FF z One Direction! Upam da vam bo všeč
jaz (Rose):


Objela sem mamo, očeta in brata ki so me posremili do letališča. Mami je bla vsa iz sebe in po obrazu so ji tekle solze. Očetu so se tudi že solzile oči vendar je to hotel pred mano skriti. Brat Justin je samo zavil z očmi in me poljubil na lice. Močno me je objel. Lepo je bilo čutiti objem, ki ga nebom čutila en mesec. Pomahala sem še enkrat in izginili so mi izpred oči. Zame se je odprl popolnoma nov svet.
Starša sta mi za 17. rojstni dan kupila karte do Londona, kjer bom en mezec živela v majhnem stanovanju. Seveda pa nisem vedela da se mi bo s temi "počitnicami" spremenilo življenje...

Next?
08. december 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
08. december 2013
Ko sem stopila iz letališča in prvič vdihnila londonski zrak, sem vedela da je to kraj kamor spadam. S kovčkom sem se vsedla v prvi taksi ki sem ga videla in mu pokzala naslov, ki je bil napisan na listu.
Taksi me je odložil pred vrati in povzpela sem se po stopnicah. Bila sem utrujena vendar hkrati polna pričakovanja o mojem stanovanju. Takoj ko so se vrata odprla sem se zaljubila. Zaljubila sem se v stanovanje v 2 minutah, nisem mogla verjeti svojim očem. Stanovanje je zgledalo nekako takole (le del njega):


Sprehajala sem se po njem, odpirala predalčke in omare... Ko pa sem stopila v kuhinjo je na mizi ležala svtlo modra ovojnica na kateri je pisalo 'Ro'. Samo ena oseba me ni klicala Rose ampak Ro, ker sta se ji dve črki zdeli preveč. Vzdevka sem se navadila, vendar me razen Jusa, nihče ni klical tako. Torej je pismo od njega, sem pomislila.
Roke so se mi tresle ker nisem vedela kaj pričakovati. Segla sem po ovojnici...
08. december 2013
Pred mano se je pokazala bratova pisava, ki mi je najprej zaželela vse najboljše, na drugo stran pa je bila pritrjena karta za koncert in zaodrje Bon Jovija, ki sem ga naravnost oboževala in se je prav tako ob tem času mudil v Londonu.
Bila sem res navdušena, brat me je res dobro poznal.
Razpakirala sem in zaklenila stanovanje ter se prvič sprehodila po mestu svojih sanj...
Next?
11. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
11. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg