Hej hej.
Zdej da vam mal pokažem kako jst pišem.
V moji zgodbi bo le knjižni jezik.
Prlepla nebom nobenih slik saj je najbolše če si predstavljate sami.

So1Eo1:
Začelo je snežiti. Snežinke so padale na mojo dlan in z jezikom sem lovila nepredvidljive snežinke. To je bil prvi sneg v zadnjih treh letih. Končno nekakšna sprememba. Pogledala sem v najsvetlejšo zvezdo na nebu in si zaželela:Želim si da bi bilo to leto polno sprememb. Želim si da bi bila nekaj posebnega. Prvih nekaj mesecev v srednji šoli ni bilo nič posebnega. Sedaj pa ko se začenja novo leto želim postati tudi jaz nekaj novega.
Hodila sem po potki proti domu. V ušesih sem imela slušalke MP3 in navila glasbo najbolj naglas.
Zraven sem si poplesavala in pela. Jutri je 31.december in nujno moram napisati seznam kakšna bom v novem letu.
Ko sem vstopila v sobo sem si potegnila slušalke iz ušes in vrgla torbo na posteljo. Vsedla sem se za mizo in začela čečkati seznam.

Nova Keisha bo takšna:
x. Še vedno stara 16 let.
x. Imela bom fanta.
x. Imela bom najboljšo prijateljico.
x. Bom nekaj posebnega.
x. Pobegnila bom iz tega pekla ( našega doma) ali pa bo naša družina spet takšna kot včasih.

Upam le da se bo kaj uresničilo. Saj sem sedaj nekakšen ''lame kido'' ( dolgočasen uden otrok)
Next ?
17. november 2010
tolk glede knjižnega je zika : FAIL!
Ne znam, vse prov napisat,
19. november 2010
fuuuul ušeeeeeč! in tvoj knjižni jezik je čist okej

NEEEEXTEEEEJ!!!!
19. november 2010
aja pa ful dobr naslov si zbrala te kr prtegne da bereš!
19. november 2010
hvala
19. november 2010
nexti
19. november 2010
u30125
u30125
next
19. november 2010
u31704
u31704
19. november 2010
So1Eo2:
Odprla sem oči, se šla stuširati in obleči. Napravila sem še tisoč stvari le, da bi trajalo dlje. Želela sem biti čim dlje od krute resnice, da očeta ni spodaj v kuhinji, ki bi z nasmeškom pekel slanino in jajca. Temveč le mama, ki se je trudila obnašati normalno. Oče je moral na službeno potovanje za celo leto v Madrid. Prvi mesec je še šlo, sedaj pa se vleče in vleče. Spomnila sem se da sem od polnoči dalje druga oseba, zato sem postala malce bolj vesela. Po vseh opravkih sem šla v kuhinjo. Mama me je z neiskrenim nasmeškom pozdravila:"Kaj je ti mala zaspanka ? Si hotela prespati kosilo?" Ura je bila že deset minut čez 11 torej si nisem pripravljala zajtrka. Raje sem obula snežke in odkorakala v zimsko jutro. Šla sem mimo pekarne od koder je pridišal vonj po svežih makovkah in takoj sem se jo odločila kupiti. Ko sem šla čez park sem opazovala kako se otroci kepajo. Prišla sem do klopce, na katero sem se vsedla in jedla. Zatopila sem se v kepanje otrok in ko je eden smešno padel sem se morala zasmejati.
"Hej. So pa res še majhni kaj ?" Pogledala sem ga in zastal mi je dih. Bil je popoln. Ampak meni ta popolnost ni bila tako zelo všeč.
"Zelo. Pa kako naivni. Gledam jih že deset minut in sem prej ugutovila da tisti," z prstom sem pogazala na mulca z rdečimi ličkami, ki je imel smešno rjavo kapo z cofom" goljufa in pomaga nasprotni ekipi."
"Jaja, vidim da bi lahko bila sodnica športnih iger." podaril mi je božanski nasmešek in prisedel k meni.
Vrnila sem mu najzapeljivejši pogled :"Mar mi nagajaš ?"
Oba sva se zasmejala in vneto sva se začela pogovarjati.
Pogledala sem na uro. Ura je bila že nekaj čez 12 in hitro sme morala domov. Dogovorila sva se da se srečava kasneje v baru.
*******************************
I hope you like it (:
Next?
Ka pravte je dost dobr začetek.?
19. november 2010
Supeeeer nexteeeeej!!!!!!!!
20. november 2010
se podpišem smile-girl
neXti!!!
20. november 2010
So1Eo
"Just gonna stand here and watch me burn, thats allright because i like the way it hurts!" sem prepevala ko je MP3 oznanil novo skladbo Eminema in Rihhane. Vstpila sem v hišo kjer je mami kuhala kosilo. In tako me je skoraj vsa sreča preteklega dogodka minila. Njen žalosten obraz in sledi solz ki si jih je na skrivaj obrisala.
Šla sem do pulta in jo objela"Mami saj veš da te imam najraje."
" Punčka moja mala kako si že velika. Tudi jaz te imam rada.," tako me je klicala vedno ko ji je bilo žal česa.
Odšla sem v sobo odprla dnevnik in vanj nakracala vse kar se je danes zgodilo. Pišem ga že od 12 leta vsakič ko se zgodi kaj posebnega. Potem sem začela razmišljati o Linehorju, fantu z parka. Kako da si ON želi iti ven z MANO saj je popoln. Zazvonil je moj telefon. Bil je on ( prej sva si seveda izmenjali številki.)
"Halo.?"
" Hej, jaz sem. Linehor."
" Seveda vem da si ti."
" Torej bi šla z mano ven?"
" Seveda, kdaj greva?"
"Hm. Sem mislil da hočeš uro poveda ti ti."
"Ne,Ne saj jo lahko ti."
" Dobro. Bi ti bilo okej če greva ob 7h in sva skupaj do naslednjega dne . Saj je novo leto. Ti pa povej kje se dobiva."
" Na najini klopci ? Kam pa greva? "
" Seveda Keisha. Najprej na zabavo potem pa presenečanje. Če ti je prav."
" Prav prav. Adijo "
"Čaw."
Jees! Imam svoj prvi zmenek! Moram se urediti. Ampak mami me je poklicala k kosilu, kjer sem se za vse dogovorila.
Takoj ko sem se nakosilala sem odšla gor in s uredila. Ure so minevale počasi.
Odpravila sem se od doma. Bil je že tam in me čakal čeprav je bila ura 10 do 7.
Bil je popoln. Prijel me je za roko in odšla sva na zabavo.
Seveda sem pričakovala tam veliko ljudi. Nisem pa pričakovala da bojo tam dekleta iz našega letnika ki so me vedno žalile, češ da nimam tipa. Ko sva šla mimo njih so bile vse rdeče od zavisti. Seveda so pristopile. Vsaka me je objela in rekla:"Heej naša Keisha. Daj predstavi nam tvojega bratranca." Sram me je. Bo sedaj vedel da je prvi.
"Hej. Sem Linehor. Pravzaprav nisem njen bratranec. Sem njen prijatelj. In če bo danes sprejela prošnjo da sva skupaj je moja punca." in me pogledal z najlepšim pogledom.
"Seveda bom sprejela" sem se nasmehnila.
" Kaaj? Ona tvoja punca. SAj je še devica ! Kako si lahko z njo?"
Najraje bi se pogreznila v zemljo. Obrnila sem se in stekla proč. Slišala pa sem ko je Linehor rekel puncam: " Veste kaj. Ne boste je več žalile. Ona je to kar je. Imam jo rad zaradi tega. TAkoj mi je postala všeč. Od vas papredvidevam da ste nedolžnost izgubile že pri 9 letih. Saj se nebi čudil, glede na to kako izgledate!" in je stekel zamano.
Povedal mi je da mu je čisto vseno če sem devica. In da ni bil njegov namen da bi karkoli počela..takoj. Odpeljal me je na kraj presenečanja. O M G!
kakšen kraj? in tukaj je bilo popolno. Tukaj je bilo polno ...
21. november 2010
ena mal dalša
hvala za komente
21. november 2010
NeXt
21. november 2010
So1Eo4:
Vaav! Bila je najina klopca. Bilo je polno sveč. In okrog ljudi ki so držali te sveče ko sva prišla tja pa so začeli peti This Chrismas , torej je bil pevski zbor. Bilo je tako romantično.
Je mar najel pevski zbor? Ko so odpeli pesem me je vprašal če bi bila njegova punca. To je bilo najlepše kar se mi je kadarkoli zgodilo.Seveda sem rekla ja! Saj nisem neumna.
Pevci so odšli in ostala sva sama z svečkami. Pogovarjala sva se o vsem mogočem nakar sva naletela temo o starših. Povedal je da nima ne mame ne očeta saj sta umrla že pred veliko leti. Jaz pa sem mu povedala da strašno pogrešam očeta. Bilo mi je žal zanj. Ampak on sploh ni izgledal žalosten. Povbedal mi je da igra bobne in klavir. Dogovorila sva se da greva igrati bobne k njemu domov, kar je malce čudno že za prvi zmenek.
Nežno me je objel od zadaj, prijel moje roke tako da sva skupaj igrala znano melodijo Paradice Citiy od guns and roses. Počaasi sem se obrnila in rekla: "Hvala ti." On me je pa le nežno poljubil. Odprla sem oči in bil je tam v vsej svoji popolnosti. Začela sem ljubiti to njegovo popolnost. In sedaj me je poljubil strastno. Tako da mi je obstal dih. Slišalo se je moje srce. Bilo je tako kot v filmu moj prvi poljub je trajal večno.
Počasi je odmaknil glavo:"Ljubim te Keisha."
"Tudi jaz ljubim tebe Linehor!"
Nato sva se vsedla pred veliko okno na velikanski kavč in začela odštevati. Načel se je velik ognjemet. in takrat mi je poklonil ponovni božanski poljub. Odprla sva šampanjec in ga počasi spila medtem ko sva gledala rakete. Pogovarjala sva se in nato pogledala romantičen božični film. In med tem sem bila vedno v njegovem objemu.
Ko je ura odbila tretjo pa sva se skupaj otpravila proti mojem domu.
Srečala sva neke fante ki so bili nesramni i n pijani.
" Hej punči a bi se mau pocrkljala" mi je rekel prvi.
"Lahko tudi z mano" sta prigovarjala druga dva.
" Ne nebi se! " Sem jezno odgovorila.
" Ne govori tako z mojo punco." je rekel Linehor. To je izrekel tako kot bi govoril napotke kako priti do pošte, vendar z resnim glasom in jezno. Kot bi ga hotel prisiliti.
Potem sem ga pogledala. Kakšen pogled jim je namenil. Vsi so se začeli pomikati nazaj.
Njegov pogled je bil temen in strašen. Še nikoli se nisem tako bala. Srce mi je začelo biti hitreje...
21. november 2010
u27744
u27744
next!
21. november 2010
u30808
u30808
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
21. november 2010
WAAAAAA!!!! GO ON!!!!
21. november 2010
Pogledal je proti k meni kot da bi slišal moj ritem srca. Vedel je da sem se ga bala. Zato me je pogledal lepše in me primil za roki: "Žal mi je" Res mu je bilo žal.
Z tresočim glasom sem mu odgovorila:" Je-e že vre-edu."
Poljubil me je na čelo. "Hvala da si me branil."
Objeta sva stala tam na ulici in mimo so hodili ljudje. Ko se mi je srce pomirilo se je sklonil in me poljubil, tako sva spet zletela v drug svet. Svet ljubezni.
Počasi sva začela hoditi proti moji hiši. Bila sem mu hvaležna hkrati sem se ga bala.
" Ljubim te gospodična Rosvellt " se je staromodno poslovil od mene in me poljubil na roko, pred mojo hišo.
" Tudi jaz te ljubim Linehor." sem se še jaz poslovila. Takoj ko sem prišla v hišo sem stekla v sobo in se sesedla v kot. Zjokala sem se. Od sreče seveda. Ali sem se zjokala od straha? Žalosti ? Preplavljali so me občutki. odprla sem zvezek in vanj načečkala:
; Moj popolni FANT me je branil pred nekaj fanti. Imel je tak pogled kot bi jih želel ubiti.
Bilo me je strah.
Dnevnik česa še ne veš:
xLinehor je star 19 let.
xIzgleda prekleto dobro.
xRekel je da me ljubi.
xMislim da živim v sanjah.
xLinehor živi sam! Noro ima ogroono hišo. ;

Vlegla sem se in zaspala. Zjutraj me je zbudil neznosen veter. Okna v moji sobi je bila odprta. Ne spomnim se da sem jo včeraj odprla. Vrata so pa kot vedno zaklenjena.
Zaspano sem pogledala telefon 4 nova sporočila:
1.;Ljubim te;
2.;In VEČNO te bom.;
3.; Pokliči ko se zbudiš.;
4.; Žal m ije za včeraj.;
Seveda sem ga poklicala. Dobila sva se na najini klopci in stam presedela celo popoldne.
Čas je minil prehitro. Pogledala sem na uro odbila je že 23. Mamo bo skrbelo saj je jutri šola.
Naslednji dan sem se oblekla bolj prikupno kot ponavadi. Na usta pa sem si nanesla mamin gloss.
Sproščeno sem zakorakala v šolo. Bila sem druga oseba. Mimo avš Teje in Ane sem šla tako sproščeno in lahkotno da sta mi zavidale.
In prvič so se fantje obračali za mano. Prejse nisem upala pogovarjati z sošolkami danes pa sem si lahkotno pridobila nekaj novih prijateljic.
Januar je minil kot bi mignil. Dobivala sem več in več prijateljev. Dokler sem se nekega dne spet dobila z Linehorjem.
Šla sva k njemu domov. Želela sem si ga. Hotela sem da je on prvi. In nisem hotel biti več devica.
"Misliš, da je pravi čas?" sem ga vprašala. Vedela sem da ve o čem govorim.
"Ne. Nekaj bi morala vedeti o meni. Ampak me je strah da se ne boš preplašila."
Veš DA mi lahko vse poveš." Sem mu rekla.
In tako je previdno začel:
"Vrjameš v boga?"
"Ne."
" Ljubim te." mi je rekel.
"Vem. Tudi ja z tebe." takrat me je poljubil kot da bi lahko bilo zadnjič.
"Jaz sem...
21. november 2010
on je ... KAJ??
NEXTI!!!!!!!!
21. november 2010
me veseeli da bereš. Tnx*
Nextam popoldne (:
22. november 2010
dobra je XD.... next!
22. november 2010
ok
komi čakam!!
22. november 2010
So1Eo6:
"Jaz sem nekaj groznega in strašnega."mi je rekel.
"Hahaha seveda." mu nisem vrjela.
" Jaz sem morilec" Je odgovoril z gnusom v glasom."
Zastal mi je dih.
"Jaz sem.. Vampir." to je povedal tako resno da sem mu seveda tako j vrjela.
" Res? " preplašila sem se. Bitje srca je
" Hej še vedno sem jaz. Tak kot si ga spoznala." zamislila sem se. Res je. Bilo me je strah. Ampak je to le on ki me ljubi in jaz ljubim njega. Ljubim ga in ljubila ga bom VEČNO. Pogledal me je z njegovim najlepšim pogledom.Srce semi je umirilo.
" Ljubim te takšnega kot si." objela sem ga in mu podarila poljub.
" Ljubim te in VEČNO te bom." Posedla sva se na zofo in se pogovarjala o tem.
" Ali lahko letiš?" sem ga vprašala.
Zasmejal se je:"Mit , Nemorem."
"Ali piješ,"premislila sem če bi ga kar vprašala"kri?"
"Da to je naša hrana in pijača. Lahko pa pijemo in jemo tudi krano in pijačo vndar v manjših količinah. Alkohol in droge na nas ne vplivajo kot na VAS.. ljudi.Nam samo ublaži željo po krvi."
"Kdaj si nazadnje" spet sem se ustavila"pil kri?"
" Daanes ponoči. Mi ne spimo. Saj naše telo ne potrebuje počitka."
"Kaj lahko delaš kar jaz ne morem?"
" Prevrnem lahko letalo in dvignem tovornjak. Lahko slišim kaj se pogovarjajo ljudje v sosednjem mestu. Lahko prisilim ljudi. Nikoli ne umrem. Hodim hitreje. Lahko slišim utrip. Ne dihamo. Zato lahko plavam pod vodokako dolgo hočem. TEčem res hitro."
" Si me ne želiš kkm.. popiti. ?"
" Seveda si želim." Ustrašila sem se. Zato je nadaljeval. " Ampak nikoli nebi pilče ti tega nebi hotela."
"Bojim se." povedlaa sem mu resnico.Objel me je in strah je izginil. VEdela sem da je to on ki sem ga ljubila in ga še vedno ljubim.Bil je žalosten zaradi tega. " ampak te ljubim." sem nadeljevala in poljubil me je.
"Kako si postal vampir?"
" Leta 1765 me je ugriznil vampir Lenourh. Tako sem se spremenil.In od takrat se ne staram. Vsaj moje telo se ne."
" Star si 264 let ?"
"Ja." To je rekel čisto resno. Jaz pa sem mu prijela pramen njegovih las in mu šla z prsti skozi lase. Začela sem se smehljat. " Potem
pa ljubim zelo starega moškega"
" Jaz pa ljubim najlepšo punco."
"Kolikokrat si bil zaljubljen?"
" VRjameš ali ne to je zame prvič da bi punco res ljubil. Nate sem čakal 264 let. "
Porinil me je čez zofo tako da mi je ležal med nogami. " Si še vedno za.?"
"Si neboš želel moje krvi ko bom vsa gola?"
"skoraj 3.stoletja te naredi izkušenega veš."
" Potem pa ja." Še zavedala se nisem. LE kot da bi pihal veter. In bila sva v spalnici. " Si me pravkar nesel? " in sem se smejala. Poznala sem odgovor. Naredil je glsbo pripravil svečke. BIlo je popolno. In takrat je bilo zame prvič...
22. november 2010
Bitje srca je odmevalo po celi sobi *
Se opravičujem za slovnične napake. Tukaj jih je bilo malce. Več.
22. november 2010
vampir!!!!
obožujem vampirje
nexti!!
22. november 2010
So1E07:
Bilo je popono. V postelji sva se pogovarjala še zelo dolgo in moraa sem domov.
Vsa srečna sem vstopila v našo hišo.
" Saj sta uporabila zaščito?"
"Kako si vedela?"
" Vsa siješ. To se res vidi."
"Ja sva." Pravzaprav nisva. Ampak tega ji nebom povedala.
Nisem hotela pokazati moje živčnosti, zato sem mirno odšla v sobo. Strah me je bilo. Kaj če dobim otroka z vampirejm. Ša sem pod tuš. In sem se zjokala. Zakaj se je moralo to zgoditi meni.. Saj ne da bim dobila oroka. še huje vampija. Jokala sem se in jokala. SOlze so tekle in tekle. Zavijem se v brisačo in smuknem pod odejo. Na telefonu grem pod .meni.->.imenik.->Linehor.->.kliči. zvoni a se ne oglasi . Zagotovo je na lovu. Povedati bom mu morala jutri.Kaj pa mami? Naj ji povem. ali ne ? Nevem kdaj sem zaspala.
22. november 2010
sm kr mal hito sam sm mela čas..
22. november 2010
opsala nekaj manka:
So1Eo7(konec):
Spet me je zbudil veter. In neboste vrjeli kaj sem videla v moji sobi...
22. november 2010
NEXT!!
22. november 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani