u216670
u216670
Tole zgodbo bom pisala enkrat do dvakrat tedensko. Odgovarjal bom na vse vaše komentarje. Že v naprej se vam oproščam če bo kje kakšna slovnična napaka oz. bo manjkala črka.
01. maj 2018
u216670
u216670
Moja družina je bila od zmeraj čudna. Po očetovi strani so bili vsi znanstveniki. Zakaj v pretekliku? Ker se je zgodila neka nesreca pred 12. leti. Takrat sem jaz imela 2 leti. Nekaj se je zgodilo ampak mi nočejo povedati. Od takrat naprej moj oče ni več isti. Po mamini strani pa so vsi odvetniki. Moj dedek že 40 let vodi odvetniško pisarno v mestu.
Ups pozabila sem se predstaviti. Sem Eli. Sem tipična najstnica, ki ima 15 let z malo čudnim življenjem. Pred 2 tednoma smo se preselili na podeželje. Kar mi je bilo malo čudno saj moja mama nikoli ni marala podeželja. Ampak očitno jo je moj oče prepričal. Jaz mojega "očeta" nikoli ne imenujem oče ampak tata. Dedka in babico pa nona in nono. No naj preidem spet na opis sebe. Nisem majhna. Kar mi je zelo všeč. Imam temno rjave dolge lasi. Temno rjave skoraj črne oči in malo pegic posutih po licih. Imam starejšega brata, zaradi katerega moram narediti vse v hiši saj on naj ne bi imel časa. Zdaj ima to novo igrico na računalniku zaradi katere ne izpusti ekrana niti za sekundo izpred oči.
Mojo sobo so mi dodelili na podstrešju. Tam imam razgled na gozd. Zdaj poleti med počitnicami je svetlo zelene barve. Vsak večer se mi zgodi nekaj čudnega, zaradi česar sem vedno prestrašena. Zvečer točno ob 22.00 se mi odpre okno. Takrat je za velikim hrastom neka bela postava, ki mi nekaj šepeta. Pogled na njo me vedno prestraši zato je niti ne poslušam več. Nekega večera pa....
Hvala vam za branje moje zgodbe. Upam da vam je začetek všeč. Prosim komentirajte in povejte vaše mnenje. Za nadaljevanje bom potrebovala 7 Next . Pa še to kakšne besede ali stavki bodo značilni za primorsko. Saj jaz prihajam od tam
02. maj 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani