u149599
u149599
Zoey:
Takoj ko sem prišla domov  sem stekla k stevie. Povedala sem ji vse. Nato je rekla: Vse se bo se uredilo. Tako čutim znotraj. Nato sem jo objela in se ji zahvalila. Šla na twiter preverit če je kaj novga - in zagledala sem Zaynovo objavo. Nekako mi je rekla - pokliči ga pa bo vse OK. Ampak ne - kar sva imela je bilo dovolj. Vendar - ljubim ga. Prvič po Ericovi smrti sem dejansko srečna. Napišem mu sms.
*Si OK?*
*Ne... Ti? *
*Tut Oprosti za dans..*
*Ti oprosti meni js sm biu lubosumn bedak.. Mi boš lahko kdaj odpustila?*
*Zmeraj ti bom lahko oprostila*
*Ljubim te*
*enako*
In tako sm Stevie sporočila da sva pobotana. Bila sem srečna in vesela.
------
Zayn:
Iz sna me je prebudilo vibriranje telefona na moji nočni omarici. Ooo kako sem si želel da bi bila ona. Pogledam sms in vidim Zoey P. Malik <3 Moje srce je takoj poskočilo. Pogledal sem kaj je napisala.
Nato sva si pisala se nekaj časa. Končno sem lahko mirno zaspal. Zjutraj sem se zbudil in prva stvar ki sem jo naredil sem pogledal če mi je kaj napisala. Seveda sem imel en sms. A ta na žalost ni bil od Zoey. Bil je od Nialla.
*Kje se dobimo danes*
*Pri Louisu*
*Bi lahko prišel pome*
*sploh newem a bom šel...*
*daj no Zayn! Vse to zaradi Zoey? Sem vedel!*
*in če je zaradi nje? Vredu pridem Lahko pride zraven?*
*v redu naj pride*
*pote bova prišla ob 15:30*
*OK se slisimo caw*
Moral sem poklicati Zoey. Torej jo že kličem...
(Z-zoey, j- js (zayn)
J-hej Zoey
Z-ello. Res mi žal za včeraj veš nisem... (slišal sem da je začela jokati)
J-zoey nehaj jokati! Js sm biu kriv in ti ne se jokat!
Z-ampak zayn js bi te morala objeti ti povedati kako noro te ljubim js pa sem kr odšla... Zajokala je še močneje.
J-zoey nehaj!!
Z-zdej pa se kričiš name al kaj? (in sedaj je jokala kot še nikol prej)
J- zoey, poslušaj...
Bip,bip,bip je vse kar sem slišal... Sedaj sem zajokal še jaz... Nikoli v življenju še nisem toliko kot zdaj. Nato se je zbudil Liam.
L-Zakaj spet jokaš?
J-Z Zoey sva že bla pobotana in zdej sva spet skregana.
L-Nehaj jokat in pojdi do nje. Drugače ne gre.
J-Prav imaš. Liam obožujem te (objel sem ga).
Hitro sem se oblekel in kr peš odšel do njenega stanovanja. Pozvonil sem in odprla mi je majhna a močna punca z svetlimi skodranimi lasmi ter ocali.
(S-Stevie Rae, J-js)
S-kako vam lahko pomagam?
J-Lahko prosim pokličete Zoey Pitt?
S-Z veseljem bi jo a tako močno zaradi enega Zayna saj veste iz one direction (očitne se nekako ni menila zame in je samo govorila)
J-ali lahko potem grem k njej?
s-Ja upam da jo boste lahko spravili v dobro voljo.
Ko sem opazil njen nasmešek ki se ji je razlegel čez cel obraz sem vedel.
Vedel sem da me je končno prepoznala. Pa saj ti si Zayn Malik iz one direction se je zadrla čez cel hodnih. Ja res sem sem se ji nasmehnil. Videl sem iskrice v njenih očeh. Nato me je peljala do Zoey. Odprl sem vrata in vstopil. Videl sem jo da joka. Cel čas je govorila: Js pa ga tako ljubim... če bi me imel res rad bi bil že ob meni. zato pa sem tu. Obrnila se je in me vprašujoče pogledala. Kaj pa ti tu? Resnično te imam rad zato sem tu - tu sem ker te ljubim Zoey Pitt.
Videl sem kako je pogledala v steno kjer sem zagledal moj plakat. O madona a res sem tako čeden? No kakorkoli že.... verjetno sem. Pa jooj butelj.
Poglej zoey hočem da si moja. Samo moja. In žal mi je za vso kričanje, za vso ljubosumje. Ampak enostavno nebi prenesl da ne bi bila moja.
Zoey me je pogledala v oči in priznam ustrašil sem se - njene oči so bile rdeče od vsega tega joka. Bila je čisto bleda in smrkava.
Ker ni rekla nič sem jo vprašal: Mi oprostiš? če bos ti oprostil meni? Zakaj bi ti mogel oprostiti če pa ti nimam za kaj! Torej Zoey Mia Pitt - Mi oprostiš? Zmeraj in sledil je nežen poljub na ustnice, še enkrat sem jo poljubil, in nato sva se poljubljala. Kar naenkrat pa je v sobo vstopila Stevie: Mm zoey boš kaj.. Se opravičujem ker motim.. Saj ne motiš je bleknila Zoey. Torej bosta kaj jedla je z nagajivim nasmehom vprašala Stevie. Ja bova jedla je rekla Z. Nato je šla v kopalnico. Spet sem se zazrl v plakat na steni. okoli njega so bili narisani srčki in poljubčki. Got 2 love her sem objavil na twiter. 
26. avgust 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeeeeeext!!!!
26. avgust 2013
Neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!
26. avgust 2013
u147863
u147863
neeeeeeeext!! super del
27. avgust 2013
u140556
u140556
neeeeeext!!!!
27. avgust 2013
u140555
u140555
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. avgust 2013
u149599
u149599
Hvala punce že pišem next Dobite sam enga zdele zjutraj ker pol mamo rojsti dan Bo pa ta next mal daljši :*
27. avgust 2013
u149599
u149599
Zoey:
Ko sva se pobotala sem lažje zaspala. Zjutraj sem vstala in kar naenkrat mi je zazvonil telefon - Zayn Malik <3
Javim se in nato se pogovarjava in kar kmalu začnem jokati in ker zayna to očitno res razjezi je zakričal name. To je bilo dovolj in prekinila sem. Nato sem jokala še bolj močno. In sem samo jokala, jokala in jokala. Nato je nekaj zazvonilo in stevie se je zadrla: bom jsss!!
Pa naj gre odpret ta neumna vrata. Nato je Stevie nekaj kričala a se nisem menila. Potem sem slišala da nekdo prihaja po stopnicah. A mi tudi za to ni mar. Začela sem govoriti sama sebi kako ljubim Zayna. Ker ga. Tako močno da ne morem verjeti. Nato se je oglasil Zayn. Samo gledala sem ga. Nato sva nekaj govorila in po tem na koncu le oprostila drug drugemu. Poljubila sva se. Med poljubom je vstopila stevie rae. Na začetku je bila v zadregi, potem pa se je samo nasmejala ker je videla da naju to da je prišla ne moti. Potem je Stevie odšla in jaz sem mu razkazala mojo sobo. Ko sem mu morala pokazati plakate me je bilo nekako sram. Nato pa sva spet sedela na postlelji. Jaz sem začela govoriti o tem da si bom verjetno nekje našla svoje stanovanje ker sedaj poleg mene in Stevie živi še njen fant George. Nato pa me je Zayn vprašal ce bi živela zraven njega. Ooh ne govori neumnosti. Nočem ti biti v breme. Zoey ti mi nikoli ne boš v breme. Prej mi boš v srečo, veselje in ponos. Torej boš živela pri meni ali ne? No potem pa ja. Strastno me je poljubil.
Nato se je stevie rae zadrla: Zayn Malik in Zoey Pitt da se mi takoj prikažeta v jedilnici. Oba naju je spopadel smeh. V smehu sva odšla dol k njima. Potem smo imeli kosilo. Stevie sva se zahvalila za kosilo. Jaz sem vmes se hitro skočila gor da sem se spreoblekla. Brez make-upa seveda tudi ni šlo. Odhitela sem dol in ker se mi je tako resnično mudilo (tp sem vsaj mislila) sem se skotalila po stopnicah in zadnja stvar ki sem jo slišala je bila Zoey!! Nato pa tema.
----
Zayn:
Ravno ko sva hotela oditi k Louisu se je Zoey skotalila po stopnicah in izgubila zavest. Hitro sem letel k njej medtem pa je Stevie že klicala rešilca. Ko so prišli so Zoey naložili na nosila in jo odpeljali. Mene niso spustili zraven. Bil sem žalosten. Zeloo žalosten. Nato mi je Stevie rekla: Zayn pojdi k fantom. Oni te zmeraj razvedrijo. Prav imaš sem rekel ter se poslovil. Nato sem poklical fante in jih prosil naj oni pridejo k meni. Povedal sem jim da se moramo pogovoriti in da je res nujno. Prišli so v manj kot 15 min. Ko so prišli so vsi prvo vprašali: Kje je Zoey? Fantje veste... Zoey je v bolnici Vsi fantje so doživeli šok... Predlagam da gremo k njej. Vsi fantje so bili takoj za. Vsedli smo se v Louisov avto in se peljali v bolnišnico. Prišli smo v avlo in prosili medicinsko sestro kje je Zoey Mia Pitt? Peljala nas je do sobe kjer je ležala. Ko sem jo pogledal so mi po licih stekle solze. Sploh si ni bila podobna. Bila je bleda. Zelo bleda. Priklopljena je bila aparate in imela je infuzijo. Mimo je prišel zdravnik in nam razložil kaj ji je in podobno.
Vsi smo se vsedli na stole v čakalnici in delali nekaj za kar se v čakalnici spodobi - čakali. Minilo je že 5 ur - nič. Nato so fantje odšli. Ostal sem sam. Nemočno sem jo opazoval skozi okno. Niso me spustili noter k njej.Pomislil sem na vse poljube vse objeme vse nasmehe. In to me še bolj potrlo. Nato je prišla medicinska sestra in me odpeljala v sobo ter rekla naj se vležem in spocijem. Zahvalil sem se ji in se vlegel na posteljo. Upal sem da se zbudi. Da spet reče moje ime. Da spet poljubi moje ustnice. Da se spet nasmeji. Nato sem le zaspal. Zjutraj me je prebudila medicinska sestra in rekla da mora govoriti z mano. Prestrašil sem se saj sem mislim da sem jo izgubil. Izgubil za vedno. Nato mi je rekla: Zoey se je zbudila. A ne vemo kaj naj naredimo. Rekla je da dokler ne vidi Zayna ne bo povedala nič. Bi lahko prosim šli k njej? Seveda sem odgovoril in medtem ko sem hodil za medicinsko sestro sem pošiljal sms-e fantom da jim sporocim da je zoey budna. Ko sem priŠel k njej me je tako močno stisnila k sebi da sem mislil da me bo pobralo. Nato sem prosedel k njej na posteljo. Kako si miška? V redu sem a glava me tako strašno boli. Saj si padla po stopnicah ljubica. Zayn hočem domov. Ljubica ne moreš domov, moraš se pozdraviti. Pa sej sem zdrava no.
Videl sem da ji v bolnici ni ravno všec. Mislim komu pa je všeč v bolnici. Zato sem šel k zdravniku in ga vpršsal: Kdaj lahko Zoey odide domov? Nevem še. Videl sem da mu ni bilo mar. Prekleti zdravniki.
27. avgust 2013
u149599
u149599
mogoče zvečer pride še kak next Do takrat pa uživite
Ajaaaaaa pa vprašanja
1.Kaj mislite da se bo zgodlo?
2. Vam je všeč?
3. Hočte še?
27. avgust 2013
neeeext
27. avgust 2013
Neeeeeeext!!!!!!!
27. avgust 2013
u140555
u140555
1. nevm brz idej sm
2. jaaaaa
3. jaaaaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. avgust 2013
u147863
u147863
neeeeeext!!!
27. avgust 2013
u125821
u125821
nimam pojma
ja
ja
next!
27. avgust 2013
nvm
ja
ja
next
28. avgust 2013
u149599
u149599
Vrnil sem se k Zoey v sobo in ta je že klepetala po telefonu. Smejala se je zato sem se nasmejal tudi jaz. Vprašal sem jo: kaj se smejiš? Stevie Rae je zaročena Kaaj? Sem jo vprašal. Ja zaroćena je. Nato sem letel k zoey in jo objel. 5 min sva se objemala. Gospodična Zoey danes zvečer lahko greste domov. Hvala dokotor je rekla in zdravnik je odšel. Poljubila sva se na usta. Nato sva se poljubljala. Zdaj ni bilo straha da bi prišla Stevie Rae. Njene ustnice so bile tako tople. Tako mehke da bi jih lahko poljubljal celo večnost. Nato sem se spomnil da midva nisva par. O sranje le kaj si bojo mislili drugi. Ampak ni mi mar. Dokler je Zoey ob meni mi ni mar za druge. Nato je kar naenkrat priletela Stevie. Ja očitno lahko pride. Stevieeeeee!! Se je zadrla Zoey. Nato sta se objeli in govorili o prstanu. Samo o prstanu. Če sem pogledal v Zoeyine oči sem videl kako strašno si ga je želela. Kako strašno si je želela ta prstan. Misel na to kako je trplela zaradi erica me boli. Ker jo jaz ljubim. Potem je Stevie počasi odšla. Kar na lepem so se prikazali fantje. Zoey jih je bila tako vesela. Strah me je bilo da jih je bila vesela bolj kot mene. A ko so se fantje posedli se je ona naslonila k meni in me držala za roko - cel čas. Ni me motilo. Končno je prišel večer. Saj so fantje hoteli ostati z nama a so mogli oditi zaradi presenečenja ki ga pripravljam zanjo. Medtem ko je ona odšla v kopalnico sem jaz twital:
I love every thing she hates abot herself.
Ko je končno prišla iz kopalnice sva počasi odšla. Podpisala je odpustnico in sprehodila sva se do doma. Doma se je samo ulegla na posteljo in bila je tiho. Le kaj ji je. Ljubica si vredu? Ja le na nek način te pogrešam. Mene? Ja tebe Zayn.
Vleglel sem se k njej in jo primil za roko. Stisnila se je bliže k meni in tako sva ležala dokler nisva zaspala. Zjutraj ko sva se zbudila sva izgledala enako kot sva zaspala. Pogledal sem jo in bila je budna. Pridi nekaj imam zate sem ji šepnil na uho. Videl sem tisti majhen nasmeh na njenih licih. Vstala sva in šla v kuhinjo kjer so že bili fantje. Liam, Harry, Niall in Lou kaj pa vi tukaj? Samo malo smo prišli k vama. Kdo jim je odklenil? Imamo ključe je ponosno povedal Lou. Samo zasmejala se je. Odhitela je v kopalnico. In nato je samo zakričala Zayn! Odhitel sem k njej v kopalnico. Seveda tudi Niall ni mogel samo sedeti in čakati kaj se bo zgodilo. Ko sem priletel k njej je bruhala. Stopil sem k njej in ji pridržal lase. Bruhala je samo vodo. Ko je končno vse spravila iz sebe je niall stekel po kozarec vode zanjo. Ko je Niall koncno odšel sem jo vprašal. Si OK? Ona se je samo privila k meni. Zdej sem. Odšla sva v kuhinjo in pojedla je banano. Prisedla sva k fantom in počasi smo začeli govoriti o tem kako majhno in staro je to stanovanje. Zoey se očitno še ni posvitalo.
----
Zoey:
Ko sem zbudila v bolnišnici sem prvo hotela videti zayna. Mediciske sestre sem prav izsilila da mi ga pripeljejo.
Ko je prišel seem ga objela tako močno da sem mislila da bo umrl. Nato sva nekaj govorila in Zayn je odšel. Medtem sem poklicala stevie da sem se zbudila. In ona mi je povedala da je zaročena. Bila sem tako srečna in vesela zanjo a hkrati sem bila žalostna. Ker sem tudi jaz bila enkrat na njenem mestu a ne za dolgo le daa jaz in Eric nisva bila zaročena.. Nato se je v sobo vrnil zayn in nekaj sva govorila. Nato sva se začela poljubljati. Nisem prepričana a je to prav. Mislim sploh nisva skupaj. Vendar se počutim tako dobro. Ima tako odlične ustnice. Nato je pridirjala stevie rae. Govorili sva samo o prstanu. Bil je res lep. Potihem sem se želela da bi bil Erik še živ. A sedaj je tu Zayn. Morda pa mi bo Zayn dal prstan. A vem da to ne bo kmalu. Potem so prišli še fantje. Privila sem se k Zaynu saj nisem hotela da se konča kot se je nazadnje. Zvečer sem odšla domov. Medtem ko sem nemo ležala na.postelji me je Zayn vprašal: Ljubica si vredu? Eh samo pogrešam te. Mene? Ja tebe Zayn. Vlegel se je k meni in objeta sva zaspala. Zjutraj mi je zašepetal da ima presenečenje zame. Rahlo sem se nasmehnila. Ko sva prišla v dnevno sobo so tam sedeli fantje. Le kako so prišli notri. Kar naenkrat pa sem začutila veliko slabost. Bilo mi je slabo. Strašno slabo. Stekla sem v kopalnico in vse kar mi je uspelo reči preden sem začela bruhati je bilo Zayn!! Nato je pritekel za njim pa še Niall. Nato smo se vrnili u dnevno kjer sem pojedla banano. Nato so fantje začeli govoriti o neki hiši ali stanovanju. Nisem imela pojma.
28. avgust 2013
u149599
u149599
1. Mislite da je Niallu všeč Zoey?
2. O čem so govorili fantje?
3. Next?
4. Mnenje?
5. Predlogi?
in ta next je posvečen
♠мιѕѕѕтyleѕ♠☣
in pa
Čokoladka : )
28. avgust 2013
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxttt
28. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexttt*
28. avgust 2013
u149893
u149893
1. ja
2. o stanovanju?
3. nextttttt
4. odlični next!!!
5. pojma nimam
28. avgust 2013
u147863
u147863
NEXXXT
28. avgust 2013
u125821
u125821
1.ja
2.???
3.next
next!
28. avgust 2013
u149599
u149599
Zvečer dobite še en next Bi ga dala že zdejle ampak grem k prjtalci Dijoo
28. avgust 2013
1. Mislite da je Niallu všeč Zoey? JA!
2. O čem so govorili fantje? O tem da se bosa preselila??
3. Next? UMM.. DUHH!!!
4. Mnenje? PER-FECT
5. Predlogi? Piši naprej kr res popouno pišš!
28. avgust 2013
u144094
u144094
neeeeeeeeeeeeeeeext
28. avgust 2013
u140555
u140555
neeeeeeeeext
28. avgust 2013
u149599
u149599
Zayn:
Ne res ni vedela o čem govorimo. Fantje so potem kmalu odšli. Nato sem ji rekel: Zoey boš lahko en teden sama? Ja seveda. Kam greste? V Ugando. Snemat gremo One way or another. Potem gremo pa še v Ameriko - New York. Videl sem ji v očeh da je žalostna. Bi šla rada z mano? Saj bi ampak ne ostala bom doma. V redu. Čez 3 dni gremo. Pogledal sem jo in v očeh so se ji nabirale solze. Razprl sem roke in zagnala se je vame. Zajokala je. Tudi meni je postalo težko. Pogrešal jo bom. Tako zelo močno te bom pogrešal sem ji rekel.
Zajokala je le še bolj močno. Pošteno mi je zmočila majico in ker nisem hotel da se naslanja na mokro sem slekel majico. Torej se je naslanjala name ko sem bil na pol gol. Ni je motilo. Rekla je: Tako topel si. 
Poljubil sem jo na lase. Nato se je počasi umirila. Vendar jaz sem v sebi še zmeraj čutil veliko žalost. Boš kaj pojedla? Sem jo vprašal. Nekaj bi jedla ja. In v očeh sem ji videl samo žalost. Na hitro sem skuhal špagete in meso. Ko sva jedla sva bila popolnoma tiho. Po kosilu je pospravila z mize. Rekel sem ji: Pojdi se oblečt dolga pot naju čaka. Zayn kam greva?Boš videla in nasmehnil sem se ji. Ko se je vrnila je izgledala malo boljše. Vsedla sva se v avto in med vožnjo sem jo vprašal: me boš res tako pogrešala? Ja. Kaj ti mene ne boš? Seveda te bom ljubica. Pogledal sem jo in jo poljubil. Ko sva prispela pred hišo me je vprašala. Kateri od fantov živi tukaj? 
In stopila sva iz avta. Zayn sem rekel. Pa saj to si ti se je zasmejala. Saj jaz živim tukaj. Oz midva živiva tukaj. 
Stekla mi je v objem jaz sem jo dvignil in njene noge je ovila okoli mojega pasa. Nato me je poljubila. In poljubljala sva se. Zdaj pa stevie res ne more priti. Zoey je zazvonil telefon ta pa je takoj prekinila. Prepričan sem da je bila stevie rae. Poljubljala sva se še naprej. Nato sva se nehala poljubljati. Tesno me je objela in zašepetala: Mislim da te ljubim. In poljubila je moj vrat. Zašepetal sem ji nasaj: Jaz pa vem da te ljubim. Poljubil sem njeno lice. In res sem jo ljubil. Bolj kot vse ostalo. Nato sva šla v hišo. Zoey se je kar ni mogla nagledati
-----Zoey:
Medtem ko sva se z Zaynom vozila sva govorila o tem kako se bova pogrešala. Ko sva prispela pred neko hišo sem vprašala: Kateri od fantov živi tukaj. Zayn je rekel jaz pa sem se mu smejala. Potem je dodal. Jaz živim tukaj oz midva živiva tukaj. Skočila sem k njemu in začela sva se poljubljati. Noro poljubljati. Ko sva prenehla sem si želela še in še. Nato sva odšla v hišo. To je tvoja soba je rekel ko sva prišla do najlepše sobe kar sem jih kdaj videla. Kje pa je tvoja soba? Sem žalostno vprašala. Moja soba je tam in pokazal je na drugo stran hodnika. Videla sem iskrice v njegovih očeh. Bila sem tako žalostna ker nimava sobe skupaj. Kdo bo prvi zunaj se je zadrl Zayn medtem ko je tekel po stopnicah. Letela sem za njim in ko sva prišla ven sem ga končno ujela. Prevrnila sem ga na tla tako da sem ležala na njemu. Poljubil me je. Tako sem oboževala njegove poljube. Oboževala sem njegove vroče ustnice. Nato sva vstala. Šla sem v avto po torbico. Nato sva z Zaynom odšla vsak v svojo sobo. Pogrešala sem ga pa čeprav nisva bila daleč stran. Nato sem vstala in šla k njemu. Potrkala sem na vrata. Naprej! Se je zadrl. Vstopila sem v sobo in previdno vprašala: Lahko prisedem? Seveda Zoey. Vsedla sem se poleg njega. Rekla sem: Hvala Zayn za vse to. Ne bi ti bilo treba. Zoey to hišo sem že imel kupljeno. Z Perrie bi mogla živeti tu. A potem sva se razšla. In sedaj midva živiva tu. 
Pogledala sem ga naravnost v oči in ga poljubila. Nato je pozvonilo bil je Simon.Zayn je rekel naj se vsede da bo on takoj tam. Prihitel je gor k meni in mi rekel: miška pridi dol. Šla sem za njim in spodaj sem spoznala Simona. 
(S-simon,Z-zayn)
S: Kdo je ta mlada damica Zayn?
Zna je moja punca. 
Je odločno in ponosno rekel Zayn kljub temu da je lagal. Pogledal me je in se nasmejal.
S:Torej tvoja punca praviš. Ne vem ampak občutek imam da mu simon ne verjame.Z:Ja moja punca Simon.
S:Kakorkoli že sem sem prišel da ti povem da grete v ugando že jutri in da bote tam 2 tedna.
Zimon ampak rekel si en teden!!
Se je Zayn zadrl na simona.
S: Zayn vem kaj sem rekel. Po ugandi pa imate še dva nastopa. 
Z:To pomeni da nas ne bo približno 3 tedne?
S:Točno tako Zayn.
Zayn me je pogledal in videl je da so se mi v očeh nabirale solze. Se opravičujem sem rekla ter stekla na stranišče. Iz mene je kar lilo. 3 tedni brez Zayna. Res je da se ne poznama dolgo a sem se res navezala nanga. Nato sem slišala da sta se Zayn in Simon poslovila. Zayn je prišel k meni v kopalnico.
28. avgust 2013
u149599
u149599
1. Bo Zayn res pogrešal Zoey ali si samo izmišljuje?
2. Mislite da bi mogla Z&Z imeti sobo skupaj?
3. Mnenje?
4. Predlogi?
5. Next?
28. avgust 2013
u149599
u149599
Ajaaa pa ta next je bil posvečen vseeem bralkam in bralcem
28. avgust 2013
u149893
u149893
nextttttttt!
1. Zeyn bo res pogrešal Zoey.
2. jaa!
3. super duper kul!
4. ne vem
5. nexttttttt
28. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg