Hej

Nekateri že veste kdo sem zaradi moje zgodbice My Celebrity Crush o Zacu Efronu. Po dolgem času sem se odločila, da napišem še drug del, ker sem obljubila da ga bom. Upam, da boste brali in da vam bo všeč.
Tukaj je link od prvega dela, če kdo hoče prebrat:
https://www.igre123.com/forum/tema/my-celebrity-crush-zac-efron-ff./188512/

Uživajte v branjuZac EfronRosemarie Wiggins1.
~Rosemarie Wiggins~

''Že tretjič vam rečem, da pustite mojo hčerko pri miru. Ni zainteresirana, da bi snemala erotične filme! Dajte mir!'' je zavpila moja mama po telefonu pri vratih moje sobe, medtem ko sem jaz sedela pred ogledalom in se ličila. Ja, odkar sem postala slavna s filmom, ki sem ga posnela z Zacom, dobivam na dan ogromno ponudb, med drugim tudi za erotične filme. Zelo so vztrajni, zato se je moja mama razjezila. Res nisem zainteresirana, da bi snemala takšne stvari. Medtem ko se je še vedno prepirala, sem jaz sedela in strmela v ogledalo. Nanesla sem si črn eyeliner in rdečo šminko. Bila je premiera mojega drugega filma in počutila sem se res super. Pred osmimi meseci sem dobila ponudbo za ta film od brata od moža od moje mame, ki mi je v vseh teh mesecih zelo prirastel k srcu in ga imam rada kot lastnega očeta. Ko sem sprejela ponudbo, je bil njegov brat Eric zelo vesel in ponosen. V primeru da me še ne poznate, se vam bom tudi predstavila. Moje ime je Rosemarie Wiggins. Stara sem 22 let. Živim v Los Angelesu z mamo DeAnno in njenim možem Andrewom. Imam zaročenca Zaca in oba sva uspešna filmska igralca. Zacu sem zelo hvaležna za vso podporo. Brez njega ne bi bila tu kjer sem.
''Rose nehaj sanjarit in se uredi do konca. Pozna boš.'' Je rekla mama in se zasmejala, medtem ko me je opazovala kako se urejam.
''Sem že končala.'' Sem rekla in zasmejala se je.
''Nič pudra?'' je vprašala.
''Ne potrebujem fasade.'' Sem rekla in zasmejala se je. Nikoli nisem dovolila da bi me ličili drugi ljudje za takšne stvari. Vedno sem se ličila sama.
Vstala sem in se še enkrat pogledala v ogledalo. Moja obleka je bila črna, ravno po mojem okusu. Obula sem še črne čevlje z visoko peto. Vzela sem torbico in zapustila sobo. Medtem ko sem hodila po stopnicah sem se trikrat skoraj spotaknila, ker še vedno nisem bila ljubiteljica visokih pet in če je bilo le možno sem obula moje stare allstarke. Ravno takrat je pri vratih pozvonilo in šla sem odpret. Tam je stal on, moški mojega življenja, moja ljubezen. Zac. Oblečen je bil zelo elegantno, tudi frizuro je imel v takšnem stilu. Nasmehnil se je.
''Je moja Rose pripravljena na svoj veliki večer?'' je vprašal in nasmehnila sem se ter pokimala. Samo gledala sem ga kako zelo lep je. Čeprav sva skupaj že skoraj eno leto, včasih še vedno nisem mogla verjeti da je moj. Čez dva dni imava prvo obletnico in res sem se veselila, da bova lahko praznovala. Glede poroke se še nisva dogovorila, ker sva imela oba preveč obveznosti, ampak sem upala da se bova kmalu. Zelo sem si želela postati njegova žena. Pripadala sem mu in on je pripadal meni.
Nenadoma mi je pomahal pred očmi.
''Strmiš.'' Je rekel in še preden bi lahko karkoli rekla, me je potegnil k sebi v objem in me je poljubil nežno in hkrati strastno.
Ko sva se nehala poljubljat, je na obrazu imel šminko. Ob pogledu nanj sem se zasmejala in takoj je vedel razlog. Hitro si je obrisal šminko z obraza in se še sam zasmejal.
''Pridi nekdo bi te rad pozdravil preden greš na premiero.'' Je rekel in nasmehnila sem se ter pokimala. Bila sem prepričana da ima v mislih Dylana, ki je napredoval v atletiki in ga nisem več veliko videla. Po tistem ko je Malia odšla, se je čisto predal atletiki in ga nič drugega ni zanimalo. Naj omenim, da sem zelo pogrešala Malio, ki se še ni vrnila. Slišali sva se pogosto ampak nikoli ni povedala kdaj se vrne, ker je res potrebovala čas za sebe in svojo majhno hčerko Rosalie. Zac me je prijel za roko in sledila sem mu ven iz hiše. Na dvorišču sem nenadoma zagledala Malio, mojo najboljšo prijateljico. Nisem mogla verjeti.
''O moj bog!'' sem zacvilila.
''Ne morem verjeti da te vidim po osmih mesecih!'' je zacvilila še ona in hitro sva se objeli.
''Zelo sem vesela da si tukaj!'' sem zavpila.
''Tudi jaz Rose!'' je rekla in nehali sva se objemati. ''Še vedno vztrajaš pri črni?'' se je pošalila ko me je pogledala od glave do pet.
''Še vedno, saj me poznaš.'' Sem rekla in zasmejali smo se vsi trije.
Obrnila sem se k Zacu.
''Ti si vedel da pride in mi nisi povedal?'' sem se začudila.
''Želela te je presenetit na premieri.'' Je rekel ter skomignil z rameni in se zasmejal.
''Kako lepo od tebe!'' sem zacvilila navdušeno. Nato pa sem pogledala naokoli. ''In Rosalie?'' sem jo vprašala.
''Doma je, z varuško. Jutri jo boš spoznala. Danes grem s teboj na premiero. To ne bi za nič na svetu zamudila!'' je rekla navdušeno.
''Res sem vesela da si prišla!'' sem rekla in jo še enkrat objela.
Bila sem presrečna in sem bila prepričana, da nič ne more iti narobe več v mojem življenju.
08. maj 2017
u223100
u223100
Next, zanimiv zacetek ^_^
08. maj 2017
u223633
u223633
neext
super pišeš *-*
09. maj 2017
TOLE JE PREVEČ POPOLNO IN ŽE VEČKRAT SM TI REKLA, DA SI FUUUUUL DOBRA PISATELJICA IN HOČM NEXTEK KER JE TOLE POPOLNO! <3
10. maj 2017
Next
11. maj 2017
Neeext! tole je zakon
12. maj 2017
Omg perfeetoooo
Neext
13. maj 2017
u224383
u224383
OMFG! To je popolno!
Gotovo bo perfekten kot prvi del *-*
Neeext!
14. maj 2017
u210820
u210820
Next
14. maj 2017
u224604
u224604
nextt
zanimivo
14. maj 2017
Heeej
Hvala vsem za vaše komentarje, tukaj je pa nov del in upam da vam bo všeč

2.

~Rosemarie Wiggins~

Skupaj smo se peljali na premiero mojega novega filma Me and You, v katerem igram glavno vlogo skupaj z Carterjom Jenkinsom. Bila sem rahlo nervozna in Zac je to seveda opazil, saj me je že dobro poznal. Prijel me je za roko in se mi nasmehnil.
''Zelo ponosen sem na tebe Rose.'' Mi je zašepetal in s tem me je pomiril. Če sem imela njegovo podporo, sem imela vse.
Pogledala sem proti Malii, ki je strmela skozi okno. Mama, ki je sedela zraven nje pa si je popravljala šminko.
''Tukaj smo.'' Je rekel šofer.
''Si pripravljena?'' me je vprašal Zac in globoko sem vdihnila ter pokimala.
Odprla so se vrata in zagledala sem varnostnika, ki nas je pozdravil. Prvi je izstopil Zac, sledili sta mu mama in Malia. Zac me je prijel za roko in mi pomagal ven. Ko sem izstopila, sem zaslišala različne glasove oboževalcev in novinarjev. Vsem sem namenila prijazen in zadovoljen nasmešek. Ves čas sem Zaca držala za roko. Na začetku rdeče preproge sem zagledala Erica in Andrewa. Andrew je takoj objel mojo mamo in jo poljubil.
''Na rdeči preprogi smo, obnašajta se.'' Sem se pošalila in vsi smo se zasmejali.
''Dovolj sem stara, da vem kaj lahko delam v javnosti.'' Je rekla mama.
Zasmejala sem se in Eric je stopil bližje k meni.
''Carter te tam čaka, da bosta posnela skupaj nekaj fotografij. Ne skrbi, ne bo te nihče nadlegoval če sta par, ker vsi dobro vedo, da je Zac tvoj fant.'' Je rekel in se zasmejal.
''Boljše za njih.'' Sem rekla odločno. Obrnila sem se k Zacu. ''Takoj pridem.'' Sem rekla in pokimal je ter mi pritisnil poljub na čelo. Sledila sem Ericu do mojega soigralca Carterja. Carter je bil moj prijatelj, med snemanjem sva se ves čas nekaj šalila kot brat in sestra. Ko me je zagledal je prišel do mene in me pozdravil.
''Kako si? Saj nisi nervozna kajne?'' je vprašal in se zasmejal.
''Nisem več, Zac me je pomiril.'' Sem rekla in pokimal je.
''Zac obvlada to situacijo kajne?'' je rekel in zasmejala sem se ter pokimala.
Nekaj časa sva stala tam in pozirala, da so naju slikali. Potem pa so bili na vrsti še intervjuji. Eric je prišel do naju in skupaj smo stopili bližje k novinarjem. Odgovorili smo na nekaj vprašanj. Na srečo niso bili preveč radovedni, tako da sem preživela in nisem bila več nervozna. Šli smo v dvorano, kjer so že sedeli Zac, mama, Andrew in Malia. Sedla sem k Zacu in se naslonila na njega.
''Kako je bilo? So bili prijazni?'' me je vprašal.
''Super je bilo.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Mi boš predstavila Carterja?'' je vprašala Malia.
''Si gledala Famous In Love?'' sem jo vprašala in se zasmejala.
''Ja!'' je zacvilila. ''Kje je?'' je začela gledati po dvorani in ravno takrat so se ugasnile luči. Tudi sama sem gledala po dvorani kje je Carter in opazila sem, da sedi zraven Malie in naju že ves čas posluša.
''Malia...'' sem rekla in pogledala me je. Namignila sem ji naj pogleda na svojo desno.
Čudno me je pogledala in se obrnila na svojo desno stran. Mislim, da jo je skoraj zadela kap. Z Zacom sva se začela smejat, ona pa si je dala roko pred usta, ker bi drugače najbrž Carter mislil, da ga bo pojedla. Carter se je zasmejal.
''Hej.'' Jo je pozdravil.
''O moj bog... Jaz... Velika oboževalka sem in zdaj igraš v filmu z mojo najboljšo prijateljico in in...'' je začela govorit.
''Pomiri se, saj ni tako hudo.'' Se je pošalil. ''Jaz sem Carter.'' Ji je rekel in ji dal roko.
''Malia.'' Se je še sama predstavila in me potem pogledala čisto vesela. Ko sem jo gledala sem se spomnila kako sem jaz spoznala Zaca, kako zelo sem ga oboževala in sem sanjala o tem da bi ga spoznala. Zdaj pa je tukaj, ob meni in je ljubezen mojega življenja. Najbrž je opazil, da razmišljam o njemu. Stisnil me je k sebi in me poljubil.
''No vidva v kinu sta.'' Sem nenadoma zaslišala znan glas. Bil je Dylan.
''O moj bog Dylan, prišel si!'' sem rekla in hitro vstala ter ga objela. Objem mi je vrnil.
''Seveda sem prišel, ne bi zamudil filma v katerem igra moja dobra prijateljica, ki je vedno pripravljena z menoj igrat videoigrice.'' Je rekel in zasmejala sem se.
Pogledal je naokoli in zagledal je Malio, ki se je pogovarjala s Carterjem, še vedno čisto vesela da ga je spoznala.
''Vrnila se je?'' se je začudil.
''Oprosti, da ti nisem povedal ampak nič te ni bilo doma.'' Je rekel Zac.
''Nič hudega, saj sem vedel, da se bo to kmalu zgodilo.'' Je rekel in sedel je zraven Zaca, tako da ga Malia ni videla.
''Jo boš pozdravil?'' sem ga vprašala.
''Bom, ampak po filmu.'' Je rekel in pokimala sem.
Film se je začel in spet sem se naslonila na Zaca. Trajal je dve uri. Bila sem presrečna, ko sem ga gledala. Nisem mogla verjeti, da sem res igralka, da živim svoje sanje o katerih sem sanjala celo življenje. Najbolj pa od takrat, ko sem prvič videla film High School Musical in Zaca v vlogi Troya Boltona. Po koncu filma so vsi v dvorani ploskali, bili so navdušeni. Mama je takoj prišla do mene in me objokana objela.
''Ponosna sem na tebe. Zelo.'' Je rekla in me pobožala po laseh.
''Hvala mami.'' Sem rekla in jo še sama enkrat objela.
''Ta film je odličen, ne samo zaradi Carterja, najbolj zaradi tebe.'' Je rekla Malia in zasmejali sva se ter se objeli. Zagledala je Dylana.
''Dylan?'' se je začudila. ''Hej.'' Ga je pozdravila.
''Hej Malia.'' Jo je še sam pozdravil. ''Super izgledaš.'' Je rekel in se ji rahlo nasmehnil.
Se mi je kar zdelo, da ta ljubezen še traja, kljub temu, da sta oba to zanikala. Ob pogledu na njiju sem se nasmehnila.
''Pridi malo z menoj in pustiva zaljubljenca malo sama.'' Je rekel Zac in me prijel za roko. Sledila sem mu ven iz dvorane pri nekem stranskem izhodu, kjer ni bilo nikogar. Bilo je temno in malo srhljivo.
''Zac je pametno, da sva tukaj?'' sem ga vprašala.
''Seveda je, zaupaj mi in počakaj tu.'' Je rekel in opazovala sem ga kako je prižgal svečke. Prinesel je šampanjec in dva kozarca. Zasmejala sem se.
''Zakaj pa to?'' sem ga vprašala.
''Da proslaviva tvoj uspeh. Seveda ga bova zdaj na after partyju, ampak rad bi na samem nazdravil s teboj. Ljubim te Rose.'' Je rekel in mi v roke dal kozarec.
''Tudi jaz tebe ljubim Zac.'' Sem rekla in ga poljubila zelo strastno, tako da mu je kozarec padel z rok ampak to naju ni zanimalo. Še naprej sva se poljubljala in nenadoma mi je odprl zadrgo na obleki. Ustavila sem se.
''Zac pa ne tukaj.'' Sem rekla in šlo mi je na smeh.
''Vsi so preveč zaposleni, nikogar ne bo.'' Mi je zašepetal in me poljubljal naprej. Nisem se upirala, ker sem si tudi jaz to zelo želela. Slekel mi je obleko, tako da sem bila v spodnjem perilu. Tudi jaz sem njemu slekla srajco in hlače, da je bil samo v spodnjicah. Dvignil me je in me naslonil na vrata. Sebi je slekel spodnjice in potem še meni ter se je zagnal v mene. Vzdihovala sem in poljubljal me je po vratu ter vsepovsod drugje, dokler nisva prišla do vrhunca, ko sva oba doživela orgazem. Takrat sva sedla na tla in se objela. Šlo nama je na smeh. Poljubila sem ga in on je poljubil mene.
''Zdaj pa morava iti, glavna zvezda ne sme zamudit na zabavo.'' Je rekel in mi pomagal, da sem vstala.
Oblekla sva se in vzela sem torbico, da bi našla ogledalo. Namesto ogledala sem ven potegnila nek ključ, ki sem ga videla prvič v življenju.
''Je kaj narobe?'' je vprašal Zac, ko je opazil da sem presenečena.
''Nek ključ se je znašel v moji torbici in jaz ga vidim prvič.'' Sem rekla. Zasmejal se je.
''Je tvoj?'' sem ga vprašala.
''Ne, tvoj je. Od najinega stanovanja.'' Je rekel in debelo sem ga pogledala.
Nasmehnil se mi je in me prijel za obe roki.
''Rose že eno leto sva skupaj. Ljubim te in rad bi bil s teboj ves čas. Bi živela skupaj?'' me je vprašal in od šoka mi je torbica padla z rok.
15. maj 2017
u223100
u223100
neeeext omg fuul dobro je!!! cimprej nextaj!!
15. maj 2017
Omagasss toopppp neext
15. maj 2017
u224604
u224604
nextt
wiii skupi bota živela *O*
15. maj 2017
u224383
u224383
Omg perfektno *-*
Neext
15. maj 2017
Evo tukaj je nov Next

3.

~Rosemarie Wiggins~

Bila sem tako zelo šokirana, da sem ostala čisto brez besed. Zac se je zasmejal in me pobožal po laseh.
''Torej kakšen je odgovor?'' je vprašal.
''Zac... Jaz... Seveda bom živela s teboj.'' Sem rekla in se nasmehnila. ''Ampak kje?'' sem se začudila.
''Kupil sem nama stanovanje, ki ni čisto v mestu. Zunaj je samo trava in majhno jezero.'' Je rekel in nasmehnila sem se ter ga objela.
''Ves čas hočem biti s teboj, vse mi pomeniš Rose. Tako bova tudi imela več časa načrtovat najino poroko.'' Je rekel in strinjala sem se. Poljubila sem ga in dal mi je ključ.
''Jutri spakiraj, ker pojutrišnjem že greš v svoj novi dom.'' Je rekel in me še sam poljubil. ''Ljubim te Rose.'' Je rekel.
Pobral mi je torbico in hitro sem poiskala ogledalo, da sem si popravila šminko in frizuro. Z roko v roki sva šla nazaj noter. Oba sva bila presrečna. Na hodniku sta stala Malia in Dylan. Bila sta tako zatopljena v pogovor, da naju nista opazila. Zac je stopil do Dylana in Dylan ga je debelo pogledal.
''Midva greva na zabavo. Gresta z nama ali bosta prišla kasneje?'' je vprašal.
''Pravzaprav bi jaz mogla domov k Rosalie.'' Je rekla Malia in me pogledala. ''Se vidiva jutri kajne?'' me je vprašala.
''Ja seveda, pridem pogledat Rosalie.'' Sem rekla in nasmehnila se je.
''Jaz te lahko peljem domov, prišel sem s svojim avtom.'' Se je ponudil Dylan in Malia se ni pritoževala. Pokimala je in me spet pogledala.
''Malo počakajta, ženske zadeve.'' Sem rekla in se zasmejala ter Malio potegnila nekaj metrov stran od njiju. Opazovala sta naju in se smehljala.
''Ta moški je vsak dan lepši.'' Je rekla Malia. ''Kako naj ga pozabim?'' je še dodala in se prijela za glavo.
''Kdo je pa rekel, da ga moreš pozabit?'' sem se začudila. ''Zdaj si tukaj, nova priložnost se ti ponuja. Imaš še stike z Jakeom?'' sem vprašala in pokimala je.
''Ja, obvestila sem ga ko se je Rosalie rodila in ko sem prispela sem ga obvestila, jutri pride pogledat Rosalie.'' Je rekla.
''Pa se veseliš, da ga boš videla?'' sem jo vprašala in odkimala je ter zavzdihnila.
''Po resnici povedano ne. Dovolj zdaj o meni. Kako vama gre z Zacom?'' je vprašala in se zasmejala.
''Super. Pojutrišnjem se selim k njemu.'' Sem rekla in skoraj so ji oči padle z jamic. Zacvilila je.
''O moj booooooooog Rose to je čudovito!'' je zavpila in vsi so naju pogledali. Objela me je.
''Ja zelo sem vesela, da bom ves čas z njim. Obožujem ga.'' Sem rekla in Zac je to očitno slišal ker se mi je na široko nasmehnil. ''Idi zdaj k Dylanu, vidiš, da te čaka.'' Sem ji pomežiknila. Zasmejala se je in mi pokazala jezik. Šli sva nazaj k fantoma.
''Dylan ti prideš na zabavo?'' sem ga vprašala.
Pogledal je Malio.
''Pravzaprav imam jutri zgodaj zjutraj trening in boljše da grem zgodaj spat.'' Je rekel.
''Aha, trening. Prav.'' Sem rekla, saj sem vedela, da ima namen še dolgo klepetati z Malio.
Poslovili smo se in šla sta. Z Zacom sva ostala sama, zato sva šla v bližnji klub, kjer je bil after party za moj film. Zabava ni bila nič posebnega. Bila je kot vsaka druga zabava, zato nisva ostala dolgo, saj sva bila oba utrujena. Skupaj z mamo in Andrewom smo šli k meni domov in z Zacom sva takoj šla v mojo sobo, ki je bila še vedno takšna kot takrat ko sem prišla. Še vedno so bili na stenah postri na katerih je bil Zac. Zac se je vsakič ko je vstopil v sobo smejal. Mogoče bi bilo dobro če bi te postre snela dol, ampak nisem hotela. Kljub temu, da sem Zaca poznala bolj kot kdorkoli in, da je bil moj fant, sem ga še vseeno kot igralca zelo občudovala in sem bila njegova oboževalka. Vrgla sem se na posteljo in Zac je naredil isto, ker sva bila oba zelo utrujena. Naslonila sem se na njega in poljubil me je. Objeta sva zaspala. Zjutraj naju je zbudila mama.
''Dobro jutro zaljubljenca.'' Je rekla in se zasmejala. ''Čas je, da vstaneta, ker sem naredila okusen zajtrk, ki ne more počakat.'' Je rekla.
Zazehala sem in pogledala Zaca, ki je počasi vstal in se pretegnil. Opazila sem, da sva zaspala kar oblečena.
''Prideva dol.'' Sem rekla mami, ki je pokimala in šla ven ter zaprla vrata. Z Zacom sva se spogledala in planila v smeh. Hitro sem slekla obleko in si oblekla neko navadno trenirko, ki sem jo imela na stolu. Zac me je opazoval.
''Zac strmiš.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Kaj pa naj naredim če ti pa še navadna stara trenirka tako pristaja.'' Je rekel in se mi nasmehnil.
''Ne pretiravaj.'' Sem se pošalila.
''Saj ne pretiravam. Ampak še lepša si brez vsega.'' Je rekel in mi pomežiknil.
Prijela sem blazino in jo vrgla v njega. Zasmejal se je in se vrgel na posteljo.
''Kako boli, zadela si me naravnost v srce!'' je zavpil sarkastično.
''Kako si nor!'' sem rekla in oba sva se zasmejala.
''Nor sem ja. Na tebe sem nor.'' Je rekel in me prijel za roko ter me potegnil na sebe in me poljubil.
''Zajtrk se bo ohladil.'' Sem zamomljala med poljubljanjem.
''Pa kaj če se bo, saj po tem kar bom zdaj naredil ti bo vroče.'' Je rekel in me spet poljubljal.
''Roooooseeeeee!'' sem zaslišala mamo.
''Ja že greva!'' sem zavpila in hitro vstala ter Zaca potegnila za seboj.
22. maj 2017
u223100
u223100
neeext, kako luštkana sta x'd
22. maj 2017
u210820
u210820
Next
22. maj 2017
Ma kjuuttttt
Neext
22. maj 2017
Neeeeeeext
22. maj 2017
u224383
u224383
Ooo *-*
Neext
22. maj 2017
Next
22. maj 2017
Ooo *-*
Neext
OMG!!!!
23. maj 2017
neeext
nova bralka **
kjuuut sta <33
23. maj 2017
u224604
u224604
nexttt
23. maj 2017
joj kaka pikija sta,prebrala sem tudi prvi del
Zelo dobro pišeš, zaplete svetovno vpleteš v zgodbico, vse podrobnosti do potankosti opišeš da si blalec lahko vse predstavlja,najbol mi je pa všeč sarkazem ki ga uporblja Rosemarie
Next+ nova bralka
26. maj 2017
Heej
Hvala vsem za vaše komentarje, res sem vesela da berete in mi potem še napišete spodaj lepe besede. To mi res ogromno pomeni ker brez vas sploh ne bi imela volje do pisanja
Tukaj je nov Next, upam da vam bo všeč

4.

~Zac Efron~

Bil sem presrečen. Pa ne zaradi slave, ampak zaradi nje, moje Rose. Bila je smisel mojega življenja. Ko sem že hotel obupati po moji zvezi s Harley, je bila ona ob meni. Tako sem ugotovil, da Harley sploh nisem ljubil tako močno, kot sem mislil da jo. Ljubezen, ki jo čutim do Rosemarie se ne more primerjati z nobeno bivšo punco. Ko sem jo vprašal če bi živela z menoj, sem bil rahlo živčen. Pravzaprav sem bil živčen takrat cel dan, ker nisem vedel ravno kakšen bo odgovor, ker je malo mlajša od mene in še ni končala študija. Res me je bilo strah, da se mogoče ne bo strinjala. Stanovanje mi je pomagal izbrati moj brat, Dylan, ki je po eni strani bil srečen, da se bom odselil, ker bo lahko v miru imel zabave. Po drugi pa mu seveda ni bilo vseeno, da me ne bo več tako pogosto videval. Ampak jaz sem vedel, da je čas da jo vprašam za skupno življenje. Komaj sem čakal, da se vseliva skupaj. Ko sem to povedal njeni mami DeAnni je najprej ponorela. Rekla je, da je Rose premlada in da še nisva tako dolgo skupaj, ampak potem se je strinjala, ker ve kako zelo ljubim Rose in ona mene. Na premieri filma je Rose blestela. Opazoval sem jo, ko je stala na rdeči preprogi in pozirala fotografom. Ona ni opazila, da jo opazujem. Nisem mogel verjeti, da je najlepša punca na svetu moja. Da me ljubi tako zelo kot jaz njo. Naslednje jutro bi najraje ležal v postelji z njo ves dan, ampak sem imel načrte, saj je na dan ko se bova vselila skupaj tudi najina obletnica. Skupaj sva eno leto in sem želel da je tisti dan nekaj zares posebnega. Ko sva šla ven iz sobe in sva hodila proti kuhinji se je ustavila.
''Čakaj, mama še ne ve, da bom živela s teboj.'' Je rekla zamišljeno. ''Kako naj ji to povem, da ne bo znorela?'' je vprašala, jaz pa sem se nasmehnil.
''Kaj je smešno?'' se je začudila in zasmejal sem se ter jo samo prijel za roko in jo nežno potegnil v kuhinjo. Nič ni rekla samo zmedeno me je gledala. Tudi ko je zmedena je prikupna.
Andrew in DeAnna sta že sedela ter pila kavo. Na mizi so bile palačinke, ki so zelo dišale. Sedla sva in ju pozdravila.
''Golobčka kako sta spala?'' je vprašala DeAnna.
''Tudi jaz bi vaju lahko vprašala isto.'' Je rekla Rosemarie.
''Ne jaz vaju sprašujem, glede na to da kmalu ne bosta več pogosto spala tukaj.'' Je rekla DeAnna. Rose jo je debelo pogledala in nato še mene.
''Kako veš?'' se je začudila.
''Jaz sem jo vprašal za dovoljenje preden sem te vprašal če bi živela skupaj.'' Sem rekel. Debelo me je pogledala, nato pa se je zasmejala ter me poljubila.
''Za vse poskrbiš.'' Je rekla in se mi nasmehnila.
''Ampak pazi na njo Zac.'' Mi je rekla DeAnna že stotič. Zasmejal sem se ter se posvetil palačinkam. Prekinil me je telefon, ki mi je zazvonil v žepu. Na ekranu sem zagledal ime Jeff. Naj omenim, da je Jeff moj menedžer nekaj mesecev. Po tistem kar je bilo z Robertom nisem hotel imeti menedžerja, ampak sem ga potreboval, zato sem najel Jeffa, ki sem ga poznal že nekaj let in se mi je zdel pošten človek. Bil je malo starejši, ampak izgledal je veliko mlajši.
''Kar oglasi se.'' Je rekla Rose, ko je videla da gledam na telefon.
Vstal sem ter šel na hodnik.
''Jeff ravno sem na zajtrku pri Rose.'' Sem rekel, v upanju, da mi ne bo predolgo govoril kakšne obveznosti imam.
''Oprosti, da te motim. Vem, da si rekel, da imaš danes načrte in da nočeš, da ti kdo teži ampak to je nujno.'' Je rekel.
''Kaj pa je?'' sem ga vprašal, saj mi ni bilo jasno kaj je bilo tako nujnega, da ni moglo počakat dva dni.
''Dobil si ponudbo, da igraš v seriji skupaj z Lexy Queen. Režiser je Joseph Green. Veš kako velika stvar je to? To ti bo prineslo ogromno uspehov!'' je rekel navdušeno.
Seveda je bila to super novica. Ampak nikoli še nisem igral glavne vloge v neki seriji, zato mi je bilo to nenavadno.
''Ja, to je super.'' Sem rekel.
''Boš prišel na sestanek danes če se dogovorim? Joseph bi rad, da se dobimo.'' Je rekel in jaz sem zavzdihnil.
''2 uri bo trajalo, ne bo dolgo.'' Je rekel, ker je očitno slišal, da sem zavzdihnil.
''Prav, prišel bom. Ampak res samo 2 uri.'' Sem rekel.
''Prav, poslal ti bom naslov in se vidiva.'' Je rekel.
''Se vidiva. Adijo.'' Sem rekel in prekinil.
Rose je prišla na hodnik in me pogledala.
''Je vse vredu?'' me je vprašala, jaz pa sem bil naslonjen na steno zamišljen.
''Ja. Dobil sem ponudbo za neko serijo in moram na sestanek.'' Sem rekel in nasmehnila se je.
''To je super!'' je rekla in me objela.
''Nikoli še nisem imel glavne vloge v seriji.'' Sem rekel, ona pa se je zasmejala.
''Ima Zac Efron tremo?'' se je pošalila. ''Ne morem verjeti.'' Je še dodala.
''Rose to ni smešno, res me je strah.'' Sem rekel in se še sam zasmejal. Vedno me je spravil v boljšo voljo. Občudoval sem to njeno pozitivno energijo. Objel sem jo in poljubil. Prekinil naju je zvonec njenega telefona.
29. maj 2017
u223100
u223100
neeextt
zelo dobro pises, o tem ni nobenega dvoma (:
pa mislim, da se bo nekaj slabega zgodilo
30. maj 2017
u224383
u224383
Neext
30. maj 2017
Next
30. maj 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani