Na 13. februarja ob 6.00 se je v New Yorku, Robu in Samanthi Jones rodila prav prisrčna punčka. Samantha je bila navdušena nad njo in jo poimenovala po njeni babici Victorii (Victoria).

23 LET POZNEJE...

Zbudila sem se ob 6.00, točno takrat, ko sem se rodila, v svojem majhnem stanovanju v New Yorku. Na hitro sem se oblekla in spakirala vsa moja oblačila, čevlje, nakit in pomembne predmete (malenkosti: družinske slike... ipd.), tako da sem porabila zelo veliko kovčkov. Vzela sem tudi eno od treh torbic, ki jo imam in vanjo nabasala potni list, osebno in zdravstveno kartico, ves denar oz. celo denarnico (seveda tudi kreditne kartice ). Med hitrim zajtrkom je nekdo potrkal na vrata. Bila sta moja starša, ki sta mi prišla čestitat za rojstni dan in se poslovit, ter me zapeljat na letališče.

,,Vicky, presenečenje imava zate. Ker imaš že ravno rojstni dan in da ti na letališču ne bo treba čakati stoletja za nakup kart in ti hoditi skozi vse tiste naprave, sva ti naročila in tudi plačala osebno letalo, ter prevoz do hotela v Los Angelesu v katerem boš dokler ne boš našla pravega stanovanja.'' sta mi povedala vsa vesela in me odpeljala na letališče. Na letališču smo se še na hitro poslovili in v sekundi sem bila že na polovici poti v Los Angeles.

Vicky Jones
... NEXT?

Kaj imate raje?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. avgust 2013
next
16. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg