Perrie Edwards as herself
Leigh-Anne Pinnock as herself
Jesy Nelson as herself
Jade Thirlwall as herself
1D as 1D
Glavna oseba:
Isabella Thirlwall je Jadeina dvojčica in nikoli ji ni bilo jasno, kako je lahko tako podobna Jade. Seveda ni vedela, da je njena dvojčica. Je oboževalka Little Mix in izjemno dobro poje. Tega se tudi zaveda, zato se je prijavila na Singers, oddajo, kjer tekmujejo nadarjeni pevci in tisti, ki zmaga, gre na turnejo s slavnim pevcem. Njena največja želja je v živo spoznati Little Mix in One Direction, čeprav ni največja oboževalka 1D.

---------------------------------------------------------------------------------------
zamisel za zgodbo se mi zdi kr uredu drgač pa bom nextala zelo odvisno od idej za zgodbo
24. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
24. januar 2016
- Isabella Thirlwall –
Ko sem se zbudila je bila moja prva misel Singers. Bliža se začetek oddaje in moram se pripraviti. Vstala sem in se uredila. Nato sem odšla do glasbene sobe. Zavzdihnila sem. Dolgo že nisem bila notri. Odklenila sem vrata in opazila zaprašen klavir. Ga sploh še znam igrati? Usedla sem se in na klavirju našla note edine pesmi, ki sem jo kdaj napisala. Začela sem jo igrati na klavir in zraven peti. Moj glas se na srečo ni spremenil in še vedno zveni odlično. Ravno, ko sem odšla iz sobe je nekdo pozvonil. Odprla sem vrata in zagledala prijateljico Heather Floyd. Objela me je.
» Is, čez dva dni boš nastopala v oddaji Singers! Moraš se pripraviti!« mi je veselo rekla. Vedela sem, kaj to pomeni. Moja domneva je bila pravilna. Čez pol ure sem si skupaj z njo ogledovala obleke v trgovini.
» Heather, obleka ni najbolj pomembna stvar,« sem začela, a me je prekinila.
» Obleka mora izražati to, kako lepo poješ. Pomembna stvar je, Is!«
Ja, Heather je bila modna navdušenka. Zelo se je spoznala na modo. Za razliko od mene. Moje razmišljanje je prekinil krik.
» Is, ta obleka je popolna! S temi čevlji gre skupaj kot ulita..« Potisnila mi je vse skupaj v roke in me poslala v kabino za pomerjanje. Čez nekaj minut sem se ji pokazala.
» V tem boš vse očarala. Zaupaj mi!« je rekla in kupila obleko, še preden sem lahko kaj pripomnila.

Tisti večer mi je izbrala še make-up, ki ga bom imela za nastop. Spat sem odšla zgodaj, saj sem bila utrujena od nakupovanja.
24. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
24. januar 2016
Lahko prosm oglašuješ zgodbo
24. januar 2016
u201358
u201358
Nextt
31. januar 2016
Next Next
31. januar 2016
Next
31. januar 2016
Sori k nism nextala sam sploh nism opazla da mam nove bralce
07. februar 2016
Zdej neki cajta ne bo nexta k se ukvarjam z drugo zgodbo. Sicer mam idejo za to, sam jo morm še uredit
En Next bom pa danes objavila
15. februar 2016
evo Next
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naslednji dan je minil prehitro. Heather je odšla na zmenek, jaz pa sem vadila pesem, ki jo bom zapela na Singers. Tako se je z vso hitrostjo bližal naslednji dan, dan, ko bom pela na televiziji.
S Heather sva prispeli na kraj, kjer se bo oddaja dogajala. Sprva so me vsi začudeno gledali, a sem se že navadila na to, saj sem izjemno podobna Jade Thirlwall. Še pišem se tako kot ona. Oblekla sem se in naličila, Heather pa mi je naredila frizuro, ki je bila čudovita. Oddaja se je začela in nestrpno sem čakala na svoj nastop.
» Dobrodošli v oddaji Singers, kjer se bodo nocoj pevci potegovali za glavno nagrado- zmagovalec bo odšel na turnejo s slavnim pevcem, letos z Little Mix!«
Little Mix so prišle na oder, in Jade je bila res zelo podobna meni. Bila sem vznemirjena. Če bi zmagala, bi odšla z njimi na turnejo! Na vrsti je bil prvi pevec po imeni Nick in za njim sem bila jaz. Stopila sem na oder in vsi so zajeli sapo. Ni čudno, saj izgledam kot kopija od Jade. Tudi Jade me je gledala zelo presenečeno.
» Bi sem nam predstavila,« me je prijazno vprašala Perrie.
» Ime mi je Isabella Thirlwall, stara sem 19 let in obožujem glasbo. Igram tudi klavir in kitaro, poleg tega, da pojem.« Spet so vsi zajeli sapo ob omembi mojega priimka.
» Kaj nam boš pa zapela?«
» Neon Lights od Demi Lovato.« Glasba se je začela in začela sem uživati. Pela sem skoraj brez treme in samozavestno ter imela v mislih Little Mix. Brez zapletov sem odpela do konca in si prislužila glasen aplavz. Na vrsti so bili komentarji od Little Mix.
» Čudovito. Little Mix, boste komentirale Isabellin nastop?« je rekel voditelj.
» Isabella ima neverjeten glas. Mislim, da je zapela vrhunsko,« je rekla Perrie. Nato je spregovorila Jade.
» Najprej me je tako kot ostale presenetilo, da mi je Isabella tako podobna. Že na začetku sem dobila občutek, da bo dobro zapela in bilo je še boljše od mojih pričakovanj. Odlično opravljeno.« Njen komentar mi je največ pomenil in bila sem ganjena. Zašepetala sem hvala in nato so bili na vrsti drugi. Heather me je objela in rekla, da sem bila fantastična. Kmalu je bila na vrsti razglasitev rezultatov. Ali sem se uvrstila v polfinale? Odšla sem na oder skupaj z ostalimi tekmovalci in nestrpno čakala.
15. februar 2016
Next
15. februar 2016
Next Next Next Next
19. februar 2016
u208800
u208800
Next Next nexttt!!!!
23. februar 2016
» Naprej so se uvrstili: Nick, Emily, Rachel, Isabella in John!« Bila sem navdušena.
» V polfinalu bodo tekmovalci morali zapeti pesem od Little Mix. In ker so tukaj sami nadarjeni pevci, se bodo morali pesem naučiti v dveh dneh. Čez dva dni so že polfinale! Ne pozabite nas gledati!«
Čez dva dni? To je sicer zelo hitro, a ne bo težko. Večino njihovih pesmi znam zapeti. S Heather sem se odpravila domov, kjer sva se še dolgo v noč pogovarjali o podrobnostih.
Zbudila sem se pozno, izčrpana od prejšnje noči. Zaspana sem odprla računalnik in pogledala na Twitter. Večina ljudi je pisala o meni in Jade. #JadeAndIsabellaThirlwall je bil med svetovnimi trendi. Zmajala sem z glavo. Po vsem internetu so bile moje slike. No, boljše to, kot pa da bi me zamenjali z Jade. Odšla sem na sprehod, kasneje pa sem vadila pesem Wings od Little Mix. Na vratih mojega stanovanja se je zopet pojavila Heather.
» Mi boš spet izbrala obleko,« sem jo vprašala.
» Za polfinale te uredijo v oddaji. Zagotovo boš izgledala super.« To sem seveda vedela. Večer sva preživeli skupaj ob gledanju filmov.
» Is! Zbudi se!«
Pogledala sem Heather. O moj bog. Danes so polfinale! Z vso hitrostjo sem se uredila in kod bi mignil sva se odpravili.
Ko sva prispeli sva ugotovili, da ne zamujava. Oddahnila sem si. Nekaj minut kasneje so me uredili. Bila sem oblečena tako, kot Jade. Zakaj so morali to poudarjati?

Oddaja se je začela in jaz sem bila zadnja na vrsti. Odpela sem pesem Wings, kot po navadi in spet prejela pozitivno kritiko.
29. februar 2016
Next
29. februar 2016
Next
29. februar 2016
neext!!
01. marec 2016
Next Next Next Next
01. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani