Napisala bom še eno zgodbo. Zgodba bo govorila o fantu ki se imenuje Calvin Jones. Staršev ni imel saj so mu umrli. Star je pa 19let. Zdaj končuje srednjo šolo. Odločil se je da naslednje leto ne bo šel naprej temveč bo počakal do leta 2019. Takrat bo šel naprej v kakšno šolo.
Calvin ima veliko denarja zato se je preselil v Dubai. Starši so bili zelo bogati in vse kar so imeli so mu zapustili. Jutri bo šel pogledat na tisto šolo.
Calvin:
-

Hiša:Next?
04. februar 2017
u216558
u216558
Next
08. februar 2017
"Okej! Rabim služkinjo in kuharico" takrat vidim na internetu da je na cesti družina z 5 otrokami. Seveda jih ne morem pustiti na cesti. Bom jeh kar vzel k sebi domov. Saj je moja hiša tako ali tako velika. Grem po njih. Vzamem si svojo limuzino in se odpeljen se do tja. Tam me čaka velika družina.
Imajo 5 otrok starša pa sta rekla da imata službe in da bosta živela v majhnem stanovanju. Predstavila sta mi otroke.
Sofia-18letMarcus- 15letSophie- 8letEvelin-13let

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/53/a7/34/53a73440ecb9d9c537641b7a59617b73

Max-14 letStarša sta mi tudi rekla da je lahko sofia služkinia in skrbela bo za otroke. Jaz sem se odločil da bom najel še eno sluškinjo in pa kuharico. Vzel sem telefon in takoj se je javila kuharica. Stara je 29 let in kuha odlično. Sprejel sem jo. Poklical sem limuzino in v manj kot minuti je prišla. Šofer je odprl vrata in šel sem v avto. Tudi otrokom sem rekel naj pridejo noter brez da bi jih pogledal. Šofer je kovčke pospravil v prtljažnik in se zapeljal proti domu. Malo sem pogledal otroke in še le takrat sem opazil kako lepa je sofia. "Uoo" sem rekel. Sofia pa me je vprašala kaj sem rekel. Jaz sem se pa samo obrnil prosti oknu in opazil da smo že doma. Povabil se jih v hišo in razdelil sobe.
Sofiina soba-
https://www.ambientdizajn.si/admin/static/docs/Onekindesign/230/8%20-recikliran%20les%20-%20leseno%20vzglavje%20-%20lesene%20palete%20-%20pohištvo%20iz%20palet%20-%20spalnica%20-%20Ambientdizajn.si.jpg

Marcusova soba-
https://www.maros.si/uploaded/lthumb_postelja-pochette-pure_19550120394.jpg

Sophiina soba-


Maxova soba-
https://files.dnevnik.si/g/mojdom/_custom/Teja/image_4f0da01134c63.jpg

Evelinina soba-
https://www.deloindom.si/sites/deloindom.si/files/styles/article_gallery_images_colorbox/public/deloindom_akron58
Next?
10. februar 2017
Evelina in evelinina soba:


10. februar 2017
Sofiina soba:
10. februar 2017
Next
12. februar 2017
u220784
u220784
Next
12. februar 2017
Razpakirali so se jaz sem pa med tem bil v dnevni sobi in gledal po internetu če bi kje našel še kakšno služkinjo. Videl sem da je ena pripravljena. Poslal sem ji sporočilo morda bi lahko bila pri meni dom. Odpravil sem se v mojo spalnico.

Tam sem odložil telefon nato pa odšel do sofiine spalnice. Potrkal sem. Odprla mi je vrata jaz pa sem jo samo gledal. Vprašala me je ali je kaj narobe jaz pa sem samo odkimal. Vprašal sem jo malo o otrokih. Po pogovoru sva šla v kuhinjo.

Vprašal sem jo kaj bi danes jedli in odločili smo se da bomo pico. Z mize sem vzel svoj Iphone in naročil pico. Odložil sem telefon in si vzel kozarec z vodo. Malo sem si spil nato sem pogledal Sofijo. Nasmehnila se mi je in pogledala v tla.
J-jaz S-sofia

J- "Hodiš v kakšno srednjo šolo?"
S- "Trenutno ne"
J- " Kaj pa delaš?"
S-" Zdaj bom delala pri vas kot služkinja in tudi otroke bom pazila"
J- "Kdo ti je pa rekel da boš služkinja"
S- "A nebom?"
J- " Kakor hočeš"
S- "Potem pa bom"
J- "Ok"
Nato je pozvonilo. Šel sem odpret. Bila je nova kuharica. Poslal sem jo v sobo in ji rekel naj za 1 uro pride v pisarno. Takrat je spet pozvonilo. Prispela je pica. Tudi otroci so prišli na kosilo. Sofia je pripravila mizo. Najedli smo se nato pa sem se s kuharico dogovoril kdaj mora biti zajtrk, kosilo in večerja. Pozneje sem še poiskal služkinjo. Ura je bila že 8.. Malo sem še brskal po računalniku nato pa sem videl da me kliče sestrična. Ona živi v Abu Dabiju. Stara je 15 let. (Enako kot Marcus) s sabo bo vzela tudi 1 leto mlajšo sestro (to je 14 let, enako kot Max) prideta za vikend danes pa je torek. Ker sem bil otrujen sem šel spat. Opazil sem da že vsi spijo. Šel sem pogledat tudi Sofiino sobo. Spala je že. Bila je tako sladka. Šel sem se stuširat in nato v posteljo. Zjutraj sem se zbudil 5.55. Umil sem se in se preoblekel. Marcus in Max sta bila že budna. Mislim da sta bile Sofia in kuharica tudi pokonci. Ravno je prihitela Evelin. Samo Sophie je še spala. Ona je hodila v 2. razred. Ura je bila že pol 7. No kmali se je tudi Sophie zbudila. V šolo so morali ob 8.
Sofia seveda ni šla v šolo. Pozajtrkovali so in se odpravili do limuzine. Šofer jih je odprl vrata. Tudi jaz in Sofia sva šla da bi se malo pogovorila in nakupila nekaj stvari. Ko smo se pripeljali do šole je bilo večina učencov na igrišču zato so vsi strmeli v njo. Marcus, Max, Evelin in Sophie so danes 1. šli na to šolo. Prej so hodili na drugo veliko manjšo. Tudi jaz in Sofia sva izstopila. Vsi skupaj smo šli do ravnateljice da bi jih dala v razred.
_________________________________________ ________"Marcus"_________________________
Ko sem izstopil iz avta sem videl da me vsi opazujejo. Dali ao me v razred 9.a učiteljica me je predstavila razredu. Sedel sem v zadnji klopi in več ali manj so bile okrog mene punce. Cel čas so me gledale.
Ko je bilo 1 min do zvonenja so v razred stopile nekakšne važičke. Fant ki je sedel pred mano mi je rekel da se rade važijo in so zelo samovšečne. Bile so kot kakšne barbike. Oblečena v oprijete roza minice, roza torbica, visoke roza petke, roza šminka,... Ko sem pomislil na to mi je bilo vse slabo...OMG kakšne vazičke. Pa še proti moji mizi gredo. Ne no!Ker je še nekaj mesta prostega se vsedejo poleg mene. Samo prijel sem se za glavo. Mislim halo?!? Kdo jih naj razume cele v rožnatem pa še važijo se in za povrh ena sedi čisto poleg mene fuj! Še nočne more bom imel!

__________________________________________________________Next?___________________
12. februar 2017
u216558
u216558
Next
13. februar 2017
u220784
u220784
Next
13. februar 2017
u198831
u198831
Next
13. februar 2017
Next
13. februar 2017
Hvala za Next _____________________Max________________________ "Ko sem stopil v učilnico so me vsi gledali. Razumem jih saj me pa prvič vidijo. Kot sem rekel vdi so me gledali razen ene punce. Imela je črno jopico in tudi sama je sedela v klopi medtem ko ni bilo več prostora. Niti enega prostora ni bilo razen pri tej punci, ki sem jo posebej omenil. Imela je dolge črne lase. Sicer je imela na glavi kapuco od jopice ampak sem vseeno videl nekaj črnih las ki so ji gledali iz kapuce. Ko sem se usedel k njej se je pomaknila bolj proti koncu mize. Pozdravil sem jo ona pa je samo gledala v zvezek v katerega je risala. Ravno sem ji hotel nekaj reči ko je v razred stopila učiteljica. Predstavila me je. Tudi učenci so se mi predstavili. Izvedel sem da ji je ime Alisa sqj veste tista ki je sedela poleg mene. Nisem natačno videl kaj riše ampak izgledalo je kot kakšna lobanja. Skrarka nima veze. Prvi dan v šoli je bil res ampak čisto res brazvezen."
____________________Evelin________________________ "Ko sem stopila v razred se mi je par fantov nasmehnilo. Eden nevem kako mu je bilo ime je bil tako luškan da sem se skoraj stopila. Celo uro me je gledal. Jaz pa njega. Kaj!?! Če je pa luškan. In ja za povrh pa sem se še med odmorom zaletela v njega. Ta parfum, ki ga je uporabljal. Božanski vonj. Tudi predstavil se mi je. Ime mu je Alexander. Kličejo ga Alex, no večina ga kliče Alex. Imel je velike modre oči in lepo urejene lase. Nevem zakaj in kako ampak zaljubila sem se vanj. No da ne pozabim še eno grozno stvar. Fantje so me cel dan žgečkali in se me dotikali. Ne fuj! Tega pa že nebom prenesla. Moram prenesti marsikaj ampak tega pa ne. Najrajši bi jih poslala v 3 zelene marelice. Oprostite za izraz ampak to mi resnično poje živce."
___________________Sophie________________________"Meni je bil prvi dan v šoli super. Spoznala sem nove prijateljice. In tudi z Saro mojo sošolko sve postale bff."
__________________________________________________________________________________Do konca tega nexta bo govorila Sofia.
_________________________________________________________________________________ Vem Sophie ni imela kaj dosti za povedati ampak ji je bilo pač vse super. Kaj češ?!?
Naslednji 4 dnevi so potekali podobno.
KONČNOOO!! Vikend samo 4 dneve hodijo v šolo in jim je že dolgčas kaj bodo pa delali še naslednjih 5 mesecev. Marcus hodi v 9 razred in še vedno neve kaj bi počel. Mislim kar nekaj naklada. Vsak dan si zmisli nekaj drugega. Res je da trenira atletiko in nogomet. Lahko bi šel v športno gimnazijo. Vse od 1-8 razreda je hotel v športno gimnazijo, zdaj si pa samo premišljuje. Spet sem malo preveč povedala. No nima veze kje sem ostala?!? Aja vikend. Končno. Za vikend prideta sestrični od Calvina. Moram priznati. Calvin mi je kar všeč. Mislim tako luškan je, prijazen, cel čas me gleda...moti me pa to da se malo ampak zares malo krat zabava. Nima veze. Sicer je privlačen in vse ampak se bo moral bolj sprostiti. Otroci so ravnokar prišli domov. No otroci in eden odrasli. Marcus noče da ga kličem otrok. Bom ga pa odrasel. Kmalu prideta Calvinovi sestrični. Izvedela sem da sta staro isto kot Marcus in Max. Calvin mi je pokazal sliko.
Lisa and Lory

Lušni sta. Imata dolge lase in ja saj vidite na sliki.
Šla sem gor po ostale člane hiše in vsi so bili v dnevni sobi. Nato je pozvonilo na vrata. To sta bili oni dve. Ime jima je Lisa in Lory. Calvin je odšel odpret. Objel jivi je in povabil noter.
14. februar 2017
u220784
u220784
Next
14. februar 2017
u198831
u198831
Next
15. februar 2017
Next
15. februar 2017
Next, vse sem prebrala zanimivo je :-)
16. februar 2017
Hvala za Next
_____________________________________________________________________Max_________________________
Ko je pozvonilo sem si mislil da bosta Lisa in Lory. Lisa je isto stara kot jaz. Ko sem jo zagledal kako je prihajala skozi vrata sem vztal in se ji predstavil in ji jo seveda pozdravil. Bila je tako zelo lepa. Gledal sem jo naravnost v oči. Imela je velike rjave. Vau! Preveč časa sem strmel vanjo ona pa se mi je samo smehljala. Ko sem se končno odmaknil sem opazil da se smejejo iz mene me je postalo malo sram in sem šel rajši v sobo. Tam sem še enkrat razmislil kako sem se lahko tako zagledal. Bilo me je sram priti dol. Medtem ko sem jaz razmišljal o njej saj veste o Lisi, so se ostali pozdravljali in se predstavljali. Vzel sem si telefon in videl da me je nekdo dodal. Bila je Lisa. Dodala me je pred 2 minutama. Sprejel sem jo. Napisala mi je naj pridem dol v dnevno sobo. Napisal sem ji da pridem in se ji opravičil za prej. Šel sem do vrat. Takrat pa je potrkalo. Bila je Lisa. Pogledala me je in me vprašala ali lahko vztopi. Nič ji nisem rekel. Gledal sem jo in jo povabil v sobo. Za sabo sem zaprl vrata. Usedel sem se na posteljo ona pa na sproti mene na stol. Cel čas me je nekaj spraševala. Jaz sem jo samo gledal in ji odgovarjal. Spraševala me je tudi o tem kako sem prišel sem ampak o tem nisem hotel govoriti. To je trajalo skoraj pol urce. Nato je rekla da gre pogledat svojo sobo. Vztala je. In tudi jaz sem vztal. Pospremil sem jo do vrat. Ko je prišla do vrat se je obrnila proti meni in mi dala poljubček na lica. Zardel sem. Upam da ni opazila. Takoj za tem je odvihrala dol po stopnišču. Čez minutko mi je prišlo sporočilo. Opravičila se mi je za prej. Jaz sem pa šel do njene sobe. Bila je že v sobi. Odprla mi je vrata in me vprašala kaj hočem. Stegnil sem se k njej in ji vrnil poljub (na lica). Ona se mi je samo široko nasmehnila. Odšel sem dol v kuhinjo, da bi si nekaj pojedel saj nisem imel kosila. Pojedel sem tisto kar je ostalo.
_____________________________________________________________________Max_________________________
Nevem zakaj je bil Marcus tako zagledan. Dozdeva se mi da zaradi Lise. No moram priznati lušna je. Tudi Lory je lušna. Z Lory sva postala dobra prijatelja. Ko sva se pogovarjala sem izvedel velliko stvari o njej. Pogovarjali smo se tudi to da bi lahko šli na morje za kakšen 1 teden. Pač tisti teden nebi šli v šolo. Itak imamo preveč šole.
___________________________________________________________________Sofia__________________________ ZALJUBLJENA SEM! V Calvina seveda. On je tako ljubek.Včeraj me je cel čas gledal. Opazila sem ga in se mu nasmehnila. Ko so ostali šli v sobe razen Calvina je vztal in se mi približeval. Tudi jaz sem se ga oprijemala. Nato mi ne dal nežen poljub. Za tem so prišli še strasti poljubi. Na enkrat pa je vse zmotil Marcus. Prišel je jest kosilo. Calvina sem rahlo odrinila stran in si obrisala ustnice. Upala sem da ni Marcus vsega videl. Nato je izjavil naj kar nadaljujeva in se ne pustiva motiti.
19. februar 2017
u216558
u216558
Nextt
19. februar 2017
Next všeč mi je
19. februar 2017
Next
19. februar 2017
_____________________Calvin______________Sofia mi je zelo všeč, zato sem jo poljubil. Upam da ona misli isto. Ko ne prišel Marcus se je z vso hitrostjo umaknila in skupaj z Marcusom sta odšla v sobo. Kaz sem si vzel kozarec bode in malo popil. Ljubim jo! Sofio ljubim! In tako zelo mi je všeč. Ali ona misli enako ali me ima rada? Napisal je bom pismo. Vem malo bolano v isti hiši živiva. Pismo ji bom dal na posteljo. Vem tudi, da je to staromodno v 21. stoletju smo folk. Nima veze. Grem pisat.
"Draga Sofia!
Že ko sem te 1. zagledal si mi postala všeč. Radbi te poljubil tako kot prej v kuhinji. Zelo te imam rad in nočem te izgubiti! Ljubim te!
Calvin"
____________________Sofia________________________
Ko sem vztopila v sobo sem videla da je na postelji pismo. Odprla sem ga in ga prebrala. Samo nasmehnila sem se saj mislim enako. Ura je bila 10. Sophie je že spala ostali 3 pa so bili v sobah. Potrkala sem na Calvinova vrata. Hitro mi je odprl. Stopila sem noter in zaprla vrata. Privlekla sem ga k sebi in ga poljubila. Poljub mi je vrnil. Tako sva se še nekaj časa poljubljala. Začel mu je zvoniti telefon. Seveda se je oglasil jaz pa sem samo odšla. Odšla sem v svojo sobo. V posteljo sem šla. Razmišljala sem o njem. Cel čas upala sem da bo prišel in potrkal na vrata in mi skočil v objem in da bi me poljubljal. Ja in potem se zbudim iz sanj. Pravijo da se lahko nekatere sanje uresničijo. Daj no Sofia kaj pa govoriš. Uščipni se da se zbudiš. "Auu" preveč boli. Samo nekaj nakladam kaj mi pa je.
_____________________Evelin_______________In moja skrivnost. Zalljubljena sem v sošolca pssst, da kdo ne izve. Ime mu je Luka. Sploh neveste kako je lep. Prijatelja sva če prav bi rada več mu to ne upam povedati ker me mogoče nwbi hotel. Saj mi je rekel da sem lušna. Glede na to kako je rekel mislim da to pove vsaki punci. Ampak jaz sem se pa skoraj stopila ko mi je to rekel. Danes je Nedelja in greva skupaj na igrišče čeprav greva ob 11. zdaj pa je ura 6 zjutraj že komaj čakam da se vidiva. Mislim da bo s prijatelji čeprav upam da ne. Čeprav grem na igrišče bom se uredila. Samo za mojga cukerčka. Malo pretiravam uredila se bom samo za Luko. Boljše.
____________________Marcus_____________
I love you Lisa. I love you so much. In jo poljubim. Tudi ona mi to šepeta. "Brrrrrrrrrrrr, brrrrr" budilka. Sem res to moral sanjati. Pa še budilko si nisem izklopil. Pogledam na tekefon in vidim da je tudi Lisa ravnokar na facebooku. Napisal sem ji "Jutro kako si kaj danes?" hitro mi je odpisala nazaj "hvala vredu pa ti?❤" bil sem cel šokiran da ki je poslala srčka. Skoraj sem ovenel. Jaz norček sem jo pa potem vprašal zakaj srček res sem kreten. Nič mi ni napisala. Kakšen kreten sem jaaj res nevem s puncami. Raje se grem uredit. Umil sem si zobe se malo počesal in se preoblekel. Nato sem šel do Lisinih vrat. Hotel sem potrkati ampak raje nisem. Šel sem dol po zajtrk. Moral sem si sam narediti san sem videl listek da sta Calvin in Sofia šla po nakupih. Videl sem palačinke ki so bile pokrite da se nebi ohladile. Verjetno sta šla pred kratkim saj so bile vroče. Namazal sem jih z nutelo jih zavil in nalil v kozarec sok. Oboje sem dal na pladenj. Poleg krožnika sem dal še prtiček in na njem nož in vilico. Pladen sem nesel do Lisinih vrat in potrkal. Odprla je in bila je ovita v brisačo. Zatisnil sem oči. Rekla je naj grem noter ona pa je šla v kopalnico. ( v sobi je imela vrata za v lastno kopalnico) zaprla je vrata. Čez 1 min je že prišla nazaj. Seveda preoblečena. Nasmehnil sem se ji in prijel pladenj. Položil sem ga na mizico. Vsedla se je na stol in se obliznola. Pogledala me je in se mi nasmehnila. Sklonila se je k meni in me poljubila na lica.

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
Next?
27. februar 2017
Next
03. marec 2017
Next
17. februar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani