Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
neeeeeeext!!!!!!!
big-smilie
08. julij 2013
Next smile
08. julij 2013
u117837
u117837
hwala za nexte!! :*
***************************************************************************************************************
bilo je že temno in hladno, se vedno sem sedela na klopci, zacelo me je zebst. na enkrat so mi obraz prekrile tople roke. ''buuuuuuuuuuu!!'' takoj sem prepoznala glas, bil je Luka. '' Luka!!! hoces da umrem?!'' oba sva se zacela smejat ko nora. omaknil je roke in se vsedel zravn mene. ko smo se nehala sem prijela njegove dlani in si jih dala na obraz, da me ogrejejo. ni me spraseval zakaj sem to storila vedelj je zakaj. nekaj casa msa sedela na klopci, obrjena en proti drugemu. ''hvala da si prisel, tu je tak bed. sicer sem se preden si prisel pogovarjala z bratrancem od jacoba, maxom... bil je.. cuden... o jacobu je govoril kot da je najvecji prasec. bolelo je. vendar mu ne verjaamem.'' luka ni reku nic. samo pogledu me je. obozal po licu, zbrisu mi je solzo ki se je prikradla na mojo faco in e objev. zato sem ga mela rada, bil je kul, vendar me je znal potolažit in nardit pravo stvar. cez cas sem se zacela od mraza trest, zato me je vprasu ce bi sla. zmenla sma se da grem not, rect strima da grem in vzamem svari in grema k men.
ko sem prisla not, sta stara za cuda, sedela pri mizi sama. sla sem do niju in jima povedala, tko kot smase z luko zmendla. postila sta me it.
11. julij 2013
Next smile
18. julij 2013
u145397
u145397
Wow, stvar mi je dobesedno všeč. :3
Edino bi ti svetovala, da se potrudiš in pišeš bolj knjižno. tongue Saj ti ni treba takrat ko se pogovarjajo (tisto je ok), daj takrat kadar ta punca kaj opisuje itd., ker se potem bolje razume. Nasvet, heh.
Next
19. julij 2013
next
26. julij 2013
u117837
u117837
storyQueen ni blema wink & hvala <3 :*
*****************************************************************************************************************
hodila sma proti busni postaji. blo je mrzlo in veter je rahlo pihal. nekaj casa sma hodila v tisini. ko sma prisla na postajo je luka vprasal: ''kaj boma delala? grema v kino? al boma pri tebi? al se boma potepala?'' vsedla sva se na klopco, pogledala sem ga, malo razmislila in predlagala da bi sla v kino, se potepala pol pa se k meni. vsem se je strnjal. prisel je bus in odpeljala sva se do mene, kjer sem se preoblekla.:


in to jakno:


in obula sem rdeče all starkice. tudi luka se je preoblekel v oblacila, ki jih je iel pri men (vcasih, ko prespi jih pozabi) to majco:

in :

....
sla sva v kino, kupila karte za grozljivko, tri velike kokice, in vsak se 1l kokakole. sedela sva v zadni vsti se filmu in ljudem ki so kricali smejala kot nora, to delava vedno. ko nama je bilo brezveze sva metala kokice naprej, kot je to navada pri nama. uzivala sva, nisma se zmenila na mnenja drugih.
ko je bilo filma konec, sva se odpravila pohajkovat po mestu. sla sva na nek trg kjer so imeli super muziko in zacela plesat kot nora, na eni mizi sva nasla se ne odprto pivo on ga rez pomislekov odprla in zacela pit. cez cas sma sla naprej, protim mojemu domu. skakala sva, se smeja.... ko sva prisla v park naju je stavil en čuden tip in nama ponudil dva e-ja, prvic zastonj. pogledala sem luka in ta mene. blo ga je malo strah, a mene ne, bla sem navdušena. vzela sem tabletki, in hitro sva stekla do nase hise. starsev se ni bilo doma. ko sva stopila in slekla jakne me je luka vprasal kaj boma z njma. odvrnila sem u da jih bova sparala za hude case. odsla sem v sobo skruit tabletke, luka pa je pripravil prigrizke.. ko sem prisla v dnevno je ze izbiral film. ''bi pila pravo pijaco?'' sem ga vprasala. malo je okleval nato pa pokimal. odsla sem v sobo kjer sem imela skrito vodko. prinesla sem jo in natocla. luka je dal gor neko komedijo, ampak je nisva gledala. pila sva, jedla, se smejala....
29. julij 2013
Next !!!!!! I'm lovin it !! <3
01. avgust 2013
u146775
u146775
next
02. avgust 2013
Next!
10. avgust 2013
Next
04. december 2013
u101440
u101440
next
05. avgust 2014
next smile_xd
16. julij 2015
u117837
u117837
HEJ! Upam da še imam po več kot treh letih kaj bralcev haha... Pisala bom dalje (od kjer sem končala), upam da vam bo še vedno všeč! big-smilie in lahko spremenim koliko so stari? ker se mi zdijo res premladi haha... Jade in Luka sta stara 17, Jacob 19, njegov brat 21, Max pa 18.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pila sva in pila.... Nisva nehala, v smehu sva se začela objemati, roke so nama tavale vedno bolj na "prepovedana mesta". Poljubila sem ga. Odrinil me je stran in me nekaj trenutko samo gledal, bila je tišina. molčal je on in molčala sem jaz. Približal se mi je in spet sva se poljubila, tokrat je ta poljub trajal dlje. nato sva se samo gleda, na obrazu sva imela butaste nasmeške. "SHIT! Starša prideta vsak čas domov!!" Odprla sva okna, šla v kopalnico kjer sva na silo bruhala, spila sva veliko vode-da se strezniva in si umila zobe. Med tem ko sem se tuširala mi je Luka poiskal pižamo. Takoj ko sem stopila iz tuša je vanj stopil Luka. To počnema že od nekdaj, nisva se prvič videla gola, vendar je bilo zdaj drugače. Mogoče zaradi poljubla? bila sem zmedena... Oblekla sem se v majico in spodnjice ter si začela sušiti lasje. Ko sem končala s sušenjem las je Luka že bil oblečen, naslonjen je bil na steni za mano in me samo gledal. obrnila sem se proti njemu, bilo mi je neprijetno, samo gledala sva se... Luka se mi je malo približal, hotel je prijeti mojo roko, vendar sem jo hitro potegnila k sebi. "Spiš tukaj?" sem hitro poskusila prekiniti karkoli je to že bilo... "ja... a greva spat?" pokimala sem in za mano je stopil iz kopalnice. ko sva stopila v sobo sva slišala odklepanje vrat, hitro sva ugasnila luči in šla spat. tokrat se nisem privila k njemu tako kot ponavadi. poskušala sem biti čim bolj stran, tudi on se je umaknil.
ko sem se zbudila je sonce že močno sijalo v mojo sobo, Luka pa me je objemal. Bil je tako lep. obrnila sem se proti njemu in ga na hitro poljubila na lička. "Dobro jutri!"
nekaj je zagodrnjal, jaz pa sem se obrnila stran in poiskala svoj telefon. Pet neodgovorjenih klicev, 15 neprebranih sporočil. en klic je bil od mame. napisala mi je tudi dve sporočili kjer je povedala da ju z očetom štiri dni ne bo. ostalo je bilo od Jacoba. Jacob!! zanimalo ga je kaj počnem in če imam čas. bil je malo jezen ker mu nisem na nič odgovorila. "Luka, a sem prevarala Jacoba?" luka se je vsedel: "no am... Poljubila sva se, videla sva se gola, spala sva objeta... Razen poljuba ni nič novega. Ja, mislim da bi Jacoba to motilo." dobila sem snap, bil je od Jacoba. Poljubljal je drugo & napisal "she's better", pokazala sem Luku. Ta je vzel moj telefon, me povleku na sebe, prijel za rit in poljubu na vrat. Slikal naju je, mene porinu stran in napisal "but he's the best"
"hahaha! ti samovšečneš!" Poljubila sem ga in poslala snap, jacob ga je takoj pogledal. ni odgovoril. vlegla sem sem zraven luka na posteljo. "4 dni sem sama, a boš pri meni ta čas?"
" z največjim veseljem! ampak morem it domov po stvari. Prideš z mano? Še greva v trgovino po hrano." Preoblekla sva se in šla. Šla sva peš, Luka živi samo 15 min stran od mene. " Si vredu? GLede tega z Jacobom?"
"Itak haha... Bil je kjut, kaj več pa o njem ne morem rečt kr ga tko ne poznam haha. plus njegov bratranec me je včeraj reku kak debil je." sem se nasmejala in ga prijela pod roko. "no pol pa tko vredu." Pri njem je bila doma samo mama, ki ni imela nič proti da bo ostal pri meni.
bil je res vropč dan, zato sva ves dan ležala pod klimo in gledala Friends. "Jutri bo še bolj vroče kot danes!" Je rekel Luka in vrgel telefon. "Shit, a greva jutri v Bohinj?" sem vsa prešvicana odgovorila. Strinjal se je da je to super ideja. odšla sva spat.
28. december 2016
u117837
u117837
Opravičujem se za napake & za "izbruhe", ki sem jih imela pred leti pod komentarji... Ko si star 13 je hudo haha thumbdown
Upam da vam je všeč!
28. december 2016
Neeeeeext
28. december 2016
u189558
u189558
Next
28. december 2016
Next
28. december 2016
u215817
u215817
https://www.igre123.com/forum/tema/b-l-o-g/190793/

B l o g

To je moj blog, malo poglejte.
♡♥be_yourself♥♡ sori ker oglašujem ampak ti si tudi na moji temi. It's okthumbup
28. december 2016
u117837
u117837
hej ni panike!
28. december 2016
nextt smile
28. december 2016
u198831
u198831
Neeeeeeeeext
Zanimivo wink
28. december 2016
u117837
u117837
"Luka, z Maxom sem se zmenila, da gremo skupaj v Bohinj. A ti je ok?" Pomival je posodo od zajtrka. "Če ma avto in pelje je OK!"
"Super! pol pa pohit, čez pol ure pride. ne pozabi kopalk." Šla sem v sobo po par stvari, Luka pa je v kuhji pripravil nekaj hrane. Kmalu je prišel tudi Max. "Max!!" objela sem ga, bila sem ga zelo vesela. Zdaj je zgledal še boljše kot zadnjič. "Kako si? Ful sem happy da greš z nama!" Luka je prišel zraven. "Jaz pa da imaš avto. Hahaha!" Max se je na široko nasmehnil. "Živijo! Ti si torej Luka?" Pogledal je Luka, na obrazu je sedaj imel polovičen nasmešek. "Jp, to sem jaz. A gremo?" Veselo sem pokimala in odskakljala ven. "Ej Jade! Pozabla si vzet torbo!"
Ura je bila komaj 9 zjtraj, vendar je bilo zunaj že zares vroče, da je bilo še huje, pa Maxova stara kripa ni imela delujoče klime. Vso pot smo imeli odprta okna, moja frizura pa je bila na koncu katastrofalna.
Parkirali smo na bolj osamljenem delu jezera. "Oh kako je Bohinj lep! A gremo v vodo?" Pohitela sem naprej do jezera, slekla sem majico in kratke hlače in skočila v vodo. "FAK! Voda je preveč mrzla!!" Začela sem plavat in se potapljat, kmalu sta se mi pridružila tudi fanta. Luka je prinesel žogico, ki smo si jo podajali. Max Luku ni preveč všeč, več čas mu je žogic podajal dlje, tako da je bil Max vedno bolj stran od naju. Vendar Maxa to ni motilo. Ta njegov čudoviti nasmešek mu je ostal na obrazu, do Luke pa je bil še naprej igrivo prijazen.
30. december 2016
u117837
u117837
Maxov poglej:
sam pri sebi; "Wow kakšno telo ima! Kako to da je lahko z njim samo frendica? A je Luka mogoče gej? Oh kako upam da je Luka gej!"
Luka mi je spet podal žogo predaleč, ne zgleda preveč vesel. Gleda me, jaz pa se mu še dalje nasmiham, vendar on niti ne trzne... Prav tako me gleda Jade, vendar ona je pravi flirt. Toda Luka zdaj gleda Jade, ne mene. Smehlja se.
30. december 2016
u117837
u117837
Maxov avto:
30. december 2016
u198831
u198831
Next
31. december 2016
Next
31. december 2016
Neeeeext
31. december 2016
Sorry za tisto
Next
14. januar 2017
Next nujnoo -------->>> nova bralka
Full dobra zgodba...a se sploh pišeš to zgodbo
02. april 2017
tema je zaklenjena