Ker mi je zdele malo dolgčas sem se odločila, da bom napisala eno zgodbico. Upam, da vam bo všeč Mislim, da ne bo prav dolga in se bodo stvari kar hitro dogajale ;3
______________________________________________________________________________
Vas zanima, kaj počnem v tem trenutku? Gotovo vas in vam se bo zdelo zabavno in popolnoma normalno, jaz pa obžalujem svojo odločitev, da se tega plesa udeležim.
Sedim na stolu v navadni črni oblekici in balerinkah in opazujem kako se dekleta sčinijo po mojem fantu in njegovih prijateljih. In nekako nisem več ljubosumna. Po nekaj časa sem se navadila, da kakorkoli grem dekleta obračajo svojo glavo za Gabrielom. In zakaj ne bi? Če sem iskrena je super lep. Z kratkimi peščenimi lasmi in malce potemnelo kožo . . . definitivno najlepši fant na šoli. In fantje z katerimi se druži definitivno v ničemer ne zaostajajo.
Rayn, z svojimi rdečimi lasmi, zelenimi očmi in šalami, ki so nekako vedno smešne, ko jih pove on in se slišijo neumno, ko jih želiš ponoviti.
Jesse z črnimi lasmi in modrimi očmi v katerih se enostavno utopiš. Samo pomežikne in že si trapasto zatrapana vanj.
In Mac z prav tako peščenimi lasmi in ubijalsko postavo. In ni samo najboljši nogometaš ampak tudi najboljši učenec. Očala mu neizmerno pristajajo. Zato si lahko predstavljate, da je najbolj zaželen inštruktor.
In to so zvezde naše šole. Trikrat lahko ugibate kateri od teh mi je ukradel srce.
_______________________________________________________________________________
NEXT? ;3
22. december 2012
To je bil nekakšen opis zgodbice, enega trenutka vmes, zdaj pa bi šee začela:
_______________________________________________________________________

Zjutraj me v šolo vedno pelje Mac. Zdaj, prvo kar morate vedeti je, da je Mac največji osvajalec na šoli in včasih osvaja celo MENE. Kar se vam zdaj najbrž sploh ne zdi čudno. Ammpak naj vam povem, da sem njegova sestrična in to stvari malce spremeni.
Na začetku sem na vsak način hotela, da me pelje, ker je bil ona pač Mac jaz pa samo še ena glava v šoli in sem na vsak način rabila prevoz. In njemu je bilo malce, no, kar precej nerodno, da je moral mene, Judith Lance, peljati v šolo.Med vsemi temi prevozi sem tudi spoznala Gabriela. Seveda sem ga poznala že prej, saj je bilo vendar Gabriel Miller, in med matematiko sem ga skrivoma opazovala! Ampak uradno sva se spoznama ko ga je včasih Mac zapljal v šolo. In ravno on je iz tihe in sramežljive Judith Lance naredil Judy. Judy, ki so jo vsi poznali in so se hoteli družiti z njo. Zdaj me Mac z veseljem pelje v šolo, a nebi morala reči, da sem vesela jaz. Poleti je vse vredu, ampak zdajle? Decembra je res težko shajati z njegovim neprestanim zamujanjem!
In ko je svojo leno rit končno pripeljal pred mojo hišo se ni niti opravičil!
"Kje si bil?!" sem ga jezno vprašala. "Se zavedaš da so mi odmrli prsti na rokah, ko sem te čakala deset minut!"
"Dajal sem inštrukcije neki punci iz drugega letnika, če veš kaj mislim," mi je pomežiknil. "O moj bog Mac, preveč informacij," sem rekla in si zatisnila ušesa. "Saj sploh še nisem začel," je zavil z očmi. "Oh, hvala!" sem dramatično zavzdihnila, "rešil si me! Zdaj pa pelji, zmenjena sem b z Gabrielom čez pet minut!" "Saj veš, da te lahko v šolo pripeljem v treh minutah, če želim, kajne?" je rekel in se mi slavnostno nasmehnil.
In prišla sva v šolo, mislim, pa da sva pri tem prekršila vse omejitve.
***
"Zamujaš," se je pritožil Gabriel in me na hitro poljubil na usta. "Dve minuti," sem rekla zadihana. Še sama nisem morala vrjeti, da sem zamudila samo dve minuti. "Dve minuti je preveč," je rekel z polovičnim nasmeškom. "Hočem videti svojo punco." Zardela sem. "Danes imaš matematični test, kajne? Znaš?" me je vprašal prisrčno. "Recimo," sem pokimala. V resnici nisem znala nič. Čisto nič. Nad matematiko sem obupala že v prvem letniku in zdaj, v tretjem res ni več nobenega upanja. Sploh se nisem učila.
"Saj boš videla, da ti bo šlo," je rekal vzpodbudno.
Res ne vem, kako je Gabriel lahko popularen. Mislim, saj nisem slepa, vidima kako je lep in odličen je pri športni vzoji ampak je pa zares pravi piflar. Ne tako kot Mac, ki se nič ne uči in vseeno vse zna. Gabriel je na treningu, potem gre domov in se do večera uči, potem pa me pokliče, če ima čas. In on je najbolj popularen fant na šoli. Prosim?
"Gabriel, stari," se je od nekje pojavil Rayn in z Gabrielom sta naredila tisto napol-objem-napol-high-five stvar. "Hej Rayn," sem ga pozdravila. "Vidim, da si spet skupaj z sexy rjavolasko," je rekel užaljeno. "Kaj pa jaz, Gabriel, kaj pa jaz?" Zasmejala sem se. "Saj je vredu Rayn, čez pet minut grem in lahko je samoo tvoj." "Oh, hvala ti, polepšala si mi dan!" je rekel in me dramatično objel.V tem trenutku je prišel Jesse, čemur je sledilo moje zardevanje. Nekako si okoli njega ne moram pomagati. Ne gre za to, da bi mi bil všeč ali karkoli. Ampak nekaj mesecev nazaj, na zabavi za konec šolskega leta sem morda malo preveč popila in končala v nekem kotu z Jessejem. Sploh ne vem, kaj mi je bilo! Mislim, da je bil Rayn tisti, ki me je zvlekel v njegovo sobo in me nadrl in rekel, naj se streznem. In jaz in Jesse nimava normalnega odnosa od tiste zabave.
Gabriela k sreči ni bilo. Ne bi vedela, kaj naresti če bi bil. Moj celotna srednja šola je odvisna od njega in mojega odnosa z njim.
"Zemlja kliče Judy," sem zaslišala dekliški glas. "Huh?" "Dobro jutro tudi tebi," se je namrdnila Kim. Kim ni moja najboljša prijateljica je pa moja dobra prijateljica. Najbližje najboljši prijateljici. "Če hočeš vedti, do pouka sta še dve minuti in pišemo matematični test. Bi mogoče šli, kaj misli, ha?" je vprašala sarkastično. Rayn je niszko zažižgal. "Matematika, ha?" "Ja," zem zagodrnjala. "Zaželi mi srečo."
"Vso srečo," je rekel gabriel in me poljubila na lice. Rayn se je namrdnil. "Ti ne rabiš sreče, ti rabiš čudež." "Uau, hvala Rayn. Res dober način za dviganje moje samozavesti!"
"a b a a b a b," je rekel in pomežiknil. "Kaj?" "Nič nič," je rekl in skomignil z rameni.
"Judy," je bila Kim že živčna. "Ja, saj že greva," sem zavila z očmi in jo potegnila v smer matematične učilnice._______________________________________________________________________
NEXT? ;3
22. december 2012
Hmm, bi vseeno nadeljevala?
23. december 2012
u104471
u104471
ja ammm dej nujno ful je dobra zgodbicaaaaaa !!!!
24. december 2012
Rayn je imel prav. Rabila sem čudež. Veste kaj je najhujše pri matematiki? Ali pa pri vsakem testu, v resnici. Ko ti nič ne znaš in dvigneš glavo, drugi pa vsi pišejo kot nori. To se dogaja meni. Vedno.
In tako sem presedela celotno uro. Bila sem nekje med paniciranjem in pretvarjanjem, da mi je vseeno, ko sem se spomnila, kaj mi je rekel Rayn. "a b a a b a b". Na hitro sem obkrožila odgovore in oddala test. Upala sem samo, da si ni zafrkaval.
***
Po šoli sem šla k Macu. Živi samo z mojo teto in ponavadi gremo po šoli vsi tja. Veliko raje bi šla sama domov z Gabrielom ampak to ne žalost ni možno, ker ga moj oče ne mara. Ne sprašujte zakaj. Gabriel je najbolj popolni in vzorni fant. Vsak oče bi bil vesel, če bi imela njegova hčerka takega fanta. Ampak ne moj oče. Sploh ne razumem, kaj je njegov problem.
[img]http://data.whicdn.com/images/47350240/75_large.[/img]
Ko smo vsi sedeli v dnevni sobi, Jesse v fotelju Rayn na kavču, Mac na tleh z prekrižanimi nogami in jaz varno v Gabrielovem naročju, ki je prav tako sedel na kavču. Pogovarjali smo se o naših počitnicah, ki so se bližale. Stara sem bila sedemnajst in prav tako Rayn, drugi pa so bili stari osemnajst let. In po dolgem prepričevanju (šest mesecev) sta moja starša končno popustila. Seveda sta mislila, da grem na počitnice z fanti in še skupino deklet, ampak nekaj sem si morala izmisliti, da sta me pustila.
In tukaj se začne moja zgodba zapletati. Vidite, morala bi iti z Gabrielom in njegovim novim rdečim avtom. Potem bi morala imeti najboljše počitnice na svetu. Ker smo se odločili, da gremo nekam, kjer je toplo. Na Florido. In ne z avionom, ampak kar z avtom, tako da bi imeli super potovanje. Ampak Gabriel je zbolel in odločila sem se, da grem sama z njegovimi prijatelji. Velika napaka. Velika velika napaka.
Seveda nisem pomislila, na stvari ki so se zgodile. Gotovo tudi Gabriel ni. Drugače mi sploh nebi pustil iti.
_________________________________________________________________________
NEXT? ;3
28. december 2012
u116556
u116556
Neext
19. januar 2013
next
27. januar 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeext
02. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg