Hej.
Odločila sem se, da začnem objavljat novo zgodbico, ki jo pišem zdaj že nekaj časa in jo bom tudi končala. Za razliko od prejšnjih zgodbic, imam tu že veliko nextov. Vsak teden bom objavila enega.
To zgodbico posvečam petim osebam, ker brez njih te zgodbice ne bi bilo. Posvečam jo Juliji, Nives, Iris in Alji ter Zacu Efronu :3

Trailer:
Zac EfronRosemarie WigginsDeAnna Wiggins


1.
~Rosemarie Wiggins~
''Rose že spet ta tvoj Zac Efron! Nehaj že z njim. Ne vrti se ves svet okoli njega!'' je zavpila moja mama, ko sem prilepila še zadnji poster na steno, ki je bila že čisto polepljena z Zacovimi slikami in postri.
''I just can't help it. He's so hot.'' Sem odvrnila.
Samo čudno me je pogledala in šla ven iz sobe. Z mamo sva drugače vedno imeli dober odnos, ampak včasih se je jezila, ker sem vsepovsod kje je bilo možno lepila slike od Zaca Efrona. Zac je bil moj idol. Bil je moj navdih za vse dobro v življenju. Nisem bila obsedena, da bi govorila da se bom nekega dne poročila z njim, ampak preprosto oboževala sem ga. Všeč mi je bil ker je nekaj posebnega. Premagal je odvisnost alkohola in drog, vedno si je vzel čas za svoje oboževalce. Njegovi filmi so mi vedno krajšali čas. Tudi jaz sem si želela postat igralka, zato sem se vpisala na akademijo za igranje v Hollywoodu. Vedela sem da so možnosti da me sprejmejo zelo majhne ampak mama me je naučila, da je vredno poskušat dokler ti ne uspe cilj, ki ga želiš doseči. Dovolj o igranju in Zacu, čas je da se vam predstavim. Ime mi je Rosemarie Wiggins. Ime mi je izbrala moja mama, ker obožuje vrtnice. Moj oče pa je hotel da sem Mary, po njegovi mami, torej moji babici. Zato sta mi dala ime Rosemarie, ampak vsi ki so mi blizu me kličejo kar Rose. Stara sem 21 let. Končala sem srednjo umetniško gimnazijo (gledališka smer) in trenutno delam v majhni trgovini z oblačili, da zaslužim nekaj denarja. Kot veste živim pri starših. Sem edinka. Do ljudi, ki jih ne poznam sem bolj zadržana in skrivnostna, ampak ko me spoznajo pa ugotovijo da sem pravi vrag.
''Dobro jutro.'' Sem pozdravila očeta, ki je v kuhinji pil kavo in bral časopis.
Snel je očala in me pogledal ter se zasmejal.
''Kaj?'' sem ga vprašala medtem ko sem prisedla in naredila požirek kave.
''Je to sploh oblačilo?'' je vprašal in pokazal na moje črne raztrgane najlonke.
Vedno sem bila oblečena v črno in vedno je moral biti vsaj en kos mojega oblačila raztrgan.
''Ja kaj pa bi bilo?'' sem vprašala.
Skomignil je z rameni in se zasmejal. Moja starša sta se že navadila na moj stil oblačenja. Nekaj časa sva tam v tišini oba pila kavo.
''Pošta je prispela. Rose to je zate.'' Je rekla mama, ko je v kuhinjo prinesla pošto.
Hitro sem planila pokonci in zgrabila kuverto ter jo odprla. Bila sem zelo živčna. Začela sem brati.
'Spoštovani Rosemarie Wiggins!
Čestitamo. Sprejeti ste na našo akademijo…'
Naprej sploh nisem bila sposobna brati. Srce mi je razbijalo kot noro. Moje sanje so se končno uresničile. Bila sem presrečna.
''Mami, ati…V Hollywood grem!'' sem zacvilila.
Oba sta pritekla do mene in me objela. Podpirala sta me in to mi je ogromno pomenilo.

**********************************************************************************************
Prvi next je sicer bolj kratek ampak drugi bojo pa daljši. Kako se vam zdi?
11. september 2016
u193768
u193768
Neeeeeext
Super je.
11. september 2016
u215639
u215639
Next
11. september 2016
u215832
u215832
Neeext
Damn men posvečaš?! Ja hvala
Haha nujno Next da vidijo še ostali kako popolno pišeš c;
11. september 2016
Čist sm počaščena da je tole tudi meni posvečeno
in jaaaaaa nujno nadaljuj
11. september 2016
u216216
u216216
Hvala za posvečen Next
in nextej čimprej
11. september 2016
Next
12. september 2016
No ker sem se odločila, da bom objavljala vsak ponedeljek, je tukaj še en Next. Upam, da vam bo všeč in se vidimo spet naslednji ponedeljek.
Ta Next je posvečen osebi dream-all-day

2.

Naslednji dan sem že bila na poti v Hollywood. Živela sem čisto na drugi strani Los Angelesa, tako da je bilo kar daleč. Na srečo je v Hollywoodu živela moja teta, očetova mlajša sestra DeAnna, ki me je z veseljem vzela k sebi na počitnice ko sem bila mlajša, tako da je zelo vesela, da bom stanovala pri njej. DeAnna je bila samska, ampak nikoli nisem razumela zakaj, ker je bila zelo lepa. Bila je modna oblikovalka in vsi so jo imeli radi.
''Gospodična tukaj ste.'' Je rekel voznik taxija.
Začudeno sem pogledala skozi okno. Ko sem bila nazadnje pri njej, je bila njena hiša bolj majhna in skromna, zdaj pa je bila že neka ogromna vila.
''Ste prepričani, da sem na pravem naslovu?'' sem ga vprašala.
''Seveda ste. Tukaj živi DeAnna Wiggins kajne? Tista modna oblikovalka, ki zdaj oblikuje obleke za Kardashianove.'' Je rekel.
Začudeno sem ga pogledala in stopila ven z avta. Plačala sem mu in se odpravila proti ogromni ograji. Opazila sem da je gor nek zvonec, zato sem pritisnila nanj.
''Želite?'' se je oglasil ženski glas, takoj sem ga prepoznala. Bila je DeAnna.
''Jaz sem teta, Rosemarie.'' Sem odvrnila.
Nastala je tišina in naenkrat sem jo zagledala, ko je hodila proti vratom. Oblečena je bila v oprijete kavbojke in belo oprijeto majico. Imela je manekensko postavo. Lase je imela temno rjave in dolge skoraj do pasu ter rahlo nakodrane, bila je prelepa.
''Rose, kako dolgo se že nisva videli! Pogrešala sem te.'' Je rekla ter me objela.
''Ja teta, tudi jaz sem tebe pogrešala.'' Sem ji rekla.
''Pridi greva.'' Je rekla ter vzela moj kovček.
Odpravili sva se v hišo, ki je bila res ogromna.
''Si prenovila hišo?'' sem jo vprašala.
Nasmehnila se je.
''Malo pa res. Zdaj imam dobro službo tako da si lahko malo več privoščim. Res se veselim, da boš zdaj pri meni in mi boš delala družbo.'' Je rekla ter mi namignila, da greva po stopnicah.
''Tukaj je tvoja soba.'' Je rekla, ko sva prišli do ogromnih vrat.
Odprla sem vrata in zagledala ogromno sobo in večinoma je noter bilo vse črno.
''Ti je všeč?'' je vprašala.
''Seveda, navdušena sem. Samo nekaj še manjka.'' Sem rekla ter odprla svojo torbico. Ven sem vzela poster od Zaca Efrona in ga prilepila na steno.
''Tako, zdaj je pa popolno.'' Sem rekla in obe sva se zasmejali.
''Še vedno ga tako obožuješ?'' me je vprašala.
''Ja, še vedno.'' Sem odvrnila in se obrnila k postru.
''Saj ni tako slab.'' Je rekla.
''Si gledala kakšen njegov film?'' sem jo vprašala. Zasmejala se je.
''Ne žal ne, sem pa že imela to čast se pogovarjat z njim.'' Je rekla.
Takoj ko sem zaslišala te besede sem se obrnila k njej in jo debelo pogledala.
''Ja, enkrat sem ga srečala na neki modni reviji.'' Je rekla, preden bi jo karkoli vprašala.
''O moj bog DeAnna!'' sem zacvilila, kot bi zacvilila vsaka prava Zacova oboževalka.
''Dovolj zdaj o tvojemu Zacu, razkomoti se in jaz nama bom naredila večerjo. Zagotovo si lačna.'' Je rekla in jaz sem samo pokimala. Nisem bila sposobna govorit, ker sem izvedela da se je moja teta pogovarjala z Zacom Efronom, mojim idolom.
Še vedno pa nisem mogla verjeti, da sem v Hollywoodu in da grem naslednji dan na šolo o kateri sem sanjala že od malega in zdaj so se mi sanje uresničile.
''Pridi Rose, večerja je gotova!'' je zavpila DeAnna iz spodnjega nadstropja. Hitro sem skočila pokonci, ker sem bila res lačna. Stekla sem po stopnicah dol in se odpravila v kuhinjo, kjer je že zelo dišalo.
''Upam da imaš še vedno tako zelo rada pico.'' Je rekla.
''Saj veš da je hrana moja simpatija, pica pa ljubezen.'' Sem rekla in zasmejali sva se.
''Bova jedli zunaj?'' je vprašala. Strinjala sem se.
Nesli sva si hrano in pijačo ven na ogromno teraso za ogromno mizo. Imela je ogromen razgled na ves Hollywood.
''Torej Rose, zelo mi je všeč tvoj stil oblačenja.'' Je rekla.
''Hvala, večina ljudi ga ne mara, ker imam vedno nekaj raztrganega.'' Sem ji rekla in nasmehnila se je.
''Veš tega jaz pri modi ne razumem, zakaj bi vedno morali imet oblačila, ki so si med seboj čisto enaka. Zakaj ne bi zraven še vsaj eno stvar, ki je malo odštekana in drugačna?''
Všeč mi je bilo njeno razmišljanje.
''Ja, prav imaš.'' Sem rekla ter ugriznila v pico.
''Rose zelo sem ponosna na tebe in želim da se zdaj dobro razumeva ko boš tukaj. Jaz ti ne bom težila glede tvojega življenja, ker vem kako je ko si mlad. Želim da sva prijateljici.'' Je rekla in nasmehnila sem se ter pokimala.
Do konca sva pojedli pico in počasi sem se odpravila spat, ker je pred menoj bil tisti dan, o katerem sem nekaj let sanjala. Od navdušenja najprej nisem mogla zaspati, a potem mi je nekako uspelo.
Zbudila me je budilka. Pretegnila sem se in počasi vstala. Oblekla sem se tako kot vedno, raztrgane najlonke, oprijete kratke hlače, srajco ter usnjeno jakna. Vse je seveda bilo črno. Lase sem pustila kar spuščene. Vzela sem torbo in se odpravila v kuhinjo.
''Dobro jutro.'' Sem pozdravila, ampak nihče me ni pozdravil nazaj. Doma sem vedno pozdravila še preden bi pogledala če je kdo sploh v kuhinji ker sem bila navajena, da sta starša vedno bila tam. Na kuhinjski mizi me je čakal listek. Vzela sem ga v roke in ga prebrala.
''ROSE!
POZABILA SEM TI POVEDAT, DA PONAVADI MORAM V SLUŽBO PREJ KOT TI V ŠOLO. SE VIDIVA POPOLDNE.
ŽELIM TI LEP ŠOLSKI DAN.
P.S. V HLADILNIKU TE ČAKAJO PALAČINKE. NISEM POZABILA KAKO RADA JIH IMAŠ IN TUKAJ ZRAVEN LISTKA IMAŠ ŠE KLJUČE OD ENEGA IZMED MOJIH AVTOV, KI JE ZDAJ TVOJ.''
Ko sem to prebrala sem se nasmehnila in takoj odprla hladilnik. Zagledala sem palačinke. Najedla sem se in se odpravila ven do avta, ki me je čakal. Sedla sem noter in se počasi odpeljala proti centru, proti moji šoli novim dogodivščinam naproti.
12. september 2016
u215639
u215639
res ti hvala za posvečen Next to je fenomenalno in neeext Next
12. september 2016
u193768
u193768
Neeeeeeeeeeeeeeeeext
12. september 2016
Next
Pa lahko naslednji Next meni posvetis
12. september 2016
Hej.
Jaz sem se odločila, da bom objavljala zgodbico raje 2x na teden. Razen če bo kdaj izjema pa ne bom mogla objavit. Tako, da je tukaj nov del in še slika od Malie, ki je v tej zgodbi pomembna oseba in hočem, da si jo predstavljate.


Ta Next je posvečen Is.Somerhalder

3.

Čez nekaj minut sem že bila pri šoli. Bila je še lepša kot na sliki. Mislila sem da sanjam. Parkirala sem in vzela torbico. Počasi sem izstopila in pogledala naokoli. Opazila sem, da me nekaj ljudi gleda. Nekateri so me gledali začudeno, nekateri so se smejali in se najbrž norčevali iz mojega stila oblačenja, drugi pa so me gledali z navdušenjem.
''Hej ti črna!'' je nenadoma zavpil eden izmed skupine fantov, ki so sedeli na klopci.
Obrnila sem se in ga pogledala.
''Si samska?'' je vprašal in vsi fantje tam so se zasmejali.
''So funny.'' Sem rekla sama pri sebi sarkastično, očitno naglas.
''Ne oziraj se na Iana, kreten je.'' Je nenadoma rekla neka punca z rjavimi, skodranimi lasmi in modrimi očmi.
''Je že ok, navajena sem na vse to.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Jaz sem Malia.'' Je rekla in mi vljudno dala roko.
''Me veseli, jaz sem Rosemarie.'' Sem se še sama predstavila.
''Si nova tukaj?'' me je vprašala in pokimala sem.
''Oh saj se mi je zdelo, nikoli prej te še nisem videla in ravnatelj nam je povedal da dobimo novo študentko, ki je res dobra. Zato se je tudi odločil, da te sprejme v sredini šolskega leta.'' Mi je razložila.
''Jaz sem edina, ki sem prišla zdaj?'' sem začudeno vprašala.
''Ja, edina si. Pridi, lahko ti razkažem šolo.'' Je rekla prijazno in že sem ji sledila v notranjost šole.
Razkazala mi je čisto vse in na koncu sva prišli nazaj na hodnik. Opazovala sem plakate in v oči mi je padel eden, največji.
AVDICIJE ZA VLOGO V FILMU THE ONLY ONE BODO POTEKALE DVA TEDNA V GLAVNI GLEDALIŠKI DVORANI. OPAZOVALA VAS BO ŽIRIJA, TAKO DA PRIDITE PRIPRAVLJENI. PRIJAVI SE LAHKO VSAKA PUNCA, KI ZNA IGRATI.
''Se boš prijavila?'' me je vprašala Malia, ko je opazila da gledam plakat.
''Ne, šele prišla sem. Kakšen film pa je to?'' sem jo vprašala.
''Neka ljubezenska drama s srečnim koncem. Režiser in glavni igralec tega filma želi ostati anonimen zaenkrat, ker bi se drugače ženske prijavile na avdicijo samo zaradi njega, on pa to ne želi, ker bi rad dal priložnost kakšni talentirani punci, ki si vlogo v filmu res zasluži.'' Mi je razložila.
''Oh ne, Amanda gre.'' Je rekla ter se prijela za glavo.
Pogledala sem naravnost in zagledala neko punco z blond lasmi in svetlečo roza obleko, ki je odkrivala preveč. Fantje so gledali za njo, tudi tisti Ian, ki me je zajebaval. Ustavila se je pri nama.
''Hej Malia, si si našla prijateljico?'' jo je vprašala.
Njen glas je bil zelo nadležen. Kot da bi poslušal ptiča med spolnimi odnosi.
Malia je samo zavila z očmi in Amanda me je pogledala.
''Lep okus za modo. Živiš na smetišču?'' me je začela dražiti. Ian in drugi fantje so se zasmejali.
Nisem mogla ostati tiho.
''Tudi tvoja obleka je zelo lepa. Živiš v cirkusu med klovni?'' sem ji rekla in grdo me je pogledala ter prekrižala roke.
''To je moja šola, ne boš mi tako govorila, ti umazanka.'' Mi je rekla.
''Nisem umazanka, sem se stuširala preden sem prišla v šolo. Če je pa voda za tebe umazana, s čim se potem ti tuširaš? Z blatom?'' Malia, ki je še vedno stala zraven mene se je zasmejala.
''Greva.'' Sem ji rekla in šli sva.
Ko sva šli mimo Iana, sem se za kratek čas ustavila. Še vedno je gledal Amando.
''Ti pa si kupi slinček.'' Sem mu rekla in odpravili sva se naprej.
''O moj bog Rose, saj te lahko kličem Rose.. Kajne?'' je vprašala in jaz sem pokimala ter se zasmejala.
''Neverjetna si.'' Je rekla še vedno v smehu.
''Drugače se ne razjezim takoj, ampak to je bilo pa preveč. Kdo je sploh ta Amanda?'' sem jo vprašala, medtem ko sva prišli v učilnico.
''Hči ravnatelja je, zato misli da je kraljica šole. Nekaj časa sva bili dobri prijateljici, dokler me ni obtožila, da sem ji speljala fanta, za katerega je ves čas govorila, da ji je všeč. Ampak ona njemu ni bila, jaz sem mu bila. In zdaj sva skupaj. Zato me ne mara in zaradi nje nimam prijateljic.'' Mi je razložila.
''Zdaj sem tukaj jaz, lahko sva prijateljici.'' Sem ji rekla in hvaležno se mi je nasmehnila.
''Kaj najraje delaš v prostem času?'' me je vprašala.
''Gledam filme od Zaca Efrona.'' Sem rekla zasanjano.
''Zaca obožuješ? Kul.'' Je rekla.
''Ja res ga. Ogromno mi pomeni. Pa ti?''
''Jaz najraje grem na plažo s fantom in se tam sproščam. Pa tudi filme rada gledam.'' Je rekla.
Zdela se mi je res prijetna oseba. Bila sem vesela, da sem naletela ravno na njo. Najin pogovor je prekinil profesor. Predavanje se je začelo in bila sem čisto tiho, saj sem želela vse slišat. Končno sem dojela, da ne sanjam, da je vse to res in da sem res tam. Ko je bilo predavanja konec, sva z Malio šli skupaj na hodnik.
''Gospodična Wiggins, lahko pridete čisto malo z menoj?'' sem nenadoma zaslišala ravnatelja.
''Ja, seveda.'' Sem rekla.
Poslovila sem se od Malie in sledila sem ravnatelju do njegove pisarne.
''Gospodična Wiggins, najprej bi rad povedal, da mi je v čast imeti tako dobro študentko tukaj.'' Je povedal. Ni mu bilo videti da je Amandin oče. Bil je prijazen. V tišini sem ga poslušala.
''Rad bi vam predlagal, da se prijavite na avdicijo za The Only One. Na sprejemnih testih še nihče ni dosegel tako visokega rezultata kot ste vi. Mislim da ste ravno vi pravi za to vlogo.'' Je rekel.
''Šele prišla sem in ne vem če sem prava za to.'' Sem odvrnila.
''Poglejte, dam vam scenarij in lahko premislite do jutri.'' Je rekel. V roke mi je dal mapo z listi.
''Prosim recite, da boste razmislili.'' Je rekel. Malo je manjkalo, da bi šel na kolena.
''Prav, bom.'' Sem rekla in nasmehnil se je.
''Hvala vam. Upam, da se boste pri nas dobro počutili.'' Je rekel.
''Nasvidenje gospod ravnatelj.'' Sem rekla in vljudno zapustila njegovo pisarno.
Bila sem zelo radovedna kakšen je scenarij in sem ga brala medtem, ko sem hodila proti dvigalu. Ja, šola je imela dvigalo, ker je bila ogromna in ravnateljeva pisarna je bila čisto na vrhu. Ko sem prišla do dvigala sem vstopila noter in zraven je vstopil še nek moški, nisem se ozirala kdo je bil in sem še naprej brala scenarij, ki je bil res zelo zanimiv.

Vesela bom vsakega komentarja in tudi kakšnega mnenja
16. september 2016
u215639
u215639
Next to je res dobra zgodbica in res si me rešila in polepšala dan
16. september 2016
u215832
u215832
Jeeej nov Next*-*
Popolno dear
kar tako naprej c;
neeeeeeext
16. september 2016
u193768
u193768
Neeeext
Obožujem tvoj slog pisanja. Super pišeš in tale Amanda je ena... no da ne bom kej preveč rekla.
Hm ja, zakaj mam občutek da bo gpavni igralec Zac? In potem se bo Amanda prijavila na avdicijo in se bosta z Rose skregali zaradi vloge, ki jo bo dobila Rose. No ali pa Amanda pa se bo ta poškodovala.
Potem se bo Zac zaljubil v Rose al neki pa se mu bo Amanda skos pritoževala pa prilizovala. Velik problemov bo še z njo.
16. september 2016
Hvala za posvečen Next.
Odlično pišeš.
Next
16. september 2016
nexttttttttttt
17. september 2016
Next!! Zeloooooo dobro pišeš
17. september 2016
Next
18. september 2016
Okej tale zgodbica je vec kot perfektna in pocascena sm da jo mam cast brati ze neki casa in ja ines nextaj *-*
18. september 2016
u179348
u179348
Next
18. september 2016
u215639
u215639
izjemna zgodbica komaj čakam na Next
18. september 2016
Dobro jutro
Vem da vas je večina v šoli ampak jaz najraje take stvari delam dopoldne, ko imam največ časa. Ker je ponedeljek, je na vrsti Next. Upam, da vam bo všeč. Posvečen je pa osebi LiaBellaPotter, ker se je tako lepo razpisala in mi je polepšala dan.


4.

~Rosemarie Wiggins~

Nenadoma se je začel pogovarjat po telefonu. Ko sem ga zaslišala mi je scenarij padel z rok in listi so se pomešali na tleh. Še vedno sem strmela vanj, ampak on me ni opazil. Še vedno se je pogovarjal po telefonu. Sploh nisem vedela o čem se pogovarja, samo njegov glas sem poslušala. Bil je tako zelo podoben Zacovemu. Oblečen je bil v neka smešna oblačila z vzorci in imel je kapo ter očala. Zac se ne oblači tako. Vedela sem da ni on. Ampak njegov glas je bil enak njegovemu, prisežem. Ko je šel ven, sem malo prišla k sebi. Pobrala sem svoje liste in jih zložila nazaj v mapo. Ko sem izstopila iz dvigala, sem zagledala Iana in njegove prijatelje, ki so kot kokoši hodili za njim vsepovsod, na vsakem koraku. Ko me je zagledal se je na široko nasmehnil.
''Kaj je a se boš prijavila na avdicijo?'' me je vprašal. Zasmejali so se.
''Kdo se bo prijavil na avdicijo?'' sem nenadoma zaslišala Amando nekje zadaj. V trenutku je bila zraven.
''Ta lepotička.'' Je rekel Ian in s prstom pokazal name. Grdo sem ga pogledala.
''Ti umazanka? Žal mi je ampak se boš trudila za brezveze, jaz sem hčerka od ravnatelja, jaz bom dobila vlogo.'' Je rekla vzvišeno.
''Res? Si prepričana? Tvoj oče me je prosil naj se prijavim.'' Sem ji rekla in to jo je šokiralo. Samo obrnila se je in šla do ogromnih vrat, ki so očitno vodila do tiste glavne dvorane, kjer so avdicije. Bila sem zelo radovedna, zato sem ji sledila v dvorano. Na odru je bila ravno neka punca, ki je bila zelo prestrašena. Videla sem kako so moški in ženske, ki so sedeli spodaj odkimavali z glavami in si nekaj šepetali. Nisem hotela, da me kdo vidi, zato sem tiho in neopazno stekla do zadnje vrste s sedeži. Skrila sem se k neki zavesi. Nenadoma sem zagledala spet tistega moškega z dvigala. Zraven je imel voziček s čistili. Skrival se je, to sem takoj opazila. Še naprej sem opazovala avdicijo.
''Ashley zelo dobra si bila ampak mi iščemo koga bolj pogumnega.''
''Naslednji!''
Ni se mi zdelo pravično, da so bili takšni do tiste punce. Sama sem dobro vedela da je zelo težko it na oder in premagat tremo. Spet sem pogledala proti tistemu moškemu. On očitno mene ni videl. Opazovala sem ga kako si je naenkrat snel sončna očala in kapo. Tistega občutka takrat ne znam opisati, ker je pred menoj stal on. Oseba, ki mi je spremenila življenje, Zac Efron! Samo začudeno z odprtimi usti sem ga gledala kako je kapo pospravljal v žep. Pogledal me je in videla sem kako je bil šokiran, jaz pa še bolj. Opazil je kako strmim vanj. Voziček s čistili je pripeljal do mene in se mi približal.
''Je vse ok?'' me je vprašal.
Zac Efron je spregovoril z menoj. Pred očmi sem videla samo še temo in ne vem kaj se je dogajalo potem.
Počasi sem odprla oči, videla sem luči in takoj sem jih prepoznala, še vedno sem bila v šoli v neki učilnici.
''Ne vem kaj naj naredim Robert, kar omedlela je. Prepoznala me je in zdaj se lahko poslovim od filma ker se bojo na avdicijo najbrž prijavile samo kakšne nore oboževalke, ki sploh niso dobre v igranju.'' Bil je Zacov glas. Zraven njega je stal nek moški njegovih let. Glava me je bolela ampak me to takrat ni zanimalo. Zac je stal nekaj metrov stran od mene v istem prostoru. Od šoka sem komaj dihala.
''Poglej zbudila se je.'' Je rekel tisti drug moški, najbrž Robert.
Zac se je obrnil k meni in oba sta se mi približala. Samo strmela sem vanj, brez besed.
''Si vredu?'' me je vprašal Zac.
Samo pokimala sem.
''Omedlela si, ker si ga videla.'' Je rekel Robert.
''Ja…Vem…'' sem rekla in ugotovila sem kako zelo se mi glas trese.
''Kako ti je ime?'' me je vprašal Zac.
''Rosemarie.'' Sem rekla in spet se mi je glas tresel. Samo strmela sem vanj. Najbrž je mislil, da sem nora ampak nisem si mogla pomagati.
''Rosemarie poglej, stvar je zelo resna. Plačala ti bova ogromno denarja pod pogojem da ne poveš nikomur, da si videla Zaca. Lahko računava na to?'' je rekel Robert.
Samo pokimala sem in še vedno sem strmela.
''Vidiš, sem ti rekel, da ne bo problema.'' Je rekel Robert in Zac ga je pogledal ter pokimal.
Še vedno sem strmela v Zaca. Ponudil mi je roko in seveda sem jo sprejela. Pomagal mi je, da sem vstala in še vedno sem ga gledala.
''Tukaj so tvoje stvari, ki si jih imela pri sebi.'' Je rekel Zac in mi dal mojo torbo.
To je najbrž pomenilo, da moram zapustit prostor, ker sta se že začela pogovarjat o nekih stvareh o filmu. Ampak jaz sem še kar stala tam in strmela v Zaca. Ko sta ugotovila, da sem še vedno tam, je Zac stopil k meni.
''Si ti prepričana da je vse vredu s teboj? Zakaj me tako gledaš?'' me je vprašal. Videla sem, da mu gre rahlo na smeh.
''Oprosti..jaz…jaz…'' Še vedno sem bila brez besed.
''Kar povej, ne bom te pojedel.'' Je rekel in nasmehnila sem se.
''Tvoja oboževalka sem in…''
''Ni problema, dal ti bom avtogram. Kako si že rekla, da ti je ime?'' je rekel.
''Rosemarie.'' Sem odgovorila.
Vzel je nek list in svinčnik. Podpisal se mi je in mi dal v roke.
''Izvoli, Rosemarie. Res te je bilo lepo spoznat. Upam da ne padeš v nezavest, ko me spet vidiš.'' Je rekel in mi pomežiknil.
Šla sem iz učilnice in sem samo strmela v list, ki mi ga je dal. Šla sem ven do avta in se odpeljala proti domu. Videla sem, da je DeAnna že doma. Stekla sem v hišo in jo navdušeno pozdravila.
''Kaj si pa tako dobre volje?'' me je vprašala.
''Spoznala sem ga teta. Spoznala sem Zaca Efrona!'' sem zacvilila.
''Kako?'' se je začudila.
Vse sem ji razložila, kako sem ga najprej videla na dvigalu in potem v dvorani in potem sem omedlela za kratek čas. Šlo ji je na smeh in na koncu me je objela.
''Zelo sem vesela za tebe Rose. Se boš prijavila na avdicijo?'' me je vprašala.
''Ne vem teta..'' sem odvrnila. Stekla sem v svojo sobo in se posvetila Zacovim filmom, tako kot sem večinoma preživljala popoldneve.
19. september 2016
in zato lahko preberem prva, ker sem doma
kar omedlela je, ko ga je zagledala
Next
19. september 2016
u179348
u179348
Next
19. september 2016
u215639
u215639
Next res je izjemna zgodbica Next Next Next
19. september 2016
Next
19. september 2016
Next
19. september 2016
Ker sem danes bolj slabe volje in nimam nič drugega za delat, sem se odločila da bom dobra dušica in bom objavila en Next Upam, da vam bo všeč.5.

Ko sem gledala film, sem se spomnila na mamo in očeta. Poklicala sem na domač telefon, ker sem ju želela slišat.
''Rose si to ti?'' se je oglasila mama.
''Ja, jaz sem.'' Sem odvrnila.
''Pričakovala sva tvoj klic. Kako se imaš? Kakšen je bil prvi šolski dan?'' je vprašala.
''Super. Šola je super in spoznala sem eno kul punco. Ime ji je Malia.'' Sem rekla.
''Res? Kaj pa kakšni lepi fantje so tam?'' se je pošalila.
Zasmejala sem se.
''Pravzaprav sem spoznala Zaca Efrona.'' Sem rekla navdušeno.
Nekaj časa je bila tišina.
''Spoznala si ga? Kako?!'' se je začudila.
''Išče igralko za svoj film in tam potekajo avdicije.'' Sem ji razložila.
''Se boš prijavila?'' me je vprašala.
Nisem vedela kaj naj odgovorim. Seveda sem imela željo, da bi se prijavila, ampak me je bilo strah, da nisem prava za to, čeprav mi je ravnatelj rekel, da sem. Imela sem tremo. Na srednji šoli v gledaliških predstavah mi ni bilo težko in sem vedno odigrala tako kot je bilo treba. Ampak tukaj je bilo drugače. Veliko več ljudi bi ocenjevalo moje igranje, igrala bi z osebo, ki je že od otroštva, že 10 let za mene moj navdih in bi sigurno pozabila besedilo, ali pa bi naredila kakšno nerodno stvar.
''Rose si še tam?'' me je vprašala.
''Ja sem ja. Ne vem mami.'' Sem ji odgovorila zadržano.
''Če te je strah zaradi treme, dobro veš, da malo treme nikoli ne škodi. Ti to zmoreš, midva s tvojim očetom to veva in verjameva vate. Ponosna sva, da imava tako talentirano hčerko.''
Postalo mi je toplo pri srcu, ko sem slišala te besede. Mama je vedno znala z besedami. Takrat sem vedela kaj moram naredit, prijavit se moram na avdicijo. Tudi če me Zac ne izbere, bom vedela, da sem poskušala.
''Prijavila se bom.'' Sem rekla.
''To je moja punčka!'' je rekla ponosno.
''Rada te imam mami.'' Sem ji rekla. To sem ji večkrat rekla, ker me za razliko od nekaterih mladih ni bilo sram, da imam rada mojo mamo.
''Tudi jaz imam tebe.'' Je rekla.
Nasmehnila sem se in odložila telefon na nočno omarico. Ker je bil že večer, sem se odpravila v kopalnico in se stuširala. Nato sem se odpravila nazaj do postelje in se zavila v odejo. V roke sem vzela scenarij in začela brati. Začetek mi je bil zelo všeč. Zaspala sem s scenarijem v roki. Zjutraj me je zbudila budilka. Bila sem jezna, ker bi najraje še spala. Počasi sem se spravila pokonci in se oblekla, kot sem se oblekla vedno. Tokrat sem oblekla raztrgane najlonke, črno oprijeto kratko krilo, črno kratko majico brez rokavov in črno usnjeno jakno. Spletla sem si skuštrano kito ob strani glave. Vzela sem torbo in se odpravila v kuhinjo. Spila sem kavo in se odpravila ven proti avtu. Odpeljala sem se proti šoli. Na parkirišču sem že opazila Malio.
''Hej, čakala sem te.'' Je rekla, ko sem izstopila.
''Hej.'' Sem jo še sama pozdravila. Skupaj sva šli proti vhodu in tam sva spet srečali Iana.
''Dobro jutro lepotički.'' Je rekel in stopil med naju ter naju obe objel okoli pasu.
''Če bi vedela, da bom srečala najprej tukaj tebe, bi raje spala do konca življenja.'' Sem mu zabrusila in se odpravila noter, Malia pa za mano.
''Kako ti to uspeva?'' me je vprašala.
''Izkušnje pač.'' Sem rekla in obe sva se zasmejali.
Spet sem zagledala plakat na steni.
''Kje se lahko prijavim za avdicijo?'' sem jo vprašala. Začudeno me je pogledala.
''Prijavila se boš?'' me je vprašala.
''Ja.'' Sem ji odgovorila. Iz torbe sem potegnila scenarij za film.
''Vso srečo s tem, upam da ti uspe premagat Amando, ki vedno zmaga. Drugače pa se prijaviš v zaodrju, samo predstaviš se jim, da imajo tvoje podatke in lahko greš na oder.'' Je rekla in pokimala sem.
Šla sem proti dvorani.
''Vso srečo!'' je zavpila za mano. Hvaležno sem jo pogledala.
Šla sem v dvorano, kjer so pripravljali vse za avdicijo.
''Si se prišla prijavit?'' me je vprašala ena izmed žensk, ki so hodile po dvorani.
Pokimala sem in namignila mi je naj ji sledim. Peljala me je v zaodrje k neki mizi, kjer so sedeli trije moški.
''Kako ti je ime?'' me je vprašal eden izmed njih.
''Rosemarie Wiggins.'' Sem rekla.
''Koliko si stara?'' me je vprašal.
''21.'' Sem odgovorila.
''Dobro, na vrsti si peta, tako da lahko počakaš kar tamle na klopci in ko boš na vrsti, te pokličemo.'' Mi je rekel.
Ubogala sem ga in sedla na klopco. Roke so se mi tresle, srce mi je bilo kot noro in mislim da sem bila rdeča kot kuhan rak. Nisem vedela, če je dobra ideja da sem sploh prišla. Najraje bi pobegnila. Nisem vedela, če je tudi danes Zac tam in gleda avdicije.
''Rosemarie pridi, na vrsti si.'' Je rekla neka ženska s slušalkami na ušesih.
Sledila sem ji proti odru in skoraj sem omedlela. Šla sem na sredino odra. Stopila sem pred mikrofon. Trije moški in tri ženske, ki so bili v žiriji so me gledali in si nekaj šepetali. Najbrž so kritizirali moja oblačila.
''Kako ti je ime?'' je vprašala ena izmed žensk.
''Rosemarie Wiggins.'' Sem odvrnila.
''Je tvoje ime povezano z vrtnicami?'' je vprašal en moški.
Nasmehnila sem se in živčno pokimala.
''Si v notranjosti kaj bolj nežna in romantična kot od zunaj po videzu?'' je vprašal eden izmed moških. Vsi so se zasmejali.
''Malo.'' Sem rekla.
Nisem vedela zakaj so mi postavljali takšna vprašanja.
''In zakaj si se odločila za avdicijo?'' je vprašala ena ženska.
''Ker bi rada uspela v filmih, ne samo v gledališču.'' Sem odvrnila.
''Super. Potem pa začnimo. Poskusi s prizorom 8 v scenariju.'' Je rekel tretji moški, za katerega sem mislila da je duh, ker je bil najprej čisto tiho.
Začela sem. Prizor je bil kar težek ampak mislim, da sem opravila kar dobro, glede na to da so vsi imeli nasmeške na obrazu. Na koncu sem bila presrečna. Poslovila sem se in šla dol z odra. Bila sem ponosna na sebe, ker sem premagala tremo. Pospravljala sem svoje stvari in naenkrat je nekdo spregovoril na zvočniku.
''Avdicije so se končale predčasno. Vsi, ki ste do sedaj bili na avdicijah, prosim da pridete na oder, ker imamo pomembno obvestilo.''
Vsi, ki so bili tam so bili začudeni, tudi jaz. Sledila sem drugim na oder. Ena izmed žirantk je vstala in vzela v roke mikrofon.
''Najbrž se sprašujete, zakaj ste vsi tukaj. Prišlo je do spremembe.'' Je rekla.
Čakali smo…
20. september 2016
Neeeext
Verjetno bo rose izbrana, kajne?
20. september 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani