Lp. Moje ime je Katarina in napisala bom novo zgodbo o 1D, vem da jih je že natosoče ampak ena več pač ne škodi
No pa zčnimo
__________________________________________________________________________________
''Emliy, takoj pridi dov'' se je zadru moj oče. ''Ja ja'' sem zagodernjala in se počasi prcaplala v kuhinjo. Kjer so me že čakali moj oče Simon in 5 velikanov kot sem jih sama poimenovala. Bedasto so se mi nasmehnili. Jaz pa sem jih le ignorirala in se vsedla na stov.
In ja naj se še predstavim sem Emliy ali Em imam edino najboljšo prijatco ki ji je ime Alison ali nakratko Ali.
To sem jaz:in to je Ali:Nekaj so se pogovarjali, meni pa so se oči kar vlekle skupaj od dovgčasa. Kar naenkrat je negdo udaril po mizi da sem se tako prestašila da sem se kar padla z stola. Vsi so se mi smejali jaz pa sem le zavila z učimi in jih ignorirala.Ker so oni odšli v studijo sem jas odšla v sobo. Ker pa nisem imela kaj zadelat sem vzela svojo kitaro in začela igrati in peti. Zavsavila me je roka na moji rami, počasi sem se obrnila in zagledalaaa....
___________________________________________________________________________________
next?
22. november 2013
neeeext
22. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. november 2013
u155978
u155978
neeeeeeeeexxt
23. november 2013
evo next, ki ga bom posvetla Nadja-1d-<333
__________________________________________________________________________
Zavsavila me je roka na moji rami, počasi sem se obrnila in zagledalaaa. Zagledala sem Luisa kako se mi prisrčno smehlja. Grdo sem ga pogledala. ''Takoj izgini iz moje sobe!'' Ampak ne ker je on tk zabit je še vedno stau tam. ''Nisi slišal ka sem ti rekla????'' Nasmehnil se mi je in se vsedel na posteljo. Zavila sem z očmi in ga vprašala kaj bi rad. ''Nič samo tvoj oče je rekel da moraš priti dov v studijo'' Zavila sem z očmi in odšla na računalnik. Kar naenkrat sem začutila močne roke ki so me dvignile. Začela sem kričati vendar ni pomagalo. Nakoncu sem že obupala. Končno me je postavil na trda tla v studijo. Skoraj sem se zapodilaza njim da bi ga prebutala vendar me je ustavil očka, ki je vprašal če bi kaj zaigrala. debelo sem ga pogledala. Fantje pa so me pregajali naj. Z močno muko sem se vsedla na stov vzela kitaro in začela igrati. Ko sem končala so vsi imeli odprta usta. Najbolj srčkan je bil Luis... Kaj pa govorim ne ne ne on je največji bedak vs časov. Zavila sem z očmi in se po hiterm postopku izmuznila iz studija. Naslonila sem se na vrata da bi čula pogovor. Oče je nekaj omenjal o Turneji. HAHAHA sem se zasmejala v glavi. saj zakrat ko pride turneja grejo vi iz hiše le jaz sem sam doma ito mi je najbolj všeč. Veselo sem odskakljala v sobo. Nespomnim se kdaj bi zaspala ampak zudil me je nežen glas ki mi je govoril naj vstane. Obrnila sem se vendar ni bilo nobenega. Zčudeno sem pogledla naokoli. Potem pa sem mi je samo zedo sem si mislila. Odšla sem v kopalnico kjer sem opravila jutranjo opravilo. Odšla sem v kuhinjo kjer sos edeli oni. Zavzdihnila sem ij jih pozdravila. Vse glave so bile obgnjene v mojo smer. Odzsravili so jas pa sem stopila došla do hladilnika. Ter si vzela kosmiče. N mizi je bil listek prebrala sem ga in ugotovila da je od očeta. Pisalo je da moram priti v njegovo pisrano saj mi mora nekaj povedati. Skomignila sem z rameni saj se mi jezdelo da bo spet tičnaril kako se moram vesti ko gredo danes oni na turnejo. Pojedla sem in se izmuznila csakemu izmednjih in odšla v očetovo pisarno. Tam me je že čakal. Rekel je naj se vsedem. Vsedla sem se. Zčel mi je nekaj govoriti v turneji. Kr nenkrat sem odskočila in prašala če sem pravslišla. ''Ja danse greš zraven na turnejo'' je rekel oče. Začela sem kričati in divjati na vse smeri. Rekel je naj se pomirim in da bo to boljše za mene saj bom imela tudi jaz koncerte. Nekako sem se pomirila in odšla v svojo sobo pakirat. Vzela sem največji kovček in v njega začela metati stvari. Negdo je potrkal pri vratih. ''Nazaj sem rekla in zaprla kovček. Ampak vrata so se odprla in noter je stopil oče in prašal če sem že. Prikimalase. In se še samo sprovblekla.
_____________________________________________________________
next?
kako se vam zdi?
23. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
fullll vredo!!!!
23. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. november 2013
ajaa pa hvala za posvečen next)
23. november 2013
u155978
u155978
fuuul dobr pišeš neeeeeextt
23. november 2013
Neeeeeext
24. november 2013
neeext
24. november 2013
u69203
u69203
next!!!!
+nova bralka
25. november 2013
evo next, ki ga bom posvetla annasophi.
__________________________________________________________________________
Dokonca sem se še zrihtala in odšla do limozine. Odprlka sem vrata in v njej so bili fantje in Ali zakričali sav in se objeli. Pogovarjala sva se celo pot do letališča in še na laetalu. Ko je kar naenkrat Harry padel iz stola.Vsi smo se smejla. Takrat je Luis predlagal če se gremo fla še resnice. Vsi so bili zato le jaz se nisem strijala saj sem vedela da se nebo najbol dobro končalo. Vsi so me prepričevali. Nato pa sem le privolila. Najprej je vrtel Naill
25. november 2013
se opravičujem za kratek nekxt ampa se mi je polovico dol zbrisalo
grem zejle nadeljevat
25. november 2013
Najprej je vrtel Naill. Ustavila se je na Zaynu.''Resnica'' je rekel. ''Gdaj nam boš predstavil svojo punco?''Pravzaprav sva se razšla.'' Z Ali sva se spogledali in skomignali z rameni. Nato je vrtel Zayn ustvilo se je na Ali.''Iziv'' je rekla. ''HMMMM naj pomislim. Ko bomoprispel bo tam velko novinaarjev. No ti se boš nastavlala kamerami in novinarjem in jih tako motila pri delu.'' ''Kajjj ne tega ne bom storila'' ''Iziv je iziv'' sem ji rekla in se ji nasmehnila. Grdo me je pogledala in rekla da mi bo še vrnila. Nato smo se še naprej igrali. Nato je vrtel Harry. Pokazalo je name. Brez premisleka sem rekal Iziv. Nasmehnil se je in iz tga sem sklepala da nebo nič dobrega. Ali je Harryu nekaj prišepnila na to pa je Harry rekel'' za 3-di boš morala spati z Luisom'' ''Meni je prau''' je rekel Luis. Jaz pa sem začela kričati in se upirati saj tega nisem hotela narediti. ''IZIV JE IZIV'' so vsi naenkret rekli. Takrat pa smo pristali. Ali sem rekla da naj ne pozabi opraviti iziva. Ali je z veliko muko odšla ndo novinarjev in se tam šupirila pred njimi. Mi pa smo 'crkvali' od smeha. Ko smo prišli do hotela smo razpakirali in odšli na večerjo.
____________________________________________________________________
evo še drugi del
Kako se vam zdi?
next?
25. november 2013
Juter pride daljši next če ne pojutršnrm
Hvala vam k berete
25. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. november 2013
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. november 2013
evoooo next, ki sem ga oblubla. Posvetla pa ga bom Summer Sky
____________________________________________________________________________
''Emliy''
Ko smo prišli do hotela smo razpakirali in odšli na večerjo. Nahitro sem pojedla in odšla v sobo, da za mano slučajno nebi prišel Luis. Ampak sem bila prepozna, že je stopal za mano. Hitro sem hotela zaloputniti z vratami. Ampak jih je vstavil. Zlahka je prišel noter. Zapru je vrat in se mi prebližal. Stopila sem korak nazaj in se zaletela v steno. Stopil je čisto blizu mene. Lahko sem slišala njegovo bitej srca. Sklonil se je kmeni in mi prišepnil na uho ''lahko uporabim tvojo kopalnico?'' Samo pokimala sem saj v tistem trenutku nisem morala izreči niti besede. Ko je odšel v kopalnico sem si odahnila in se prijela za glavo. Tudi sama sem se sproblekal in vsedla na posteljo. Čez nekaj časa je prišel iz kopanice. Kar zasvetle so se mi učke ko sem ga zagledala da stoji pred mano samo v buksarcah. Hitro sem odstranila pogled. Ter zagrabila pojšter in mu ga potisnila vroke. Zčudeno me je pogledal jaz pa sem mu rekla ''saj nisi resno misliv da bom spala z tabo?!'' Skomignil je z rameni in se vlegel na kavč. Sma pa sem se vlegla na posteljo in ugasnila luč. Minila je kar ena ura jas pa še vedno nisem zaspala. Kar naprej sem študirala o njem in v njegovem prekleto sexsi telesu. Stresla sem z glavo in si mislila naj neham o tem razmišlajti saj ničesar ne čutim do njega kajne? Kar na enkrat sem začutila roke na svojih bokih.Obrnila sem se in zagledala Luisa. ''Spusti me idijot'' sem mu rekla on pa se je dela kot da nebi nč rekla. Začela sem ga tišati od sebe. On pa me je še bolj potegnil v objem. Ko sem se komaj izvila iz nejgovega objema sem odšla v kopalnico kjer sem si obraz zmočila z vodo. Nekaj časa sem bila še v kopalnici. Nato pa odšla v sobo. Zagledala sem Luisa kako objema svoj pojšter. Rahlo sem se nasmehnila nato pa vlegla zraven jega in zaspala. Zjutraj ko sem se zbudila Luisa ni bilo zraven mene. Zato sem hitro odvihrala v kopalnico in opravila jutranjo opravilo.
Oblekla sem tole:Nato pa je v mojo sobo prišla Ali in rekla da naj pridem na zajterk.
''Luis''
Zvečer ko je Eemliy ugasnila luč nisem mogel zaspati. Kar naprej sem razmišljal o nje in o sebi. Začelo me je zebst zato sem odšel do Eemilyine postelje in se vlegel zraven nje. Roke sem ovil okolii njenih bokov. Začela se mi je upirati jaz pa sem ji+o še bolj potegnil v svoj objem. Ko sem jo spustil je vstala in odšla v kopalnico. Nato pa zaspal. Zjutraj sem se zbudil kar zgodaj. Ob meni je bila Emliy. Nasmenil sem se in jo poljubil na čelo. Nisem je hotel zbuditi zato sem vstal in se oblekel ter odšel v svojo sobo. Kar nekaj časa sem bil pred tv ekranom in gledal neko bedasto odajo. Nato je v mojo sobo prišel Zayn in mi rekel naj pridem na zajter. Odšel sem za njim v jedilnico. Kmalu sta za nama prišli Ali in Em. Pogledal sem jo in se rehlo nasmehnil. Kako je čudovita. Zajterk smo poojedli. in mi smo morali oditi v studijo na vaje saj smo imeli v četrtek nastop.
____________________________________________________________________________
kk se vam zdi?
ka mislite da se bo zgodlo?
next?
26. november 2013
u69203
u69203
Prfektno!!!
Nwm
Ja itak da next!!!!!
26. november 2013
mega!
nwm...
itak da!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!
26. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
nwm
odlično
26. november 2013
u115658
u115658
Next
26. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. november 2013
u155978
u155978
Hvala za posvečen next!!
NEEEEEEEEEEEXTT
27. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
27. november 2013
ta next posvečam just♥smile♥<33
____________________________________________________________________________
Fantej so šli v studijo midve. Midve z Ali pa sva šli v mojo sobo. Ali me je kar napadla z oprašavanj. Jaz pa sem le zavila z očmi in prižgala televizijo. Ali je videla da nočem govoriti o tem. Zato se je vsedla zraven mene in gledala teve. Skoraj eno uro sva gledala TV. Kr na enkrat sem Ali rekla če grema mal na sprehot. Malo sva se sprehajali po mestu. ''Pridi greva v studijo, čisto blizu je.'' ''Od kot ti pa to?'' ''Ah Zayn mi je poslal sporočilo.'' Začudeno sem jo pogledala, vendar sva vseeno šle. Hodile sva približno deset minut. Vstopile sva v neko stavbo. Vstopile sva noter. Glih so peli pesem Story of My Life in trenutno je bil glih Luisov del. OMG kk ma popovn glass. Z Ali sva se vsedle na sole. Poslušali sva jih že kar eno usro. Moram priznati da odlično pojejo. Najbolj pa se je odrezal Luis. Čeprav tega nebi nikol rekla naglas. Ko ao končali smo se vsi skupaj odšli na kosilo v hotel. Hotela sem biti malo sama zato sem odšla na neko skalo z katere se je šeril prepad. Vsedla sem se na rob pečine in glledala razurkano morje. Sonce je še kar močno prepekalo. Zato sem razmišljala da bi skočla že v vodo. Kar na enkrat pa sem na svoji roki začutila roko. Bul je Luis. Nasmehnil se mi je in prisedel k meni. Nekaj časa sva se samo gledala. Tišino sem prakinila jaz. ''Kje si bil danes zjutraj?'' ''Nikjer, zbudil sem se in te zagledal kako spiš. Nisem te hotel zboditi zato sem odšel v svojo sobo'' Samo prekimala se. Potem pa se je spet oglasil. ''Veš zelo si čedna ko spiš.'' Nasmehnila sem se in ga prijatlsko boksnila v ramo. Nekaj časa sva se pogovarjala in se smejala. Kar na enkrat pa je vstal in me dvignil. Nesel me je do obale. ''Ne Luis da nebi! Ne, Ne, Ne'' sem kričala a sva bila že oba pod vodo. Prepravala sva na površje in se začela smejati. Nekaj časa sva se tunkala. Nato pa se vleh+gla na plažo tako da so naju zalivali valovi. Pogledala sva se naravnost v oči. Ngnila sem se knjemu. Še vedno sva se gledala v oči. Skoraj sem že čutila te njegove slatke usnice. Ko naju je zaliu ogromen val. Zčela sva se smejati. Nato pa sem jas vatala in tekla po obali. Začela sva se loviti. Začelo se je zvečeriti. Skupaj objeta sva gledala sončni zahod. Bilo je prekrasno.
____________________________________________________________________________
upam da vam je všeč
28. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg