Za konec sem jo še privlačno pogledal. Ona pa je z enakim zdolgočasenim izrazom na obrazu kot ga je imela prej, zaloputnila vrata pred menoj. »KAJ?!«. Bil sem popolnoma šokiran. Znanstveno je dokazano, da so ženskam privlačni, samozavestni moški bolj všeč! Bolj samozavesten že ne bi mogel biti! Prav užaljen sem bil! Zavihtel sem se na peti in odkorakal domov. Zoprna baba! Nikakor mi ni šla iz glave!
06. avgust 2012
u50889
u50889
Omg hvalaaa!
06. avgust 2012
u101848
u101848
http://www.igre123.com/forum/tema/moje-plesno-zivlenje/39370/1 prosim berite
sori za oglaševanje!
06. avgust 2012
u50889
u50889
neext takoj!
06. avgust 2012
zwečer bo togepi nextala
06. avgust 2012
u91739
u91739
next!!
06. avgust 2012
Cody:

06. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext ker je N A J B O L Š A
06. avgust 2012
next
06. avgust 2012
Komaj, da pridem v novo hišo, novo okolje, novo sobo in oz. novo mesto, me že oči takoj začne priganjati naj razpakiram svoje stvari, ker jih ne misli puščati v škatlah na hodniku. Vsa živčna sem prekladala škatle in, ko sem bila sredi stopnic, je zazvonil zvonec naših vrat. Vsi naj bi bili 'kao' zasedeni zato sem morala spustiti škatlo in jaz odpreti vrata! Odprla sem jih in pred mano je stal nek tip in začel poskakovati kot zmešana opica in zraven prepevati neko naduto pesem. Samo buljila sem in buljila in buljila in še kar buljila z mojim znamenitim zdolgočasenim obrazom dokler ni končal. Nato sem lahko pogledala stran in mu zaloputnila vrata pred nosom. ''Kdo je bil?'', sem zaslišala mami, ki je medtem, ko sem visela pri vratih, že vse moje stvari znosila v sobo. ''Nek tip.'', sem ji odgovorila in se čim hitreje spravila v sobo. Soba je bila bela in, da nisem zaradi te barve padla v depresijo (čeprav je bela!), smo že vnaprej kupili barvo za stene. Vzela sem lepilni trak in z njem oblikovala črke in ga nalimala na steno. Potem sem pobarvala vse stene s poživljajočo rdečo barvo in odstranila lepilni trak. Pisalo je: Maybe I Cant Sleep, But I Still Can Dream! Ta misel me je vedno osrečevala. Pod tem napisom sem premaknila mojo velikooo zakonsko posteljo. Nanjo sem dala rdečo rjuho in izbrala sem rdečo posteljnino z rdečimi vrtnicami. Tla so bila lesena in sicer temno rjava. Pisalna miza je bila temno rjava in tik ob vratih od balkona. Rdečo nočno omarico sem imela na obeh straneh postelje. Na eni je bila radio budilka, na drugi pa slika mene in Graysona. Ob steni na sproti postelje so bili postavljeni rdeči fotelji in nato zraven še omare s knjigami. Na pisalno mizo sem postavila moj stacionarni računalnik in stacionarni telefon. Moj prenosni računalnik sem spravila v predal v nočni omarici. V predale pisalne mize sem zložila barvice, kulije, flomastre, alkoholce… zraven pisalne mize, na levi strani, sem imela 2 polici. Na njiju sem zložila moje zvezke. Na stene sem nalimala plakate mojih idolov. Zraven polic z zvezki sem postavila platno za risanje. Risanje me je od nekdaj pomirjalo. Stopila sem k vratom in pogledala sobo od daleč. Sploh ni bilo slabo. Ne prazno in ne polno. Popolno zame. Stopila sem iz sobe in šla dol po stopnicah v kuhinjo. Slišala sem hrup iz jedilnice in se raje napotila tja.
06. avgust 2012
u50889
u50889
neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!06. avgust 2012
u95154
u95154
next
06. avgust 2012
Stopila se noter in moja familija je že veselo klepetala in jedla večerjo. Usedla sem se zraven in si naložila hrano na krožnik. Jedla sem v tišini, vsi drugi pa so se smejali, vpili in na ves glas govorili. ''Borovnička, kdo je bil na vratih?«, me je vprašal oči. Glavo sem dalo pokonci, ''Nek tip!'', ''Pa ga poznaš?'' ''Kako naj ga poznam, če sem ga šele danes prvič videla!''. Oči se je zdel užaljen, jaz pa sem vstala in šla v svojo sobo. Vrgla sem se na posteljo in iz predala potegnila moj laptop. Odprla sem messenger in gledala kdo je dosegljiv. GRAYSON!!! Takoj sem ga kliknila:
Graysonova: bubi moj < 333
Kristinin: ooo < 3 si že pršla ke?
Graysonova: ja :'( jst bi rada bla pr teb zele < 33
Kristinin: jst hočm neki zmutit z mojimi tastarimi d bi se preselu ke h teb < 3333333
Graysonova: res? < 3
Kristinin: ja sam sta budale in nočta < 3
Graysonova: lada te mam fuuul < 333
Kristinin: lovam te < 3 < 3 < 3
Preveč me je bolelo, ko sem se pogovarjala z njem zato sem ugasnila računalnik in se vrgla na posteljo. Nekaj časa sem sedela na postelji, recimo kakšnih 15 minut. Potem sem se ulegla in si v ušesa vtaknila slušalke. Ob počasni glasbi sem zaspala in se zbudila zjutraj, ko je glasba prekinila in mi v slušalke začela nabijati prokleta budilka!!! Takoj sem bila budna in še celo jutro mi je razbijalo v ušesih. Vstala sem iz postelje in se vsa zoprna spravila v mojo kopalnico. Pogledala sem moje lase. Oh bog, spet sem imela glupasto valovite!!! Zagrabila sem za likalnik in si jih zlikala. Šla sem do omare in si na glavo poveznila mojo najljubšo črtasto črno in rdečo kapo. Bilo je toplo in sem si oblekla rdečo srajco in kot frajerka sem si okrog vratu namesto šala dala črno kravato. Oblekla sem si dolge malo ohlapne hlače in črne superge. Trepalnice sem si namazala z maskaro, da sem jih še bolj poudarila. Okrog oči sem šla s črno barvico, da so bile moje oči res elegantne. Na veke pa sem si namazala črno barvo. Ustnice pa že od nekdaj mažem z mojo rahlo rdečo šminko, ki je meni najljubša šminka. Šla sem dol po stopnicah v jedilnico in se usedla na stol zraven Kristen.
06. avgust 2012
u50889
u50889
Next prosimm!!!
07. avgust 2012
Neeeeee3eeeeeeeeeeeeext
07. avgust 2012
u91739
u91739
next!!
07. avgust 2012
Ona je bila oblečena v zeleno oblekico z rumenimi majhnimi rožicami. Njeni kratki lasje so ji navihano bingljali ob glavi in ob njenem navihanem pogledu mi je vedno slabo! Mami je prišla oblečena v črno, do kolen dolgo, krilo, belo srajco in črn bolero. Njene valovite lase si je spela v pokončen šop in iz ušes so ji viseli diamantni uhani. Usedla se je nasproti mene in zraven nje se je usedel oči. Svoje lase si je lepo počesal in je iz gledal precej vsakdanjo. Oblekel je tri četrt (ne vem a dolge ali kratke) temno rjave hlače in zgoraj temno zeleno majico s kratkimi rokavi. ''Kaj greš na Havaje?'', sem mu rekla. Oči me je zlobno pogledal, ''Ne. Tak grem v službo!'', ''Ti ali mami?''. Pogledal me je še bolj zlobno. ''Tvoja mami bo vodila poročila. Jaz pa delam pod krinko. Ni se mi treba uradno oblačiti!'', ''Zunanji vtis je zelo pomemben!'', sem se delala pomembno. ''Ko tebe kdo pogleda si vsak misli, da si pobegnila iz zapora!'', se je oglasila Kristen. Pogledala sem jo in lahko si mislite kako, ''Ko tebe pogledajo, si mislijo, da si svojo oblekico pobruhala!''. Užaljeno se je obrnila in si vzela kosmiče. Potem sem si vzela še jaz, nato mami in potem še oči. Vstala sem in v roke vzela mojo torbo na eno naramnico. Moja torba je bila ponesreči strgana ampak je nočem zamenjati, ker mi je taka grozno všeč! Bila je črna in zvezke sem v torbo zapirala s skoraj čisto novo sivo zadrgo. Na torbi je z rdečimi iztrganimi črkami pisalo: REBEL!!! Iz ene strani in na drugo stran torbe mi je visela kratka majhna ketnica. Na drugi strani torbe pa so povsod visele same ketne. Torbo sem si vrgla čez ramo in šla v šolo. Ko sem prišla na igrišče pred šolo sem si ogledovala okolico. Šola je bila čisto nova in imela je kakšna 4 nadstropja in verjetno še klet. Šola je bila navzven bela in imela je črno streho. Krasno! Zdaj me bo poleti še žgalo tu notri! Na fasadi so bila ogromna okna in ni jih bilo malo. Še ena dobra stvar. Ne bom bila živčna zaradi majhnih oken! Šla sem naprej, kjer so se zbirali najstniki in moji novi sošolci.
07. avgust 2012
next next next
07. avgust 2012
neext
07. avgust 2012
u50889
u50889
Neeeext
07. avgust 2012
u99959
u99959
next (:
07. avgust 2012
Športniki so na eni od miz tekmovali v polaganju rok in navijačice so zraven navijale; sredi jase so bili hipiji, ki so prepevali hipijske pesmi; ob drevesih so se zbirali darkerji in emoti; na mizi, ki je bila najbolj v senci so se lišpale in hihitale barbike; na drugi jasi so zagoreli surferji sedeli na njihovih surfih; na eni mizi ob smetnjakih so sedeli piflarji na drugi mizi pa so posedali luzerji; na betonu pa so se furali skejtarji. Nisem vedela, da lahko surfaš v Miserville in nisem vedela, da se tu sploh lahko počne kaj zabavnega. Jaz sem se usedla na prazno mizo sredi jase in opazovala folk. Zagledala sem dekle, ki je imela rahlo valovite blond lase in temno modre oči. Usedla se je za isto mizo in me navdušeno in veselo pozdravila. "Živjo!!!", mi je vsa nasmejana rekla in me lepo veselo pogledala, "Hei!!!", "Kako ti je ime? Jaz sem Chloe." "Amm… Kristina sem." "Jej! Končno nova!" "Zakaj ste veseli novih? Jaz kot nova nisem niti malo vesela." "Sem se skoraj nihče ne preseli! Komaj čakamo, da kdo nov pride!" "Kaj pa novi letniki?" "Mah! Vsi se poznamo. Hočemo koga čiiiiisto novega!" "Kako to, da se vsi poznate?" "Najstniki smo! Socializiramo se in tudi kakšnih 200 najstnikov je v Miserville!" "Kaaaj?! Na moji prejšnji šoli, kamor si pogledal so bili najstniki!!" "Res? Kam pa si hodila prej?" "Na srednjo šolo Medlewooda." "Medlewood? Živela si tam?" "Ja." "Tam živijo sami bogataši! Zakaj ste se sploh preselili sem!" "Nobenih možnosti nimam! Moja starša in mlajša sestrica so komaj čakali, da se preselimo nekam!" "Boš pri uri sedela zraven mene?" "Najraje pri tebi. Edino tebe zaenkrat poznam!" "Samo mene? Kaj pa Chris?" "Chris?«""AAA!!! NE POZNAŠ CHRISA?!"
07. avgust 2012
u50889
u50889
Next! Ajde Cris pokaži kaj znašš!
07. avgust 2012
next
07. avgust 2012
next next next next next
07. avgust 2012
u102679
u102679
http://www.igre123.com/forum/tema/ugrabljeni/39255/2 BI PREBRAL KDO?
~SORRY ZA OGLAŠEVANJE
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!
07. avgust 2012
u95154
u95154
next
07. avgust 2012
"Ne." "On je glavni na tej šoli! Pa ni ravnatelj ampak… najlepši tip v celem Miservillu!" "Saj mu ni treba biti nekaj posebno lep, da je najlepši." "Verjemi, da je lep! Celo darkerice norijo za njem!" "Dobro zanjga!" "Čudno, da ga še ne poznaš!" "Zakaj čudno? Ker je kao najlepši?" "Ne samo zato. On ve čisto vse o Miservillu! Zagotovo ve, da je nova v mestu!" "Neka starka me je opozorila glede njega." "Res? Zdaj že opozarjajo? Mu pa res ne dajo miru!" "Kaj naj bi to pomenilo?" "No… On je na nek način… Amm… Babjak." "In zakaj ženske vseeno norijo za njem?" "Njegovi lepoti se res ne da upreti!" "Ah pa ja!" "Res me čudi, da te ni obiskal." "In kako bi recimo iz gledal njegov nastop?" "Hmm… Vsakič ima nekaj drugega." "Kaj pride s pesmico?" "Kakšno pesmico?" "Nek tip je včeraj prišel do mene in mi pred vrati začel skakati kot orangutan in pel: Jaz Sanjski Seeem!" "To je bil on!" "O, kreten!" "Ti je bil všeč?" "Tako je skakal, da… Sploh ga nisem utegnila videti!" "Njegove modre oči je težko faliti! Kje pa živiš?" "Na Miserjevi 20." "Na glavni ulici? IN ŠE ZRAVEN CHRISA?! Zdaj vem zakaj si se priselila sem!" "Jaz pa ne!". Ura je bila točno 9h. Chloe je pogledala na uro. Barbike so gledale na uro. Darkerice so gledale na uro. Navijačice tudi! Pa še skejtarke in surferke. "Amm… Chloe? Kaj se dogaja?" "Chris bi moral priti ampak ga ni." "Kako veš?" "Verjemi, da veš, če je ali pa, če ga ni! Greva notri?" "Amm… Ja!". Peljala me je po dolgih svetlih šolskih hodnikih. Tla so bila bela in narejena iz belih ploščic. Ob belih stenah z raznimi napisi najstnikov, so stale sive kovinske omarice. Originalna srednja šola, kaj naj drugega rečem. Po zvočniku se je oglasila ženska ampak so jo vsi preslišale. Po eni strani mi je bilo všeč, da je vse brigalo kaj naklada, po svoje pa sem si mislila kako grozno neolikani so. Šolski zvonec je zazvonil in Chloe me je potegnila v učilnico. Pokazala mi je najino mizo in v momentu sem že vse imela pripravljeno na mizi. Chloe me je pogledala,
07. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani