Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
ok zgodbica. (seveda izmišljena), sam ni slik sory
neke poletne noči sem se z bratom sprehajala po plaži. bila je polna luna in jasno nebo. gledala sem v morje in sanjala o Philu. phil je tako lep, luštkan in tako lep nasmeh ima da ga punce ne morejo nehat gledat(ena od teh punc sem tudi jaz). čez nekaj časa sem zaslišala žvižg piščalke in kup nogomentašev, ki je bljižnem igrišču igralo nogomet. opazovala sem jih. kat naenkrat pa je izza hrbta prišel???
a)moj brat
b)phil
c)nogomentaš, ki je bil ravno na odmoru

če želite da pišem naprej napište next
27. maj 2014
Next
28. maj 2014
Next
28. maj 2014
ok. izza hrbta je prišel moj brat in me vprašal, če se želim pridružiti ekipi in igrati skupaj s fanti, ampak njegovo povabilo sem zavrnila. še naprej sem bila zasanjana, tako zelo, da me še tako srčkani in mišičasti nogomentaši niso zmotili. kazalci na uri so se premikali, moje srce pa je iz sekunde v sekundo postajalo večje. kar naenkrat me je prešinilo. kaj je Phil dobi punco?????? zagrabil me je bes, postajala sem vse bolj rdeča in v očeh so se mi rozili grenke solze. hotela sem pozabiti na to grozno vprašanje, zato sem zaklicala v nebo. izrekla sem besede o???
a) philu
b) misli o izgubljeni ljubezni
c) o mišičastih nogomentaših

če želite da pišem naprej napište next big-smilie
04. junij 2014
Next
04. junij 2014
Zavpila sem: Zakaj jaz??? Potem sem se umirila, vedoč, da je Phil slišal moje besede in odgovoril nanje. Nastala je tišina. Igrišče se je počasi praznilo samo jaz in moje srce sva še sedela na klopci. Postajala sem utrujena, zato sem se naslonila in zaprla oči. Čez nekaj minut je prisedel brat in mi potiho šepnil«Saj bo minilo«!! odprla sem oči in potiho rekla«Ljubim ga«!! Brat me je prijel za roko, tako močno, da sem čutila njegov utip. Prvič v življenju sem čutila ljubezen. Začelo me je zebsti, zato sem se stisnila k bratu. Rada bi ostala v njegovem naročju, a srce me je neslo k Philu. Skoraj sem si že predstavljala da sem v naročju njega, a mojo domišljijo je prekinil??
A)NOČNI VARNOSTNIK
B)TRENER
C)MOJA MAMI
05. junij 2014
smile_xdše hočte še napište next
05. junij 2014
Next!
05. junij 2014
....trener. z zaspanimi očmi sem se obrnila in mu plaho pogledala v obraz. nakar je z močnim glasom rekel:" dekle, kaj ni malo pozno za sedenje na klopci"?? malo sem potrebovala da sem dojela, ampak potem sem zagrabila torbico in vstala. rekla sem:"ste kje videli mojega brata"?? trener se je ozrl okrog in pokazal na dečka v rdeči majici"je tisti"?? oči sem odprla še bolj na široko in tiho dejala:"ne ni on". še enkrat sem si pomela oči in odšla.
KAM??
A) DOMOV
B) ISKAT BRATA
C) NA NOGOMETNO IGRIŠČE
še hočte še napište nextsmile_xd
06. junij 2014
Next
06. junij 2014
..... domov. hodila sem in hodila in naposled le zagledala hišo. pozvonila sem in mami mi je prišla odpret. padla sem ji v naročje, ter potiho vprašala:"kje je Tadej(moj brat)?? mami se je nasmehnila in dejala:" v postelji čaka, da prideš domov". odvila sem se iz naročja in stekla do bratove sobe. potrkala sem a nič slišala. potrkala sem še enkrat a spet nič. potem sem vstopila. in našla...
KAJ??
A) PISMO
B) MRTVEGA BRATA
C) BRATOVO PUNCO MAJO
nextam ko dobim 2 nexta. hvala tongue
07. junij 2014
Next
07. junij 2014
Next
07. junij 2014
....pismo. potiho sem se splazila do nočne omarice in ga vzela. potem sem odšla v svojo sobo. zaklenila sem vrata in pismo odprla. notri je bil samo majhen srček z napisom tina(to je namreč moje ime). srček sem držala v roki, zato je nanj padla kapljica grenke solze. samo nekaj mi ni šlo v račun. kje je Tadej????? pismo sem zataknila za posteljo in tekla po hodniku naravnost do kuhinje, kjer sem srečala....
KOGA??
A) MAJO
B) TADEJA
C) MAMI
nextam ko dobim 2 nexta. hvala big-smilie
09. junij 2014
Next
09. junij 2014
Next
09. junij 2014
.....majo.s svojimi lepimi, modrimi očmi me je pogledala a svoj pogled hitro obrnila stran. tiho sem hodila proti njej nakar sem se vsedla in čakala, da maja začne pogovor. čakala sem in čakala a maja pogleda ni preusmerila vame. ko sem se nič kaj zanimive igre naveličala sem rekla:" maja, kje je Tadej"??? po mojem čisto jasnem vprašanju se ji je utrnila solza. vedela sem, da moje vprašanje ni bilo pametni. zato sem vstala in tekla v svojo sobo. vlegla sem se in zaspala. spala sem vse do jutra, ko me je čakalo gromozansko presenečenje...
A) VRNIL SE JE TADEJ
B) DOBILA SEM PHILOV SMS
B) NAŠLA SEM ŠE EN SRČEK
nextam ko dobim 2 nexta.thumbup
10. junij 2014
neeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxt
10. junij 2014
a)VRNIL SE JE TADEJ
10. junij 2014
še 1 next
10. junij 2014
next
a
10. junij 2014
...... dobila sem Philov sms. brala sem ga zelo počasi:" hojla Tina! vem, da si odšla na morje in da te nekaj časa ne bo. če sem natančen kar 3 mesece. no, ja rad bi te samo vprašal, če bi (ko bi prišla domov) prišla k meni in mi delala družbo. mogoče greva lahko na pijačo ali na sladoled. no vidiva se konec avgusta. čau <33" telefon sem stiskala tako močno, da so me bolele roke. bila sem tako vesela, da bi z mojo energijo premaknila himalajo. hitro sem vstala, se oblekla, pojedla zajtrk in stekla na vrt k mami. že na pragu vrat sem zavpila"mami, gremo domov"!!!!!!!!!! mami me je pogledala in mi rekla....
A) KAJ TE JE PIČILO??
B) NI ŠANS
C) HM, Z OČETOM BOVA PREMISLILA
nextam ko dobim 2 nextaclap
10. junij 2014
B) NI ŠANS
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxt
10. junij 2014
next!
Kaj te je pičilo
10. junij 2014
next plisssssss
10. junij 2014
....... kaj te je pičilo??? si čisto znorela?? sploh pa zakaj hočeš domov?? si bolana?? kaj ti je?? pred 1 mesecom ko smo šli si rekla, da hočeš na morju ostati 3 mesece. tadej se je strinjal, zato sva se z očetom dogovorila, da ostanemo 3 mesece. zdaj pa pojdi nazaj v hišo po kopalke, ker gremo na plažo... aja. pa da očetu niti ne pisneš o odhodu domov. tu bo toliko časa za kolikor smo se dogovorili. pa ne mulaj se"!! tako mami ideja ni bila preveč všeč, a še vedno sem hotela nazaj. le kaj bom storila???....
A) POBEGNILA
B) POVEDALA OČETU
C) OSTALA KOT DA SE NIČ NI ZGODILO
zdj hočm 3 nexte. hvala ker berete smile_xd
10. junij 2014
c
nexxxxxxxxxxxt
10. junij 2014
next
b
10. junij 2014
u166863