u109219
u109219
Sem Rebeca Smile, stara sem 17 let. Sem 3 otrok od 10. 1 je brat Vid, star je 23 let in hodi že 2 leti s dekletom Anne, ki je francozinja. 2 je brat Toby star 20 let. Naslednja sem jaz. 4 je sestra Bridgit, stara je 16 let. 5 je brat Ben, star je 14 let. 6 je sestra Maria, ki je stara 12 let. 7 in 8 sta dvojčka Tom in Jure stara sta 8 let. 9 je sestra Julie stara je 5 let. Zadnji je brat Tommy, star je 3 leta. Tommy živi s mano v lepem stanovanju. Moja mama je spet noseča, ime ji je Kristy, oče pa je Bob.
Začetek mojega dne:
Dan se mi je začel ful bedno. Skuhala sem slanino in jajca, zraven pa pomrančni sok. Šla sva v trgovino, usedla sem si za blagajno in ravno je bil na kasi lep fant ime mu je Rex. Ful je lep. Samo o njem sem mislila, šefica je Tommiju dala 5€ in sva šla. Kupila sem pico. Šla sva domov in usedla pred TV gledala sva neki ful bedni film. Tommy je zaspal gor sem ga odnesla šla sem dol malo gledala TV ga ugasnila in spala na kavču. Lahko Noč!!

A je bil 1 dan zgodbe všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. junij 2013
u109219
u109219
Naslednje jutro:
Spet sem mislila na fanta Rexa, in srečala sem ga na dvigalu. Očitno je tu doma. Pogovarjala sva se celo pot dol. Rekel mi je, da gre v Slovenijo in je naju so Tommijem povabil zraven. Rekla sem, da bova šla. Odšli bomo jutri. Danes sem imela prosto, ker sem šla v šoping. Kupila sem vse kar je bilo lepo: obleke, hrano...
Spet sem srečala Rexa. Šli smo skupaj zvečer na sprehod, hodili smo na prelepi obali. Na koncu smo še šli na sladoled ter na nočno kopanje. Kopali smo se do 11 ure. Bilo je prečudovito! No, to sem si tudi predstavljala.
Naslednji del bo čez nekaj dni! Love ya all!
07. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg