u110196
u110196
next
08. november 2012
nov next... sm mislna 8. nextat pa nism mela časa
+ a ste gledale EMA?
---------------------------------
*Anitta*
Ko sva ravno kupovala sladoled pa je počasi vprašal: "Amm...Anitta?" Pogledala sem ga. "Ja?" sem vrašala. Liam je plačal nato pa sva šla naprej po parku. Liam je spet poskusil: "amm... Anitta? Že prej sem hotu uprašat..." "Ja?" sem spet vprašala. Kako je bil luškan! Pogledala sem ga. Liam je počasi izjecljal: "Amm...a bi bla, sej veš...am... moja punca?" Slišala sem se reči: "Ja Liam, ja." Kar naenkrat sva se poljubila. Iz občutka lebdenja naju je zbudilo klikanje fotoaparata in bliskavje bliskavice( ne pozabite, še vedno so slavni sam, da niso več najbol slavni). Prvo sva se ustrašla, da so paparaci potem pa... sta se iz grma na najini levi prevrnila (kdo drug kot) Louis in Harry. Grdo sem ju pogledala. Onadva pa sta s fotoaparatom( prepoznala sem ga za Abellinega) že stekla iz parka. "Hitro za njima preden data to na twitter!" sem rekla Liamu in ga že potegnila za roko, da je stekel hitreje. Tekla sva za njimi vse do naše hiše, potem noter, v drugo nadstropje in pot se je končala v moji, -popolnoma razmetani, čeprav je bila pospravljena-, sobi. Videla sva še Harryja in Louisa, ki sta nekako skočila skoz okno in ga zaklenila od zunaj poleg tega pa sta dol potegnila roleto, da je blo čist temno( dokler nisem prižgala luči, sicer je bla na stikalu prleplena plastična škatlca od neke hrane, ampak je bila prilepljena samo s selotejpom...). Potem pa še loput vrat in obrat ključa v ključavnici, ki je povedal, da sva zakljenjena. "LOUIS WILLIAM TOMLINSON, HARRY EDWARD STYLES IN KDORKOLI ŠE JE SODELOVAL PRI TEM! UBILA VAS BOM!" sem zavpila. Potem sem se spravila na nedolžna vrata moje sobe. "Ej, umiri se," me je Liam prijel za ramo, "Takšni pač so." Skomignila sem z rameni in začela pospravlat sobo v kateri so se pojavile tudi stvari, ki niso bile moje( in so se izkazale za Liamove). Ko sem končno pospravila( liamove stvari sem zložila na kup) se se zgrudil na posteljo. Liam je razmišljal kako bi naju rešil iz tega položaja. Poskusil je odklenit vrata... "Kluč so pustil notr!" se je razjezil. "Imam računalnik in internet, poglejmo če so une slike pripromale na twitter." Se vpišem na twitter...uganete kaj sm vidla?
Yeah, sliko od mene in Liama... v parku. In sej vete, da sva se poljubljala ne?
*Ana*
Anitta mi je razlagala, da jo je Liam povabu na zmenek. Ko sta ona dva odšla sem poklicala druge na 'krizni sestanek'. "Dejmo ju zaklent v sobo čez noč!" je predlagu, -oz. se je zadru-, Louis. Večinoma smo se strinjali. "...in med tem, ko bota v sobi na twitter naložimi sliko." je končal z razlago načrta. Čez približno pol ure smo čakali na svojih mestih. Lou in Hazza sta ju že zvabila v sobo in potem še moj veličastni del... zaloput vrat in obrat kluča v klužavnci. Ulovlena sta... v razmetani sobi( in po Louisovi zaslugi so so se tm not znašle tut Liamove stvari). Samo še par klikov na mojmu prenosniku in... HA! Slika se je pojavla na Twitterju.
-------------------
kk se vm zdi?
next?
12. november 2012
kulsko obvezno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3
12. november 2012
kk next more?
15. november 2012
jp
15. november 2012
rabm več nextiv po hah
): pa ni nobenga zdej pa ne morm nextat
še 9 nextov
15. november 2012
tolko??? lahko za mene prej???
15. november 2012
ne ):
15. november 2012
škodaaaaaaaaaaaaa (
15. november 2012
še 9 nextov
drgač nov nobenga nexta več
20. november 2012
u65741
u65741
next
20. november 2012
še 8 nextov
20. november 2012
u70265
u70265
Nextiii
P.s. nova bralka =))
20. november 2012
še 7 nextov
20. november 2012
kaj tolko čene ne bo nobenga nexta več a si ti zmešana???
20. november 2012
hah pa oglašuj, looool
ne bo nobenga nexta, če ne pridemo vsaj do sedem nextov
k bo, dobite čist use next
20. november 2012
minimalno 2 nexta še maximalno 7+ nextov (:
21. november 2012
sm dalana moj profil ok??? zdej pa nexti!!!!!!!!!!!!
21. november 2012
dej 2x next napiš x.D
21. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!
21. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21. november 2012
zadovoljna???
21. november 2012
zeloooooooooooo lol
jutr nextam, dons nimam pretirano velik časa več ):
21. november 2012
ok.
22. november 2012
ok nextam.... za ON€ DIR€CTION, k je tuk ustrajala, da morm napisat next
zlo velik mi to pomen (:
-------------------------------------------------
*Anitta*

Pa ne no! Mislm, sej smo frendi ne? In pol nam to nardijo. "Liam, a mi daš tisto tanko knjigico na polico z naslovom: Kako se znebiti prijateljev, ki niso prijatelji?" sem vprašala. "Kaj?" je vprašal. Po tem, ko sva vidla sliko na netu je blo res treba ukrepat in on se ukvarja s klučavnco. "Bom pa pogooglala kej več o tej temi," sem rekla. Res sem mal pogledala sam so bli sami neumni nasveti: ...pogovorite se z njimi... probajte jim odpustiti... zagotovo niso mislili resno... Razen na eni opuščeni directionerski strani je biu dober podatek: če te Louis Tomlinson zaklene v tvojo sobo skupaj s katerim drugim članom 1D, po možnosti, da so v to upleteni tudi tvoji priajtelji so samo malce razigrani. Če so te s tem članom slikali ko se poljubljata in to dali na twitter al pa fb je najboljš, da počakate do naslednjega dne potem pa vse po vrst nadereta. "Super podatek," sem zamomlala, "sam ne pomaga če te z Louiom zaklenejo u sobo." Liam je pogledal. "Kje?" Z miško sem mu pokazala. Liam se je nasmehnu. "Tole je pa res supr podatek. Prvo se morš znest nad Louisa, je pozabla prpisat adminka." Pomislna sem. "Lahko vam pomagam obnovit nekdanjo slavo. Samo to stran predelam." Liam me je začuden pogledu. "Pomagaš? kako?" "Dej mi to noč časa, jutr bote mel miljon folowerjov na twitterju." In sem začela.
---------------Jutro---------------------
*Louis*

Zjutri sem se zbudil. Najprej sem šel pogledat na twitter. Od kdaj mam pa tok followerjov? Pogledu sem neki twittov namenjenih men. "Hy @Louis_Tomlinson, I'm youre biggest fan. I'm see that fanpage( link) and it's real sad you haven't fans, because you got real beautiful voice and you look god." Pomel sem oči, prebral še enkrat, ponovil stokrat. Vedno je pisalo ISTO. Pogledu sem še link strani, ki mi jo je dala ena fanica. Wau! Nekdo je obudil Directionerje. Le kdo? Povsod kjer sem pogledou. Vse strani s svežimi novicami. Povsod je pisalo na takšen način: "fanice pred nekaj leti svetovno znanega britansko-irskega boybanda One direction so čez noč oživele. Tonaj bi se zgodilo po zaslugi ene zadnje njihove prave fanice znane pod imenom Five directioners." Steku sem v dnevno sobo in se zadru: "FANTJE! SPET SMO SLAVNI!" Prvi se je dol prmaju Harry, ki je zamomljal: "Ne sanjaj, Lou. To se nikol ne bo zgodilo in se tudi ni. Samo sanje so ble." Jezno sem ga zvlekel pred računalnik in mu pokazal par tweetov in novic. "OMG Lou! Res smo slavni!" je skoraj zavpil.
---------Med tem v Anittini sobi------------

*Anitta*
Uspelo mi je obuditi Directionerje! Po celi noči nespečnosti. Prevzemanja adminstva raznih strani in deljenja linka strani, ki sem jo predelala. Deljenja linkov njihovih pesmi, udiranja v google sistem, g-mail sistem, ponarejanja podatkov itd. SPLAČAL SE JE. Cel svet je spet zajela bolezen imenovana One direction infection. Liam, ki je spal kot angelček se je zbudil. Brez, da bi umaknila pogled od ekrana sem rekla: "Liam, uspelo je." Loiam me je objel in mi na uho zašepetau: "Čestitam." Pomislil je in me vprašal: "Uporabla si tut ilegalne načine, ne?" Pokimala sem. "Zdej bi šla pa počas spat. Udret v googlov operacijski sistem no tok lahko kokr mislš." Ulegla sm se u postlo in že spala.
----------------------
a) Anitti je uspelo obudit Directionerje po vsem svetu. Ušeč?
b) Zgodibica na splošno, ušeč?
c)next?
22. november 2012
a) Anitti je uspelo obudit Directionerje po vsem svetu. Ušeč?ja
b) Zgodibica na splošno, ušeč?ja
c)next?obvezno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
d)pa hvala k je zame pa čim prej next!!!!!!!!!!!
23. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani

Spletna stran uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo boljše storitve. Z uporabo portala se strinjate, da jih lahko uporabljamo.
Ali dovolite našim partnerjem, da bodo zbirali podatke in uporabljali piškotke za prilagajanje in personalizacijo oglasov?

Več o tem