zvečer...
17. september 2013
next
17. september 2013
Ori Somerhalder
Ori Somerhalder
Kdaj bo next?
17. september 2013
u150732
u150732
neeeeeeeeeeeext
17. september 2013
Neext!!<3+nova bralka
18. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
18. september 2013
evoooo next
sorry vsem ker nisem dala nexta, ampak slabo sem se počutila zadnje dni

Hope you like this next!

Ta next je posvečen vsem!

Prijel me je za roko in me peljala do neke limuzine. Odprl mi je vrata in vstopila sem. Bila je tako velika kot soba od naju z Ellie. No, mogoče malce pretiravam. V glavnem, ko sem se razgledala po prostoru me je Harry vprašal če bom kaj pila.˝Navadno vodo prosim˝ sem rekla in podala mi je kozarec vode, sam pa si natočil šampanec. ˝Kam greva?˝ sem ga vprašala.˝Boš videla˝ je rekel in se tako sladko nasmejal. Nato sva se pogovarjala malo o tem malo o onem. In veš čas me je tako lepo gledal...Prispeli smo približno čez pol ure. Ker so bila stekla na limuzini zatemnjena nisem vedela kje sem. Ko se je limuzina ustavila in stopila sem iz nje. Vauuu. Peljal me je na plažo.˝Kako zelo lepo je tukaj˝ sem rekla ter pogledala Harrya. Iz limuzine je vzel vrečko in prišel za mano. Prijel me je za roko. Vodil me je do nekega kotička plaže. Tam sta bile dve brisače ter odeja z hrano.˝Noben še ni naredil kaj takega zame˝ sem rekla.˝Torej sem prvi˝ je zamomljal sam pri sebi a sem ga vseeno slišala.˝Prinesel sem ti tudi tole˝ je rekel ter iz vrečke potegnil zelo zelo lepe kopalke.˝Oooo, hvala. In hey dober okus˝ sem mu rekla in zasmejal se je. ˝To imaš zato ker se bova kopala˝ je še rekel in že sva tekla do kotička. Med potjo sem se enkrat ustavila, saj je s petkami zares težko teči po plaži z mivko. Vzela sem jih v roko in bosa odhitela za Harryem.
HARRY
Hitel sem do najinega kotička. Tako srečen sem da sem jo spoznal. Prispel sem do tega ˝kotička˝ ter se vlegel na eno od brisač. Demi je pritekla za mano z petkami v rokah.˝Na preobleči se˝ sem rekel in ji pod nos postavil kopalke.˝Ne skrbi saj bom gledal stran˝ sem rekel in se obrnil.˝O.K. sem že˝ je rekla ter se obrnil. V teh kopalkah je izgledala tako seksi.˝ Zdaj pa ti glej stran da se preoblečem še jaz˝ sem rekel in Demi se je obrnila stran. Demi je tako lepo ime. Prav rad bi spoznal starše. Hitro sem se preoblekel in prišel k Demi. Prijel sem jo za roko in jo vlekel za sabo na pomol. Nato sem se ustavil, jo prijel in jo vrgel v vodo.Kmalu je priplavala na površje.˝Predrzneš, to ti bom še vrnila˝ je rekla in začela plavati proti obali. ˝Kako lepa si ko se jeziš˝ sem zaklical za njo nato pa še sam skočil v vodo.

Kopalke k ji jih je kupil Harry:
plažica:
next?
rabim jih 10!
19. september 2013
next
19. september 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!! Nuuuuuuuuuuujno!!!
19. september 2013
nexxtttt
19. september 2013
u113305
u113305
Next
19. september 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <33333333333333
19. september 2013
neeeeeeext
20. september 2013
neeeeeeext
20. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext...
nova brauka..
popouno je..
20. september 2013
next
20. september 2013
next
20. september 2013
Ori Somerhalder
Ori Somerhalder
Next
20. september 2013
neeeext
20. september 2013
next
22. september 2013
neeeeeeeeextttttttt + novaaa braalkaaaa!! supr je story!!<333
23. september 2013
vauuu, 14 nextov
za tole je res potreben en velik debel in velik next
oprostite da nisem čez vikend nextala ampak z družino smo bili ne morju kjer ni interneta
hvala vsem ki berete

˝Pazi seeee˝ je vpila ko je tekla za mano po plaži. Verjetno se bo kmalu utrudila. In res. Po nekaj minutah teka je obležala na tleh. Prišel sem do nje in jo začel zafrkavati. ˝Si žgečkljiv?˝ me je vprašala. O ne to ne more biti dobro. Ko me nekdo začne žgečkati se zvijam po tleh kakor da bi imel krče. Še preden sem ji uspel odgovoriti me je začela žgečkati in mislil sem da bom umrl.˝Pros...Nehaj...Ha ha˝ sem ponavljal a ni nikakor odnehala. Nato pa me je po mivki zvekla do vode (kar je malo peklo) in me pričela špricati.˝Joj, kako si težek˝ je rekla ko me je vlekla do vode. Vstal sem s tal šel v vodo ter jo potunkal. Ven iz vode je prišla vsa jezna. Že spet. Nato pa se je lepo nasmehnila. Nastal je tisti trenutek tišine ko nihče ne ve kaj bi naredil. Ko sva se tako nekaj časa gledala v oči je pričela govoriti.˝Hmm, malo sem lačna kaj če bi kaj pojedla?˝ je vprašala.˝Ja seveda˝ sem ji odgovoril. Skobacala sva se iz vode proti brisačam ter se v njihovem objemu pogrela. Ko sva pogledala kaj je v košari sva za večerjo izbrala jabolčno pito, ki je bila zares dobra. Pripravil jo je Zayn. Uh, saj res Demi moram predstaviti fante. Ko sva pojedla sva opazovala sončni zahod ki se je počasi spuščal pod morje. Ker nisva hotela ostati v temi sva se preoblekla nazaj v oblačila, spakirala stvari, poklicala voznika limuzine naj pride po naju ter se odpeljala.˝Si zato da ti zdaj predstavim še druge člane benda˝ sem jo vprašal.˝Z veseljem˝ je rekla in se nasmehnila jaz pa sem v trebuhu začutil metuljčke.
Ko sva prispela do naše vile sva pozvonila na vrata in odprl je Niall.˝Ooo, kdo pa je ta lepotička˝ je vprašal Niall. ˝Demi. In ostani stran od nje, ona je moja˝ sem rekel Niall pa se je zasmejal. Pogledal sem Demi in videl da ji je nerodno. No če sem pa povedal po resnici.˝Aja, tole je Niall˝ je rekel Harry in z Demi sta si segla v roko.˝Niall kot že veš pa je tole Demi˝ sem dokončal.˝Mi lahko poveš kje so ostali fantje Niall˝ sem ga vprašal ko sva se z demi sezuvala.˝Kar za mano˝ je rekel jaz pa sem prijel Demi za roko tako da je hodila za mano jaz pa za Niallom.
Demi
Harry me je prijel za roko in vodil za Niallom. Ta hiša je bila tako velika, da če me Harry ne bi držal za roko se bi izgubila. Naredili smo pravi sprehod nato pa prispeli verjetno do ogromno velike dnevne sobe z televizorjem in kavčom. Na njem so sedeli Louis z svojo punco Eleanor, Zayn z Perry in Liam s Sophio njegovo novo punco.˝Demi to so Louis,Eleanor, Zayn, Perry, Liam, Sophie. Medtem ko je govoril so mahali. Zgledali so prijetni pari, ampak Liam se mi zdi da še vedno bolj pripada Danielle kot Sophi-i. Videla sem da so gledali Titanik.˝Hey, kaj če bi se šli Monopoli˝ je predlagal Niall.˝Neee, to se igramo vednooo˝ so protestirali vsi.˝Lahko se bi šli flašo resnice˝ sem predlagala. Vsi so se strinjali. Posedli smo se v krog. Sedela sem zraven Harrya in Eleanor, ki se mi je ves čas prijazno nasmihala. Očitno je zelo prijazna in prijetna punca. Louisa ji prav privoščim.

kakšni naj bodo izzivi pri igri(povejte prosim ker morm dobit idejo)?
next?
24. september 2013
next
24. september 2013
neeeexxtttt!!!
24. september 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/never-say-never-about-one-direction~1d-in-amp-j.b.-ff/61955/ hej pišm zgodbico, ki se gre o 1D in pa J.B. toda je notri omenjena tudi selena, če bi pogledala plis? hvalaa, če boš/boste. +sorry,ker oglašujem/:
24. september 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. september 2013
Next!!!!!!
24. september 2013
u150732
u150732
neeeeeeeeeeeeeeeetx
24. september 2013
next
24. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg