Ta del je posvečen moji sošolki in prijateljici Blanki (cнσcσʟıмε ʚïɞ)
Cassandra Jane Hayes

»Kaj je pa тσ?« vpraša Annabell, ko gre mimo mene in zagleda mojo risbo. Ignoriram jo. »Hey Kyle, ljubček, pridi pogledat kakšno sranje je Cassandra narisala tokrat!« reče dovolj glasno, da jo sliši večina ljudi v jedilnici. Seveda se vsi ozrejo sem. Kyle se nama počasi približa. Ko končno pride, Annabell objame ter jo poljubi, nato pa pogleda mojo risbo. »Hmm… Mislim, da je nariala sebe.« reče nesramno. »Se strinjam. Hey, Cassandra, a ste pri vas tako revni, da nimate niti ogledala?« reče zlobno in vrže svoje dolge roza lase nazaj. Vsi se zasmejejo. Nihče se ne bi smejal, če bi vedeli…Vedno mirno prenašam njene žalitve in njenih prijateljev, ampak ko se spravi na to temo, me čisto razjezi. Takrat zavore v meni skoraj popustijo in malo manjka, da ne bi vsem povedala resnice. Tudi tokrat je bilo tako. Že sem se pripravila, da vsem povem resnico, ko zazvoni zvonec, ki pomeni, da je konec kosila. Svojo peresnico in risbo hitro vržem v torbo in grem iz jedilnice proti učilnici fizike. Slišim, kako se cela jedilnica spet smeje. Na moj račun, seveda. Vstopim v učilnico in se usedem v zadnjo klop, ob oknu. Takrat skozi vrata pride Nitid. Počasi pride do mene. »Žal mi je.« zašepeta. Nitid je zelo pametno dekle. In je edina, ki se pogovarja z mano. No, hočem reči, je edina, ki me ne žali. Zelo je prijazna in mirna. Nikoli se ne razjezi ali joče. Čeprav so se že nekajkrat spravili nanjo, ker se je postavila zame. Pomirila me je, da ne bi izdala skrivnosti. Vem, da je tudi njej težko. Nasmehnem se ji. »Saj je v redu. Nisi ti kriva.« Preden bi ji uspelo kaj reči, se v učilnico vsi sošolci vsujejo v učilnico, z Annabell, Angelino in Skyler na čelu. Angelina je prav tako kot Nitid zelo nežno dekle. Vem, da če ne bi bila njena starša bogata, znana in naduta, se ne bi nikoli družila z ηנιмι. Tudi njena sestra Skyler je v bistvu zelo nadležna, ampak nihče ne prekaša Annabell. Po resnici povedano, se mi Angelina malo smili. No, kakorkoli. Vsi so se posedli na svoja mesta in čakali na konec ure.
*
Po tej uri smo lahko odšli domov, saj so naslednje ure odpadle zaradi nekega 'sestanka za vse učitelje'. Hvala bogu za ta sestanek. Hitro se odpravim proti parkirišču, se usedem in speljem, še preden bi se kdorkoli domislil, da bi mi bilo zabavno uničiti avto ali kaj podobnega. Kot vedno vozim po najbolj nenaravnih cestah in tisočkrat zavijem na napačen dovoz, da mi kdo ne bi sledil. Ko končno pripeljem domov, avto parkiram v garažo, vzamem torbo in se spravim v hišo. Spotoma se ustavim v kuhinji in vzamem čips iz omare. Pri tem ignoriram očeta, ki leži na tleh s približno petimi praznimi steklenicami in eno na pol prazno, ter mrmra nekaj o tem, kako dobro rit ima njegova nova igralka v filmu. Nato odidem po stopnicah v svojo sobo, vrata za sabo zaloputnem in zaklenem. Vžgem zvočnike, ki jih imam povezane z računalnikom, ter na njem naštimam glasbo. Nato jo dam na ves glas, vzamem knjigo Tigrovo prekletstvo ter se vržem na posteljo. Odprem vrečko s čipsom in se začnem basat z njim, medtem ko berem knjigo.'Oвυραησ ѕєм ѕкυšαℓα σρяιנєтι zα ∂σℓgσ ∂ℓαкσ, кσ ѕєм zαčυтιℓα, кαкσ ρα∂αм. Nєηα∂σмα мє נє σкσℓι ραѕυ ηєкαנ zgяαвιℓσ. Bιℓє ѕσ ηנєgσνє яσкє, кι ѕσ мє тєѕησ ρяιžєℓє к ηנєgσνємυ мσčηємυ тєℓєѕυ….'
*

slika, ki sem jo narisala v šoli

Kaj si mislite o zgodbici?
Vam je všeč?
Kritike/pohvale?
Zakaj se Cassandra vsakič, ko kdo omeni njeno družino razjezi?
Zakaj jo vsi sovražijo?
Next?
05. september 2014
u122384
u122384
Kaj si mislite o zgodbici? Ja bi se mogla tebi zahvaljevat, ne ti meni! *-*
Vam je všeč? -.-" Ta vprašanja so zdej uradno prepovedana, ker je tak al tak mnenje skos isto.
Kritike/pohvale? Pohvale, FUUUUUUUUUUL dobro pišeš! Edino, lah bi dala slikco vmes, med besedilo, ampak itak je tu malo nerodno, ker spada že na začetek.
Zakaj se Cassandra vsakič, ko kdo omeni njeno družino razjezi? Ker je fajn zaščitniška, al ma pa res razdrto familijo.
Zakaj jo vsi sovražijo? Ker je drugačna?
Next? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
05. september 2014
next
05. september 2014
ne Tina, jst se tebi morm zahvalit kr si prebrala mojo zgodbico. pa hvala za next
tebi tudi hvala Katka, lada te mam sestrca! <3
05. september 2014
Pis pis pis napreeejjj or i shall kill u se posebi ce koncas kot ponavad xe
05. september 2014
ne bom nextala dokler ne dobim več nextov in mi odgovorite na vprašanja. Pika. Amen.
05. september 2014
u177126
u177126
wow to je perfektno
hvala kr si mi poslala link kr je res super zgodbica
Kaj si mislite o zgodbici?
Super,awsome,amazing,perfect...you get the point right? haha
Vam je všeč?
ne veš perfektna je ampak mi ni ušeč... Itak da mi je ušeččččč!!!!!
Kritike/pohvale?
Kritike se sploh nebom trudla iskat, kr jih ni. Pohvale: zanimivo,skrivnostno,superrrrr.....
Zakaj se Cassandra vsakič, ko kdo omeni njeno družino razjezi?
Nwm. Sta njena starša ločena? Je njena mama mrtva? hm.....veš kaj....ti kr naprej napiš pa bomo vidl
Zakaj jo vsi sovražijo?
Ker je drugačna? Ker se jim zdi čudna? Velja isto kot prej.....piši naprej.
Next?
Itak da next in to čimprej...coooool
Neeeeeeeeeeextttttttt!!!!!×100000000000
05. september 2014
neeext
05. september 2014
tnx Rachel Love ampak ne vrjamem da je zgodbica res tako dobra...
pa tnx tudi tebi Ann
pa plis še mal oglašujte
05. september 2014
nextala bom ko bom dobila vsaj še 5 nextov in bodo 3 odgovorili na vprašanja
06. september 2014
next + nova bralka
06. september 2014
Heyy! Hvala vsem ki berete, ta del je posvečen vsem vam!! Rada vas imam!
Enjoy!

Annabell Katy Hayes

Še en navaden in dolgočasen šolski dan. Komaj čakam, da končam šolo. Še nekaj mesecev, pa bo. Potem bom igrala v očetovih filmih, seveda kot glavna igralka, ter bila hkrati manekenka, tako kot moja mama. In preselila se bom v Hollywood. Seveda bo šla cela družina z mano. Oče bo tam snemal filme z mano, mama in jaz bova hodile okoli in se skrivale za sončnimi očali in pokrivali, in se pretvarjali, da nisva znani. In, seveda, bila bi z mojima sestrama. V Hollywoodu ne bo nobenega izmed mojih sedanjih sošolcev, zato ne bo nihče ugotovil te skrivnosti, ki jo imamo že 4 leta. In na televiziji nas ne bojo mogli videti skupaj, ker ne bom nikoli na rdeči preprogi z njima, in nikomur ne bom povedala, da imam dvojčici. Enostavno. Zbudim se iz svojega sanjarjenja in ugotovim, da sem ravno pred Cassandrino mizo. V mislih žalostno zavzdihnem, na glas pa rečem, dovolj glasno, da me vsi slišijo in se ozrejo sem: »Kaj je pa to?« Cassandra me ignorira. Hvala bogu. Lažje se je delati norca iz nje, če mi ne odgovarja in me ne gleda. »Kyle, ljubček, pridi pogledat kakšno sranje je Cassandra narisala tokrat!« V bistvu je risba čudovita. Lahko bi bila risarka. Vem, da bi bila najboljša. Že zdaj je. Kyle pride do naju, me objame in poljubi, nato pa pogleda risbo. Vidim iskrico, ki se samo za trenutek vžge v njegovih očeh, ko s pogledom oplazi Cassandro. Nato iskrica takoj ugasne. Vendar jaz sem jo opazila. Vedno jo. Vem, da mu je všeč. Komu pa ni. Njene črne oči se svetijo, njeni modro-črni lasje pa so gosti in čudoviti. Ima bledo polt ter super postavo. V bistvu je cela zelo zelo lepa. »Hmm… Mislim, da je narisala sebe.« reče nesramno. Vem, da jo bo to, kar bom sedaj rekla bolj razdražlo, kot bi jo, če bi ji rekla vlačuga. Ampak moram. »Se strinjam. Hey, Cassandra, a ste pri vas tako revni, da nimate niti ogledala?« rečem zlobno in vržem svoje lase nazaj. Joj, kako grozljivo se počutim, ko tako govorim z njo. Vem, da se bo razjezila. O, prosim, bog ne daj, da pove! Takrat zazvoni zvonec. Hvala bogu! Cassandra svoje stvari hitro spravi v svojo torbo, nato pa po hitrem postopku odide iz jedilnice. Hočem ji slediti, a vem, da ne smem. Saj sem jaz kriva za to. Vsi se ji smejejo. Vidim, kako Nitid vstane in odide za njo. Oh, Nitid. Ta mila dušica. Še komarju ne bi nič storila, pa tudi če bi jo zaradi tega celo popikal. Nato smo se tudi ostali odpravili v svoje učilnice. Kyle me je poljubil, nato pa odšel proti svoji učilnici.
*
Domov sem se pripeljala pol ure po koncu zadnje ure, saj sem bila z Kylom, Elizabeth, Angelino, Skyler, Jonnyjem ter Rebecco odšla na pijačo. Nato sta se nama pridružila še Jacob in Rosemarie. Ko sem vstopila v hišo, je iz zgornjega nadstropja nabijala glasba. Ko sem šla mimo kuhinje, sem v njej zagledala mamo in očeta, ki sta se prepirala. Oče je bil pijan in je komaj stal pokonci, mama pa je na sebi še vedno imela čudovito dolgo in ozko temno modro obleko ter njene dolge blond lase urejene v prelepo frizuro. Ah. Ves čas se prepirata. Pogrešam čase, ko smo vsak dan po šoli skupaj pisali scenarije za očetove filme ter risali obleke za mamo. Ob vikendih pa smo vsakič šli na dolg pohod po gozdu ali pa na piknik v park. Ampak vsega lepega je enkrat konec. Zavzdihnem in odidem naprej, po stopnicah gor, do moje sobe. Na srečo imam sobo že na začetku, nasproti sobe mame in očeta. Nočem hoditi mimo njunih sob. Zaprem se v sobo in ravno odložim torbo, ko nekdo potrka na vrata. Odprem jih in zagledam mamo. Ker je glasba preglasna, da bi jo lahko slišala, mi samo nakaže, da grem dol v dnevno sobo. Prikimam in odidem dol, mama pa gre poklicati še moji dvojčici. Čakaj malo, tudi njiju gre poklicat?! Oh, sranje. To ne bo dobro. Nikakor ne. Doma se ves čas izogibamo druga drugi. Če bomo sedaj skupaj v istem prostoru… Mrtva sem. V dnevni sobi se usedem na velik rdeč fotelj in se zazrem v tla. Vem, da se v šoli pretvarjam, da se ne bojim ničesar, je to laž. Veliko stvari se bojim. Slišim, kako pridejo v sobo. Glasba je že ugasnjena. Mama vrže očetove noge dol s kavča in se usede, sestri pa sedeta skupaj na eno sedežno nasproti mene. Vem, da ju moram pogledati. Moram. Zavzdihnem in dvignem pogled. Nitid strmi vame, mirna kot vedno, Cassandra pa me s pogledom ubija.Vam je všeč?
Kaj si mislite o zgodbici?
Kritike/pohvale?
Next?
08. september 2014
Kliknite na slikico ki se noče prikazat-.- glupi računalnik
08. september 2014
u122384
u122384
Vam je všeč?
Si mi v sorodu, nikomur tako blizu ne lažem. Da!
Kaj si mislite o zgodbici? OMFG. Mind blown.
Kritike/pohvale? Same pohvale, kritik ne najdem. Izvirno, take zgodbice še nisem brala.
Next? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
08. september 2014
Tnx Death
pa še eno vprašanje sem pozabla:
Torej so Annabell, Cassandra in Nitid sestre? Zakaj pa tega nihče ne ve?
08. september 2014
u122384
u122384
Jap, trojčice. Ker se pretvarjajo da niso, duh!
Ne, ne sanja se mi zk se pretvarjajo...
08. september 2014
boš že ugotovila! Mogoče... če sploh bom dobila kakšen next da bom nextala...
08. september 2014
u122384
u122384
Dobla si next, zdej nextaj!
08. september 2014
samo tvoj ni dovolj... dej malo oglašuj pa bo prej next
08. september 2014
Hmmmmm kaj mi je usrc? No ce mi neb blo, neb nit brala & ofhovatjala na fprasanja
supr, sam jst sm mela obcutk de sta Ana & Cass (to lazy to write) sestri (od Anne fotr si napisala de dela filme & Cass je rekla, de je govoru o riti od igrauke u negovm filmi)
no misko, pejd pisat!!
08. september 2014
u122384
u122384
bb, a tvoja tetka death bere knjige ki ji niso všeč?
08. september 2014
u179057
u179057
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeextttttttttttttt :3
08. september 2014
Ne, nit ce so za domace branje a mi prebers Krst Pri Savici?
08. september 2014
next
08. september 2014
u122384
u122384
oh seveda, prešerna pa še najprajši!
lani sm komej naredla bralno značko zarat tega...
če so ble pa same glupe knige!
'hotel sem prijeti sonce'?
ja pa to glupo knigo rastrgat na koščke, pa je tudi nism, zresni se...-.-"
08. september 2014
Hahaha nm je ucitlca dovolila de prebermo kr cmo (u glavnm sm brala stvari kokr Harry Potter, Gospodar prstanov, en deu vampirkinega dneunika, somrak (kniga je bolsa ko film, k lohk ignoriras dejstvi de se vampirji svetjo & je edward bl nalispan ko jst ), vampirsko akademij sm celo......)
08. september 2014
u122384
u122384
v tem primeru nism ja kriva za chat!
08. september 2014
Nej uganm! Crazy je zacela k je sploh zgodbico napisala
08. september 2014
u122384
u122384
jup, zdej pa gremo na naš chat, ker je bi ga lah že v muzej prodali, kk je zaprašen!
08. september 2014
Ti kr pejd - se oglasm ćez kke 1/2 urce kobardim dn za kem (definitiun ne gledm u resitve & citiram presirna )
08. september 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani