Odločila sem se da bom pisala zgodbo. Predvsem za sprostitev pa da si preluftam možgane.
Vas vabim da si jo morda preberete, bodo pa tudi kakšne slike priložene da si boste predstavljal. O čem bo zgodba govorila pa naj bo skrivnost. :3
Za začetek pa zberem nekaj next-ov da prebijemo začetni led potem pa prvi del.

UŽIVAJTE..!
29. april 2014
next
29. april 2014
Rabim 2 nexta...
29. april 2014
next next
29. april 2014
DEL 1...

Sem Maša in prihajam iz Nizozemske, natačneje iz glavnega mesta Ansterdam. Stara sem 16 let in obskujem 2 letnik umetniške šole. Živim v stanovanski hiši skupaj s svojim ocetom in 2 leti starejšim bratom.
V šoli imam veliko s katerimi se vsak konec tedna dobimo da gremo na pijačo, v kino ali gremo na koncert. (: z njimi sem si preganjala dolgcas in slabe, žaloste dni. Bili so mi kot ogromn družina in nisem jih hotela izgubiti. Ampak nekega dnese je zgodilo prav to.
Prvi del je bolj kratrk. Naslednji bo daljši.
2 nexta raaaabim!
29. april 2014
Jaz (Maša):


Klaws (brat):


Johnn (oče):
30. april 2014
u168109
u168109
next next
30. april 2014
u165729
u165729
next
30. april 2014
DEL 2...

Bil je običajen dan šole. Nič posebnega. Tako kot vsako sredo smo imeli 6. uro matematiko in tako kot vedno sem sedela v zadnji klopi in klepetala s prijateljico Elo. Krohotali sva se ob šalah in si podajale listke. »Mapa in Ela, prosim dajta že mir,« naju je opozorila gospa Kolfar, ali boljše gospa tečka. Prav vedno naju j zmotila sredi najbolj vroče debate. Obe sva povesili glavo in pogledali v mizo. Nato sva se spogledali in se zopet krohotali. »Ei a bi šla dans z mano v disko? Mojih dveh ni doma ker greta na večerjo pa mam frej,« mi je rekla Ela. »Uff, težka, sej veš moj oči pa to.« Vedela je da me oči ne pusti ven kar sredi tedna in poleg tega imamo jutri test iz biologija kar je še dodaten minus. Nato me je začela pregovarjati: »Ja, ampak saj ga boš poskusila prepričati, ane? Proooosim, prosim. Zame…« in me prav srčkano pogledala z modrimi očmi. Nebi ji mogla reči ne, res ne.

Zazvonilo je in cel razred s eje pognal iz razreda. Šla sem proti omarici in pograbila nekaj knjig, ter se odpravila domov. Nataknila sem si slušalke in hodila po pločniku. Kaj kmalu sem bila pr vratih naše stanovanjskega bloka, zato sems e podala po stopnicah v 3. Nadstropje in odklenila vrata. Šla sem mimo kuhinje si natočila kozarec pomarančnega soka in odšla v svojo sobo. Torbo sem vrgla na tla in se vrgla na posteljo. Gledala sem v strop in premišljevala kako bi prepričala očeta, da grem v disko. Med razmišljanjem me je zmotil zvonec. Zdrznila sem se in odšla odpret bil je oče, ah zopet je pozabil ključe stanovanja doma. To je moj oče: ponavadi ves raztresen in pozabljiv.. (:
Vsedel se je za mizo in razgrnil časopis. Vsedla sem se zraven njega in ga opazovala in to je Kj kmalu opazil.

J- jaz, O- oče
O: Kaj je Maša?
J: Am.. A bi lahko.. Am.. dans šla v disko…
O: hja no..
J: Saj vem da je sreda in to. Jutri pa pišemo vem, ampak saj vse razumem in znam… Prosim.
O: To da razumeš snov me ne preseneča. (: Ampak vredu lahko greš.

Kar zažarela sem. Poljubila sem ga na čelo in stekla v sobo. Tole pa je bilo prav preprosto, zagotovo je nek razlog da mi je kar tako pustil. Vendar ni me zanimalo, pomembno je da grem v disko. V disoko in to danes! Poklicala sme prijateljico in zmenili sva se da danes ob sednih pred trgovino za vogalom. Sedaj pa moram res it, ker moram pripravit kaj vse bom oblekla.

Kuhinja:

Moja soba:


------*------
1. Kako bi lahko kej spremenila?
2. Vam je všeč?
3. NEEEEXT? (rabim 3 nexte)
30. april 2014
u165729
u165729
1.ni ti treba nč spremenit k je ful dobr.
2.itak. the best.
3.next
30. april 2014
u168109
u168109
1.nekaj napak je
2.zeelo
3.NEXT
30. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani