u228033
u228033
Heyaa ^^
No tale zgodbica je nastala iz zafrkancije, nastradala je pa eva xđ long story short: eva bo v tej zgodbi igrala glavno junakinjo.
Ne vem se kako se bo vse skupaj odvijalo, najbrs ta zgodbica ne bo nikoli dokoncana, ker me bo eva prej ko slej fentala... xđ ampak zaenkrat imam dosti idej za to temo, zato drzimo pesti da me bo eva ohranila pri zivljenju haha.
Ps: to zgodbico pisem zgolj za zabavo in sprostitev zato mi prosim ne tezit ce bo kje kaksna napaka cx

♥♥♥

1.
"Eva Novak!"
Leno dvignem pogled iznad telefona in moje oči se srečajo z besnim parom profesoričinih.
"Da, profesorica Babnik?" odgovorim z posmehljivim glasom in rahlo dvignem desno obrv. "Želite?"
Profesorica ob omembi svojega priimka rahlo zardi, a že nekaj trenutkov kasneje si spet prikliče besni pogled na obraz.
"Bi nam gospodična Novak lahko izkazala to čast in  ponovila kar sem ravnokar rekla?" počasi iztisne skozi zobe in me prebode z ubijalskim pogledom.
Leno se nasmehnem in roke prekrižam za glavo tako, da vrat počiva na mojih dlaneh. "Če bi bile vaše ure bolj zanimive in bi v njih dejansko povedali kaj uporabnega, bi z veseljem ponovila. Tako pa se bojim, da nimam kaj reči," izjavim z izzivalnim glasom in z očmi premerim profesorico, z zanimanjem čakajoč na njen odziv.
"Ven! Pojdi mi izpred oči! In niti pomisli ne, da se bom s tabo ubadala na popravnih izpitih ker najvišja ocena ki jo boš pri meni dobila je cvek! Razumeš?! Cvek!" histerično zavpije in z ravnilom jezno udari po mizi, da se ta prelomi na dva kosa in z treskom pade na tla. "H ravnatelju! Takoj!" še doda in z prstom pokaže na vrata.
Ugh. I'm in a deep shit right now...

♥♥♥

Mnenja, teorije?
Eva, kaj si ti mislis? xđ si zasluzim next haha?
01. oktober 2017
uuuuu neeeeext
01. oktober 2017
u225807
u225807
Uuu EVA BO NAVDUSERNA!!
Next
01. oktober 2017
Next
01. oktober 2017
u227580
u227580
neext zanimivo *__*
01. oktober 2017
u227296
u227296
eli ko bi ti vedla kuk doug sm razmišlala ka nej ti rečem, da bom tut v očeh drugih izpadla milostljivo so... za enkrat te bom še pustila pr življenju... kr me zanima ka boš nardila z mano bova pa še mele debate o tvoji usodi, tak da pazi kaj pišeš

Next
01. oktober 2017
u228033
u228033
Tale Next je posvecen evi <3

2.
"Eva, Eva, Eva,... Kaj bomo mi naredili s tabo?"
Pretvarjam se da tega nisem slišala, in se zazrem skozi okno. Ravnateljeva pisarna je v tretjem nadstropju in razgled od tu je veličasten. Včasih bi najraje zabredla v težave samo zato, da bi lahko prišla sem gor in med ravnateljevim pridiganjem opazovala razgled. Zdaj je ura že pozno popoldan in sonce ravno zahaja. Nebo je obarvano v rdeče - oranžne barve in ne morem si pomagati, da ne bi strmela z odprtimi usti.
"Eva me sploh poslušaš? To je resna zadeva!" ravnatelj nenadoma zviša glas.
Počasi odtrgam pogled od okna ter zavijem z očmi. Zadnje kar zdaj potrebujem je pridiganje nekega starca, ki ima v svoji pisarni obešen koledar z golimi ženskami. Zadnje.
Zamrmram nekaj v smislu da poslušam, in pogled preusmerim v roke. Začnem se igrati s prsti, medtem ko se trudim, da moja ušesa ne bi ujela nobene besede, ki jo izgovori ta neumni starec.
V pisarni sedim še naslednje pol ure, in ko ravnatelj končno konča svoj govor hitro vstanem. Zamrmram nekaj kar naj bi bilo pozdrav, zgrabim torbo in hitro stečem iz njegove pisarne.
Nervozno pogledam na uro, ki kaže 5.30 popoldne. Zastokam vedoč, da že pol ure zamujam h flavti, in da me bo učitelj najbrž živo odrl ko prispem tja. Zmajem z glavo in zavzdihnem. Danes očitno ni moj srečen dan.
01. oktober 2017
u227580
u227580
Next!
02. oktober 2017
u198831
u198831
Eli...to je prov brutalno dobro
pa za iizjava...ta Next je posvečen Evi...a veš kok sem se začela rezat
drugač pa super tut tebe kmal čaka nadaljevanje X'D
pa neeeeeeeeeeeeeeext
02. oktober 2017
neeeeext
02. oktober 2017
neeeeeext
18. november 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani