedno. Zdaj boste mislili da imam neke psihične probleme, ampak jih nimam. Samo sovražim te osebe tako da bi jih najraje mučila do smrti.
ONE so tiste, ki so krive da imam nesrečo v ljubezni, ONE so krive da sem se v šoli poslabšala, ONE so krive da nisem več takšna kot sem bila prej, in ONE so krive da sem izgubila veselje do vsega.
Res ne morete verjeti kakšna čustva me zdaj preplavljajo, in bi najraje zaspala in se nikoli več zbudila....Ko bi le prišla na en boljši svet, kjer ni prevar, prepirov, sovraštva, ampak same pozitivne in dobre stvari.
Vsi me sovražijo in jaz njih....Ali še me boš ti, ki zdaj bereš to? Kaj si misliš o tem? Imaš kakšno mnenje? Prosim malo premisli in ga napiši. Če želiš da nadaljujem napiši mnenje in next prosim
Hvala vsem<3
-----------------------------------------------------------------------------------


22. oktober 2013
u148413
u148413
Ja res težko živet če te nekdo sovraž.
22. oktober 2013
vem... :/
22. oktober 2013
u148413
u148413
Ne oziri se na njih....... Predstavli si da jih ni...... Pa sej maš verjetn tut druge prjatlce ku te majo rade
23. oktober 2013
ja, sam ne u šoli.
23. oktober 2013
Tut jas sm neki časa nazaj bla v takšnem stanju. Use je blo kr neki ampak čez čas hitro ugotoviš,da se nimaš za kaj sekirat. Bodi močna pa si najdi ktero drugo prijateljico v šoli. Tista,ki preživlja podobne trenutke. Gotovo se bo našla kakšna lp
26. oktober 2013
Drgač je bla tole zgodba ampak vseeno. Če se mi bo to zgodil bom pomislila na vaju
*TEMA ZAPRTA*
08. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani