u149893
u149893
нej! odločιlα ѕeм ѕe, dα вoм pιѕαlα вloɢ. тo вo мoj prvι вloɢ zαтo ѕo doвrodošlι ĸoмeɴтαrjι, poнvαle, ĸrιтιĸe ѕĸrαтĸα vѕe. vѕe ĸαr вoм ɴαpιѕαlα je reѕɴιčɴo. ɴιč ɴe вo ιzмιšljeɴo. če pα вo ĸαj, вoм pα zrαveɴ ɴαpιѕαlα.
ɴeхтαlα вoм 1× ɴα dαɴ αlι pα 1× ɴα 2 dɴι. če ĸdαj ɴe вo ɴeхтα več ĸoт 2 dɴι мι proѕιм ɴe ѕιтɴαrιт. če ɢα ɴe вo vedιтe, dα мe ɴι doмα, αlι pα ɴιмαм čαѕα. poɴαvαdι вoм pα тυdι ɴαpιѕαlα, dα recιмo З dɴι ɴe вo ɴeхтα. тαĸo dα... тo je тo!
нvαlα če вoš вrαl/α.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Živjo! Sem Damjana. Stara sem 12 let. Ravno v petek sem imela rojstni dan. Obiskujem 6. razred OŠ. Nora sem na čokolado. Najrajši imam Milko, Kinder in Ferero Rošer (sem kar tako napisala kot se izgovori haha). Živim v 5- članski družini. Mama Darja, ata Franc, sestra Lucija in mlajši bratec Florijan. Imela sem še eno sestro (bila je najstarejša) a mi je 26. 7. 2013 umrla
Moja najljubša računalniška igra je Sims 3. Mogoče jo dobim za pisanko. Moja naj pesem je tale:

Moja najljubša skupina pa je

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
oĸey тo je вιl мoj zαčeтeĸ. ĸrιтιĸe, poнvαle- doвrodošle!

вoš вrαl/α?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. marec 2014
next
09. marec 2014
u152357
u152357
neeeext <3
09. marec 2014
u138283
u138283
Next moje sozalje tvoje sestre
09. marec 2014
u149893
u149893
Hvala <3
09. marec 2014
u149893
u149893
1. Blog-next

Prejšnji teden smo bili v šoli v naravi. Šli smo se smučat- na Kope (verjetno ne veste kje je to). V sobi sem bila zraven mojih dveh BFF. Ime jima je Kaja in Tajda. Vsako jutro nam je prišla težit punca z imenom Blažka. Ne maram je. Prav nesramna je bila do mene. Prišla v sobo pogledala če sta Tajda in Kaja v njej videla mene in zletela ven. Prav tako se je obnašala kot, da sem nevidna, da me ni (čez cel teden se je tako obnašala). V torek nas pride zbudit učitelj. Čez dobrih pet minut je v sobi že bila Blažka in zavpila "obiski" Joj kako mi je šla na živce. Oblekla sem se in kmalu je bil zajtrk. Ko smo se najedli smo odšli v sobe, da smo se oblekli za na smučišče. NI bilo dolgo ko je že bila Blažka v sobi in spet zavpila "obiski". Malo je mankalo pa bi jo udarila. (ne bom pisala kako je bilo na smučišču, ker je bilo tam vse ok). Ko smo prišli v svoje sobe, je Blažka že spet bila v naši sobi. Nato so z Tajdo in Kajo odšle k fantom mene pa pustile v sobi. Niso mi ne povedale kam gredo, niso me ne povabile ne nič. Kot da me ne bi bilo. V sredo sem bila cel dan sama v sobi. Jokala sem. Hotela sem svoj telefon, da bi lahko poklicala domov ampak smo jih dobili šele ob 18:00. Končno je prišla ta ura in jaz sem poklicala domov. Oče me je vprašal, če še imam raven nos (oči je bolj za zajbancije) ko pa sem dobila na telefon Lucijo, sem ji povedala, da sem bila cel dan sama v sobi in da me Tajda in Kaja niti povohali nista. Ona mi je odgovorila, da jima moram povedati svoje. Potem pa mi je še Florijan(Flori) rekel, da naj jima povem, da se tako ne obnaša. Hah. In res. Blažka, Kaja in Tajda so prišle v sobo. Blažko sem nagnala ven (seveda sem jokala). Kaji in Tajdi pa sem povedala svoje. Naslednji dan me seveda nista upoštevali. V četrtek to smo se tako skregale- dobesedno na smrt. Potem smo se malce pomirili in odšli spat. Naslednji dan (v petek) pa sem imela rojstni dan! In končno smo se odpravili domov. Ko sem pred šolo videla mami sem kar po zraku letela do nje. Nisem ji povedala za prepir saj nje ne govorim toliko o tem... Malo sva odšle še v mesto, kjer mi je kupila darilo za rojstni dan. Dobila sem tole:

Včeraj je prišla k meni moja BFF Neja in skupaj sva se zabavali. Do 22:00 pa sem bila na "gavdi". Z otrokami smo se igrali različne igre. In živim na kmetiji, 15km stran od mesta, živim na takšni mali vasi z imenom Sveti duh.

pιѕαlα вoм še dαтυмe αмpαĸ dαɴeѕ je вιlo prvιč... ɴαpιšιтe ĸrιтιĸe proѕιм, dα ѕтvαr ιzвoljšαм нvαlα!
09. marec 2014
next
09. marec 2014
u142722
u142722
next
09. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg