Neeeeext, super pises
20. oktober 2015
omg ženska... sam omg no!!!! tak lep smisel za pisanje maš, človk ne more nehat brat!!! zdej vem zaka v nalovu piše 'beri na lastno odgovornost', sej nebi nobena budal hotla bit kriva, ker en froc nebi hotu t iz neta, zarat tvoje zgodbe . next mi je bil fuuuuuul ušeč, komi čakam na novga!!!! neeeext!!
20. oktober 2015
Neext!
Ideje:
- šola: + in -
- živali?
-naj. mesto, država
- potovanja
- 50dejstev o tebi
- tvoj stil
- kaj si želiš postati, cilji v življenju
Ampak itk že vem da bo use kar boš napisala supr tkoda ja(:
20. oktober 2015
strinjam se z sarcasm
22. oktober 2015
nexttt
22. oktober 2015
u201167
u201167
next *___*
29. oktober 2015
u199826
u199826
Dolgo je trajalo oprostite, ker ste čakale tako dolgo, ampak moram priznati, da sem se veliko bolj posvetila drugim stvarem… To nadaljevanje bo govorilo o mojih prijateljih in vzornikih in o ljudeh, ki mi poleg njih pomenijo največ. Have fun!
+ ta next je posvečen: I love hugs
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Največ mi pomenijo prijatelji. Zakaj? Ker brez njih enostavno ne morem živeti. Pomagajo mi, poslušajo me, me razumejo ali pa so le ob meni vedno, ko jih potrebujem. Tukaj so. To najbolj cenim. To se trudim čim bolj vračati. Dolgo nisem imela pravih prijateljev. Pravzaprav sem jih dobila šele pred letom dni. Ko sem bila majhna so me vsi izkoriščali. Delali so se, da so prijazni, ko pa sem jih najbolj potrebovala so izginili in za njimi ni ostala nobena sled. Takrat sploh nisem dobro vedela kaj pomeni imeti prijatelja, z njim deliti svoja čustva in mišljenje. Da ni važno, če sta si še tako različna.
Morda se sliši čudno, a vse svoje najboljše prijatelje sem spoznala prav prek interneta. Nekako se mi zdi kot da sem v resničnem življenju za vse nevidna. Da me nihče ne vidi takšne kot sem in dandanes ljudje večinoma sodijo le po zunanjosti. Po internetu pa ni bilo tako. Osebe nisi videl, nisi vedel kako izgleda. Opažal si njeno obnašanje, njen značaj in njene značilnosti. Čez čas ti je bilo že vseeno ali je majhna ali velika, bolj močna ali pa, če ima največji nos v Sloveniji. Sprejel si jo tako kot je. To vidim kot prednost interneta. Prav tako sem spoznala mojo najboljšo prijateljico. Moram priznati, da sem si jo predstavljala popolnoma drugače kakršna je. A za njen videz mi je vseeno. Sem oseba, ki ne gleda veliko na izgled, čeprav je tudi ta včasih pomemben.
Da je nekdo moj prijatelj mi mora nuditi neko podporo, upanje, da bo nekaj možno narediti, prijaznost, razumevanje in pomoč. Poleg tega more biti tudi trmast. Niso mi všeč ljudje, ki se takoj predajo in ne vztrajajo pri svojem. Občudujem tiste, ki utemeljijo in zagovarjajo svojo izbiro tudi, če vejo da nimajo prav. Sama sem jim podobna, a pogosto popustim.
S prijatelji se v živo vidim le malokrat, saj skoraj vsi prihajajo iz oddaljenih mest Slovenije. Tako jih izjemno pogrešam in si želim njihove bližine. Včasih je res težko, ker potrebujem nekoga, ki bi me ob neprijetnih, žalostnih trenutkih objel. Vseeno se zadovoljim vsaj s pogovorom prek telefona in že to mi pomaga.
Poleg prijateljev sem na internetu pred kratkim spoznala tudi svojega fanta. Priznam, da sem vedno mislila, da bom za vedno sama in živela s petinštiridesetimi mačkami. Bila sem enostavno preveč čudna in malokdo me je razumel. Potem pa je prišel on. Moram priznati, da je bil najin prvi pogovor vse prej kot navaden. Iz vsega tega se je po dveh mesecih razvila ljubezen. Vem, da me ima res rab in prav tako jaz njega. Vedno bo tukaj zame če ga bom potrebovala, če ne kot fant pa le kot prijatelj. Hvaležna sem za vse kar je naredil zame in da me ima rad takšno sem prek ekrana pa tudi v živo.
Vzorniki. Imam več vzornikov, na področju glasbe, pisanje ali pa take, ki jih spoštujem zaradi njihove preteklosti, ki ni bila najlepša, a vseeno so se iz nje priborili. Moj vzornik s področja pisanja je Patrick Ness. O njem sem vam pisala nedolgo nazaj. Ljubim njegov način pisanja, njegovo domišljijo, ki je včasih kar preveč podobna moji. Pišem knjigo. Trudim se, da bi jo napisala do konca in potem tudi izdala. Vseeno dvomim, da mi bo uspelo :/ upoštevam nasvete Patricka Nessa. Pravi, da je v knjigi pomemben zadnji stavek. Da te ta žene naprej in ti postavlja nek cilj in upanje. Na profilu mi piše, da so moji vzorniki tisti, ki obvladajo fiziko. Res je. Fiziko bolj malo razumem. Znam vse enačbe, vem kako se kaj izračuna, znam pretvorbe, a ko je treba kaj izračunati zares v moji glavi vlada zmeda.
Poleg njih sta mi za vzor še dve osebi, ki ju sicer ne poznam osebno, ampak sta mi postali dobri prijateljici. Ena izmed njih je umetnica, ki obvlada angleščino poleg tega pa še noro dobro piše. Verjetno jo kdo od vas pozna pod imenom Crazy Artist Že prvič, ko sva se pogovarjali sem jo občudovala. Punca je pametna, pravi genij. Do nje gojim nekakšno strahospoštovanje. Vedno mi je na voljo za pogovor ali dajanje nasvetov. Razmišlja s svojo glavo in ne sledi množici. Ne bom nadaljevala, ker vem, da že zdaj zardeva.
Druga je Jinnetta. Sploh ne vem kje naj začnem. Ogromno piše in je v tem odlična. Poleg tega je svojemu otroštvu in puberteti preživela ogromno neprijetnih reči. Te je premagala oziroma jih premaguje še zdaj. Ni se vdala in ne bo se, vem, da se ne bo. Verjamem vanjo in jo spodbujam. Kljub temu, da fizično nisem ob njej nanjo pomislim vsak dan. Vsak dan pomislim na to, kakšna vzornica mi je. Veliko mi pomeni že samo pogovor z njo, kaj šele njena pohvala.
Upam, da bosta obe še dolgo ostali v mojem življenju, saj ju nočem izgubiti.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
Prosim vas, preberite vsaj eno zgodbo/blog teh dveh deklet. Ne bo vam žal.
01. november 2015
u201167
u201167
next
01. november 2015
u192373
u192373
Jebi se! Why u do diss?!
(prevod: I LOVE YOU TOO! )

Next!
Čak, da si to prekopiram nekam zdej...
01. november 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextttttt
01. november 2015
neeeext <3
i love you so much! hvala za tole res <3
01. november 2015
neeeeeeeeeext!!! Super pišeš
01. november 2015
next
01. november 2015
Das is perfecto! Next!
01. november 2015
OMG HVALA TI ZA NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3< 3< 3 <3!!!! vem, da ti bo ratal izdat knjigo, MORE TI RATAT IZDAT KJIGO!!!! sej dobim podpisan izvod a ne ??? super next, fulll mi velik pomen, da je posvečen men zej pa se sprav pisat NEEEXTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa knjigo tut.
02. november 2015
Nextttttt pa atrinjam se z i love hugs
02. november 2015
u202091
u202091
Nextt*w*...super pises..res kot bi brala knjigo poklicne pisatelice ...
05. november 2015
u199826
u199826
Zdravo, sem že tukaj z novim nadaljevanjem. Fant je pred kratkim odprl temo z blogom, ki na splošno govori o najini ljubezni in o meni. Zdi se mi, da sem mu dolžna vrniti uslugo. Tako da, ja, danes bom pisala o ljubezni, o mojih izkušnjah itd. Uživajte! Posvečen je izključno mojemu fantu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ljubezen je čustvo s katerim živi vsak človek že odkar pride na svet, pa tudi pred tem. Brez tega čustva ne moremo živeti, saj bi brez njega propadli. Predstavljajte si dojenčka, ki mu mati ne nudi niti malo zaščite, naklonjenosti… dojenček bi imel težko otroštvo, vprašanje je tudi, če ga bi sploh lahko preživel. Če bi ga, pa bi se odnos njegove matere gotova kazale v njegovem značaju. Ljudje smo ustvarjeni zato, da ljubimo in bi bili ljubljeni. Vsaj to je mnenje. Brez ljubezni človek po mojem ne bi obstajal.
Ljubezen ne pomeni le zaljubljenost, temveč tudi ljubezen do na primer domače živali, družine na katero smo navezani, na najboljšega prijatelja, na neko stvar ali pa na hobi. Veliko je stvari do katerih lahko čutimo neko ljubezen. Do česa jaz čutim ljubezen? Stvari oziroma besed je ogromno. Najprej jo seveda čutim do fanta, družine in najboljše prijateljice. Nato še do glasbe (kitare) do pisanja itd.
Zaljubljena sem bila malokrat. V bistvu so me fantje vedno prav malo brigali, ni mi bilo do tega, da bi s kakšnim kaj imela. Prav tako jaz nisem zanimala njih. Ne vem ali so že navzven opazili moje ''drugačno'' mišljenje januarja letos pa sem spoznala fanta v katerega sem bila od takrat naprej zaljubljena. A prizadel me je, dvakrat. Ne bom šla v podrobnosti, zgodba je predolga in ni mi do tega, da bi jo obnavljala. Zaradi tega dogodka sem kar nekaj mesecev živela v žalostni in obupu… nekajkrat bi se šla tudi skoraj rezat, a sem se na srečo zadržala. Potem pa je po dolgih mesecih prišel fant, ki vam je na igrah znan kot Nekdo *
Najin prvi pogovor je bil dokaj čuden… niti malo ni bil navaden kot ga doživljamo vsakodnevno. Govorila sva o tem, da mi bo priskrbel krsto, v kateri bodo zvočniki in prostor za kitaro. Zdel se mi je v redu dečko za pogovor. Do njega nisem čutila nič, saj ga sploh nisem poznala. Potem pa sem ga vprašala/ on me je vprašal (saj ne vem) za skype. Od takrat naprej sva se pogovarjala na njem. Spoznala sem, da je v redu fant, a vseeno sem ga imela le za prijatelja. Potem, pa mi je nekega dne v oktobru rekel, da me bo poskušal osvojiti. Mislila sem si: »Ne bo ti uspelo.« Namreč, še vedno sem bila preveč zaljubljena v fanta, ki mi je povzročil bolečine (duševne). Poleg tega pa sem se spraševala zakaj sem mu sploh všeč, kako se lahko pogovarja z mano, ker sem bolj čudne narave in znam biti še grozno nesramna. Mislila sem, da bo nad mano tako ali tako obupal. Ampak ni. Nadaljeval je in prirasel mi je k srcu. Počasi. Začela sem mu zaupati, on je zaupal meni in mi povedal ogromno o sebi… vsak dan sem izvedela kaj več o njemu in všeč mi je bil njegov karakter. Postajal mi je resno všeč in nisem mogla nič, da bi to preprečila. Nisem se hotela še enkrat zaljubiti in še enkrat trpeti.
Slišala sva se po telefonu (klic) od takrat naprej si nisem več predstavljala dneva, ko se ne bi slišala z njim, pa naj se sliši še tako ''pocukrano''. Pomagal mi je odmisliti tistega fanta, skoraj sem ga že čisto pozabila. Pred enim tednom sva se prvič dobila in takrat sem spoznala, da je on res tisti ''pravi'' in da upam, da bova skupaj čim dlje, dokler naju smrt ne loči in še dlje. Bil je najčudovitejši fant, ki sem ga kadarkoli spoznala. Zaupala sem mu lahko vse svoje težave, ob njem sem bila sproščena. Pokazal mi je kako je biti ljubljen.
Ne morem več brez njega. Nočem ga izgubiti. Upam, da vsi najdete nekoga, ki vas bo imel tako rad in vi njega nekaj takega bi morali vsi imeti in verjamem, da boste do vsi dočakali
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
S tem bom zaključila in sočne podrobnosti izpustila hahah
Predlogi? Next?
08. november 2015
Jojjj,kok perfektno. Jp se strinjam,izdala bos knjigo ker si res the best!!!
Nextty
08. november 2015
Cool nexttt the best
08. november 2015
next
08. november 2015
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :$ hmm baraba un prvi del si pobrala sej veš iz kje hehe i love u :*

neeeeeeeeext
08. november 2015
u192373
u192373
People die alone. That is the fact.
Next!
08. november 2015
neeeeeeext
09. november 2015
Zanimivo pišeš...next
10. november 2015
neeeeeeeext
11. november 2015
neeext!
14. november 2015
u199826
u199826
Hey trenutno next še ni na voljo imam pa eno sporočilo za vse vas. Morda ste že kdaj slišali za Virtualno Bradavičarko? To je šola za čarovnike in čarovnice, ki obstaja že od leta 2001. Seveda pouk poteka nekoliko drugače kot v knjigah o Harryju Potterju. Vse je bolj sproščeno in zabavno Tam lahko razvijate svojo domišljijo brez tega, da bi vas kdorkoli čudno gledal in obsojal. Lahko ste to, kar ste. Poleg tega spoznate še veliko novih ljudi, ki lahko postanejo vaši prijatelji. Jaz sem prav tam spoznala svoje najboljše prijatelje. Brez VB si življenja ne predstavljam več. Postala je del mojega srca, morda bo tudi vašega a prijava zahteva določeno odgovornost in resnost. Če se zanjo ne misliti potruditi je brez smila, da tratite čas s prijavo.

Spodaj so linki na katerih si lahko ogledate stran in še link za registracijo, če bi se kdo morda prijavil kar je zelo zaželjeno. Vsako leto nas je manj, kar je nekako žalostno. Dobesedno propadamo, česar nočemo. Pomagajte nam.
04. december 2015
u192373
u192373
05. december 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg