Next
05. december 2013
next
05. december 2013
u102137
u102137
šesti del----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Nika-
Zjutraj sem se zbudila ko so še vsi spali.Poskušala sem zaspati a mi ni uspelo postajalo mi je dolgčas ne bi pa rada prebudila Nialla.Odšla sem v kuhinjo popit kozarec vode ko sem se vrnila pa nialla več ni bilo v postelji.Vsedla sem se na posteljo in razmišljala.
-Niall-
Zjutraj sem se zbudil in videl da Nike ni.Odšel sem se uredit v kopalnico.Ko sem prišel nazaj je Nika že sedela na postelji.
next?
kakšen sem vam zdi next
26. december 2013
Next
26. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
26. december 2013
next
26. december 2013
neeeeext
26. december 2013
next
24. januar 2014
prej sem bila $̮@̮$̮@̮ *̮-̮*̮ pa sem si naredila nov profil.Se opravičujem ker že dolgo nisem nextala.Danes pride dolg next
28. januar 2014
sedmi del
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opazil sem da Nika telefonira.Ko je končala sem jo vprašal s kom je telefonirala.Rekla je da jo je klicala mama in da mora domov ker ji morata mama in oče nekaj nujnega povedati.Odšla je jaz sem pa prebudil fante.
-Nika-

Klicala me je mama naj pridem domov saj mi mora povedati nekaj nujnega.Vzela sem svoje stvari ter odšla.ko sem prišla domov sta me oče in mama pričakala v jedilnici.Vsedla sem se potem pa je mama začela govoriti.Ni sem je poslušala.Raje sem sanjala o Niall-u.Kmalu me je iz sanj prebudila beseda POSVOJEN SI.Skoraj bi se zadušila od solz.In to še ni vse. Želela sta da se odselim.Zbežala sem v sobo in začela pakirati.Bila sem besna in žalostna.Ko sem končala sem odšla brez da bi se poslovila. i sem se vedela odločiti kam naj grem na koncu sem pa izbrala fante.Strah me je bilo kaj bo rekel Simon.Ko sem prišla sem pozvonila in kar nekaj časa sem čakala ko so končno odprli.
-Liam-
Nekdo je pozvonil pri vratih in ker ni šel nobeden odpret sem šel jaz.Ko sem pa odprl vrata sem zagledal Niko ki je bila objokana za sabo pa je vlekla kovčke.Vprašal sem jo kaj je bilo.Planila je v jok in mi padla v objem.Povabil sem jo noter in rekel naj se vsede.Ko se je pomirila nam je povedala da je posvojena in da so jo nagnali od doma.
-Niall-

Pozvonilo je pri vratih kern ker se nobenemu ni dalo it odpret je šel Liam.kmalu je prišla v dnevno sobo nika.bila je objokana.Šel sem do nje in jo objel.ko se je pomirila nam je povedala kaj je bilo.Vprašala je če lahko ostane nekaj časa pri nas. Se veda smo dovolili.-Nika-
Ker sem bila utrujena od tega vsega kar se mi je zgodilo danes sem odšla spat.Zjutraj me je v kuhinjo zvabil vonj po palačinkah.Prej bi rekla vonj po zažganih palačinkah.Z težavo sem pojedla eno.Odločili smo se da se grem drsat.Odšli smo kar peš saj je bilo drsališče blizu.
-Niall-
ko smo prišli smo si sposodili drsalke potem smo pa šli drsat.Že dolgo si jo želim to vprašat ampak me je strah da me bo zavrnila.ko sem jo končno vprašal sem namesto odgovora dobil poljub.To bom sprejel kot da.
-Nika-
Bila sem utrujena od drsanja zato sem se šla vsest na klopco kmalu je prišel niall in me vprašal kaj je narobe rekla sem mu da sem utrujena.ko so prišli še Louis,Liam,Zayn in Harry sva jim z Niall-om povedla da sva par.Vsi so bili veseli le harry ni bil ravno navdušen.Bila sem utrujena zato me je niall nesl domov.-Harry-
Pa saj ne more biti res Niall mi je speljal punco.Grrr bo že videl.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

next?
28. januar 2014
Next
28. januar 2014
Neeeeeeeeeeeext
28. januar 2014
next
04. februar 2014
u160776
u160776
ful je dober,nexttttrrrr
04. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. februar 2014
se opravičujem ker že resss dolgo nisem nextala.kmalu bo next.;-)
25. april 2014
Next+nova bralka
25. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg