Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u211472
u211472
Lumos!

Človečki, čas je za še eno zgodbo! smile_xd Grozljivo motivirana sem, da bom začela s to zgodbo, ki je nadaljevanje te:
http://www.igre123.com/forum/tema/the-other-generation-of-harry-potter/194754/
Predlagam, da, če še niste, prebrali zgornje zgodbe, ne začnete z branjem te, saj mogoče nekaterih stvari ne boste razumeli.
Ta zgodba ni nadaljevanje zgodbe o Emmi Brooks, temveč o njeni hčeri, Marie Brooks Scott. Ne bom vam izdala kaj več, saj boste natanko VSE izvedeli v zgodbi.
Kot prvi ff, je tudi ta na Wattpadu. Moj username: @LoreinGray

In še zadnje: uživajte! Za to zgodbico se bom res potrudila!

***


Flashback

»Marie Brooks Scott!« se je zaslišalo preko cele dvorane. Vsi so otrpnili. Tudi jaz. Visoka, vitka ženska, z lasmi spete v figo, je stala tam in čakala, da se opotečem do stola. In morala sem se.
Prerinila sem se mimo ostalih učencev. Zavzdihnila sem in si v glavi govorila: »Pomiri se!«
Ko sem se res opotekla do stola in sedla nanj, mi profesorica McHudurra na glavo posadila klobuk Izbruh. Takoj, ko se je dotaknila mojih las, ki so štrleli v vse smeri, se je klobuk zdrznil. Še enkrat sem otrpnila.
»Hm, hm. Še vedno ne vem zakaj Dumbledore ni naredil enega doma, za take primerke kot si ti. Vseeno. Takrat, ko najdem tak primerek, moram pošteno razmisliti, kam bom koga vtaknil. In, če veš nikoli se ne motim. Pogumna kot Gryfondom, bistra kot Drzvraan, zvesta kot Pihpuff in … ambiciozna kot Spolzgad … Kam bi šla?!« Izbruh je filozofiral in filozofiral in me vprašal to kar še nikogar ni – kam bi rada šla?! Prosim?!
»Em… Gry?« sem spravila iz sebe.
»Tako torej… Naj ti bo! Mislim, da pašeš k njim. GRYFONDOM!« Napetost, ki je prej počivala v meni, se je zdaj spustila z enim izdihom.
Gryfondomsko mizo je razneslo od navdušenja in, ko mi je McHudurra vzela klobuk z glave, sem stekla do mize in posadili so me ne sedež. Dumbledore je moral ukazati tišino, da so se končno vsi umirili.
Zdaj sem se počutila neizmerno dobro, kot, da bi lebdela nekaj centimetrov nad zemljo.


***

To je zaenkrat vse. Napišite svoja mnenja in teorije! Hvala vsem, ki boste brali to zgodbo...

Nox!
In svetloba je izginila...
28. oktober 2017
u228631
u228631
superrr nadaljujjjjj!!!!!! Next
28. oktober 2017
u229153
u229153
Next
28. oktober 2017
neext
28. oktober 2017
u228084
u228084
Next mariškael
28. oktober 2017
Next
28. oktober 2017
u229114
u229114
Next! PROLOG JE TOP *OO*
29. oktober 2017
u211472
u211472
Hi ^^

Hvala vsem za nexteke :33 Prihaja Next!


1. Poglavje: Zadnje leto

Moje življenje je bilo vedno je eno navadno naključje, in to tudi vedno bo.
Pozdravljeni. Ime mi je Marie Brooks Scott.
Uspešno sem zaključila šest let na Bradavičarki in pripravljam se na svoje zadnje leto. V šoli nisem bila ne vem kakšna študentka, a vseeno nisem nobenega predmeta zaključila pod S (sprejemljivo). Po navadi sem vedno dobila P (prestreglo pričakovanja). Razen pri Rawsu.
Gryfondom je bil moj dom že od začetka. Ko me je Izbruh vprašal Kam bi šla?! sem otrpnila, a sem vseeno lahko trezno razmišljala. Zaradi tega sem bila tu, kjer sem zdaj. V zadnjem letniku, v quidditch ekipi, v Gryfondomu, v sobi 7. letnik - dekleta, v mojem svetu...
Drugače sem počitnice vedno preživela v mučnem predmestju Londona, kamlor smo se odselili, ko sta si dedek in babica (po mamini strani) izpolnila željo in se odselila v Pariz. Pri njima sem bila enkrat na leto - in sicer med počitnicami.
V šoli bi lahko rekli, da sem "priljubljena". Mislim...
Imela sem dva najboljša prijatelja: Hermana Thompsona in Elis Gibbs. Skupaj smo bili nerazdružljivi. In s tem mislim res nerazdružljivi...
Herman je bila edinec, Elis pa je imela pet sester in enega brata. In ta brat je bil grozno čeden. Če s tem že trdite, da sem zatreskana vanj, se ne motite. Sama (in le jaz) pa sem vedela, kaj se plete med Hermanom in Elis.
Vrnimo se k Elisinem bratu. Ime mu je Edward. Ko pa Herman zagleda svojega mačka v moji bližini, me takoj začne zafrkavati. Hermanovi mački je namreč ime Bella. Bella in Edward. Se vam že svita?
V Drzvraanu sem poznala precej precej ljudi. Moja najboljša Drvraanovska prijateljica je bila Claire Ann Lee. Bila je čistokrvna. Tako rečeno, je bil Herman v njo zaljubljen. In Herman je imel že prek sto simpatij. Celo jaz sem med njimi.
V prvem letniku je bil Herman zaljubljen vame in, če sem iskrena, sem tudi jaz bila v njega. No, zdaj je prišlo na dan.
Sem že rekla, da se med Elis in Hermanom nekaj plete. A, ko je bil tak primer, kot je zdaj to, si Elis (oziroma vsi Gibbsovi) ni jemala to k srcu. Če bi ji jaz to direktno povedala, bi se tako krohotala, da bi se zadavila in, bi jo morali peljati v ambulanto. Ha-ha.
Elis se je pošteno rada hecala. Najbolj me je zmerjala z Deanom Mooreom. Njega boste še spoznali. Po pravici povedano, je bil čeden. Ne pravim, da ni. O, pa še kako je bil čeden! Marie, prek meje si šla... No, ja, res sem. Dean je spolzgadovec in to je prvo, zaradi česa se ne razumeva. Drugo je to, da je čistokrven in se je s tem važil. In tretje... Norc je in vedno tudi bo! Okej, ne razumeva se, in?! Problem je v tem, da mi je Dean všeč... No, dobro, komu pa ni?!
Dean je izjemno blestel pri Napojih, a to le zato, ker je bil spolzgadovec in Raws je glavni profesor Splozgada. In, ker sem jaz Gryfondomka, me je zato sovražil. Najboljši profesor ali profesorica? Hm, no, jaz ga nisem imela. Prav vsi po vrsti so imeli pomankljivosti, ki niso bile v redu...
Sama sem tudi v quidditch ekipi. Iskalka, mhm. Tudi Dean je iskalec. Zaradi tega se pogosto vidiva na tekmah, ko igramo. In, da vam bo jasno: jaz proti Deanu, nisem niti enkrat izgubila!
Ko smo igrali proti Drzvraanu, sem srečala Andreasa Clarkea, ki je bil tolkač v njihovi ekipi. Zakaj vam to govorim? Ker je bila Claire na smrt zaljubljena vanj.
Na Bradavičarki je bilo vedno precej romanc, in te so še vedno tam. In, če se sprašujete, kdo je že od vsega začetka tam: Zhoprnack! Kdo pa drug!
In tako, dragi, moji, se moram posloviti.

***

Tako. Samo povem: zgodba bo na pol ljubezenska in v njej bo veliko zardevanja smile_xd
29. oktober 2017
u229153
u229153
Next
29. oktober 2017
u228682
u228682
Next
29. oktober 2017
u228084
u228084
me ruleesss
29. oktober 2017
neext
29. oktober 2017
nneeext super je!
samo neki me je zmotlo.. a to pišeš v času ko je Snape še živel? pa tut Dumbledore je ze umrl.. aja pa ni Dumbledore ustvaril domov smile_xd sorry za kritiko smile_xd
30. oktober 2017
u211472
u211472
Ne nič ni smile_xd kritike so mi še posebej všeč xbig-smilie

Ja, vem to me je ena na Wattpadu že vprašala... Na to, po pravici povedano, nisem pomislila x.d
Ja to glede domov vem, samo se je potem klobuk jezil, ker ne ve kam jo naj vtakne smile_xd če razumeš x'd
30. oktober 2017
okeeey smile_xd
30. oktober 2017
u228682
u228682
Next
30. oktober 2017
Hej!
Samo povem, da sem jaz v resnici Lorein M. Gray, zato se bo zgodbica nadaljevala! wink
01. november 2017
Sporočam novico:
Tale zgodbica bo vsekakor nadaljevana in končana in, če me pri tem pobere!!! smile_xd Le pravim, da bom naredila novo temo in sicer bo zgodba dobila nov naslov. Ko bo tema narejena - se bom potrudila, da v najkrajšem možnem času - vam bom vse sporočila in upam, da ste še vedno zainteresirani za branje in opravičujem se, ker nexta ni bilo že dva meseca. Sem pa sedaj zelo zagrizena za pisanje te zgodbe zato novo temo pričakujte v naslednjih nekaj dnevih (seveda, če bo šola in ostali dejavniki okolja to dopuščali).
15. december 2017
tema je zaklenjena