HanaS
Kako se ti zdi, da sem začela prevajati zgodbo?
13. julij 2018
ful dobr. zlo dobr prevajas iz anglescine, in mi je vsec ker je zdej na igrah se v slovenski verziji ne samo v angleski in sem zelo vesela da se je ta zgodba zacela prevajat
13. julij 2018
Hvala.
Veliko mi to pomeni.
Samo prosila bi če bi oglaševalato zgodbo ker vsaj 4 osebe bi morale dati Next za nadaljevanje.
ok?
13. julij 2018
Next
14. julij 2018
Next
14. julij 2018
u234852
u234852
Next
16. julij 2018
Next
20. julij 2018
neeeeeext
04. avgust 2018
Hvala vsem ki berete.
Next je tukaj.●My Boss' Son ● Chapter 13 ● Harry Styles fanfiction ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ella
______
»Misli si! Ne boš prišel k meni!«nasmejala sem se nad neumno zamislijo. Kako si drzne? Reakcija mojega obraza ga ni presenetila.
»Saj ne misliš resno, Ella?«mu rečem. Resen obraz mu je pričaralo razočaranje. »Pripravljen sem kadar si ti«si drzne. Za nekaj trenutkov sem strmela v njega. Nisem verjela kako se je spremnila njegovo razpoloženje od kosila.
»To je najbolj nora stvar kar zahtevaš od mene«.
»Zakaj pa?« Obraz je obrnil v mojo smer. Nasmeh več ni skrival temveč je ga še bolj izrazil.
»Ker me pred eno uro niti pogledal nisi, niti mi rekel besede« Pogled je usmeril v nasprotno smer in njegov nasmeh je počasi izginjal.
»Imel sem veliko stvari v mislih«. Pojasni.
»Naprimer?«
»Nevem trenutno. Nekaj stvari…..«zajamra. Počakala sem,da stavek dokonča ampak ga ni.
V glavi sem si zavrtela misel o čem se gre saj sem o tem razmišljala cel dan. Noben od naju pa jo ni hotel reči na glas.
»Lahko samo gremo k tebi, Ella?«. Njegov pogled je bil usmiljen. Zenice so bile razširjenje. V tem trenutko sem vžgala avto in speljala. Naredila sem nekja pri čem se sploh nisem zavedla.
Peljala sva se do mojega stanovanja.
Vožnja je bila tiha in hitra. Vso to pot je harry strmel skozi okno in tiho obsedel. Stopila sva iz avta ter se odpravila proti hiši. Stopala sva po stopnicah do drugega nadstropja, ko so me…… obdale roke okrog pasu, ki so me posedle na kavč.
Harry
_____
Stopala sva v dnevno sobo.
»Zakaj si me poljubil danes zjutraj, Harry«me vpraša Ella. Vedel sem, da bo ta pogovor prišel na plan. Nisem ga hotel nadaljevati saj nisem imel odgovora nanj.
»Zakaj sem te poljubil?«za trenutek sem ostal tiko dokler se njene oči niso spremenile v jezo.
»Ja, zakaj si me poljubil«ponovi.
»Kar jaz pomnim, si mi poljub vrnila«
»Mhm, poljub si mi prvi dal Harry….dvakrat« Spomin mi je ujel trenutek v klubo.
»Ja, in z užitkom si zastokala«. Naenkrat so njena lica nastala rdeča. Z igro osvajanjem sem nadaljeval. Šel sem dlje.
»Spomnim se kako so tvoje noge bile ujete okrog mojih in…«
»Že razumem!Imam toliko krivde kot ti« Roke je nežno naslonila naslonjač kavča. Pogled pa usmeril nemo v daljavo.
»Krivdo!Saj je bil samo poljub Ella!«Nasmejal sem se ji. En poljub jo spravi iz tira. Za trenutek sem pomislila, da bom dobil udarec.
»Zakaj si potem to storil?«me vpraša. In enako vprašanje si postavljam že ves dan.
Ne morem reči, da mi poljub ni pomenil nič ampak sem enako zmeden kot Ellena. Moral bi oditi to jutro ampak nisem mogel zapret usta. Nisem mogel obdržal jezik v sebi. Obžaloval nisem. Tisto noč v klubo je bila popolna. Njeni lasje so pokrivali gole rame in pogled, ki me je vlekel kot magnet k njej.
Tisto noč bi lahko bilo več, lahko bi bilo tisto kar si bi zapomnila…..
»Ne vem«ji iskreno povem čeprav drugih besed nisem našel.
»Se vedno tako obnašaš do deklet?«na obrazu ji skoči majhen nasmeh.
»Ne bom takšen z tabo, Ella« jo skušam spregovorit saj misli,da se igram z njo tako kot z vsemi puncami, ki sem jih pripeljal domov pred njo.
»Kaj potem delaš?.........ker karkoli je, morava to ustavit še preden postane bolj zapleteno. Mislim, da oba veva , kaj imaš rad zato pustiva tako kako je«.
Imela je prav. Mogoče sem jo obravnaval kot ostale punce ampak vsakič, ko sem jo poljubil mi je bila bolj všeč. On njen mi srce hitreje bije, kri hitreje teče in srce vsakih znova zadrhti. Ob njej sem enostavno seksualno vzburjen.
Vsakič, ko jo gledam jo nikoli prav ne premerim. Njeno edinstveno telo, ki mi ostane kot skrivnost v očeh.
Ella je božanska v vseh stvari kaj počne. Njeno telo je tako postavno in izklesano. Ampak, če pomešaš atraktivnost in igrivost se to nikoli ne konča dobro z menoj.
Kombinacija , ko ti je nekdo všeč kot oseba in, ko ti nekdo všeč tako zelo, da bi delal vse umazane stvari z njo kot še nikoli.
Vse to mi preide na razmerje. Tak tip pa jaz nisem.
»Vredu«se strinjam čeprav bi svoja usta podlegel njenim.
»Super«odvrne. Takoj sem začutil neprijetno tišino, ki naju je obdala.
»Sva lahko vsaj prijatelja?«vprašam v upanju,da nisem najino situacijo zakompliciral.
»Prijatelja«ponovi. Z njo sem super razumem ampak nisem predvideval bit samo 'prijatelj'.
»Mhm«. Toplo sem se ji nasmejal. Prijateljstvo sem le sprejel zato ker hočem biti bližje njej. Vem, da se to ne bo odvilo kot v filmo 'prijatelji samo za seks' kar bi sodeloval, če bi le hotela ampak njej bolj odgovarjajo zveze kar ni za mene.
Edino kar sem lahko je ponudil prijateljstvo in odmaknil roke od nje ker v nasprotnem primeri bi dobila čustva do mene kar si ne morem privoščit.
Všeč mi je Ella in hočem biti blizu nje kot prej.
»Zdaj sva«odgovori. Izdahnil sem v odgovor, da še jo vedno imam. »Kaj bova pa zdaj počela?«
»Nevem. Kaj želiš« ji odgovorim in pomežiknem. Delno sem se ji nasmejal.
»Harry!!!«za to potezo sem dobil vredi udarec po rami.
»Hecam se« ji samo rečem. V tisem trenutko je njena reakcija bila slatka. Le zakaj jo ne smem objet?
»Vem, da se hecaš ampak, to midva ne bova delala. Brez osvajanja in brez poljubljanja«mi strogo nakazuje.
Pfff! Lahko je reči. Enako je lačna na mene kot jaz na njo.
»Prav, sprejmem« Pomislil sem na danes zjutraj. Kako mi je nežno prijela majico. Hotela je. Hotela je zelo. Sprejel bom igro krivca.
Hotela je nekaj reči ampak bo minuti premisleka je utihnila. Prepirat se ni hotela pa čeprav se bi, bi dokazal vsako dejanje,ki dokazuje, da sem ji všeč.
»Kaj bova potem?«vpraša. Hotela odgovor.
Jebemti. Nevem. Sploh nisem navajen biti v sedečem prijateljskem položaju. Vedno sem z prijatelji bil na zabavi, kjer smo pili in bili pijani.
Po sobi sem opazoval kaj bi prijatelji počeli dokler me oči niso vstavile pri TV-ju.
»Film?«predlagam in prekinem neprijetno tišino.
»Vredu, ti izbereš. Jaz se grem samo hitro preoblečt« odvrne in se odpravi proti spalnici. Med hojo sem opazoval njene noge. Z veseljem bi jih razplr.
Zberi se mali. Samo Ella je.
Vstal sem se od kavča in stopal do police DVD-jev. Pregledal sem izbiro in opazil, da sploh nobenih od teh filmov nisem gledal.
V roke sem vzel cd kjer sta se para poljubljala. Izgledalo je dovolj dekliško sam pa nisem ljubitelj takih filmov. Z filmov v roki sem sedel nazaj v kavč, obrnil sem in prebral vsebino. O bog le v kaj sem se to vpletel?
Srečen konec bo sem pomislil saj je v vseh dekliških filmih tako. Zato raje jaz zapravljam čas za kaj pomembnješega. Vstal sem se in odšel proti TV-ju, hotel sem vstavit cd v predvjalnik…..ko je Ella stopila v prostor.
Usta so se mi na široko odprla, ko sem jo zagledal. Imela je ozko majčko na sebi, ki ji je dovolila pokazati malo trebuha in kratke hlače, ki so ji pokazale čudovite noge. Predvideval sem, da je to njena spalno oblačilo.
Sedaj je bila še bolj lepša kot pa v obleki!
»Kaj si izbral«me vpraša in mi zamoti misli. Stala je zraven mene in mi film vzela iz rok.
»The notebook«reče in se nežno nasmeji.
»Sploh želiš gledati ta film?« v trenutko me obleže mrzlica. V bistvo ne želim ampak nočem zlomiti njeno srce samo z besedo 'ne' ker je bila presrečna nad mojo izbiro.
»Seveda«ji samo odgovorim. Požiral sem slino, ki mi je nastajal samo ob pogledo na njo.
»Kaj delaš«me vpraša in sumljivo pogleda.
»Kaj!?«odvrnem in se nasmejim. Odpenjal sem svoje hlače in vedel sem,da bo znorela.
»Zakaj se slačiš«vpraša in zastrašeno strmi vame.
»Ti si se oblekla v spalna oblačila in zato se bom jaz tudi. Naj te ne skrbi« Hlače sem si slekel do kolen in jih vrgel v kot. Ellena me je velikokrat videla takšnega, celi mojo rit je videla zato to njej nič ni novega.
Zavila je z očmi medtem ,ko sem se vsedel nazaj na kavč. »Torej prespal boš tukaj?«
»Jup«rečem in roke naslonim za glavo. Nasmejal me je njena hitra jeza.
»Izvoli!«v roke mi poda pokrivalo saj domneva, da bom skril svoja mednožja. Verjetno ni bila najsrečnejša glede, da sem sedel v njeni dnevni sobi napol gol. Ogrnil sem se z ogrinjalom samo toliko, da se zakril boxarce. Nekaj kože sem pustil prostega saj sem hotel, da se počuti neprijetno.
Vstal se je in DVD vstavila v predvajlnik. Tako se je prepognila, da se je iz nizkih hlač videlo njeno mednožje. Kakšen pogled!!!!Vuauuu!!!
Hitro sem nadel še več odeje na sebe, saj se je nekdo med nogami zelo vzburil. Za trenutek sem zaprl oči, in pomislil na ta trenute. Trenutek kjer je njena rit bila popolna.
»Si vredu?«me vpraša kot nedolžn jelen, ki se sploh ne zaveda mojega trenutnega trplenja. Stala je pred mano in me amo nemo gledala.
Ni bistvo, da ne cenim pogled pred sabo ampak boljši, da sem slep kot pa, da dođivim takšno trplenje.
'samo sekundo Ella, dokončal bom stvar v kopalnici medtem, ko bom mislil nate'
Mi stavek zavrtijo možgani.
»Ja!« ji hitro odvrnem čeprav domneva, da se čudno obnašam. Prekleto! Le kako naj skrijem tako trdo stvar med hlačami, če pa je Ella pred mano.
»Samo po kokice grem«Vstal se je in odšla proti kuhinji pri tem pa še mi je podala dva pilota. Medtem, ko sem čakal sem pogledal vsebino, ki se je zavrtela na TV-ju.
Vrnila se je z dvema skodelama kokic, ter se vsedla na kavče zraven. Le zakaj sem se vlegel po celotnem kavčo. Hotel sem, a sedi zraven mene, čeprav od tega ne bi imel nobene koristi saj sva le prijatelja.
Nevem zakaj sem se stirnjal v to , moral bi ji le ponudit, da bi bila prijatelja za seks pa čeprav je 99% možnosti, da bi odbila.
Film se je predvajal 20minut pri tem pa se močno zazehnil. Kokic prav nič nisem pojele čeprav je Ella bila polna emocij zaradih drame na televiziji.
Iz skodelice sem vzel majhno kokico in vrgel proti Elli, sprva sem mislil, da bo pristalo na njen je pa na tleh. Vzel sem drugo kokico in tokrat močneje vrgel na njen trebuh. Pogled je usmerila vame jaz sem pa gledal televizijo in igral nedolžno bitje.
Nič ni rekla samo premestila se je v boljši položaj na kavču.
Vrgel sem še eno kokico ,ki je tokrat pristala na njenih oprsjih. Oči so se jih na široko razprle ko je videla kokico nad oprsjem.
V njeno zadrego sem se ji nasmejal.
»Harry!«me opozori. Razburjala se sploh ni kar me je presenetilo.
Vrgel sem ji spet in tokrat v obraz. Vsak košček je pobrala in vrgla nazaj.
»nehaj«še doda v resenem tonu. Obraz je poskušala obdržat resen ampak vedel sem, da igra.
Vrgel sem še hitreje koščke na njo. V roke je hitro pograbila celotno skledo in vame vrgla vse kokice. Ostala je brez obrambe, jaz pa sem še mel polovico kokic.
Vsedla sva se na sedeč položaj v kavčo. Še vedno sem jo nadlegoval z obmetavanjem kokic, medtem sem opazil, da ji je bilo težko skirvati nasmeh.
Pomaknila se je bližje k meni in vzela par kokic v roke za obrambo. Vrgla jih je vsepovsod po mojem telesu. Kokic so bile povsod po dnevni sobi in hitro jih nisem več imel v posodi. Nadaljevala je z napadom kokic tako, da jih je našla po tleh in me obdala z napadi iz vseh strani dnevne sobe.
Prijel sem jo z obema rokoma. Potegnil sem jo na kavč tako, da je bila nad mano.
Hitro je imela eno roko prosto in me spet začela metati kokic , ki jih je vzela iz tal.
Drugo roko sem ji prijel močneje tako, da ne bi pobegnila. Ujel sem še napadalno roko in jih močno prijel.
Bila je nad mano. Njeni čudoviti rjavi lasje so bili premetani in v njih so se nahajale kokice.
Z obrazoma sva bila oddaljena le nekaj centimetrov. Oba sva težko dihala od adrenalina, ki nama je povzorilo srce.
V trenutko sem vedel kaj bo sledilo.
Jebeš prijateljska pravila……
___________________________
Mnenje?
14. avgust 2018
Next
14. avgust 2018
Mnenje ?
14. avgust 2018
najbrz jo bo poljubu in ona ga bo odrinla...
14. avgust 2018
neeeeeeeext
ne sme bit tok bedna in mu mora pustit da jo poljubi
17. avgust 2018
Nj jo kusne da bo pol mir haha
Next
19. avgust 2018
Next
31. avgust 2018
hvala ti da si sla to naprej prevajat ker je res super zgodbica in sm tak vesela da nadaljujes. komi cakam Next
01. september 2018
Next Next Next
01. september 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani