****************************************************************************************************************************»Sem Anne Rose Beckett, in ne nisem si nič v sorodu z slavno detektivko, nasprotno sploh je ne maram. Stara sem 18 let in živim v Londonu. Imam brata Nick-a dvojčka s katerim si nisem nič podobna. Oba hodiva na isto šolo School of Music, saj nama je glasba že v genih. Mama je slavna violinistka, oče pa slavni dirigent, kar pomeni, da staršev večino časa sploh ni doma. Imam tudi najboljšo prijateljico Taylor, s katero se poznava že od malih nog. Taylor je všeč Nickov prijatelj Harry. No pa smo tam! Nick ima 5 najboljših prijateljev, katerih sploh ne maram, saj lahko rečem, da so ženskarji (seveda Nick ni ženskar). Vsako punco omotajo okoli prsta, da je čez noč lahko njihova (seveda ima vsak svojo), naslednji dan pa jo pustijo. Jah, morem pa priznati, da ima vsak svoje čare: Niall njegov irski naglas in modre oči, Harry kodre in zelene oči,..«
» Anne Rose Beckett, prosim pridi pred tablo in nam preberi svoj spis o zgodovini glasbe!« se je zadrla joškarca, profesorica glasbe (katera ima joške velike kakor dve lubenici- od tod tudi vzdevek) in me prebudila iz mojih misli. Počasi sem se sprehodila proti tabli,se obrnila proti razredu in začela brati svoj spis. Ko sem končala je joškarca rekla »Anne Rose Beckett,to je bilo čudovito, odlična ocena lahko greš nazaj v klop!«. Nasmejala sem se in odšla proti moji klopi klopi. »Rose, Harry me je pogledal, se mi nasmejal in mi pomežiknil!« je veselo in v rožicah rekla Taylor. Ja, v razredu sem se vsemi temi 5 čudaki. »Taylor, kolikokrat sem ti že rekla, da je ženskar in hoče samo s tabo v posteljo« sem rekla zelo jezno in mogoče malo preveč naglas, saj se je v tistem trenutku obrnil cel razred v najino smer. V tistem trenutku bi se pogreznila v zemljo če bi se lahko. Oblila me je vročica in iz sebe sem spravila le tihi oprosti. Ko me ves razred ni več gledal sem rekla Taylor »Veš, da si moja najboljša prijateljica in nočem, da si prizadeta zaradi tega kretena!«. Taylor je le pokimala. Vem, da je bila jezna, vendar tega ne bom dopustila,da se bo nekdo delal norca iz nje, najmanj pa kakšen Harry Styles ali pa njegova druščina.
Do konca ure nisva spregovorili niti besedice. Ko je zazvonilo sva odšle iz razreda zadnje. Ustavila sem jo in jo pogledala ter rekla »Taylor, oprosti ampak nočem, da te ima samo za eno noč, potem pa te pusti kot kakšnega premraženega cucka na cesti!«. »Vem Rose, vem, ti oprosti meni!« je rekla. » Zakaj pa bi oprostila tebi?, saj mi nisi nič naredila« sem jo vprašana začudeno. »Spravila sem te v sramoto, pred celim razredom« je rekla in se začela smejati. Lepo je imeti najboljšo prijateljico sem pomislila in se še jaz začela smejat.
****************************************************************************************************************************
CAST:
Anne Rose Beckett- Selena Gomez
Nick Joe Beckett- Zac Efron
Taylor Abigail Jenkins- Ellie Goulding
Members of the band – One Direction
14. marec 2015
********CHAPTER 1********
Naslednja in zadnja ura je bila športna vzgoja. Z Taylor sva hodili po hodniku, ko se je nekdo zaletel vame. »Nick, pazi malo kje hodiš!« sem rekla jezno. »Oprosti sestrica« je rekel z naivnim glasom. Ja, Nick je 3 minute starejši od mene in že misli, da lahko hodi po moji glavi. Z Nickom sva precej zaščitniška drug do drugega, kar se pa tiče prijateljstva, pa sva si nonstop v laseh. Vem čudno se sliši, a kaj morem. Namenila sem mu grd pogled in se z Taylor odpravila proti garderobi. V garderobah sva se z Taylor preoblekli in odšli v telovadnico. Na žalost smo danes imeli športno z fanti, kar je pomenilo da bo Taylor s svojimi mislimi drugje.
»Beckett!« me je pozdravil prekleto znan glas. »Horan, kaj bi rad?« sem vprašala. Ja, Niall Horan lomilec ženskih src. Svoje čare uporablja na meni, vendar mu nebo uspelo. »Kaj bi rad?..Še vprašaš?« je rekel in se naivno nasmejal. 'Ja rad bi me nategnil, potem pa odvrgel kot kakšnega cucka' sem si mislila. »Horan, tvoji čari ne delujejo na meni. Zato se prosim odstrani!« sem rekla jezno. »Kaj pa boš naredila?« me je vprašal. »To!« brcnila sem ga v njegovo bogastvo, saj sem vedela, da bo nepripravljen. Padel je na tla in se zvijal kot kakšna kača. 'Kaj morem saj mu je prav!' sem si mislila. »Beckettova! Zato boš plačala!« je rekel zelo jezno. Njegovo oči niso bile več kristalno modre, temveč črne. Nasmejal sem se in se odšla k Taylor.
»Kaj pa je bilo to?« me je vprašala Taylor začudeno. »Ah nič, samo spet mi je težil in sem mu pokazala hudiča« sem rekla zelo zadovoljno. Taylor se je nasmehnila in rekla »Ne moreš no! Glej komaj hodi!« in pokazala na Nialla. Sledila sem njeni roki in videla Nialla, kako sta ga podpirala Nick in Harry. Ko se je obrnil, me je pogledal tako jezno, da če bi pogledali ubijala bi bila v trenutku mrtva. Nasmejala sem se in rekla »Taylor, pridi greva k ostalim puncam«. Pokimala je in skoraj poletela k ostalim. Hitro sem stekla za njo. Med uro nisem nikjer opazila Nialla. 'Verjetno zdaj leži v bolnici z 10 šivi' sem pomislila in se nasmejala sama sebi.
Ko je bilo športne konec, sva se z Taylor odpravili pred šolo, da bi počakale mojega predragega bratca. Potiho sem upala, da nebo še zraven njegova druščina. Čakale sva ga dobrih 10 minut in se pogovarjale o pesmi, katero morava napisati za zaključno oceno pri glasbi, seveda vsaka svojo. Kar naenkrat pa je nekdo z vso silo skočil name. »Nick! a si nor?! Lahko bi si kaj naredila« sem se zadrla. »Oprosti, sestrica ni bilo zanalašč« je rekel skesano in mi podal roko. »Hvala, pa oprostim ti. Ampak da si zadnjič skočil na mene! Ti je jasno?« sem rekla še vedno z zelo jeznim glasom. Za trenutek sem pogledala Taylor, katera se je smejala tako hudo, da so ji tekle solze. »Ja« je dejal potiho Nick. Domov smo se odpravili v tišini. Le poslovili smo se, ko je Taylor odšla v svojo hišo, katera je 2 hiši pred najino. Ko sem prišla domov, sem stekla v svojo sobo, se vrgla na posteljo in v bolečinah od padca v trenutku zaspala.
**********************************************************************************
Next?
14. marec 2015
next
15. marec 2015
next
15. marec 2015
Next je namenjen rock n roll<3 in hemmings.girl
Hope you like it!
*******CHAPTER 3*******
Bila je sobota in ne vem zakaj pri hudiču me je Nick zbudil že ob 8. »Sestrica spravi svojo leno rit iz postelje, mama se hoče pogovoriti z nama« in Nick ne bi bil Nick če se ne bi zadrl točno v mojo uho. V tistem trenutku bi ga najrajši ubila. »Nick, zato boš plačal!« sem se zadrla in padla iz postelje. Med tem ko sem se držala za zadnjico, sem pogledala Nicka kateri se je od smeha valjal po tleh. »Ven!« sem rekla z jeznim glasom. Nič čisto nič, kot da bi govoril steni! »Ven«sem rekla že zdaj čisto razkurjena. Nick me je pogleda in odšel iz sobe. 'Lep začetek dneva' sem pomislila sama pri sebi.
Šla sem v kopalnico in opravila svojo jutranjo rutino. Oblekla sem si črne pajkice in preveliko majico, nato pa odšla v kuhinjo. Tam je že bil Nick in jedel mojo najljubšo jed palačinke z Nutello. Samo prestrelila sem ga s pogledom, se obrnila k mami in rekla »Dobro jutro«. Ja, mami je bila doma že 2 dni, kar mi je bilo čudno. »Jutro« je mami odgovorila nazaj. »Zakaj sem se morala zbuditi že ob 8?« sem vprašala mamo. »Ljubica Nicku sem naročila naj te zbudi, zato ker se moramo nekaj pogovoriti« je rekla z napetim glasom. »Kaj pa?« sva vprašala oba z Nickom naenkrat. »Z očetom se bova ločila«. »P-Prosim?!« sem vprašala ogorčeno in pogledala Nicka, ki je imel usta odprta tako, da bi se mu še slon lahko zaletel noter. »Spoznala sem drugega« je rekla zdaj že z veselim tonom glasu. »A je lahko jutro še slabše?!« sem zakričala in s solzami v očeh stekla v svojo sobo.
Nick je prišel v sobo takoj za mano. Usedel se je na posteljo zraven mene in me objel. Včasih je kreten in se ne razumeva dobro, vendar ga imam vseeno rada. Vrnila sem mu objem. Ko sva se nehala objemati je Nick pretrgal tišino in rekel » Kaj če bi šla danes zvečer v klub, da pozabiva na to, kaj se bo zgodilo s staršema?« Ideja mi je bila všeč, zato sem pokimala. »Dobro, če hočeš lahko gre Taylor z nama« je rekel in odšel iz sobe. V trenutku sem Taylor napisala sporočilo:

To: My Darling:*
Heej. A imaš zvečer kaj časa?

From: My darling:*
Olaa. Ja, zakaj?

To: My Darling:*
Bi šla z nama z Nickom v klub?

From: My darling:*
Jaa itak. Ob kolkih, pa kje se dobimo?

To: My Darling:*
Super. Ob 8 zvečer pri meni doma.

From: My darling:*
Okok

»Nick, Taylor gre z nama. Ob 8 zvečer pride k nam!« sem se zadrla. »Okej!« se je Nick zadrl nazaj. Z mamo nisem spregovorila že od jutra in tudi ne mislim.'Da tako odvrže očeta oz. ga prevara pa je že sramota! Sovražim njo in njenega prekletega fanta'. »Sestrica, Taylor je prišla« se je Nick zadrl in me 'zbudil' iz mojih misli. »Hej Anne.« »Hej Taylor« sem rekla. »Pridi greva se pripravit« sem pripomnila. Taylor je le pokimala. Ko sva se oblekle in naličile, sva kot vedno morale čakati Nicka.
Ko se je Nick prikazal smo se odpravili proti klubu. Pred klubom je bilo polno, v klubu pa še hujše. Komaj smo se prerinili proti šanku. »Vodko prosim« sem rekla zelo glasno. Taylor in Nick sta naročila enako. Natakar nam je pokimal in čez minuto smo dobili vsak svojo vodko.
***ČEZ POL URE***
Še vedno sem pri šanku in pijem mojo že 5 vodko. Na srečo še nisem tako opita, saj sem že navajena pit. Taylor in Nick pa sta že po 5 minutah, ko smo prišli v klub in naročili pijačo, izginila neznano kam. Upala sem le, da se ne nategujeta kje v kakšnem kotu. »Beckettova!« obrnila sem se in zagledala…
**********************************************************************************
Next?
Ps.išem prvič
15. marec 2015
hvala za posvečen next<3(:
popolno*o*
NEXT*O*
15. marec 2015
Next
15. marec 2015
nexttttttttttttttttttt
15. marec 2015
Next je posvečen MIX from europe
hemmings.girl hvalaaa:**

*****CHAPTER 4******
»Beckettova!« obrnila sem se in zagledala Nialla. Najmanj kar sem si želela je bilo to, da bom srečala njega. »Pa kaj bi spet rad? Ti ni bilo tisto pri športni dovolj?«. »Beckettova, rekel sem ti da mi boš plačala za to, kar si mi naredila in prva kazen je to!«. Gledala sem ga in v tistem trenutku se je zgodilo, kar sem najmanj pričakovala. POLJUBIL ME JE! Ja njegove ustnice so se dotaknile mojih in namesto, da bi ga odrinila vstran in mu dala klofuto, sem mu vrnila poljub. 'Kako se dobro poljublja' sem si mislila. Najbolj grozno pa je to, da sem v tistem trenutku v trebuhu začutila metuljčke, ah kaj metuljčke-pravi živalski vrt. »Beckettova ne prehitevaj« je rekel, se nasmehnil in odšel.
Bila sem v šoku in v tistem trenutku sem vedela le eno- Niall Horan lomilec ženskih src in moj 'sovražnik' mi je prekleto všeč. Brez da bi Nicku ali Taylor povedala, sem odšla domov. Na poti sem razmišljala le o tem, kako mi je lahko všeč če sem ga pred enim dnevom sovražila, vedela pa sem tudi to- nikoli ne bo obratnega čustva.
Medtem ko sem razmišljala sem se zaletela. »Oprosti, nisem vas videla!« sem se hitro začela opravičevati. Ugotovila sem da mi je ta fant prekleto znan. »Ne oprosti ti me-Rose si to ti?«. Takrat sem se zavedala, da je to moj bratranec Justin. Kako se je spremenil! In ne ne govorim o Justinu Bieberju. »Justin!« sem vzkliknila in mu skočila v objem. »Kaj delaš tu? Nisi rekel, da boš za 5 mescov v Italiji?« sem ga vprašala. »Rose, pogrešam družino in ne morem več biti maneken-vse to je za mene prenaporno!«. »Torej bo ostal?« sem vprašala vsa presrečna. »Ja bom«. »Tooo!« sem zdaj že zakričala in se mu še enkrat vrgla v objem. »Greš z mano domov? Lahko spiš v sobi za goste« . Justin je le pokimal. »Rose?Kaj pa ti delaš tako pozno v noč sama v tej ulici? Veš, da se ti lahko kaj zgodi!«. Ja spet je nazaj moj stari zaskrbljeni bratranec Justin. »Z Nickom in Taylor sem šla malo v klub, ker pa mi ni bilo več za biti tam, pa sem odšla«. Sem preprosto rekla. Nisem še mu hotela povedati za starša, še manj pa kaj se je zgodilo v klubu z Niallom. Začuda je le pokimal. Ko sva prišla domov je odšel v sobo za goste, jaz pa v svojo sobo. »Hej Justin? Vesela sem, da sem te videla. Nočkoo!« sem se zadrla iz moje sobe proti njegovi. »Rose enako. Lahko noč« se je zadrl nazaj.
'Mogoče pa res ni bil dan tako slab' sem pomislila in odšla v kopalnico, kjer sem si odstranila make-up in se šla tuširat. Oblekla sem si Nickova majico, katera mi je bila zelo prevelika. Ko sem se ulegla, sem se spomnila na Nicka, kateremu moram napisati sporočilo.

To: Nick my pig:*
Heej. Prej sem odšla domov saj sem se počutila slabo.Pa ne boš verjel koga sem srečala!? Justina!!!, danes bo prespal v sobi za goste, toliko da veš.
Love you xx

Odložila sem telefon na nočno omarico in z mislimi o poljubu zaspala.
**********************************************************************************
Justin Edward Beckett- Austin Mahone

Pa še nekaj vprašanj
1.Kako se vam zdi zgodba?
2.Kakšni zapleti se bodo dogajali?
3.Bo Taylor skupaj s Harryem ali Nickom?

next?
16. marec 2015
Next
16. marec 2015
next
meni je zgodba všeč*O*
16. marec 2015
next
1. SUPER ZGODBA
2.nimam pojma
3.z Harryem
16. marec 2015
Next je spet posvečen hemmings.girl
Hvala vsem 3 bralkam, ki jih imam love u girls<3

*****CHAPTER 5*****
Zjutraj sem se zbudila z prekletim glavobolom. Čeprav nisem dosti spila, imam mačka. A na glavobol sem hitro pozabila, saj sem se spomnila kaj vse se mi je zgodilo; mama in oče se bosta ločila, Niall me je poljubil in srečala sem mojega bratranca.
Iz razmišljanja me je prebudil Justin »Rose, zajtrk!« se je zadrl. »Jaa«. Hitro sem se stuširala, nanesla malo pudra, eye-linerja in maskare. Oblekla pa sem črne pajkice in pinki pulover s črnim napisom LOVE, obula pa sem si še pinki all-starke in hitro stekla v kuhinjo. V kuhinji je bil samo Justin in dva krožnika polno nadevanih palačink (da ne pozabim Nutelle). »Kje pa je Nick?« sem vprašala. »Ni ga« je preprosto odgovoril. 'No mogoče pa je pri Taylor', sem tiho zamrmrala. »Kaj si rekla?« me je Justi n vprašal. Kot zgleda nisem rekla tega potiho. »Nič, samo pojem si!« in začela mrmrati neko melodijo. Takrat pa mi je v glavo padla zamisel. »Justin, ti pišeš pesmi ne? Oziroma jih znaš napisati?«. Ja Justin je odličen v tem in lahko mi pomaga napisati pesem, ki jo rabim pri glasbi. »Ja Rose, zakaj?«. »Veš razmišljala sem, da bi mi pomagal napisati pesem, ker jo potrebujem pri glasbi in ti pesmi pišeš več kot odlično!« sem rekla. »Ja, no veš! Glede tega sem zelo strog, da pomagam pri domačih nalogah. Ampak ker si ti, ti bom pomagal«. »Hvala Justin hvala!« sem rekla vsa presrečna in se mu vrgla v objem. Zdaj bom vsaj vedela, da bo pesem čudovita in joškarca ne bo imela pripomb.
Ko sva pojedla palačinke z Nutello se je Nick vrnil domov poln modric, oblačila natančneje majico je imel celo raztrgano. »Nick, kaj se je zgodilo?!« sva z Justinom rekla naenkrat. Nick je samo gledal Justina, nato mene, potem spet Justina… »Nick boš povedal kaj se ti je zgodilo ali ne?« sem rekla že cela prestrašena. »Samo s kolegom sva se stepla! Okej?« se je zadrl in stekel v svojo sobo. Padla sem v jok, Justin pa me je objel in me tolažil. »Justin, jaz sem kriva! Če ga ne bi pustila tam in odšla domov se to ne bi zgodilo!« sem hlipala. »Rose nisi ti kriva, vse bo vredu« me je miril Justin.
Še vedno sem jokala, ko je Nick prišel v dnevno sobo in me še on objel. Tako smo se objemali vsi trije. »Justin vesel sem, da si se vrnil! In Rose nisi ti kriva! En ki si išče same probleme se je spravil na Nialla. Nisem mogel gledati, kako se nekdo spravlja na mojega najboljšega prijatelja« je rekel Nick. Ob Njegovem imenu mi je srce poskočilo in priznam bilo me je strah. »Nick? Pa je z Niallom vse vredu?« sem vprašala. Takrat je Nick padel v smeh, tako kot Justin in ne nismo se več objemali. »Anne, všeč ti je ne?« je dejal Nick v smehu. Zardela sem in pogledala v svoje noge. V tistem trenutku so mi bila moja stopala najzanimivejša stvar. »Tišina pove vse!« je rekel Justin in se valjal po tleh. Ne vem kaj je tu tak smešnega. Justin pozna Nialla in ostale, saj je preden ko je odšel bil v istem razredu kot mi. Ja enako je star kot jaz in Justin.
»In kaj je tu smešnega?« sem le rekla, vendar sem še vedno gledala v svoja stopala, saj me še je vedno oblivala rdečica. Bila sta tiho- kar sem tudi pričakovala. Po trenutku tišine (razen da sta se ona2 smejala) sem rekla » Justin, Nick prosim ne povejta mu!«. Gledala sem zdaj onega, zdaj drugega »Prosim!« sem še pripomnila. »Sestrica veš, da nikoli ne izdam tvojih skrivnosti« je rekel Nick, Justin pa je le pokimal.
**********************************************************************************

Lahko uporabim One Direction pesmi v zgodbi? Kot da jih je ona napisala in so njene lastne pesmi?
Next?
17. marec 2015
prfekcija*O*
hvala za posvečen next(:
mene nebi motlo če bi ble pesmi od 1D
neeeeeeext
17. marec 2015
*****CHAPTER 6*****
»Sestrica zamudila bova v šolo, če se zdaj ne spraviš iz postelje« se mi je Nick zadrl v uho. Sam ve da sovražim, če me kdo zbudi na tak način. »Nick, da si me zadnjič tak zbudil!« sem se zadrla nazaj.«Že prav, že prav. Čez 25 minut greva« še je rekel in odšel. Hitro sem šla v kopalnico, se umila in nanesla malo pudra, eye-linerja, maskare in lipglossa. Oblekla sem si črne kavbojke z visokim pasom, belo srajco, bele all-starke, lase pa sem si skodrala.
Za zajtrk nisem imela časa, zato sem si vzela jabolko, ki jo bom pojedla po poti do šole. Nick me je že čakal in začuda tudi Justin. »Justin, ti greš slučajno v šolo?« sem vprašala. »Dobro jutro tudi tebi Rose« se je nasmejal in mi pokimal. »Gremo?« je že cel nestrpen vprašal Nick. Nimam pojma zakaj ima takšno veselje do šole, če jaz samo pomislim na njo pa mi je že slabo. Pokimala sem in v tišini smo se odpravili proti šoli. Pri šoli me je že čakala Taylor. »Heej party girl!« sem jo pozdravila. Pogledala me je in mi pokazala jezik. »Kako je bilo na zabavi?« sem jo vprašala. »Domov sem odšla že ob 9, noge so me komaj nesle« je rekla. Torej ko sem odšla jaz domov nje ni več bilo v klubu. Le pokimala sem. »Videla sem te kako si se poljubljala z Niallom« je rekla naenkrat in v tistem trenutku se mi je zaletel košček jabolke. »Taylor, preteklost!«. »Vem da ti je všeč Anne, že dolgo se ti vidi«. »Kaaj!?« sem skoraj zakričala. »Anne Rose Beckett! Priznaj da ti je všeč!« je rekla Taylor in se nasmejala. »Ja« sem potiho rekla. Taylor se je le nasmejala in odšle sva v razred.
»Anne Rose Beckett in Taylor Abigail Jenkins zamudili sta!Imata razlog zaradi česa zamujata?« je rekla joškarca. Saj sva prišle v razred eno minuto pred zvonenjem, ne vem kje je spet problem.Obe sva bile tiho. »No naj vama povem, da za kazen ne bosta skupaj, ko boste morali pisati pesmi v dvojicah in jih uglasbiti«. Pa kaj ima tota ženska toliko s pesmimi. Jaz sem pokimala Taylor pa ni in ni hotela biti tiho. Ko sva se usedle v klop, sem na sebi začutila Niallove poglede. Obrnila sem se in videla kako strmi v mene. Le nelagodno sem se nasmehnila in se obrnila naprej. »Jutri morate oddati svojo pesem« je spet začela joškarca. Jaz sem spet pokimala in ne vem zakaj, sem danes bila tiho in z mislimi pri Niallu in poljubu.
Ostale ure so potekale normalno, le Nialla ni bilo pri pouku saj je imel nogometni trening. Zadnji 2 ure pa smo bili ločeni fantje in punce, saj so oni imeli športno mi pa sociologijo. Ko sva se z Taylor odpravile domov je začela »Veš Anne, ni se dobro zaljubiti v takšnega človeka kot je Niall. Ženskar je!«. Pogledala sem jo s široko odprtimi očmi. »Taylor a se ti zavedaš da si na istem!?« sem že zdaj skoraj kričala. Nisem bila jezna na njo, ampak da mi nekdo govori kaj ne smem početi oz. čutiti, tista oseba pa počne točno to. Taylor je le pokimala. Spet sva bile celo pot tiho, razen ko sva se poslovile in opravičile druga drugi.
Ko sem prišla domov je Justin že sedel v dnevni sobi na kavču. »Justin kaj pa ti tako hitro doma?« sem ga vprašala.« Ah, fantje imajo trening in je profesor prej spustil tiste domov, ki niso v nogometni ekipi« je odgovoril. »A mi lahko torej pomagaš pri pesmi, prosim?« sem ga prosila. Pokimal je in odšla sva v mojo sobo. »No, kakšno pesem bi rada pisala? Ljubezensko, prijateljsko..?« je začel. »Ljubezensko« sem na hitro odgovorila. Vzel je pisalo in list papirja, nato pa rekel »No pa začnima..«.
**********************************************************************************
Ali želite še Niallov POV?
NEXT?
18. marec 2015
prfekcija*O*
ja Niallov POV bi*~*
NEXT
18. marec 2015
Jaaaaaaaaaaaa Niallov POV
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. marec 2015
Next dobita po vsej možnosti danes, če ne pa ju3 hvala da bereta mojo zgodbo:*<3
20. marec 2015
Evo next next je namenjen obema<3

*****CHAPTER 7*****
**Niall James Horan**
Ko sem jo poljubil se je v meni premaknilo nekaj, kar lahko rečem ljubezen. Ja mislim, da sem zaljubljen v Anne Rose Beckett že dolgo, vendar ko sem jo poljubil sem vedel, da sem. Nobeno dekle me ni tako očaralo kot ona. Vem da Beckettova misli, da sem ženskar, ampak se hudo moti. Imel sem samo eno dekle, katera me je zapustila zaradi drugega. Sploh ne vem zakaj sem začel lagati, da imam vsako noč drugo in vem tudi to, da jo bom zaradi laži in nesramnega obnašanja težko dobil. Pa še to! Še vedno sem devičnik in to vedo samo Harry, Nick, Justin in Zayn. Louisu in Liamu ne zaupam preveč.
»Heej, stari! Že imaš napisano pesem?« je rekel Harry, ki se je nenadoma prikazal v moji sobi. »Ne, zdaj jo bom napisal ti?« sem ga vprašal. »Ja izvoli« je dejal in mi podal list papirja. Ko sem pesem prebral sem lahko samo rekel »Wauuu, Harry!«, Harry se je nasmejal. »Kako si jo napisal?« sem ga vprašal. »Veš Niall samo svoja čustva izlij na papir!« je rekel in odšel kar brez pozdrava. Minuto zatem sem dobil sporočilo od Harrya.

From: Harry
Vem, da ti je všeč Anne! Vidi se ti….napiši pesem o njej.

Samo nasmejal sem se in začel pisati pesem.
**Anne Rose Beckett**
(BECKY G-CAN'T STOP DANCIN')
The lights are shining like the sun out tonight
Just keep your body moving how I like
Oh, yeah the music feels like paradise
Can't get any better, no

I wanna stay right in this moment for life
Baby, treat me wrong, treat me right

Ay ay ay, aye
Just can't stop dancing
Ay ay ay, aye
Don't wanna chance it
So don't let go, let go of me
Don't let go, let go of me
Ay ay ay, aye
I just can't stop dancing

Again now
Spin around now
Down now,
To the floor now

Your mind is going places I can feel
That further let's me know this is real
And I won't stop you no I like it there
You can even go further, babe

'Cause nothing's forbidden
Don't be scared, no worries
Once I'm there, all is forgiven
So be prepared
To come and push up on my...

Ay ay ay, aye
Just can't stop dancing
Ay ay ay, aye
Don't wanna chance it
So don't let go, let go of me
Don't let go, let go of me
Ay ay ay, aye
I just can't stop dancing

Again now
Spin around now
Down now,
To the floor now

Believe it, I feel it
It's in the air
Although you can't see it you know it's there
My heart keeps on racing, in overdrive
Once the music hits my body I feel so alive
And it's alright
It's got me like...

Ay ay ay, aye
Just can't stop dancing
Ay ay ay, aye
Don't wanna chance it
So don't let go, let go of me
Don't let go, let go of me
Ay ay ay, aye
I just can't stop dancing

Ay ay ay, aye
Just can't stop dancing
Ay ay ay, aye
I Don't wanna chance it
So don't let go, let go of me
Don't let go, let go of me
Ay ay ay, aye
I just can't stop dancing

Še enkrat sem prebrala pesem in bila sem zadovoljna tako kot Justin. Vem da ni pesem ljubezenska, ker sem si premislila. Nisem hotel da Justin izve vse kar čutim do Nialla. »Justin hvala ti!«. »Eh, ni problema Rose! Za tebe vse« je rekel in me objel. Nato je odšel iz sobe, jaz pa sem se še glasbi. Ko sem končala še to sem odšla svoj dokončen 'izdelek' pokazati Justinu. »Justin motim?« sem vprašala, ko sem stopila v sobo. »Ne Rose naprej«. »Ti lahko zdaj zapojem še z glasbo?« sem ga vprašala. »Ja ti kar« je odgovoril. Vzela sem kitaro in začela peti. Ko sem končala je rekel »Wauu Rose, še nikoli nisem slišal česa tako dobrega!« . »Hvala Justin« sem rekla, ga objela in odšla v svojo sobo. Ulegla sem se na posteljo in v trenutku zaspala. »Anne zbudi se!«. »Niall si to ti? Ljubim te!«. »Anne zbudi se«. V trenutku sem se zbudila in zagledala Nicka, kateri se je valjal po tleh od smeha. »Veš sestrica? Ne moreva biti skupaj, preprosto ne moreva« je rekel in se začel smejati. Zardela sem. Kreten sem rekla in vrgla pojšter v njegov obraz. Začela sem se smejati. »Anne Rose zato ti bo še žal!« se je zadrl Nick in začela se je vojna s pojštrami.
»Rose kaj se pa tukaj do-« je vprašal Justin a stavka ni povedal do konca, saj mu je v obraz priletel pojšter, kateri je bil namenjen meni. Tako se nama je pridružil še Justin. »Lačna sem« sem se zadrla po uri in pol 'pretepa'. »Bom naročil 5 pic, ker vem da ti 2 ne bosta dovolj« se je pošalil Nick. Nasmejala sem se in mu pokazala jezik. Pač imam rada hrano. Čez nekaj časa je pozvonilo pri vratih.
**********************************************************************************
1.Katero pesem bo napisal Niall?
2.Mnenje
3.A nadaljujem z zgodbo?
20. marec 2015
popolno*~*
am nwm xđ
OBVEZNO NEXT
20. marec 2015
Neeext
1.Little Things
2.Cudovito je
3.Jaaaaaaa nadaljuj
20. marec 2015
Neeext je tuu!! Next posvečam rock n roll<3 in hemmings.girl
HOPE YOU LIKE IT<3

*****CHAPTER 8*****
Hitro sem stekla in odprla vrata, a pred vrati ni bil raznašalec pic, temveč Niall. Prvič po dolgem času sem ostala brez besed. Oblečeno je imel belo majico, črne kavbojke, črno usnjeno jakno in bele all-starke, lase pa je imel razmršene. Po dolgem strmenju sem se le spomnila, da ni vljudno če človeka samo gledaš. »Ammm..vstopi« sem rekla. Nasmejal se mi je, ampak ta nasmeh ni bil hinavski oz. nesramni, takšnega nasmeha še nisem videla nikoli. Bil je tako popoln iz vseh strani. »Beckettova, pazi da se ti muha ne zaleti v usta« je rekel in se nasmejal. Zdrznila sem se. No ko smo že pri popolnem Niallu, ne bom nikoli doživela, da bi mi namenil kakšno lepo besedo ali me vsaj en dan ne bi dražil. »Grem po Justina in Nicka. Počakaj tu« sem rekla in hitro stekla po stopnicah.

**Niall James Horan**
Bil sem namenjen k Beckettovim, saj sem hotel Justinovo mnenje o pesmi. Ko sem pozvonil je nekdo hitro stekel po stopnicah , potiho sem upal da to ne bo Anne in da je sploh ne bom srečal. Hudo sem se zmotil. Ko je odprla vrata je bila zelo vesela, a ko me je zagledala je ta vesel obraz izginil. Nekaj časa je strmela vame, ah kaj nekaj časa kar dolgo. Nato je rekla »Ammm..vstopi«. Nasmehnil sem se, ampak ne tako kot vedno, ko se delam norca iz nje, podaril sem ji najlepši in iskreni nasmeh. Zdaj je še le strmela vame. Tako je lepa! Beckettova, pazi da se ti muha ne zaleti v usta« sem rekel in se nasmehnil tako kot vedno. Zakaj moram biti taki prasec! »Grem po Justina in Nicka. Počakaj tu«je rekla in stekla po stopnicah. Medtem ko je ni bilo, sem cel čas razmišljal o njej. Nikjer še nisem videl tako lepega dekleta, ah kaj lepega POPOLNEGA! »Stari kak si?« se je zadrl Nick iz vrha stopnic, na žalost Anne ni bilo zraven. »Vredu sem ti?« sem rekel bolj tišje kot on. »Gre, gre. In zakaj si tu?«. »Ah nič, samo Justina sem hotel prositi za mnenje o pesmi!«. »Ajaa, no kar pojdi v svoji sobi je« je še rekel in odšel proti vratom, saj je nekdo pozvonil. »Anne, pica!« se je zadrl Nick. »Je kdo rekel pica?« se je zadrla Anne nazaj in stekla po stopnicah. Sploh me ni opazila. Ta punca rada je! Spet ena plus točka. Moram jo imeti, preprosto moram.
Ko sem bil pred Justinovo sobo, sem potrkal. »Naprej« je rekel in vstopil sem. »Heej, Niall kaj pa ti tukaj?!«. »Prišel sem te prosit, da pogledaš pesem, ki sem jo napisal« sem rekel in mu podal list papirja. »Dobra pesem, samo to bom popravil« je rekel in vzel pisalo, ter popravil eno vrstico. »Glasbo že imaš napisano?« me je vprašal. »Ja imam, ampak nimam kitare zraven«. »Ah, vredu saj bom slišal v šoli« je rekel. »In komu je namenjena pesem?« je čez nekaj trenutkov vprašal Justin. Vdihnil sem in rekel…

**Anne Rose Beckett**
Srce mi je bilo tako hitro, da sem mislila, da bom vsak čas ostala brez njega. »Nick, Justin Niall je prišel, v dnevni sobi je« sem rekla in pogledala po sobi, kjer sem videla le Nicka. »Kje pa je Justin?« sem vprašala. »V svojo sobo je šel« je rekel Nick in se nagajivo nasmehnil. »Nick ne reči nobene besede glede mene! Ne omenjaj me in ne povej mu!« sem mu zabrusila, saj sem vedela kaj ta nasmeh pomeni. »Okeej, ne bom«. »Prisežeš?«. »Ja prisežem« je rekel in odšel iz sobe. Čez nekaj časa se je zadrl Nick iz spodnjega nadstropja »Anne pica!«.Veselo sem skočila iz postelje in zaklicala nazaj »A je kdo rekel pica?«. Hitro sem stekla po stopnicah in se veselo lotila pice. »Kje pa je Niall?« sem vprašala. »Pri Justinu, a ga že pogrešaš kaj?« je rekel in se nasmejal. »Nick, utihni in pusti da uživam ob vsakem koščku pice!« sem mu rekla nazaj. Le nasmejal se je .
**********************************************************************************
Nadaljujem?
21. marec 2015
Hvala za posvecen next<33
Next*oo*
21. marec 2015
next je tu in spet posvečam hemmings.girl
HOPE YOU LIKE IT <3

*****CHAPTER 9*****
Ko sem se najedla, sem odšla nazaj v svojo sobo. Nisem videla kdaj je Niall odšel, tako da ne vem če še je tu ali ne. Ura je bila že 9 zvečer, zato sem odšla v kopalnico se stuširala odstranila še preostali make-up in odšla nazaj v sobo. V tistem trenutku, ko sem se ulegla na posteljo je nekdo potrkal po mojih vratih. »Naprej« sem rekla in bilo mi je čudno kdo trka, saj Nick in Justin nikoli ne potrkata in onadva sta edina doma, razen Niall. »Anne, motim?« bil je kdo drug kot Niall. Kaj pa on počne v moji sobi? »Ne, ne motiš me« sem odgovorila. Usedel se je na posteljo in me pogledal globoko v oči. Nisem se mogla več zadržati, vroče mi je bilo kot da sem prišla v Saharo, srce mi je bilo.. 'Ljubim te Niall, prekleto ljubim' ne to nisem rekla naglas, ampak so bile samo misli. Malo sem se odmaknila vstran od njega in kar nisem pričakovalo je bilo to, da se mi je približal. Ugriznila sem se v ustnico, da mu ne bi povedala kar čutim, ker bi lahko pokvarila ta trenutek, ko sem lahko tako blizu njega.
»Veš Anne« je začel in ni mi rekel Beckettova, bilo mi je čudno. Samo gledala sem ga, iz sebe nisem spravila nobene besede, še dihala sem komaj. »Vem, da me ne maraš zaradi tega, ker sem nesramen do tebe. Priznam prasec sem. In oprosti mi za vse, a mi daš priložnost, da postaneva najboljša prijatelja, ali pa samo prijatelja? Lahko začneva znova? Vem tudi, da sem slab v opravičevanju in res prisežem, da mi je za vse kar sem ti kdaj storil žal. Aja pa še to! Nisem to za kar me imaš«.Wauuu ali se mi je Niall Horan točno zdaj v moji sobi na postelji opravičeval za vse kar mi je naredil? In kaj je mislil s tem, da ni to kar si mislim. »Amm…Niall okeej, ne vem kaj naj rečem? Kaj si mislil s tem, da nisi to kar jaz mislim?«. Pogledal me je z upanjem in rekel »Samo oprosti mi, vem da bo težko ampak probaj. Ja noo…nisem ženskar. Pred enim letom me je zapustila punca zaradi drugega in od takrat sem si izmišljeval, da vsak večer spi z drugo. Hotel sem jo narediti ljubosumna, ampak ni delovalo. Laži nisem mogel več obvladati in zato sem se še naprej lagal«. Zdaj pa res nisem več verjela, da pred mano stoji tisti Niall kateri se je iz mene delal norca vsaki dan. Smilil se mi je in če je to res kar pravi, bom mu dala možnost, ampak če si jo želi bo moral čakati. »Niall, oprosti glede punce in upam da govoriš resnico« pokimal je. »In glede opravičila bom še premislila« sem rekla in se narahlo nasmehnila. Niall se je vstal in me potegnil v njegov objem. Počutila sem se kot da sem v sedmih nebesih in dajal mi je občutek varnosti. Objem se mu vrnila. Ko me je spustil iz njegovega objema se je nasmehnil-iskreno- in me poljubil na čelo. Ko so se njegove ustnice dotaknile moje čele, sem postala vsa mehka in če me Niall ne bi držal bi padla.
»Anne oprosti mi!« je še rekel in odšel. Vsa srečna sem se vrgla na posteljo, si v ušesa dala slušalke in glasnost dala na največjo jakost kar je možno. Po dolgem poslušanju sem si slušalke dala iz ušes, saj je bila baterija na telefonu skoraj prazna. Telefon sem si dala polnit in nasmehom ter poljubom katerega sem še vedno čutila zaspala.

**Niall James Horan**
»Tvoja sestrična« ja pa sem le povedal. Justin me je pogledal tako, kot da pred sabo vidi kakšnega duha. »Čakaj, a si rekel moja sestrična?Moja edina sestrična je Rose! Všeč ti je ne?« je vprašal. Le pokimal sem. »Vedel sem, vedel. Videlo se ti je kako jo vedno gledaš, ampak še zdaj ne razumem zakaj si bil nesramen do nje«. Zavzdihnil sem in potiho rekel »Še sam ne vem«. »Glede tega moramo nekaj narediti. Prvo se ji moraš opravičiti, verjemi opravičilo bo sprejela« je rekel. »Čakaj, kako veš da bo sprejela opravičilo?« sem vprašal začudeno. »Pač vem. No ko ti bo oprostila ji nameni več časa, punce to cenijo« je še dejal in mi pomežiknil. »Pa še to! Kar zdaj pojdi k njej in se ji opraviči!« pogledal sem ga kot da je padel iz Marsa. »Zdaj?«. »Ja, zdaj vaju ne bo nihče zmotil« je dejal v smehu. Le grdo sem ga pogledal in odšel proti vratom. »Hvala« sem še rekel in odšel. Ko sem stal pred njenimi vrati sem omahoval, nisem vedel ali naj potrkam ali ne. Odločil sem se da bom potrkal. »Naprej« je rekla in vstopil sem. Na obrazu sem zagledal presenečenje. »Anne, motim?« sem vprašal. In nisem je poklical Beckettova, mogoče bo to napredek. »Ne, ne motiš me« je rekla in usedel sem se na posteljo zraven nje. Hitro se je umaknila vstran od mene in opazil sem, da se poti. Približal sem se ji in v tistem trenutku se je ugriznila v ustnico. Kaj bi dal, da bi točno zdaj občutil njene ustnice na mojih. »Veš Anne« sem začel »Vem, da me ne maraš zaradi tega, ker sem nesramen do tebe. Priznam prasec sem. In oprosti mi za vse, a mi daš priložnost, da postaneva najboljša prijatelja, ali pa samo prijatelja? Lahko začneva znova? Vem tudi, da sem slab v opravičevanju in res prisežem, da mi je za vse kar sem ti kdaj storil žal. Aja pa še to! Nisem to za kar me imaš« no pa sem povedal vse, skoraj vse, upam da mi bo vsaj malo verjela. Na njenem obrazu sem videl presenečenje. »Amm…Niall okeej, ne vem kaj naj rečem? Kaj si mislil s tem, da nisi to kar jaz mislim?« je rekla. Bi ji poveda ali ne? Ja povedal ji bom, samo tako se ji bom lahko približal. »Samo oprosti mi, vem da bo težko ampak probaj. Ja noo…nisem ženskar. Pred enim letom me je zapustila punca zaradi drugega in od takrat sem si izmišljeval, da vsak večer spi z drugo. Hotel sem jo narediti ljubosumna, ampak ni delovalo. Laži nisem mogel več obvladati in zato sem se še naprej lagal«. Videl sem kako se je naivno nasmejala, ampak ta nasmeh je bil zelo tih. »Niall, oprosti glede punce in upam da govoriš resnico« je rekla in pokimal sem, še vedno sem imel kanček upanja. »In glede opravičila bom še premislila« je še dodala in se narahlo nasmejala. Vstal sem in jo potegnil v objem, mislim da je malo omahovala da bi me objela, ampak na koncu mi je le vrnila objem. Ko sem jo nehal objemati sem jo pogledal in videl kako je imela rdeča lica, nasmejal sem se in jo poljubil na čelo. »Anne oprosti mi!« sem še rekel in odšel iz njene sobe. V dnevni sobi ni bilo nikogar, zato sem kar odšel. Med potjo domov sem razmišljal o njej. Nobena še me ni tako začarala kot ona, tako nedolžna je. Ko sem prišel domov sem si pripravil za šolo se stuširal in odšel spat.
**********************************************************************************
next?
22. marec 2015
hvala za posvečen next<33
popolnost*O*
yaaay prijatla bosta pol pa še nekej več*~*
NEXT<33
22. marec 2015
Next
22. marec 2015
100000000000000000000000% bota kak par
to je tak popouno
ŠE SPRAŠUJEŠ ZA NEXT.....JA ITAK DA GA DEJ
+NOVA BRALKA
NEXTTTT........
22. marec 2015
Next je tu!<3
*****CHAPTER 10*****
**Anne Rose Beckett**
»Ljubica, v šolo moraš« me je zjutraj budila mami. Kaj pa ona dela doma? Že ni bilo dovolj, da bo pustila očija. »Jaa okej no!« sem rekla nesramno, kar se le da. »Anne, vem da si jezna na mene..«. »A samo jezna?« sem rekla nazaj. »Ne prekinjaj me, ko ti hočem kaj povedati« je jezno dejala. Le pokimala sem. »No kje sva že ostale…Ajaa no z očijem sva se odločila, da še poskusiva enkrat. Vem ni bilo prav kar sem mu naredila, ampak sva se pogovorila in mi bo dal še eno priložnost. Danes ko s Nickom prideta domov gremo na skupno večerjo. In oprosti mi, če sem te prizadela, rada te imam!« je rekla in me objela. Objem sem vrnila in rekla »Oprosti ti meni, ker sem se grdo obnašala. Jaz imam tebe tudi rada«. Mama se je nasmejala in me še enkrat objela. »Uredi se in pridi na zajtrk, čaka te presenečenje«. Nasmejala sem se in rekla 'okej'.

Ko sem se umila, sem si nanesla rahel make-up in oblekla črne kavbojke, pinki pulover z napisom 'YOLO', obula pa sem si pinki vansice. Pograbila sem torbo in stekla v kuhinjo. Tam sem zagledala Nicka, mamo in »Očkaaaa!!« sem se zadrla in mu stekla v objem. Videla ga že nisem 2 mesca in res sem ga pogrešala. »Anne, pogrešal sem te« je rekel in me poljubil na čelo. Usedla sem se za mizo in pogledala Nicka, kateri se je zadovoljno smejal. Nasmeh sem mu vrnila. Ko sva z Nickom pojedla zajtrk sva se odpravila v šolo. Justin je včeraj zvečer odšel v svojo stanovanje in bila sem malo jezna da se ni niti poslovil. Po poti sva pobrala še Taylor in prvič po dolgem času, ko smo hodili proti šoli ni bilo smrtne tišine. Ko smo prišli v šolo smo ugotovili, da zamujamo 5 minut in prvo uro smo imeli joškarco, kateri smo danes morali oddati pesmi. Potrkali smo po vratah in vstopili. Cel razred se je obrnil v našo stran in med njimi ni bilo Nialla, bila sem malo razočarana. »Anne Rose Beckett, Nick Joe Beckett in Taylor Abigail Jenkins razlog za zamudo?« je rekla in se nesramno smejala. »Oprostite, izgubili smo občutek za uro« je rekel Nick. Kaaaj? Si ni našel boljšega izgovora.

»Za kazen boste svoje pesmi zapeli pred vsemi in potem vas bomo razdelili v dvojice, da napišete pesem. Taylor Abigail Jenkins prosim stopi pred tablo, prva boš«. Taylor je le zavila z očmi, vzela kitaro iz kota učilnice in začela igrati ter peti. Ko je končala so jo vsi gledali z odprtimi usti. Prva sem ji začela ploskati in takoj so se mi pridružili še ostali. »Bravo Jenkinsova, petica. Lahko se usedeš nazaj v klop« Taylor se je nasmejala in odšla v klop. Ko se je usedla me je pogledala z pogledom 'kak se ti je zdelo'. Nasmehnila sem se »Taylor to je bilo najboljša, popolna pesem kar sem jih kdaj slišala« le namuznila se je. »Naslednji je Nick Joe Beckett«. Nick se je odpravil pred tablo zapel in dobil enao število pohval kot Taylor. »Anne Rose Beckett prosim« ko sem vstala sem s pogledom ošinila Justina kateri mi je pomežiknil in se nasmehnil. Vzela sem kitaro in začela igrati ko je nekdo potrkal po vratih. »Naprej« se je zadrl joškarca. »Se opravičujem, ampak sem zaspal« se je začel opravičevati fant. Ko sem ga pogledala, sem videla da je ta fant Niall. Nasmehnil se mi je in nasmeh sem mu vrnila. »Niall James Horan zamujaš! In zato boš tudi nastopal pred celim razredom« Niall je le pokimal in se usedel za svojo klop. Zdaj pa me je bilo res sram nastopati pred njim. »No Anne Rose Beckett, lahko začneš« pokimala sem in začela igrati, nato pa sem še začela peti. Ko sem končala se je cel razred vstal in mi ploskal. »Anne Rose Beckett, za to pesem pa dobiš kar dve petici. Kar tako naprej« nasmejala sem se in z usti izoblikovala 'hvala' Justinu. Justin se je nasmehnil.

»Niall James Horan, prosim da se prikažeš pred tablo« je rekla joškarca in Niall se je proti tabli vlekel kot megla. Cel čas mu je pogledal uhajal k Justinu in nekajkrat k meni. »Niall James Horan, nimam cel dan časa!« se je zadrla joškarca. Ko se je Niall prikazal pred tablo je vzel kitaro in začel »Ta pesem je namenjena posebnemu dekletu, ki mi je spremenila življenje!«. V očeh sem čutila solze in vedela sem, da to dekle nikoli ne bom jaz. Hotela sem oditi ven iz razreda, vendar me je Justin zaustavil s pogledom. Pa kaj je danes z vsemi. Niall je začel igrati meni najlepše takte melodije, nato pa se je ustavil me pogledal in začel peti:

Your hand fits in mine like it's made just for me
But bear this mind it was meant to be
And I'm joining up the dots with the freckles on your cheeks
And it all makes sense to me

I know you've never loved the crinkles by your eyes when you smile
You've never loved your stomach or your thighs
The dimples in your back at the bottom of your spine
But I'll love them endlessly

I won't let these little things slip out of my mouth
But if I do, it's you, oh it's you, they add up to
I'm in love with you and all these little things

You can't go to bed without a cup of tea
Maybe that's the reason that you talk in your sleep
And all those conversations are the secrets that I keep
Though it makes no sense to me

I know you've never loved the sound of your voice on tape
You never want to know how much you weigh
You still have to squeeze into your jeans
But you're perfect to me

I won't let these little things slips out of my mouth
But if it's true, it's you, it's you, they add up to
I'm in love with you and all these little things

You never love yourself half as much as I love you
You'll never treat yourself right darling but I want you to
If I let you know, I'm here for you
Maybe you'll love yourself like I love you oh

I've just let these little things slips out of my mouth
Because it's you, oh it's you, it's you they add up to
And I'm in love with you (all these little things)
I won't let these little things slip out of my mouth
But if it's true, it's you, it's you they add up to
I'm in love with you, and all your little things
Gledala sem ga z odprtimi usti. Njegov glas, njegovo igranje kitare, njegov stil oblačenja, njegovi lasje, njegove oči…VSE JE POPOLNO. Justin se mi je le smejal, tako kot Nick. Kaj je tu tako smešnega? »Anne a si videla kako te je gledal med pesmijo? Mislim, da je ta pesem namenjena tebi!« je navdušeno rekla Taylor. Ja Taylor že ve vse glede Nialla, ve pa tudi kaj se je zgodilo včeraj zvečer. V tistem trenutku se mi je zaletela lastna slina. »Pa kaj ti si nora? Sama veš, da nisem njegov tip!« sem rekla nazaj, ampak sem rekla to tiho saj se nisem hotela osramotiti, tako kot zadnjič. »Mhm..« je rekla Taylor in takrat je zazvonil zvonec. Ko sva hodile po hodniku so proti nama hodili Justin, Nick, Niall in vsa ostala druščina. »Zdravo Taylor« je rekel Harry in se nasmejal z zapeljivim nasmehom. Če bi kateri fant to uporabil na meni bi se verjetno stopila. Pogledala sem Taylor katera se je res skoraj stopila. »Taylor lahko greva nekam na samo?« je vprašal Harry Taylor. Le pokimala je. Ko sta izginila za vogalom, sem rekla »Niall pesem je bila čudovita« nasmehnil se je in rekel »Hvala, tudi tvoja ni bila slaba«. Le nasmejala sem se. »Veš zakaj ti je pesem bila všeč« je začel Nick. Pa kaj bi spet rad človek. Pogledala sem ga z ne preveč zanimanja vrednim pogledom. »Ker je bila namenjena tebi!« ko je to izgovoril se mi je zvrtelo. Pogledala sem Nialla, kateri je zardel. To ni mogoče! Kako je lahko tako lepa pesem namenjena, tako grdemu dekletu. »Nikoli več ne reči, da si grda!« se je zadrl Justin. Očitno sem to rekla naglas. Hvala bogu je to napeto ozračje prekinila Taylor. »Anne! Harry me je povabil na zmenek!« je že skoraj zakričala. Vsi fantje so padli v smeh. »Končno!« sem rekla in se nasmejala. Objela me je in rekla »Fantje, midve greva!«. Ko sva odšli sem se obrnila in videla Nialla, kako me gleda. Najina pogleda sta se srečala, bila sem tako mehka,da sem mislila,da bom padla.
**Niall James Horan**
»Veš zakaj ti je bila pesem všeč?« je začel Nick. Pogledal sem ga z jeznim pogledom, nisem hotel da že izve tako hitro. »Ker je bila namenjena tebi!« je rekel Nick in v trenutku sem zardel. Če ga ne bom ubil danes ga bom jutri prisežem. Nekaj časa je le strmela v prazno nato pa je rekla » Kako je lahko tako lepa pesem namenjena, tako grdemu dekletu«. Pogledal sem jo tako na široko, da sem mislil da mi bodo izpadle oči. Hotel sem že nekaj reči, vendar me je prehitel Justin »Nikoli več ne reči, da si grda!«. Bil je zelo jezen. V tistem trenutku je pritekla Taylor. »Anne! Harry me je povabil na zmenek!« se je zadrla. Vsi smo popadali v smeh razen Anne in Taylor. »Končno!« je rekla Anne in se nasmejala. Taylor jo je objela in rekla »Fantje, midve greva!«. Ko sta hodili vstran od nas sem jo dobesedno požiral z očmi. Naenkrat se je obrnila in najina pogleda sta se srečala. Mislil sem, da bom zmrznil. Bila je tako lepa. »Stari strezni se!« je v smehu dejal Zayn. Zdrznil sem se in s pogledom skoraj ubil Nicka. »Samo resnico sem povedal. In hočem,da sta že enkrat skupaj!«. Kot,da bo ona hotela, da bova skupaj. »Gremo na pijačo?« sem vprašal in fantje so prikimali. V tistem trenutku je prišel tudi Harry. »Prekleto!« je rekel Harry, ki je bil cel rdeč v obraz. »Nekdo pa je zaljubljen!« je pripomnil Louis in se začel smejati. Kmalu smo se mu pridružili. »Greš zraven na pijačo?« sem ga vprašal in Harry je pokimal.
**********************************************************************************
next?
22. marec 2015
awwwww*O*
prfekcija*~*
NEXT OBVEZNO<3
22. marec 2015
Za danes še en next in posvečam ga moji novi bralki ema11
HOPE YOU LIKE IT

*****CHAPTER 11*****
**Anne Rose Beckett**
»Zdaj pa mi povej vse!« sem začela, vendar sem bila z mislimi drugje, natančneje pri Niallu. »No odšla sva za vogal šole. Tam pa mi je začel, da sem mu res všeč in če bi hotela iti z njim jutri zvečer na zmenek. Seveda sem rekla ja! Anne a me sploh poslušaš?« . »Ja, ja nadaljuj« sem se zdrznila. Celo pot do doma sem poslušala o Harry-u. Ko Taylor odšla, sem si oddahnila. »Končno malo miru« sem zamrmrala. V ušesa sem si dala slušalke in začela poslušati mojo najljubšo pesem, ko sem se v nekoga zaletela. »Oprostite, nisem vas videla. Res mi je žal.!« sem se začela opravičevati. »Ne ti oprosti meni, sploh te nisem videl. Ryan Phillip Kendrick in ti si?« pogledala sem ga se nasmehnila mu podala roko in rekla »Anne Rose Beckett. In zelo mi je žal, da sva se spoznala na takšen način« nasmejal se je. »Greva v Starbucks? Jaz plačam« je rekel. »Ne žal ne morem, ker grem s starši na večerjo. Lahko kdaj drugič če hočeš?« sem rekla. Nasmehnil se je in mi podal listek na katerega je prej nekaj pisal. Videla sem da je telefonska številka. »Pokliči me« je rekel in mi pomežiknil. Pokimala sem. »Adijo, do naslednjič« je rekel in mi pomahal. Pomahala sem mu nazaj. Ko sem vstopila v hišo, me je presenetilo nenadno objemanje. Ko me je tista oseba spustila sem videla da je očka. »Očka? Je kaj narobe?« sem vprašala zaskrbljujoče. »Ne, ljubica. Dolgo te ni bilo doma in sem bil v skrbeh, da se ti ni kaj zgodilo!«. Začela sem se smejati. »To ni smešno!« je začel. »Očka? Se vidi da te ni bilo doma 2 meseca, vedno pridem ob tej uri domov«. Takrat si je očka vidno oddahil.

Odšla sva v dnevno sobo, kjer sem odložila svojo torbo in se usedla zraven očeta na kavč. Gledala sva Pitch Perfect. Ko je bilo filma konec je očka rekel »Pojdi se pripravi za večerjo«. Pokimala sem in odšla pogledat če je Nick že doma. Bil je v svoji sobi in je spal. Idealna priložnost, da se mu maščujem. Odšla sem v kopalnico in v vedro nalila mrzlo vodo. Odšla sem nazaj v njegovo sobo se pretihotapila do njegove postelje in celo vedro vlila na njega. »Anneeee! Ubil te boom!« se je zadrl. Vstal je iz postelje in mislim, da bi bilo najboljše da stečem v svojo sobo in se zaklenem. Stekla sem v svojo sobo se zaklenila in padla v smeh. »Anne, verjemi ne bo ti več smešno!« je rekel Nick. »Nick, pripravi se za večerjo in ne razgrajaj!« se je zadrl očka iz dnevne sobe. Še bolj sem se začela smejati. Udaril je v vrata in odšel.

Odšla sem v kopalnico se slekla in odšla pod vroč tuš. Ko sem končala sem si nanesla puder,maskaro, eye-liner in lip gloss. Oblekla sem se v obleko, katero mi je kupil Nick za rojstni dan in izmed vseh mi je bila najlepša. Lase pa sem si zravnala. Mama je med tem časom že prišla domov. »Anne, Nick pohitita!« se je zadrl očka. Hitro sem se še pogledala v ogledalo in bila sem zadovoljna s svojim videzom.

Ko sem prišla dol je Nick bil že tam. Nasmehnil se mi je in rekel »V moji obleki si res lepa«. »Hvala Nick, ampak ni tvoja obleka edino če si punca, kar pa verjamem da nisi ne?« sem rekla in se mu predrzno nasmejala. Prestrelil me je s pogledom in takrat sta prišla mami in očka. Bila sta čudovita! »Gremo?« je vprašala mami. Oba z Nickom sva pokimala. Usedli smo se v avto in se v tišini peljali do restavracije. Ko smo izstopili iz avta, smo se odpravili v restavracijo proti recepciji. »Dober dan. Imamo rezervacijo za mizo 8« je rekel očka z zelo uradnim glasom. »Dober dan, prosim pridite za mano« je rekel receptor in odšli smo za njim. »Izvolite« pokazal je na mizo in usedli smo se. »Kaj boste pili?« je vprašal. »Vsi bomo kozarec najboljšega rdečega vina« je rekel očka. Natakar je pokimal. »Očka, od kdaj nama z Nickom pustiš piti?« sem vprašala začudeno. »Od danes« je rekel in se nasmejal. Z Nickom sva se spogledala in takrat je Nick s prstom nekam pokazal. Pogledala sem in skoraj mi je zastal dih. Bil je Niall v smokingu. Tako je bil seksi in popoln, da sem mislila da se bom stopila.
**********************************************************************************
Next?
22. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani