next
02. marec 2013
u30718
u30718
omgg neeext! :* <3 o faq najboljši neext!
02. marec 2013
next
02. marec 2013
+ nova bralka
02. marec 2013
Hvala vseeem ;D
02. marec 2013
neeeext
02. marec 2013
ful dobra zgodbica + ful dobro pišeš
02. marec 2013
u93404
u93404
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!!!!!!!!!!!!!!!
03. marec 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. marec 2013
NEEXT!!!!!!
04. marec 2013
Dve piševa drugače ;D in ja grem reč Nastji naj nexta
05. marec 2013
u112307
u112307
✦Lina Corons✦
✦9. POGLAVJE-UGOTOVITEV✦
Sofia se mi je zdela zelo dobra prijateljica. Ni mi bilo žal, da sem ji pomagala pri malici. Ves čas sva čepeli skupaj in se pogovarjali. In še zdaj ne morem verjeti, da tudi ona obožuje čarovnice! Mislila sem, da se to zdi vsem bedno… A očitno ni. In povedala sem ji tudi o mojih sanjah. Videla sem Lucy – njeno prejšnjo prijateljico – in njo kako sta se sprli. Povedala mi je, da se ji vse skupaj zdi čudno. Zdaj pa čepiva v naši knjižnici in prebirava knjigo ''ZGODOVINA ČAROVNIC'. Gledali sva v knjigo in podebatirali o vsaki povedi, ki sva jo prebrali. »Hej miška, doma sem!« sem zaslišala mamo, ki je bila v trenutku pri nama. Sofio je premerila od nog do glave in vprašala »Kdo si?« Sofia je vstala in prijazno odvrnila »Sem Sofia in sem prijateljica od vaše hčere. Oprostite, če sem v napoto, a Linna mi je rekla, da lahko pridem.« »Saj nič ni.« je odvrnila in jo še enkrat premerila od nog do glave. »No, uživajta dekleti! Jaz grem pod tuš, nato pa v posteljo. Naporen dan je bil za mano.« je povedala in odšla v kopalnico na levi. Mami se mi je zdaj zdela neznosno čudno. Ponavadi se do vseh obnaša grobo – tudi do mene -, a je bila zdaj… Nežnejša. Mogoče se mi samo zdi, a danes je vse tako čudno… »Se vrneva h branju?« je vprašala Sofia na katero sem že skoraj pozabila. »Če dovoliš bi šla spat… Se vidiva jutri.« »Ja! Adijo.« je povedala in me objela. Spet sem bila presenečena, a sem ji objem vseeno vrnila.
✦Sofia Leonida LaSener oziroma Sofia Ross✦
Doma sem pozvonila na vrata in videla vso jezno mami. »Kaj je narobe?« sem prijazno vprašala. »Eh, stranka… Zvišana gospa z milijoni potrebami. Morala sem ji oprati glavo, ji zlikati lase, nato jih nakodrati, splesti kite, jih nato razdreti, nato pa še temeljito posušiti glavo s posebnim fenom in na lase dati še zaponko (špango) v obliki zvezdice. Na njenem mestu vsega tega ne bi počela, ker je imela tako lepe lase… In veš kaj potem? Plačala mi je polovico toliko kot bi morala, ker bi naj bila prepočasna... Temu bi se reklo zvišanost!« Še prhnila je in sedla na kavč. »Upam, da me zaradi gospe Zvišanosti ne bo šefica odpustila.« »Mhm,…« sem rekla in se zamislila. Tudi Linnina mama – za ime sicer nisem vprašala – je imela srebrno zvezdico v laseh in prečudovite rjave lase. Bom jutri vprašala Linno, če je bila njena mami pri frizerju. »Saj bo, mami… Mogoče te bom pomirila z dejstvom, da sem spoznala novo prijateljico. Najboljše pa je, da sva skoraj sosedi. Pridi, pokazala ti bom njihovo hišo.« Jap, mami vedno vse razkrijem in tako sem ji tudi zdaj. Odpeljala sem jo na balkon in ji z prstom nakazala na Linnino hišo. »Wow! Upam, da ti je Linna všeč.« je povedala mami. »Kako pa veš da ji je ime Linna? Saj ti še nisem povedala…« sem začudeno povedala. »Veš, tečna stranka mi je razlagala tudi o njihovi prečudoviti hiši in o njeni hčerki. Saj niti ni tak slaba, a zahteve pa ima resnično previsoke. Upam, da Linna ni taka.« je povedala in se nasmehnila. Odšla je nazaj pred televizor, jaz pa sem odšla v kopalnico. Stuširala sem se in se predala mislim. Topla voda mi je tekla po telesu, jaz pa sem razmišljala o Linnini mami. Zdelo se mi je, kot da bi jo poznala… Toda od kod? Najverjetneje je to nemogoče, a vseeno. Če mi je tako zelo znana. Kaj pa naj? In Linna… Kot da bi jo poznala iz prejšnjega življenja. Dosti boljša prijateljica je od Lucy. Zdi se mi, kot da bi bili sorodni duši. Pa še sosedi sva! Počasi mi je začela teči mrzla voda in zaprla sem jo. Stopila sem iz tuš kabine in se zamotala v brisačo. Odšla sem v mojo sobo in se preoblekla v spalno srajco. Še malo sem premišljevala, nato pa mirno zaspala.
16. marec 2013
next
16. marec 2013
u30718
u30718
omfg neeext! :* <3
16. marec 2013
u93404
u93404
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!
17. marec 2013
u114139
u114139
Neeeeeeext
+nowa brauka
++supermegafantastičnopopouna zgodbica♡
17. marec 2013
NEXT! ;*
17. marec 2013
Next
17. marec 2013
u73295
u73295
Neeeeext
17. marec 2013
NEEEEXT+nova bralka.
18. marec 2013
u89857
u89857
Neeeeeeeeeeeeeext! ;D
18. marec 2013
Ej Nastja ka nextam hahah?
26. marec 2013
neext! :* <3
26. marec 2013
neeeext :* <3 <3
04. april 2013
04. april 2013
✦Clara Corons- mama od Linne✦
✦10. POGLAVJE-ČUDNE SKRIVNOSTI✦
Ne morem verjeti! Je bila to res ona? Sofia? Mislila sem, da je mrtva, odkar je umrla Leonida. Ne morem verjeti, da je še vedno živa! In tako ji je podobna…čisto takšna je kot ona! Pri kom pa sploh živi, če je Leonida mrtva?
Napeto sem razmišljala. Ni bilo več dvoma, da to ne bi bila ona. Saj sem začutila njeno moč in prisotnost čarovnice. Bila je ona. Očitno sta z Linno postali pravi prijateljici. Saj ni čudno, združuje jo vez. Tudi, če bi živeli daleč bi se nekega dne našli. Jutri bom rekla Linni naj Sofio še kdaj pripelje na obisk. Ko bo čas jima bom povedala to skrivnost.
Še nekaj časa sem premišljevala potem pa zaprla svoje oči in zaspala.

✦Sofia Leonida LaSener oziroma Sofia Ross✦
»Sofia« sem zaslišala glas. »Kdo si?« sem pogumno vprašala. »Ugotovi sama…blizu resnice si. Kmalu boš izvedela resnico« mi je skrivnostno povedala. »Ampak kaj s tem misliš?« sem vprašala, vendar je čudna postava že izginila.
»Sofia! Šola!« sem zaslišala znan glas. Odprla sem oči. Oh že spet sem sanjala! Ampak zakaj se mi je v sanjah pojavila spet ta oseba? Kdo je? Čudno je tole vse skupaj…Linna je imela sanje o meni, jaz pa o nekakšni osebi...vse skupaj zveni kot v pravljici.
Te misli sem si hitro pregnala iz glave, ter si pripravila zvezke za v šolo. Hitro sem stekla ven iz hiše, ter mami še zaklicala, da grem peš.
Medtem, ko sem hodila, sem začutila, da se mi nekdo bliža. Pogledala sem nazaj in tam je stala Linna, ki je zadihano tekla. »Komaj sem te dohitela« je rekla zadihano. »Kako pa si vedela, da sem že šla od doma?« me je zanimalo. »Ne vem…videla sem te na daleč« mi reče, jaz pa samo prikimam.
Ko sva prispeli v šolo sem se spomnila na moje sanje. Linno sem povlekla v kot, ter ji zaupala kar sem sanjala. »Čudno« je dejala na koncu. »Jaz sem tudi sanjala nekaj podobnega« mi reče. »Res?« začudeno vprašam. Prikima mi. »Vse skupaj se mi zdi čudno…« nenadoma rečem. »Meni tudi« se strinja Linna. »Ti še nekaj zaupam?« jo vprašam, ona pa prikima. »Ko sem hodila proti šoli sem začutila, da je nekdo za mano…in bila si ti« sem dejala. »To je pa res čudno…veš zlagala sem se ti, da sem te na daleč videla. V resnici sem začutila, da si ti pred mano in kar začela sem teči dokler nisem prišla do tebe« mi pojasni. Zdaj se mi je vse skupaj zdelo še bolj čudno. Nisem bila jezna na Linno, ker se mi je zlagala…tudi jaz nisem morala verjeti ali se mi je vse le zdelo ali je res. Ampak zdaj mislim, da je vse to res. Čisto zmedena sem.Iz razmišljanja me je zmotil šolski zvonec. Skupaj z Linno sva stekli do učilnice za biologijo, kjer je potekala naša prva ura. Pouk se vlekel in vlekel, vsaka sekunda se mi je zdela dolga kot pet minut. Kar naenkrat zaslišim zvonec in t Linno vred veselo stečeva na kosilo. Zopet se usedeva za klop v kotu. Bila sem prav vesela, da naju tako Lucy ne more videti. In danes me na čudo sploh ni nadlegovala.
»In? Mi imaš še kaj za povedati?« me nenadoma vpraša Linna. »Niti ne…imaš ti?« jo vprašam. »Ravno zdaj sem se spomnila! Moja mama me spet vabi k meni danes« reče. »Ali ni tako, da se ona ne zmeni, za tvoje prijateljice?« sem začudena. »Ja ponavadi je tako…ampak po tem, ko si ti prišla se obnaša tako čudno in tudi do tebe se je. Res ne vem kaj ji je« mi reče. »To morava odkriti!« sem ji rekla, ter se nasmehnila. Odločena sem bila, da razkrijem vse te skrivnosti.
Po kosilu sem spet poklicala mamo, ki mi je seveda dovolila iti k Linni. Tako sva se obe odpravili do njene hiše. Komaj en dan sva se poznali, pa sva že bili najboljši prijatelji. Še nikoli prej si nisem tako hitro našla prijateljice.
Ko sva prispeli do hiše, sva odprli vrata in vstopili. Linnina mama naju je očitno že pričakovala, saj naju je prijazno pozdravila, ter nama ponudila piškote. Zdela se mi je res prijazna in spet sem začutila enak dober občutek ob njej kot ob Linni.
Kmalu sva pojedli piškote in z Linno, sva se odločili, da greva v knjižnico, da izveva še več o čarovnicah.
05. april 2013
te spet vabi*
05. april 2013
NEEEEXT
05. april 2013
neext!
05. april 2013
neext! :* <3
05. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg