To je moja 1. zgodbica tko da upam da bo ok
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ime mi je Lisa Clisse in prihajam iz Londona. Stara sem 14 let in obiskujem deveti razred osnovne šole.
Me:Nisem najbolj priljubljena na šoli je pa zato moj fant Justin. Najina ljubezen se je začela pred od natanko pol leta ko me je vprašal če bi z njim plesala na valeti. Seveda sem takoj privolila. No pa da nebom preveč o tem.
Justin:Rada fotografiram in sem strastna ljubiteljica mode. Imam tudi bff Kate, ki je moja sošolka in tudi on v prostem čašu rada počne iste reči kot jaz.
Kate:Mojo družino sestavljajo: jaz, moja sestra Amy (20 let), moj brat alex (18 let), in moja mama in oče. Živimo na obrobju mesta in smo v primerjavi z mojimi sošolci dokaj bogati.
Amy:Alex:
No vse pa se je začelo teden pred valeto....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPAM DA JE OK. ZA NADALJEVANJE RABIM SAJ 3 NEXTE.

Ali boš bral/-a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. junij 2012
neeeeeeeeeeext
aja a si mal pofejkala od moje zgodbice drgač navadn
11. junij 2012
neeeeeeeeext
11. junij 2012
neext
evo pa so ja
11. junij 2012
u40877
u40877
next
11. junij 2012
Next bo ju3. Pa sori za tisto slikco sm nism nobene pametnejše najdla.
11. junij 2012
ni panike
11. junij 2012
next
11. junij 2012
dobr začetk
11. junij 2012
next!!!
11. junij 2012
neeeeeeext!!! kaja končn tvoja zgodbica! love it!!!
12. junij 2012
nexttt pa a k se ti je tok mudil i mogla to začet pisat ??? ahahhhiihihohohoheheh
12. junij 2012
υραм ∂α вσ Ι. ηєχт σк
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drin, drin, drin!!!!!!!!!!!!! Zgodaj oziroma prezgodaj me je v podedeljkovo jutro zbudila budilka. Ker sem prehitro vstala sem se odpravila dokončat še svoje zadnje skice za mojo frizuro, čevlje in obleko za na valeto. Upala sem da bom danes popoldne ko bom s Kate odšla po nakupih našla primerno obleko in čevlje ali pa saj podobne stvari kot na moji skici. Za frizuro sem se že dogovorila z Justinovo teto, ki je frizerka. Kmalu sem ugotovila da je ura že pol osmih in se začela rihtati. Oblekla sem rožičaste hlače, oranžno majico brez rokoavov in si obula moje niske svetlo modre allstarke , si uredila frizuro in make up ter se odpravila na zajtrk.

Deset čez osem sem se odpravila v šolo. Pouk se nam začne ob pol devetih. Ravno med prvo uro in to med matematiko je ravnatelj šole prišel v naš razred. Naš razred. Nihče ni vedel zakaj. Začel je govoriti o valeti in obnašanju in itd. Na koncu pa mi je polepšal dan. Prosil je mene in Kate če bi lahko pomagali uradnemu fotografu naše valete, ker je njegov pomočnik zbolel in se najverjetneje ne bo pozdravil do četrtka. S Kate sva ostali brez besed, saj obožujeva fotografiranje. Ampak ni še končal. Povedal je tudi da to ni le en fotograf to je bil najslavnejši angleški fotograf. Kar kipela sem od veselja. Seveda sva privolili in zapustili razred da se vse dogovorimo.

Tako hitro je mineval dan. V šoli sem pojedla še kosilo – lazanjo in se hitro odpravila domov. Čas je hitro mineval in že sem se s Kate odpravila po nakupih.

slike:
skice za mojo frizuro
oblačila:
ravnatelj:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZA NADALJEVANJE RABIM SAJ 4 NEXTE. NAJVERJETNEJE NAPIŠEM ŽE DANES.
12. junij 2012
u40877
u40877
next
12. junij 2012
next!!!
12. junij 2012
neext
12. junij 2012
next
12. junij 2012
тα ηєχт ρσѕνєčαм νѕєм мσנιм вяαℓкαм
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prvo sva se odpravili po obleke. Dobila sem ravno tako kakršno sem si zaželela. Če se drugače izrazim za moje pojme je bila božanska. Tudi Kate si je našla primerno obleko zase. Preden sva našli prmerne sva obiskali 10 različnih trgovin. Za tem sva se odpravili po čevlje in kupili sva si visoke pete s potiskom rož. Jaz sem jih kupila v bež barvi, ona pa v črni. Te sva našli v 3 trgovini s čevlji.
Moja obleka in čevlji:Kateina obleka in čevlji:Najin obisk trgovin se je malo zavlekel, ker sva poleg stvari za valeto kupile še vse drugo. Pa o tem raje nebi. Obiskale sva tudi trgovine za moške in si nekako ogledali kaj bi lahko nosila najina spremljevalca. Jaz sem se morala ujemati z Justinom in Kate pa z Nickom (njenim fantom). Za tem sva se odpravili še na sladoled. Ona je vzela limoninega, jaz pa jagodnega. V poznih urah (tako sva samo govorili, drugače sploh ni bilo pozno) sva se vrnili domov.

Sladoled:
Doma sem seveda za vso mojo družino morala pripraviti '' modno rvijo '', da sem pokazala vse kar sem si kupila. Seveda sem kasneje vse poročala tudi Justinu. Zmenila sva se da bova naslednji dan odšla kupit še obleke za njega. To izgleda nekako tako: njegova mama ne verjame da se spoznam na modo, zato bo šla z nama.

Po pogovoru pa sem še pozno v noč dokončevala program za predajo ključa osmim razredom. To je na naši šoli nekakšna tradicija. Deveti razred osmemu pripravi igre, moram reči so zelo neprijetne, na koncu pa jim podarimo ključ šole. Umila sem si še zobe, se stuširala in odpravila spat. Komaj sem čakala da bom lahko jutri osramotila mojo sestričo, ki hodi v 8. razred. Približno ob 11.30 pa sem res utonila v spanec.

Ključ (izgleda tako samo da je veliko večji):--------------------------------------------------------------------------------------------------------
NEXTAM ČE DOBIM VSAJ 4 NEXTE. ČE MI DANES NE USPE PA ZAGOTOVO JUTRI.
12. junij 2012
next
12. junij 2012
neeeeeeeeeeeeeeext!!!!
12. junij 2012
next
12. junij 2012
next!!
12. junij 2012
4 nexti so muca hitro prosim hwala
12. junij 2012
next
12. junij 2012
ju3 spet nadaljujem
dons nimam več cajta
12. junij 2012
oki razumem te
12. junij 2012
u40877
u40877
next
12. junij 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!
13. junij 2012
nexttt !!!!
13. junij 2012
next
13. junij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani