odločila sem se da bi začela objavljati dele moje zgodbice...rada bi videla a bi bilo komu zanimivo za brat ker imam namen tudi nekoč napisat svojo knjigo

vsebina pa naj bi bila pač življenje 18 letnice, in vse kar spada zraven,razni zapleti,partyji,ljubezen in takšne stvari.
če koga zanima naj komentira in bom začela objavljati

bi bral/a zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. marec 2016
Prikradli sta se izza vogala stare hiše, Ella in Tris. Moji dve najboljši prijateljici. Ura bo kmalu polnoč. Ellini dolgi blond lasje so zavihrali mimo mene. Hitro se je obrnila inostalim nakazala naj bodo tiho. Ugasnila je še majhno lučko in se vzpela po stopnicah. Tema je ni motila. Samozavestno je hodila naprej po hodniku do naslednje sobe. Vzela je dva kartona iz vogala ter ju položila na lesena tla, da so lahko na njih sedeli. Tam se je spet pojavila majhna svetloba. Osvetlila je samo njen obraz, ko je rekla: » kdo zvija?« Nihče ji ni odgovoril, zato je to delo opravila sama in kmalu za tem se je že vohal dim cigareta.
Iz stare hiše so se premaknili višje na majhen hrib. Spet so si za sedet postavili karton. Vsi skupaj smo mirno sedeli na vrhu hriba in opazovali polno luno ter zvezde.Bila je tišina in vsi smo razmišljali o isti stvari. Kaj je sploh smisel življenja? Bo vedno tako? Ležali smo en čez drugega ter se objemali. Vse je zeblo ampak nihče ni hotel domov.
23. marec 2016
Next
25. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani