Ležala sem na postelji in sanjala o princu na belem konju. Mama pride v sobo in zakriči: pojdi si pripravit stavari, da odpotujemo na morje!!! Jaz se tako ustrašim da padem iz postelje.
Smo v avtu polne prtlage jaz pa stišana med prtlago sanjam o princu. Ko prispemo mimo pride fant...


JAZ SANJAM O princu
FANT


14. junij 2012
neext.!
14. junij 2012
next
14. junij 2012
Fant o katerem sem sanjala. Mislila sem sii to je bil moj najlepšii trenutek u mojem lajfuu!!! Ampak sem se zavedala, da ga zadnjič vidiim, ker ne vem kje stanuje nič o njem. Začutila sem iskrice, metuljčke v trebuhu....in vse kar je možno. Prišli smo v hišo in razparkerali prtlago, sledilo je kosilo in popoldanski počitet. Za kosilo je bil ponfri in hrenovka to je bilo mojo najljubšo kosilo ampak ga nism mogla jesti. Sanjala sem o njem. Ko sta šla starša spat sem šla na plažo iskat mojo ljubezen njega ni bilo nikjer.. odšla sem domov. Mislila sem sii celi kraj sem preiskala njega pa nikjer žalostno sem pogledala čez okno in pogledala na sosednjo hišo. VIDELA sem......

ISKRICE
IŠČEM GA
GLEDAM IN VIDIM


14. junij 2012
neeeeeext.
14. junij 2012
next
14. junij 2012
NJEGA!! Mislila sem sii kaj sem glupa. Iščem gapo celi plažii on je pa moj sosed. Hitro semšla po moj fotoaperat in ga slika. Zraven sem videla neko punco, ki je bila zelo lepa. Šlo mi je na jok!! Punco ima nimam šansss pri njem : ( . Jokala sem se in nihče mi ni mogel pomagati opazovala sem njega čez okno cel dan pa ko je šel notr njegovo hišo. Mama je potrkala na vrata in veselo rekla: Ljubica odkleni ker gremoo na plaži čez eno uro pa pridejo sosedii! SOSEDII?? To me je razvedrilo ampak sem se spolnala, da ima punco. Mami sem rekla pridem čez 10 minut. Kasneje sem se oblekla in odšla na plažo. On se je tudi odpravlal. Ko sem zaklenila hišo in odšla. Pogledala sem in kar naenkrat sem zakričalaa in omedlela. Zbudila sem see...

JS GA SLIKAM
KO ZVEM DA IMA PUNCO
OMEDLIM


14. junij 2012
Nexttt!

Haha, alo slika ko omedli je najboljša HAHAHA ! ♥
14. junij 2012
next
14. junij 2012
u91739
u91739
next!
14. junij 2012
Net.
P.S. Jaće pišeš.*
14. junij 2012
Next.*
14. junij 2012
Nexti nujno!!!!!
15. junij 2012
Zbudilaaa sem se...
V NJEGOVEM OBJEMU!! Skoraj me je kap. Vprašal me je, če sem vredu in kako sem omedlela?? Rekla sem mu, da se vredu in omedlela sem zaradi vročine to se mi zgodi pogosto. Na kolenu sem zagledala polno krvi. On je stekel v hišo po povoje, da mi bo povil krvavo koleno.Pomagal mi je vstati in me prijel za roko. Odšla sva proti plaži. K o sva prišlaa sem videla, da so najni starši skupaj in odšla proti njim. Prispela sva in takoj se zapodilaa v vodo. Kopala sva se dokler ni zašlo. Vmes sva se tunkala. Morali smo odditi domov. Na poti sem mami prišepnila, če ga lahko povabim na sladoled in da se bi sprehajala ob plaži. Mama je potrdila. Nato sem šepnila njemu in on je tudi potrdil. Preden smo se poslovili me je...

V NJEGOVEM OBJEMU

ODDIDEVA NA PLAŽOO15. junij 2012
neeeeeeext!
15. junij 2012
neext
15. junij 2012
u91739
u91739
next!
15. junij 2012
POLJUBIL NA LICA IN ME OBJEL!!! Jaz sem zardela in sem se mu nasmejala. Rekla sem mu da se dobiva pred njihovo ograjo ob osmih. Hitro sem šla v svojo sobo in z omare zmetala vse obleke, ki jih imam. Iskala sem nekaj posebnega. Nekaj se je le našlo oblekla sem:

OBLEKO
NATO ŠE IZBRALA ČEVLJE

ko sem se oblekla se se še naličila in naredila frizuro. ura je bila minuto do osmih jaz sem hitro stekla do ograje ampak on me je že čakal. Vprašala sem ga kako mu je ime, odgovoril mi je da mu je ime Luka. Kaj pa tebi ime me je vprašal, odgovorila sem mu, da mi je ime Julija. Spet me je prijel za roko in sva odšla proti sladoledu. Vmes sva se pogovarjala osebna vprašanja. Jaz sem ga vprašala kako je ime njegovi punci. Odgovoril mi je, da je nima. Zatrdila sem, da sem jo videla pri tebi. Zasmejal se je in rekel: Julija to je moja sestrica. Odahnila sem si. Prispela sva jaz sem si vzela čokoladni sladoled on pa jagodnega.

MOJ SLADOLED

https://www.tumblr.com/tagged/chocolate-ice-cream-dish

NJEGOV SLADOLED

https://media.tumblr.com/tumblr_kzidkuHJX11qafu3v.jpg

Ko sva plačala sva se začel sprehajati ob obali. pogovarjala sva se o vsem. Usedla sva se na skalo in gledala sončni zahod. On je dal eno roko čez mojo jaz sem bila presrečna.

SEDIVA IN GLEDAVA SONČNI ZAHOD

Nato sva vstala iz skale. On me je....
MAJICO
15. junij 2012
MAJICO to sm pozabla zbrisat
15. junij 2012
NEEEEEEEEEXT!

kagagjkgkjafkjbfkjgbjdfagj...Najboljš pišeeeeš, pikica < 33
15. junij 2012
next
15. junij 2012
next
15. junij 2012
next
15. junij 2012
Next nujno
15. junij 2012
u31699
u31699
next
16. junij 2012
u70791
u70791
next
16. junij 2012
POLJUBIL NA USTA!! Bila sem tako presenečena in hkrati sem bila najsrečenejša. Ta trenutek je bil zares zeloo čaroben. Takoj se mi je opravičil, da ni nalašč ampak se ni mogel zardžati ne da bi poljubil moje sladke usnice. Rekla sem mu, da ni nič narobe in da sem jaz tudi uživala. Nato sva počasi odšla proti domu. Do doma sva bila zelo tiho. Preden sva se poslovila je rekel, da je užival in da je ob poljubu začutil iskrico, ki jo še ni ob nobenem poljubu. Jaz sem mu rekla enako in da se jutri vidiva na plaži. Odšla sva vsak proti svoji hiši.

KO ME JE POLJUBIL!!

Notri sem prišla zeloo vesela. Starša sta me vprašala kako je bilo, odgovorila sem ne bi moglo biti boljše. Odhitela sem v svojo sobo in se preoblekla v pižamo še prej sem se pa umila.

MOJA PIŽAMA

Potem sem odšla v posteljo in hotela zaspat. Vendar nisem mogla, ker sem razmišljala v iskrici, ki jo je začutil in poljubu. V njegovi hiši je gorela luči hitro sem odšla pogledat skozi okno katera soba je to in upala sem, da je njegova. Videla sem, da je notri on in tudi ni mogel spati, ker se je sedil pri okno in gledal na mojo sobo jaz sem pa gledala na njegovo. Videl me je in mi pomahal jaz pa njemu. V mojo sobo je prišla mama in rekla, da morem iti spat. Počasi sem odšla nazaj v posteljo. Ona mi je ogasnala luči. Jaz pa še vedno nisem mogla zaspati. Pozno v noč sem le lahko.

JAZ GLEDAM NJEGA

https://data.whicdn.com/images/26544686/tumblr_m2bjy12lYJ1rsm53yo1_500_large.jpg

JAZ RAZMIŠLJAM O POLJUBU

Zjutraj mama kriči po hiši na ves glas: ZBUDII SEE!!. Jaz jo prosim če mi pusti še spati 5 minut. Ona nekaj časa razmišla in mi dovoli. Ko gresta straša ven so sosedi že pripravljeni. Luka mojo mamo vpraša kje sem jaz.On mu odgovori, da še spi. Luka reče, da gre ponjo in pride zraven nje na plažo. Ko stopi Luka v njeno sobo jo zbudi s...

JAZ ŠE SPIM IN SANJAM16. junij 2012
next
16. junij 2012
Neeeeext.!
17. junij 2012
nextiii
18. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg