Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u173358
u173358
a bo next
31. oktober 2014
... tina, tinaaa.. se je slišalo ko so se zaprla vrata. nekaj hodi proti moji sobi. bilo me je strah, a obenem se bila zelo mirna, mirna zato ker sem od tadeja končno izvedela resnico. boljša boleča resnica kot lepa laž. to mi vedno govori mami. vrata v moji sobi se se odprla. nekaj časa je bil mir. potem pa spet. tinaaa... to ni bil glas očeta, tudi mamin glas ne. le kdo bi lahko bil. mogoče trener, ali pa... PHILLLL...... potisnila sem vrat omare da so se odprla. padla sem v toplo naročje... nekaj časa sem obstala. odvila sem se in zagledala soseda. bil je videti kar malo začuden, tudi meni je bilo nerodno. preden je kaj zinil sem rekla: "hmm, dober dan želite"? sosed je molčal. ponovila sem"čemu ste tukaj"? končno se je streznil. "amm.. bil sem v trgovini in tam srečal tvojega brata, kako mi ježe ime"?? praskal se je poglavi. pomagala sem mu"tadej je". točno je rekel in nadaljeval"vprašal me je če lahko skočim pogledat kako si"? gledala sem v tla. pred očmi sem imela na stotine prizorov zakaj bi tadej to storil. mogoče ga skrbi, mogoče pa mi poskuša povedati da se me on osebno izogiba. odgovorila sem "no jaz sem uredu, zdaj pa moram nujno v slaščičano, nekaj minut nazaj sem naročila tortico. hvala za skrb, ampak bi lepo prosila če se lahko oglasite kdaj drgič ko bosta starša doma. sosed je odprl vhodna vrata in odšel... tudi jaz sem vzela torbico in odšla...
A) V slaščičarno
B) v trgovino pogledat če je tadej še tam
C) v park
3 NEXTE PA SORY KER TOK DOLG ČASA NI BLO
07. november 2014
u173358
u173358
Neext
29. julij 2016
Next
19. januar 2021
Next
19. januar 2021
v slaščičarno.., a tam je stala Katjuša. to je bila Philova kolegica (baje).. skupaj sta hodila v lokale in se v poznih urah vračala domov. Nikoli nisem razumela njunega odnosa, a zdaj ga. Rabim malo pavze. Katjuša me je ošvrknila s pogledom. Stresla sem se. Phila je prijela za roko in ga močno poljubila. Vstala sem in odšla iz lokala. Še dolgo sem premišljevala o tem, a zdaj mi je vseeno. Naj ga ima. Saj je kurbež, tako kot vsi!
19. januar 2021
omg, kera je ta Katjuša o vtf nemore ti kr spelat fanta. jz bi šla tja in bi rekla ˇ"modelka kaj ti ni jasn, on je moj".
drugač pa, Next, ful mi je všeč zgodba
19. januar 2021
tema je zaklenjena