Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
...... pobegnila bom. hitro sem stekla v sobo iz omare potegnila kovček in začela pakirati. kopalke, perilo,krila, hlače,... vse sem vrgla v kovček z enim namenom: da vidim phila. tako torba je bila pripravljena, le še en problem je: kako naj pridem domov. "že vem" sem rekla" štopala bom, gotovo gre kakšen avtomobil nazaj,proti domu. vzela sem list papirja, svinčnik in napisala: draga mami, dragi oči! kot vesta sem omenila, da hočem domov(no, omenila sem samo mami) in zato sem čutila, da je z mojimi počitnicami za letos konec. gotovo pa se sprašujeta zakaj hočem domov. ker me na celini čaka on. dobila sem sms in zdaj odhajam. lepe počitnice.Tina.
KAM SEM POLOŽILA PISMO??
A) NA NOČNO OMARICO
B) V KUHINJO
C) NA OKENSKO POLICO
4 nexte
KAM SEM POLOŽILA PISMO??
A) NA NOČNO OMARICO
B) V KUHINJO
C) NA OKENSKO POLICO
4 nexte
11. junij 2014

u166863
next c)
11. junij 2014
...... v kuhinjo. stekla sem ven, mimo plaže, nogometnega igrišča in do avtobusne postaje. gledala sem vozni red potem pa neko prijazno gospo vprašala:" when go bust for ljubljana"?? ženska me je zmedeno pogledala in rekla"sory lady, the bus for ljubljana going tomorow, 17.45" nasmešek se mi je sprevrgel v razočaran pogled. torej bom morala domov, dokler mami in oči pisma še ne prebereta. doma sem. pismo je še vedno tam, ampak na mizi so nove rože. nekdo ga je opazil...
A) MAMI
B) OČI
C) MAJA
5 nextov
A) MAMI
B) OČI
C) MAJA
5 nextov
13. junij 2014
oči?? drgač pa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
Zgodbica forever
Zgodbica forever
13. junij 2014

u166863
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextt
15. junij 2014

u166863
next plis
20. junij 2014

next
21. junij 2014
.......bila je mami. koverta s pismom je bila odprta in na mojem imenu kapljica solze, ki je nalivno pero čisto zmočila. pismo sem hitro pospravila v žep, saj sem za sabo zaslišala zvok. bil je oči. pogledal me je kot, da bi videl angela. prestrašeno sem izdavila:"živjo, oči. nisi šel v trgovino"? pogledal me je stekel k meni in me objel. zavpil je" Irena, pridi pogledat, Tina se je vrnila"! mami je vsa zasopihana pritekla z vrta in za sabo zaklenila, a ševedno mi je šesti ženski čut dopovedoval, da je v hiši še nekdo....
A) MOJ BRAT
B) MAJA
C) SAMO DOMIŠLJAM SI
5 nextov pa hvala ker berete <33
A) MOJ BRAT
B) MAJA
C) SAMO DOMIŠLJAM SI
5 nextov pa hvala ker berete <33
23. junij 2014

u166863
next b)maja
23. junij 2014

u166863
jaaaa
25. junij 2014

u166863
pa nexti takoj
25. junij 2014
....mami me je objemala, zato sem se spretno odvila z naročja in tekla po stopnicah v mojo sobo, potem še v tadejevo, ampak bilo ni nikogar. verjetni si samo domišljam sem rekla in šla nazaj v kuhinjo. mami in oči sta že odšla v trgovino, mene pa pustila doma z zoprnim občutkom, da v hiši le nisem sama. sedla sem za mizo in poslušala glasbo. nekaj je padlo na tla. prestrašila sem se in se skrila pod odejo. zaslišala sem močen glas:"tina, ne boj se. tadej sem." odejo sem vrgla po tleh in stekla k bratu v objem. a v 2 nadstropju ni bil sam....
A) MAJA
B) VLOMILCI
C) MAMI IN OČI
5 nextov <3333
A) MAJA
B) VLOMILCI
C) MAMI IN OČI
5 nextov <3333
26. junij 2014

u166863
B) vlomilci next next next next next next evo 6 nextov
26. junij 2014