Okej, jaz bom pisala ŠE eno zgodbico o One Direction, vsebovala bo tudi Taylor Swift, pa ne, da jaz neki ful podpiram to med Taylor in Harryjem, ampak vseeno.

*********************************************************************************************************

Epilog: Leto 2010

Z Gemmo sva mirile razburjenega Harryja pred avdicijo X-factorja. Obe sva prepričani, da mu bo uspelo, a on sam tega ne verjame. Čez nekaj časa je prišla neka ženska. Naju z Gemmo je nagnala na tribune, Harryja pa odpeljala. S pogledom sva mu zaželeli srečo in odšli na tribune, kjer naju je čakala mama. Čez nekaj časa je na oder prišel Harry. Bil je izjemno preplašen. Simon Cowell ga je neka časa zasliševal, potem pa rekel: ''Oder je tvoj, Harry.'' Harry je začel peti. Resnično je nadarjen, kar je tudi razlog, da sva ga z Gemmo prijavili. Ko je končal je globoko vdihnil in čakal na rezultate. Vsi povrsti so rekli: ''Ja.'' Harry je člane žirije obdaril z nasmeškom in odšel z odra. Z Gemmo sva se prerinile s tribun in tekle v zaodrje. Tam naju je že čakal nasmejan Harry. Skočili sva mu v objem in vsi skupaj smo popadali po tleh. Iz mojih in Gemminih ust so deževale pohvale. ''Harry, saj razumem, da si vesel, ampak zdaj pridi, ker imam eno zel odobro idejo,'' je rekel Simon, ki se je od nikoder pojavil. Harry se je opravičujoče nasmehnil in šel s Simonom, midve pa sva šli nazaj na tribune. Simon je bil že na svojem mestu, Harry pa je stal nekje v kotu z dvemi fanti. ''Liam James Payne,'' sem slišala. Pogledala sem na oder. Gor je bil fant, ki je imel okoli sedemnajst let. ''Liam, torej. Oder je tvoj,'' je rekel Simon. Tudi on zeeeeeeeeeelo dobro poje. Pa še zelo luškan je. O moj bog, kaj je z mano? Ko je bilo konec smo šli domov. Zdaj pa je čas, da se predstavim. Sem Christina Julie Styles. Stara sem 14 let. Harry je 16, Gemma pa 18. Onadva sta moj brat in moja sestra. Super sta. Sem iz Holmes Chapela, čeprav smo se zdaj, ko se je Harry preijavil na X-factor (pravzaprav sva ga jaz in Gemma) preselili v London. Imamo čudovito mamo in očeta, ki je na žalost bolan in ni mogel na avdicijo. Ko smo prišli domov, sem poklicala Harryja.

H: Hej! Te lahko pokličem nazaj? Imamo sestanek s žirijo.
J: Itak, Čawči.
H: Dijo!

******************************************************************************************************

Nextam, ko dobim vsaj en next!!!!!
06. januar 2013
next hitr ful zanmiva ideja za začetek res
06. januar 2013
naslednji del, za mojo prvo bralko! hvala!!!

*****************************************************************************************************

Zavzdihnila sem. Zdaj bo on slaven in vse to in ne bo imel več toliko časa zame. Morala se bom privaditi. Mimogrede, jaz, Gemma in Harry smo neločljivi. Nikoli se ne skregamo, če pa se, nikoli več kot za 2 minuti. Ja, zelo se imamo radi. Zelo, zelo. Ulegla sem se na posteljo in se spomnila prejšnjega poletja, ko smo dobila Wii. Kar strese me, če pomislim kako smo se kregali. Gemma še najmnaj. Ampak vseeno. Ali pa, ko smo šli na morje in smo se kregali kdo gre v vodo, kdo bo pa čuval denar. Ja, zaradi velikih stvari se redko skregamo. Zaradi malih in nepomembnih pa velikokrat, a ne zadolgo. Kar skočila sem pokonci, ko mi je zazvonil telefon. Bil je Harry.

J: Hej!!
H: Ojla, sorry za prej.
J: Nisi ti kriv.
H: Saj vem.
J: No, kakšen sestanek ste imeli?
H: Oh, Simon nas je 5 fantov spravil v skupino.
J: Kul!
H: Ja pa že.
J: Kako se kličete?
H: Nimamo še idej.
J: No, in s kom si v skupini?
H: Louis William Tomlinson, Liam James Payne, Niall James Horan, Zayn Jawadd Malik.
J: In Harry Edward Styles. Kako lepo.
H: Me veseli, da ti je všeč.
J: In, kakšni so?
H: V redu, zelo.
J: Spusti se v podrobnosti.
H: V redu. Louis je bolj tih, vsaj za enkrat. Na svojem mestu mu ne bi preveč zaupal. Niall se ves čas smeji in veliko je. Zelo je zabaven. Zayn je tih in nismo še dobro slišali njegovega glasu. Liam je pa oseba, ki se razburi, če si preglasen, če cmokaš in tako dalje. V ustih ima ves čas žvečilko. Občutek imam, da bo on vodja skupine.
J: Super ste. Vsi ste talentirani in nadarjeni.
H: Ja vsi.
(Lahko si predstavljam, kako se je ob tem nasmehnil.)
J: V glavnem, bodite pridni, pozdravi fante, mama je ponosna nate, zelo se pripravite na nedeljo, ko gre za res in ubogaj Liama, če je najbolj odgovoren.
H: Ne bomo, bom, to je lepo, bomo, naj ti bo.
J: Prav. Rada te mam.
H: Jaz tut tebe. Se slišva in se vidva.
J: Ja. Dijo.
H: Čawči.

Pogovor s Harryjem je vedno zabaven. Po telefonu in v živo. Res ga mam rada.
No, zdaj pa naj na kratko opišem kaj se je zgodilo v dveh letih. Fantje so se medsebojno izvrstno uskladili in na koncu dosegli tretjo mesto. Postali so slavna skupina One Direction. Ni se izkazalo, da je Louis ravno tih. Prazaprav je ravno nasprotno. Hiperaktivec je. Ves čas stresa šale in ustvarja neumnosti, energije pa mu nikoli na zmanjka. Niall je moral na dieto in zdaj, ko je tega rešen je zelo 'happy'. Je še zmeraj toliko in še zmeraj se smeji vsaki bedni šali. Zayn je malo manj tih, a po značaju se je še najmanj spremenil. Liam ni več obseden z žvečilkami, še vedno pa je DaddyD*. Pazi na fante, ko se napijejo in zato sem mu zelo hvaležna, saj bi sicer lahko pristali v zaporu ali v bolnici. Liam ne pije alkohola in na sploh izjemno pazi na svoje zdravje. Po robu hodi že, če si ne umije sadja preden ga poje. V redu mogoče malo pretiravam. Harry je postal ... Še bolj neumen kot prej, a še vedno je super brat. Spremenil se ravno ni.

Fantje imajo prav posebne posebnosti.
Liam: On se boji žlic.
Zayn: Recimo, da je obseden s tetoviranjem, ali pa to, da ima na glavi 2 tubi gela. (Pretiravam)
Harry: Objel se ga je sloves ženskarja. Zelo ima rad svoje kodre.
Louis: On je značilen po svojih šalah. Nikoli jih ni dovolj.
Niall: Rad je. Zelo. Na pol ure zatarna: ''Že pol ure nisem imel ničesar v ustih. Lord, help me!''

*****************************************************************************************************

En next in nadaljujem!!!!
06. januar 2013
u118716
u118716
нєу!
тσ נє мσנα zgσ∂вιcα σ ναмριяנιн.вι вяαℓι؟
ѕσяу zα σgℓαšєναηנє!
http://www.igre123.com/forum/tema/whisper-in-the-night-%28vampires%29/48477/
06. januar 2013
Next+nova bralka
07. januar 2013
Zunaj imajo dva albuma. Prvi je Up All Night na katerem je vključno z bunosum petnajst pesmi.

1. What Makes You Beautiful
2. Gotta Be You
3. One Thing
4. More Than This
5. Up All Night
6. I Wish
7. Tell Me A Lie
8. Taken
9. I Want
10. Everything About You
11. Same Mistakes
12. Save You Tonight
13. Stole My Heart
Bonus:
14. Stand Up
15. Moments

In album Take Me home s trinajstimi pesmimi.

1. Live While We're Young
2. Kiss You
3. Little Things
4. C'mon C'mon
5. Last First Kiss
6. Heart Attack
7. Rock Me
8. Change My Mind
9. I Would
10. Over Again
11. Back For You
12. They Don't Know About Us
13.Summer Love

Simon Cowell je postal njihov menedžer, pridružil pa se mu je še Paul Higgins. Pa Lou, pa Tom, pa Lux. Saj tako ali tako veste. Za tiste, ki pa ne: vprašajte strička Googla. Pred enim mesecom nas je Louis vse povabil v njegovo veliko hišo, da se preselimo tja. Se pravi jaz, Eleanor, Gemma, fantje, Perrie, Jesy, Leigh-Anne in Jade (LM). Lahko si predstavljate kako velika je hiša, drugače pa vprašaj strička Googla. Sedaj pa nazaj v sedanjost.

''Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!'' me je zbudilo vpitje. Vzela sem blazino in si jo dala na glavo. Pomagalo pa ni, saj se je Jade še naprej drla. ''Jade, utihni!!!!!'' sem zavpila. Vpitje je res prenehalo, jaz pa nisem mogla nazaj zaspati. Vstala sem in oblekla bele kratke kavbojke in živo zeleno majico z naramnicami. Zdaj sem stara 16 let. (To vejo vsi, ki znajo računati). Vseeno. Najmlajša sem in to me živcira. Počesala sem se in se naličila. Potem sem se odpravila v dnevno sobo. Tam je Harry Jade že razlagal kaj si misli o ljudeh, ki ob sedmih zjutraj kričijo. Louis je namrgodeno gledal predse. ''Kje so ostali?'' sem vprašala. ''Liam, Niall, Leigh-Anne, Jessy in Gemma so v trgovini. Zayn pa Perrie spita. Louis, jaz in Jade smo tukaj, Eleanor pa hrani Dusty,'' je oddrdral Harry. ''Aha,'' sem rekla in prikimala, ne ravno prepričana, da sem vse razumela. ''Loui, kaj je pa tebi?'' sem vprašala Louisa. ''Razmišljam,'' je odgovoril. ''O čem?'' sem ga vprašala. ''Kako naj Eleanor prepričam, da ji kupim jahto,'' je zamišljeno rekel. Bil je tako smešen, da sem se zasmejala. ''To NI smešno,'' se je takoj razburil. ''Seveda ne,'' sem mu v smehu odgovorila. Jade se je zasmejala, Harry pa jo je še vedno grdo gledal. ''Jade, zakaj si zavpila? Saj veš. Prej,'' sem jo vprašala.'' Ker je bil v moji sobi pajek,'' je odgovoril in se stresla. ''Ja, in potem, je zbudila Liama, naj ga da ven,'' je rekel Harry. ''Aha,'' sem rekla. ''Kdo gre igrat Fifo13?'' je kar naenkrat zakričal Louis. ''Jaz,'' sta zakričala Harry in Jade. Zmajala sem z glavo in šla v kuhinjo. Pripravila sem si mleko s kosmiči. Ko sem pojedla, sem se odločila, da grem na sprehod v park. Ravno sem hotela odpreti vrata, ko sem slišala Harryja: ''Kam pa kam?'' ''Kako, da ti je kar naenkrat mar zame?'' sem ga narejeno začudeno vprašala. ''Drugače pa grem v park,'' sem rekla odprla vrata, stopila ven in jih nazaj zaprla. Kar predstavljala sem si Harryjev začudeni obraz in se nasmehnila. Odpravila sem se proti parku. Usedla sem se na klopco. Kar naenkrat je do mene pritekel mladiček sibirskega huskyja. Bil je umazan in zelo suh, a vseeno živahen in čudovit. Dvignila sem ga v naročje in ga odnesla domov. ''Harry, mi narediš uslugo?'' sem ga vprašala takoj, ko sem prišla domov. ''Seveda,'' je odgovoril. ''Pojdi v trgovino in kupi pasjo hrano, ovratnico za mladiča,vrečke, povodec, posodi za vodo in hrano, krtačo in priboljške,'' sem rekla. ''Pasja hrana, ovratnica za mladiča, vrečke, povodec, posodi za vodo in hrano, krtačo in priboljške,'' je uslužno ponovil in odšel skozi vrata. Malo me je zaskrbelo kako se bo na to odzvala Dusty, a to bom reševala pozneje. Kužka sem vzela v roke in šla z njim v kopalnico. (Moram povedati, da se kar spoznam na veterinarstvo.) V kopalno kad sem ntočila mlačno vodo in penečo kopel. Kužka sem dala v kad. Takoj je začel navdušeno lajati in se poganjati za peno, ki je letela po celi kopalnici. Kmalu sem bila čisto premočena. Po desetih minutah sem ga vzela ven. Položila sem ga na brisačo in ga pregledala. Na koncu sem ugotovila, da je punčka, da je razen tega, da je shujšana in, da je dokler je nisem okopala imela bolhe popolnoma zdrava. Da je imela bolhe sem ugotovila, ker je imela na trebuščku ugrize. ''Zdaj si vsekakor čista,'' sem ji zašepetala v uho. Zavila sem jo v brisačo in jo odnesla v dnevno sobo. Harry je bil že tam in iskazalo se je, da je kupil veliko več, kot sem mu naročila. Kupil je še košaro, oprsnik, še dva povodca in še eno ovratnico. ''No, kaj je?'' me je vprašal Harry. ''Samička,'' sem odgovorila. ''Še dobro,'' je pripomnil Harry. Nasmhenila sem se, potem pa kužiki dala vodo in hrano, ki jo je pospravila v trenutku. Potem je zadovoljno vzdihnila in se ulegla v košaro. Jaz, Harry, Jade in Louis smo se zasmejali. ''Poglej jo, saj je že čisto domača,'' je rekel Louis. ''Vuf,'' je odgovorila psička. ''Kako ji bo ime?'' me je vprašal Harry. ''Nevem, ima kdo kakšno idejo?'' sem rekla. ''Kaj pa če počakamo ostale?'' je vprašala Jade. ''Ja,'' sem rekla in se usedla na kavč. Naj povem nekaj o naši psički. Ima modre oči, pod vratom, na koncu tačk in repa je bela, drugače pa je svetlo siva. Značilen sibirski husky. Kmalu so domov prišli Liam, Niall, Leigh-Anne, Jessy in Gemma. Vsi začudeno opazovali psičko, ki je zdaj spala, jaz pa sem jim povedala, da vse zvejo, ko vsi pridejo v dnevno. ''Kje za vraga je Eleanor toliko časa?'' je vprašal Louis. ''Mogoče jo je Dusty pojedla,'' je rekel Harry. ''Pravzaprav sem mislila malo zaspati,'' je rekla Eleanor in pomolila glavo v dnevno sobo. Harry se je tako ustrašil, da je padel po tleh. To je zbudilo psičko, ki je začela glasno lajati in skakati po Harryju. Eleanor jo je začudeno pogledala, jaz pa sem rekla: ''Kasneje!'' ''Lačen!!!!!!'' je zatulil Niall. ''Kuhinja je v tisti smeri, Niall,'' je rekel Liam in zglavo pomignil proti kuhinji. Niall je užaljeno zapihal potem pa odšel v kuhinjo in se vrnil s smokijem. ''Niall, smoki ni za zajtrk,'' je rekel Liam. ''Naredi si kosmiče,'' je še rekel. Niall se je jezno obrnil in se vrnil s kosmiči. Čez pet minut sta se primajala še Zayn in Perrie in prišel je čas za mojo zgodbo. Vsi so utihnili, jaz pa sem začela: ''No prej sem šla v park in se usedla na klopco. Potem je pa do mene priskakljala tale luškana psička, vsa umazana in pač tako suha kot je zdaj in sem jo vzela domov. Nima še imena in zato ga rabi.'' Vsi so me gledali kot, da bi padla z Marsa, potem pa je Harry rekel: ''Imam eno idejo. Christina predlaga 3 imena in mi bomo glasovali. Tisto ime, ki dobi njaveč glasov zmaga.'' Vsi smo se strinjali. Odločila sem se za imena: Taylor, Penny in Nely. Potem je vsak dobil en listek. Gor si napisal ime in ga dal Harryju, ki bo glasove potem razglasil. Jaz sem glasovala za Penny. To je zelo lepo ime. Spodaj sem se podpisala in listek vrgla Harryju v glavo. (Ups!) Ko smo vsi oddali listke jih je Harry prebral in rekel: ''Chris je glasovala za Penny, Niall za Penny, Zayn za Nely, Jade za Penny, Eleanor za Taylor, Liam za Penny, Louis za Taylor, Perrie za Nely, Leigh-Anne za Taylor, Jessy za Penny, Gemma za Taylor in jaz za Penny. Torej zmaga Penny.'' ''Penny, torej,'' sem rekla in pogledal t.i. Penny. ''Vuf,'' se je takoj strinjala Penny. ''Takoj pridem nazaj,'' je rekel Harry. Vzel je obe Pennyini ovratnici. Vrnil se je čez pol ure. Prizor v sobi je bil tak. Vsi razen mene in Jesy so spali in to na kavču. Saj je velik sam ne dovolj, da bi na njem spalo in bedelo skupaj 10 ljudi. Ko je Harry prišel sva z Jesy previdno vstali, da ne bi zbudili drugih. Vzela sem obe ovratnici. Na eni je bil kovinski srček na katerem je bilo ime Penny, na drugi strani pa naš naslov in moja telefonska številka, na drugi pa kovinska kostka, pisalo pa je praktično enako. Nasmehnila sem se in objela Harryja. ''Penny pridi sem,'' je zašepetal Harry in se potolkel po kolenih. Penny je navdušeno vstala z Louisovega trebuha in prišla do Harryja. Harry ji je okoli vratu nataknil zlato ovratnico s obeskom v obliki srčka. ''Čudovita si,'' ji je rekel Harry in jo pobožal. ''Zdaj pa Dusty,'' je rekel in odšel iz sobe. Penny sem za vsak primer vzela va naročje. Harry se je vrnil z Dusty v naročju. Postavil se je zraven mene in pustil Dusty, da je ovohala Penny. Ko je Dusty ugotovila, da je to pes, se je nezaupljivo stisnila k Harryju. Zdaj jo je ovohala Penny. ''Vuf,'' je navdušeno zalajala. Dusty je svojo glavico potegnila izpod Harryjeve roke in se začudeno zazrla v Penny. Potem je Dusty skočila na tla in zamjavkala. Nisem vedela kaj naj naredim zato sem Penny preprosto spustila na tla. Z Dusty se je še enkrat navdušeno ovohala potem pa odšla v svojo košaro. Dusty je šla za njo, in kmalu sta obe sladko spali. ''Lačen,'' je nenadoma rekel Niall. ''Oh, skuhala bom kosilo,'' sem rekla in odšla v kuhinjo, Niall pa za mano. ''Niall, poberi se ven iz kuhinje, če hočeš kosilo,'' sem rekla in grdo pogledala Nialla, ki je že šaril po hladilniku. ''Okej,'' je rekel Niall in se pobral iz kuhinje. Če z deset minut, ko so še že kuhali špageti je v kuhinjo prišel Liam. ''Ti pomagam?'' je vprašal. ''Ja, lahko,'' sem rekla in zardela.
09. januar 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/do-you-love-me-%28ft.-one-direction%29/46931/1

Te zgodbe ne bom več pisala. Tukaj pa imate link od nove.
22. januar 2013
u97932
u97932
Prosim pisi naprej plis
06. julij 2013
u144094
u144094
next
28. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani