Nexššty < 33333
09. december 2012
Next- my lady!
09. december 2012
u70265
u70265
Nextii
09. december 2012
u70306
u70306
Nextam za vse moje zveste bralke ...

Zjutraj sem se zbudila na tleh. Pomencala sem si oči in se vsedla. Pogledala sem na okoli in zagledala BOŽIČNO NOVO LETNO ZMEŠNJAVO! Res je da še ni božič ampak je bilo naravnost GROZNO. Vsi smo ležali po tleh, razen Zayna ki je zasedel MOJ kavč in izrinil MENE iz njega. Louis pa je spal na stolu ter imel v ustih por. Vstala sem in prvo odšla na WC in ne bom povedala kaj sem delala tam. Vrnila sem se dol ko sem videla Liama kateri se je zbujal. Kelly pa je ležala v nekem kotu in imela v rokah telefon. Resnično sem spoznala da smo z alkoholom pretiravali. Liam je nekaj zamrmral in mi dal roko naj mu pomagam ustati. Prijela sem ga za roko in ga poskušala dvigniti a sem padla na njega. Zasmejala sva se in poskušala vstati drugič in mogoče sva imela več sreče kot pameti da sva končno stala na nogah. Odšla sva zbuditi Louia in pospraviti malce ves nered. Ko so ostali še spali smo vse počistili. Vsedli smo se za mizo in gledali na okoli. Liam je odprl okno da se je malce prezračilo in druge zbudilo. Zayn se je prvi zbudil od odtalih in zazehal se leno pretegnil ter stopil po stopnicah. Tekla sem za njim in prišla v sobo.
Megy: Zayn, ne uničuj si las z lakom.
Zayn: Zakaj pa ne?
M: Zato ker boš potem zgledal kot sraka. Glej ti bom nekaj pokazala, pojdiva v kopalnico sleči majico se nagni nad banjo in ti bom oprala lase.
Z: Kakor rečeš sončece.
Nagnil se je čez banjo jaz pa sem mu polila toplo vodo po laseh. Na lase sem mu zlila šampon in mu ga utrla v lasišče. Ko sem to naredila sem mu jih sprala. Prijela sem brisačo in jo dala na njegovo glavo ter mu podrgnila po laseh. Prijela sem glavnik in fen ter mu prvo razčesala lase kasneje pa užgala fen ter mu nekako tako uredila lase kasneje še z mojim prahom kateri je bolj učinkovit, manj nevaren za lase oz. skoraj nič nevaren.

Zaynova frizure (brez laka ):

Zayn: Heh, dobro zgleda.
Megy: Sem ti rekla.
Z: Ahhh..moje cvetoče polje.
M: Kaj imaš z tem cvetočim poljem?
Z: Če je pa res no, vedno pridišiš po rožah.
M: Takšen parfum imam.
Z: Torej, tako dišiš, ali ti naj rečem moja rožica?
M: Kakor želiš oba vzdevka sta mi zelo všeč.
Z: Hehehe...zamiži.
M: Zakaj??
Z: Boš že videla.
M: Prav.
Z: Tako....miži...še miži...še..
Med tem ko je izgovarjal te besede sem jaz mižala, kaj bo spet naredil "buhtelček moj" . Počasi sem začutila njegove dlani okoli mojih bokov ko na enkrat začutim njegove ustnice na licu. Kmalu so se premestile na moje ustnice. Bile so tako mehke. Svojo dlan sem premaknila na njegovo glavo ter ga pobožala po laseh, druga roka pa je zdrsnila na njegovo ramo ter počasi v objem. Ko na enkrat ta lepi trenutek zmoti.......
Kelly: Hey, golopčka nehajta se cmokati in pridita dol ne malce prezračiti.
Megy: Oh...Kelly...vedno izbereš takšen trenutek...bova že prišla.
Zayn: Samo to se pa strinjam z mojo rožico, pojdi proč!
K: Ja ja saj že grem.
M: Moj moj buhtelček.
Z: Moja moja rožica.
Objela sem ga in poljubila ter mu rekla "Ljubim te" vrnil mi je besedo " Jaz tebe najbolj Ljubim" Poljubila sem ga on pa me je stisnil k sebi. Po 10 minutah sva odšla dol se oblekla in odšla ven. Kepali smo se in zabavali na snegu. Harry je iz nekega prostora prinesel sanke. Liam pa je za seboj vlačil še 3 sanke. Z Zaynom sva zagrabila ene in se vsedna na nje. Prvič sem sedela zanjim in se ga tesno oprijela okoli njegovega pasu. Spustila sva se po hribu navzdol bilo je res zabavno. Ko sva pri racala nazaj na hrib sem se vsedla pred Zayna on pa me je objel ter poljubil na lice ter rekel " Če ne preživiva hočem bit vsaj s teboj ko umrem" Zasmejala sem se mu in mu rekla da je pravi Shakesper ( nevem kok se napiše) Spustila sva se po hribu navzdol poleg naju pa sta bila Kelly in Niall ter Louis in Keyla. Tekmovali smo kdo bo prvi prišel do cilja kjer sta stala Liam in Harry. Z Zaynom sva zmagala. Kasneje smo se še malce okepali in po sankali potem pa odšli v hišo na kosilo. Louis je naredil solato. Niall in Harry sta narezala meso iin ga dala v vegeto in sol ter ga položila v pečico. Jaz in Zayn pa sva lupila krompir. Keyla je pomagala Louisu. Kelly pa Niallu in Harryu. Liam je delal puding. Čez približno 2 uri je iz pečice in friteze zadišalo po kosilu. Nedli smo ga na mizo in začeli jesti. Bilo je res okusno. Pogovarjali smo se o neusmnostih ki smo jih počeli, res smo se najedli in nasmehali h krati. Po kosilu sem Liamu pomagala krasiti pudinge. Ko sva končala sva jih nesla ostalim in skupaj smo pojedli pudinge. Zaynu sem na smetano dala še češnjo ravno zame pa jo je zmanjkalo. Saj jih je Louis prejšnji dan pojedel. Zayn je prijel češnjo in mi rekel naj odprem usta, dal mi jo je v usta jaz pa sem bila vsa vesela...

Nextt???09. december 2012
u54901
u54901
next.
09. december 2012
nexxtt
09. december 2012
u44221
u44221
neext
09. december 2012
ɴeхт!!!
09. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09. december 2012
next
09. december 2012
u70306
u70306
Ko smo pojedli puding smo odšli po sobah. Harry je rekel da sva z Zaynom v njegovi sobi ampak sva se raje vsedla v avto in odpeljala v bližnji hotel. V hotelu je bila prav razkošna soba. V kopalnici je bila velika kad v katero sem si natočila vodo in dodala mehurčasto kopel. Okoli sem si dala svečke katere so lepo nežno dišale po božiču. Slekla sem se in se vlegla v kad. Zamižala sem in se sprostila kot se že dolgo nisem morala. Oči sem odprla ob dotiku dlani na mojem licu. Bil je Zayn. Pokleknil je k meni in me poljubil na lice ter nato še na ustnice. Roko sem dvignila iz kadi in dlan položila na njegovo lice. Svoko dlan je dal na moji on jo premaknil k ustom ter jo poljubil in dal na njegovo oprsje. Kad je bila velika saj je bila kot nek džakuzi. (đakuzi) vsedel se je vanjo in prišel do mene ter me objel ter stisnil k sebi in me poljubil na lice.
Zayn: Ne veš kako sem srečen da sem te spoznal.
Megy: Jaz tudi, je bilo že prav da sem se zaletela vate.
Z: Hehe, prav tako kot da si se zaljubila vame.
M: Ja, am....Zayn, bi naredil nekaj?
Z: Kaj pa?
M: Veš ko si rekel da lepo pojem?
Z: Ja, kaj pa?
M: Vem da se sliši noro ampak bi rada kdaj kaj zpela s teboj.
Z: Zakaj komaj sedaj rečeš, seveda.
M: Ja no, nisem ravno zgovorna in ne rada govorim razen ko sem pijana.
Z: Hehe, ne govori tako.
M: Če je pa res.
Z: Ni!
M: Ja pa je!
Z: Ne pa ni!
M: Ooo, pa jee!
Z: Oooo, pa ni!
M: Nehaj sedaj.
Z: Kaj ti si prva začela!
M: Hahaha.
Z: Kaj se pa smejiš?
M: Kaj se ne bom ko pa fantaziraš.
Z: Ti bom dal fantaziram!
M: Da nebi!
Z: O, pa bom! ( in me poškropi z vodo)
M: To ti bom pa vrnila. ( pškropim ga nazaj)
Tako sva se začela zalivatin in škropiti...

V koči pa sta se mencala druga dva Kelly in Niall.
Ležala sta na postelji in se objemala ter tiščala drug ob drugega.
Kelly: Ti ne veš kako te imam rada.
Niall: Ti pa neveš kako te imam jaz.
Poljubljala sta se in objemala ter metala po postelji.
Louis in Keyla pa sta delala podobno.
Harry je poslušal muziko na telefonu in zraven plesal. Liam je gledal televizijo in se hkrati smilil samemu sebi. Jaz in Zayn pa sva se po dolgem "namakanju" spravila izbanje in se ulegla na posteljo. Nasmehnila sem se mu on pa je skoraj zaspal.
Zayn: Vedno ko se nasmeješ mislim da vidim angelčka.
Megy: Hehe, ne delaj si norcev.
Z: Če je pa res, samo poglej se, takšna si kot da bi te ustvarila sama agelska roka, nežna mehka koža ki je skoraj snežno bela, črni lasje in zelene oči, takšna si kot vila.
M: Kaj ti to resno?
Z: Ja, pre čudovito zame, že ko sem te videl sem mislil da si naslikana.
M: Ne govori tako presladko.
Z: Zakaj ne, moje srce je polno tebe, oči vidijo samo tebe, pamet razmišlja samo o tebi.
M: Pretiravaš s tem.
Z: Ne, res je.
M: Bolje zate.
Objela sem ga in poljubila on pa me je stisnil k sebi in prislonil svojo glavo k mojim lasem
Z roko sem ga pobožala po obrazu in laseh, on pa me je poljubil. Zamižala sem in razmišljala samo o lepih stvareh...

Next??

09. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09. december 2012
next
09. december 2012
u44221
u44221
neext
09. december 2012
nnneeeeeeeeexxxttt!!!!!
10. december 2012
Nextt!
11. december 2012
u70306
u70306
Zjutraj sem se zbudila poleg Zayna. Pobožala sem ga in na nežno poljubila na ustnice. Preoblekla sem se v drugačne obleke:

Majica:

hlače:

Ko sem se oblekla sem odšla v kopalnico kjer sem si počesala dolge lase, malce osvežila obraz. Ko sem si obraz obrisala v brisačo me je nenadoma nekdo prijel za ramo. Vstrašila sem se in skočila nazaj. Zayn se je začel le malec tišje smehljati. Pokžugala sem mu z prstom in ga malce "jezno" pogledala. Tekel je iz kopalnice jaz pa za njim. Splezal je na drugo stran postelje jaz pa sem bila na drugi strani. Gledala sva se in ko sem mu nakazala smir da germ na okoli sem si premislila in skočila na posteljo. Zayn je tekel na okoli in se vrgel name. Začela sem se smejati. Počasi se mi je vsedel na pas in stegnil roke na moje ter mi z njegovimi prsti prepletel v moje na roki. Glavo je sklonil bližje moji, zamižal je ko se je pribljižal mojim ustnicam, ko ga jaz skipam z sebe in se usedem na njegov pas. Smejala sem se in počasi zlezla v njegov objem. Poljubil me je na čelo ter na ustnice. Spet sem se nasmehnila in vstala iz njega ter odšla po bundo. Zayn se je oblekel, jaz sem med tem spakirala predmete za osebno higijeno, majico in hlače od učeraj, pižamo. Oodšla sem do Zayna se mu spet nasmehnila on pa me je le objel in poljubil na lice. Odšla sva dol in plačala nočitev ter se odpeljala nazaj v kočo.
Ko sva prispela sem odšla prvo v svojo sobo ko zagledam Liama kateri se gleda v ogledalo in treplja po trebuhu. Bil je brez majice na srečo je imel na sebi hlače.
Megy: Liam, kaj se ves čas tako gledaš? Saj si lep no!
Liam: Meg, amm....hehe ja no mau sem se zredu pa no hehe....težko vež govoriti z dekletmi o moških problemih.
M: Hehe, saj te čisto razumem in da ti povem nisi se zredil.
L: Prav torej dovolj gledanja v ogledalo.
M: Točno tako.
L: In kako sta se imela?
M: Kar lepo je bilo, mirno. Pa ti?
L: Hehe..saj ne da te nočem za cimro sam se je prileglo imeti celo posteljo zase.
M: Haha, saj to tudi jaz mislim, da je lepo imeti celo posteljo zase.
L: Ja....ti nekaj povem?
M: Kaj?
L: Pridi bližje, saj ne grizem, ja no nuttelo pa grizem ja.
M: Hehe, no kaj je?
L: (šepne mi na uho) Harry je spoznal eno punco, pa jo je dans pripeljal sem.
M: Res!!! (zavpijem)
L: Tiše no. Ja, sej je čist lepa sam ni po mojem okusu, mam raj take kot si ti, sej ne narobe razumet nisem vate, samo bolj so mi všeč črno laske pa z svetlo kožo.
M: Saj razumem, a tako torej Harry je pripeljal punco. Lepo torej.
L: Ja kar, imamo pa problem, kje bo spal Zayn?
M: Zakaj pa kje bo spal?
L: Ammm.....
(Pa na hodnuki)
Harry: Zayn, spucej se iz sobe ker bo nekdo spal na tvojem mestu!!!
Zayn: Kje bom pa jaz spal?
H: Pojdi spat k Meg ali pa spi zunaj!
---
M: Aaha, ja hehe sem slišala.
L: Kaj pa če bi, jaz spal na kavču?
M: Ne vem, samo če boš spal na tem kavču v tej sobi, saj ima raztegljivo ležišče.
L: Okey, samo nekaj pa te lepo prosim.
M: Kaj?
L: Da se slučajno nebi z Zaynem smejala ponoči.
M: Hehe, obljubim da se ne bova.
L: Bolje zate. Ker čene....
M: Kaj? Kaj mi boš naredil?
L: Ponoči ti bom namazal obraz z šmirom.
M: Kje ga boš pa dobil?
L: Heh, boš že videla ko ga boš imela pod svojim nosom.
M: Haha, ja zelo srhljivo majster.
L: Ja no, ne znam groziti.
M: Vaja dela mojstra.
L: Ja no to je tudi res...
Z: Hey, pomagita mi, Harry me je ven iz sobe nagnal.
JAZ in LIAM v en glas : Ja ja, sva slišala.
Z: In kaj sedaj?
M: Ja nič, tukaj boš spla. Liam je že rekel da bo spal na kavču tam v kotu.
Z: Aha, no ja. Hvala.
L: Ne se zahvaljevat ker, res ne, frendi smo no.
M: Hehe, a neb mi počas spokali rite dol? ( udarim Zayna in Liama po riti ki stojita poleg mene)
L: Awaa...drugič mal manj vsekej.
Z: Samo to se pa strinjam. In ja gremo dol.
L: Hehe.
Od racali smo dol in videli Harryevo punco. Kelly je bila vsa nekako razkurjena ne vem pa zakaj. Punci je ime Kate Smith in je stara 17. Bili smo je kar veseli no, za Harrya smo bili veseli da je končno našel dekle.
Kate:

Ko smo se spoznali me je Kelly prijela za roko in odvlekla nekam.
Megy: Kaj pa je?
Kelly: Ah...tista Kate rekla mi je da sem prveč čudaška!
M: Zakaj pa to?
K: Ah, malce čudno sem se vedla ko je prišla.
M: Ne je poslušati pa bo vse okey.
K: Jah ko bi bilo res!
Odšle sva nazaj in vsaka je odšla na svoj konec. Jaz sem se vsedlla vsem Liama in Zayna Kelly pa k Niallu. Naslonila sem se na oba in lepo izdihnila ter zamižala. Na nosu sem kmalu začutila roko. Liam me je prijel za nos in ga pobožal. Na smehnila sem se mu z bliščemm belih zob ter z roko pobožala po njegovih laseh. Kmalu sem videla da se Niall in Kelly objemata ter smehljata tako sta cute ko sta skupaj, res prav za skupaj sta.
Harry in Kate pa sta se stiskala skupaj in uživala pod toplo deko. Z Zaynom in Liamom smo si ves čas šepetali o novi tukaj, seveda pa smo se večkrat tudi smejali šalam Liama.....

Next???11. december 2012
u44221
u44221
neext
11. december 2012
Next!
12. december 2012
Next..
12. december 2012
Next
12. december 2012
Next!....
12. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. december 2012
u70306
u70306
Kmalu smo odšli jesti kosilo, jaz sem se držala bolj zase med tem. Kelly pa je danes bila kar užaljena, pa če prav še vedno ne vem kaj je vzrok njene užaljenosti. Ko smo pojedli sem odšla malce ven na svež zrak. Ko na enkrat izza vogala priteče nek pes. Ugriznil me je v nogo in vrgel po tleh bil je zelo velik! Začela sem kričati a me je pes kare vlekel v gozd. Vreščala sem še na prej a me očitno ni nihče slišal. Pes mi je pogrizel nogo, jaz pa sem se stisnila nekam v kot noga je močno krvavela, jokala sme od neznosnih bolečin. Zelo me je začelo zebsti...

V KOČI PA....

Zayn: Ste kje videli Megy?
Kate: Ali ni rekla da gre na sprehod.
Z: Ja ampak, je že dolgo ni nazaj.
Liam: Pomojem se bo kmalu vrnila, ampak če se ne bo, jo bomo morali iti poiskati.
Harry: Tudi mene malce skrbi, upajmo da se je le kje samo zamotila.
Z: Tudi jaz upam tako.
Kelly: Če jo čez eno uro ne bo več, jo gremo iskati.
Z: Ne jo gremo iskati, jaz jo grem in Liam.
K: Zakaj pa ne skupaj?
Z: Že prav že prav, ampak se bomo razkropili, midva z Liamom greva v srednji del gozdu, Harry, Louis in Kate pojdite po levi strani, Niall, Keyla, kelly papo desni strani.
H: Prav.
Minilo je eno uro in vsi so se zaskrbljeni oblekli in obuli ter odšli proti gozdu. Klicali so po gozdu a se nisem morala oglasiti saj sem padla v nezavest. Zayn in Liam sta našla krvave sledi ki so pomojem bile od mojega ugriza na nogi. Iskali so me kar 2 uri. Na posled pa sem se zbudila v bolnišnici.
Megy: Kaj? Kje sem? Kje so vsi? Kje je pes?
Zayn: Meg!
M: Zayn, kje je pes?
Z: Kakšen pes?
M: Prijel me je za hlačnico in me zvlekel v gozd.
Z: Pa si prepričana da je bil pes?
M: Bil je takšen. Kje so ostali?
Z: Doma, Liam, Kelly in Niall pa so ostali tukaj.
M: Aha, kako pa da sem sedaj v bolnišnici?
Z: Ko sva te z Liamom iskala po gozdu sva videla sledi krvi, pa sva se enkrat izgubila in potem še enkrat nato pa sva te našla.
M: Hvala.
Z: Meni se ni treba zahvaljevati, zate bi vse naredil. Sploh pa te našel ali rešil.
M: Hehe, jaz pa zate.
Z: Potem pa mi nekaj sedaj naredi.
M: Kaj pa?
Z: Poljubi me.
M: Pa, veš da te bom...
Dvignila sem se malce iz postleje in poljubila Zayna on pa me je trdno objel ter zakopal svojo glavo v moje lase. Pobožal me je po glavi in nato po licu kasneje pa še poljubil.
V sobo je prišla zdravnica ki je rekla da se lahko jutri vrem nazaj v kočo in da tisto ni bil ravno pes ampak mešanec med volkom in psom. Povedala je da samo hibridi storijo tak ugriz in so tako napadalni, pa tudi veliko napadov se je že zgodilo glede njih.
Pes ali volk ali oboje vse si je podobno. Ta večer je Zayn ostal pri meni pa če prav sem ga podila domov, no ja vsaj Liam je imel spet celo posteljo zase.
Zjutraj sem se zbudila res malce presenečeno. Zayn je sedel na stolu in polovico telesa imel na meni. Stegnila sme roko in ga pobožala po sila mehkih lasjeh. Zbudil se je in me prijel za roko ter jo stisnil k sebi. V sobo sta prišla Liam in Kelly za njima pa še Niall z foto aparatom v rokah.
Megy: Kaj pa ti bo foto aparat pomagal?
Niall: Vse je potrebno poslikati, nasmešek!
Ravno ko sem se čudno napačila njegovim besedam je slikal, Zayn pa je ravno takrat kihnil tako da je bila slika čista polomija. Še enkrat je slikal kasneje ko me je Zayn stisnil k sebi in me poljibil na lice. Že zjutraj slikari, ali še ni sit paparazzov? Pomojem jih ni, ker se sam pretvarja da je. (Za Nialla govorim) Kelly mi je prinesla trenirko da sem se preoblekla. Potem pa sem se oprijela Zayna in Liama. Niall pa je spet slikaril, kako bi mu rada zabrisala foto aparat v smeti! Vsedla sem se v avto in skoraj celo pot samo sanjarila z zaprtimi očmi. Ko smo prispeli sem se prvo začela smejati Harryu kateri je imel na riti prilepljen papir na katerem je pisalo "Brcni me v rit" ( Kick my ass) Harry se mi je le čudil čemu se mu smejim ko mu Louis eno "orenk pripali z nogo na rit" Harrya je kar vrglo na kavč. Ko pa si je odstranil koček papirja pa se je začel smejati samemu sebi in vsi smo se na račun tega smejali...
Next???13. december 2012
Nnneeexxxtttt!!!!
13. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol
13. december 2012
u110644
u110644
next
13. december 2012
next!
14. december 2012
u104412
u104412
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekšt !!!!! luw it !!!!!!!!!!!!
14. december 2012
u111192
u111192
neeeeeext+ nova bralka
14. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg