No tole je moj drugi f.f. in vem da ni popoln ampak upam da vam bo všeč. next bom probala objavit csak dan. Tukaj je prvi del. upam da vam je ušeč.

Živjo! Sem Demi Jonetts in stara sem 17 let. Vem sprašujete se zakaj nimam slovenskega priimka. Tak priimek imam zato ker sem pol angležinja in pol slovenka. Živim v Ljubljani, z očetom, ker naju je mama zapustila, ker je ugotovila da jo zanimajo ženske. Vsaj tako mi je povedal oče. Whatever.
˝To! Sprejeta sem!˝ sem rekla in stekla očku v objem.˝Končno bom lahko šla v London na plesno akademijo za počtinice˝ sem še dodala vsa vesela. Očka se je smejal in gledal kako izvajam nek svoj čuden ples. Vedela sem da je ponosen name. Saj sem bila tudi sama nase. Od vseh punc, ki plešejo showdance na svetu, je bilo izbranih devet za to dvomesečno akademijo. In med njimi sem bila tudi jaz! Pa še mogoče bom kje srečala One direction. Še nisem povedala, da sem njihova največja oboževalka? No, ja sem. Ok, poklicat moram še Emo, svojo najboljšo prijateljico s katero pleševa v duetu. Potem je sprejeta tudi ona! Sem vam že omenila, da sem v tem trenutku najbolj srečna oseba? Končno bom živela svoje sanje! V roke sem vzela telefon in poklicala Emmo, ki se je javila po nekaj piskih.˝Prosim?˝ je vprašala. ˝Jaz sem, Demi. Ema nekaj ti moram povedati˝ sem rekla navdušeno. ˝Kaj? Povej že no!˝ je vzkliknila. ˝No, torej veš ko sva se prijavile na akademijo za v London kot duet? No, danes sem dobila pismo in sprejeti sva!˝ sem rekla.˝Res? To midve, ha ha. Kdaj greva?˝ me je vprašala vsa srečna. ˝Jutri ob 15.00 imava letalo. Rezervirali so nama zasebnega, ha ha. Živeli bova v apartaju nekje v središču Londona. Komaj čakam, ha ha. No zdaj pa grem spakirat in se veselit naprej. Rada te imam. Adijo!˝ sem rekla.˝Jaz tudi tebe! Adijo!˝ je rekla in prekinila. Telefon sem odložila na pult v kuhinji in se odpravila v sobo. Prižgala sem svoj računalnik in si zavrtela pesem Back for you od 1D. Ta je bila moja najljubša. Iz omare sem odvlekla dva kovčka sem noter vrgla vse kar mi je prišlo pod roke. Ko sem pobrala obleke sem v kovčke dala svojo kolekcijo plišastih igrač. Ja to se sliši malo čudno ampak zbiram plišaste igrače. Ko sem imela spakirano vse sem poskušala zapreti kovčke a so bili prepolni zato sem pustila odprte. Bila sem že zelo zaspana in pogledala sem na uro in bilo je že pol polnoči.Resno? Pakirala sem kar dve uri. Na hitro sem se stuširala in si umila zobe. Oblekla sem si svojo najljušo pižamo na kateri so bili One direction. Jap, prov obsedena sem z njimi. Vlegla sem se na posteljo ter zaprla oči ter v trenutku zaspala.

next?
bi rade da bi bile zraven zgodbice slike?
14. september 2013
neeexxt
pa plis dodej še slikce
14. september 2013
ok
14. september 2013
demi:
emma:14. september 2013
™★ηíηá śtуℓєś★™ bi lahko malo oglaševala prosim??
14. september 2013
nnext
14. september 2013
direction :* ti tudi prosim???
14. september 2013
pa še en mini nextek za lahko noč ki je posvečen mojima prvima bralkama direction :* in
™★ηíηá śtуℓєś★™

Zbudila sem se ko je poletna vročina vdrla v mojo sobo. Vstala sem ter si umila zobe ter se počesala in se naličila. Pogledala sem, na uro in spala sem do osmih.Kar v pižami sem odšla sem po stopnicah v kuhinjo in zagrabila me je lakota. Naredila sem si kosmiče z jogurtom. Odšla sem v dnevno sobo kjer sem na kavču zagledala spečega očeta. Očitno je zvečer gledal film in ob njemu zaspal. Prižgala sem televizijo in pogledala na PLANET TV. Predvajali so Havaji 0.5 kjer se gre o umorih. Zakon. Ko se je končalo se oče še vedno ni prebudil zato sem odšla nazaj v svojo sobo. Prvo kar sem naredila v njej je bilo to da sem se oblekla. Oblekla sem kratke jeans hlače in belo tričetrt majico. Nato sem odšla na Facebook. Nobenih dobrih objav. Bedno. Pogledala sem na uro in bila je že deset. Ob treh imam letalo. Jeej! Upam da ne bom preveč pogrešala očeta. Spet sem šla po stopnicah dol in oče je bil sedaj že buden. ˝Bala sem mislila da se nikoli več ne boš zbudil˝ sem rekla očetu.˝Dobro jutro tudi tebi˝ je rekel in zavila sem z očmi. ˝Hei, bi mi lahko pomagal zapreti kovčke?˝ sem rekla. Pokimal je. Šla sem v svojo sobo in sledil mi je. On je z lahkoto zaprl kovčke.˝Truly, madly, deepley I am folishly...˝ je zvonil telefon. Stekla sem dol in bila je Ema. ˝Živjo˝ sem pozdravila. ˝D-d-demi˝ je jecjala in ob enem v telefon Ema. ˝Ema kaj je narobe?˝ sem vprašala. Samo prekinila je. Oo, to ni dobro. Ker me je skrbelo zanjo sem si obula all starke in odšla do hiše kjer živi.

jeans kratke hlače, majica


14. september 2013
hiša:
demina soba:


14. september 2013
Neext
15. september 2013
next
15. september 2013
neeexxt,pa res čimprej nexti
pa hvala za posvečen nexxt ;*
15. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. september 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/ere-you-ca-f-c-everyth-g-you-eec/61802/2 POGLEJTE PROSIM<3 OBLJUBIM VAM DA BO VAM UŠEČ:**<333
15. september 2013
Ker je živela nekaj ulic naprej sem pospešila korak in kmalu že tekla. Po nekaj minutah sem bila pri njeni hiši in pozvonila. Nobenega odgovora. Nato sem zagledala da so vrata odprta. Ven je pritekla Emina psička Roxy. Pobožala sem jo in vstopila. Na tleh je ležala Ema in jokala. Stekla sem k njej.˝Kaj je narobe?˝ sem vprašala. ˝Mama...oče...zmenek...nesreča˝ je jecjala.˝Prinesla ti bom kozarec vode, da se umiriš˝ sem rekla in šla v kuhinjo. V kozarec sem natočila vodo in ga odnesla Emi.˝Oče in mama staa šla na zmenek za njuno 23. obletnico poroke, ko sem jaz že spala. Danes zjutraj pa so me iz bolnišnice klicali, da se je včeraj na avtocesti nekdo vozil v narobno smer in zadel njiju. Zdaj sta mrtva. Zdaj sta le spomin˝ je zajokala Ema. Tudi jaz sem spustila solzico, ker sta me Kate in Jack imela zelo rada(njena starša).˝Demi, razmišljam da ne bom šla na akademijo. Tole me je res zlomilo˝ je nadaljevala.˝Ampak jaz ne grem či ti ne greš˝ sem rekla ter si obrisala solzico. ˝Sama boš šla in pika. Tudi tam obstajajo ljudje in spoprijateljila se boš˝ je rekla. ˝Kje pa boš živela ti?˝ sem jo vprašala.˝Pri bratu, Davidu˝ je rekla.˝Oh˝sem zavzdihnila. ˝Za zdajle pa lahko prideš k nam preden grem˝ sem rekla. ˝Ampak ura je že ena, na letališče boš morala˝ je rekla.˝Tako te bom pogrešala˝ sem rekla in jo objela.˝Tudi jaz tebe˝ je rekla in se nasmehnila.Vstala sem in se poslovila od nje in odšla domov. Oče me je peljala na letališče kjer sem se poslovila tudi od njega.
˝London here we come˝ sem rekla in vstopila na svoje letalo. Vsedla sem se na sedež in kmalu zaspala.
˝Gospodična prispeli smo˝ je rekel sopilot. Vstala sem iz sedeža in odčla z letala. Nek fant mi je podal kovčke. Ker sem bila lačna sem se odločila, da grem na pico. Po zemljevidu sem iskala kje bi bila kakšna picerija, ko me je nenadoma nekdo vprašal. ˝Rabiš pomoč?˝ je nekdo vprašal in zagledala sem Harrya? ˝Harry Styles se pogovarja z mano˝ sem vzklikala v mislih. V realnosti sem poskušala biti čim bolj normalna.˝Ja, iščem picerijo˝ sem rekla. ˝Lahko te peljem do Nandosa˝ je rekel. Z Nandosom sem se spomnila na Nialla.˝Seveda˝ sem rekla.˝Oh kako sem nevljuden sem Harry Styles˝ je rekel.˝Vem kdo si˝ sem rekla in se nasmehnila.˝Torej nas poslušaš?˝je vprašal. Prikimala sem.˝In kako je ime tebi lepotička?˝ je vprašal. O,o me že osvaja. Zardela sem.˝Sem Demi Jonetts˝ sem rekla. Nato sva se odpravila do Nandosa naročila pico. Prav vsak trenutek me je osvajal in prav vsak trenutek sem pila vsa rdeča. Ko sva pojedla sva peš skupaj odšla do mojega apartmaja, ki mi ga je pomagal najti.
15. september 2013
roxy
harry
london


15. september 2013
NEEEXT
15. september 2013
NEEEEEEXT
15. september 2013
u150732
u150732
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. september 2013
next
15. september 2013
še 6 nextov
15. september 2013
u113305
u113305
Next nova bralka
15. september 2013
še 5
15. september 2013
Neext
15. september 2013
neeeext
15. september 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext <333333333333
+nova bralka in full dobro pišeš
15. september 2013
neeext
15. september 2013
Sorci, ker smetim, ampak bi si kdo ogledal, napisal next in potem še bral?
http://www.igre123.com/forum/tema/eet-ke-ove/61924/
Neeeeeeeeeeeeeeext
15. september 2013
še 1
15. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani