Tole je moja že 2. zgodbica
pišm že eno: https://www.igre123.com/forum/tema/popolno-zivljenje...-z-eno-samo-napako(-1d-zgodbica)/42127/
tut to lah preberete, bom vesela
and go on that story
-----------------------------------------
Hy! Moje ime je Anitta Walker. Sem ena od zadnjih 5 directionerk na svetu. Sem iz Londona toda živim v majhni državici imenovani Slovenija. 3 leta nazaj je ves svet imel rad 1D. Toda zdaj je leto 2015. Stara sem 17 let. Moj najljubši iz 1D je Liam. Imam blond in kodraste lase in sive oči. ''Anitta, pridi dol!'' me je poklicala mami. ''Že grem!'' Sem zaklicala in stekla dol. ''Was hapenin'?'' sem jo uprašala. ''Ne moreš nehat s tem 'was hapenin' ?'' me je uprašala. ''Mami, to je čist directionerska stvar.'' Sem ji rekla tko ko čist vsak dan. Potem mi je mami povedala: ''Naslednji teden greš ti nazaj v London.'' OMG! ''reči da to ni res, to ni res, to ni res.'' sem prosila. ''Čisto res je.'' Mi je rekla. ''Reči, da se hecaš,'' sem ji rekla. ''Ne, u London greš. Šolo sem že poiskala. Se spomniš ko si mi govorila o gimnaziji Liama Payna? No, na to šolo boš šla.'' Mi pove. Naredila sem žalosten obrazek in odšla v svojo sobo. Šla sem na FB in twitter. Na FB-ju ni blo nič zato sem se odjavla. Potem sem pogledala na twitterju. O moj bog! Followal so me. 1D. Kot skupina in še posamično. In še nekaj. Liam mi je poslou zs:

Hy! Če prideš u London te čaka presenečenje.

Odpisala sem nazaj:

Hy Liam! < 3 OMG! Kr followou si me! OMG OMG OMG! Čakaj malo. Kako veš da grem u London?

Potem sem se odjavila. Ne morm it na gimnazijo Liama Payna! Stop, Anitta! Ti si directioner. Jaz sem!!!!! Jaz sem ena od zadnih 5 directionerk na svetu. Eno leto nazaj smo se srečale v Londonu. Bial sem na poletnih počitnicah pri babici. Moje najboljše priateljice: Alexia iz Grčije, Abella iz Irske, Anahi iz Mehike in Ana iz Slovenije. O, in še jaz iz Velike Britanije. Me smo 5D. Pet directionerk( five dierctioners). Uh, Ana me kliče.
((A- Ana, a- jst)pogovarjale smo se v slovenščini)
A: Oj!!!!!
a: Oj!!!!!
A: Js grem u london!!!!!
a: Js tuuuuut!!!!!

Potem se je nekaj časa slišalo le cviljenje.

A: Mislš, da bojo šle tut Alex(ia), Ab(ella) in An(ahi)?
a: Upam!!!!!!
A: Na fb. Takoj!

No, ker naši Ani ne smemo ugovarjat sem šla na FB. Tut druge so ble gor!

((Ani- js, Ana- Ana, Alex- Alexia, Ab- Abella, An- Anahi)pogovor je bil v angleščini)
Ana: Oj punce!
Alex: Js grem u London!
Ab: -II-
An: -II-
Ana: Js tuuut
Ani: -II-
Ab: Noro.
An: Na gimnazijo Liama Payna.
Ani: Js tuuuut!
Ana: -II-
Alex: -II-
Ab: -II-
Ana: Me gremo u London, me gremo u London!
Ani: 5D, bodite pripravlene na naših bodočih 5 mož!
Ana: Harry < 333
Alex: Louis < 3333
Ab: Niall < 33333
An: Zayn < 333333
Ani: Liam < 3333333
Ana: 1D < 3333333333333333333333333
Alex: To pa itak!
Ani: Papa, morm it!
Ab: Papa!

To! ves 5D gre u london. Vse gremo na isto šolo. In mogoče bomo vidle 1D.
--------------------------------------

Kako vm je ušeč?
In a nextam?
16. oktober 2012
u104143
u104143
neeeeeext!! full dobr začetek
16. oktober 2012
neeext
16. oktober 2012
TIA
Neext
17. oktober 2012
TIA
Neeext
17. oktober 2012
nov next za vs!
-------------------------------
*Naslednji teden*

''OK, mami, ja mami.'' Sem na letališču. Moja mami je dons tok nadležna. ''Bodi pridna in reči živjo svojim prijateljicam.'' HAHAHA kok smešn o: . Mami resno misl? ''Mami! Me imamo svoj pozdrav. Nobenega živjo, oj al pa dobro jutro, dober dan, lahko noč in noben drug dober. Me rečemo sam: Was hapenin' 5D?'' Mami je zavila z očmi: ''Dobr bi blo če bi ve govorile kokr drugi.'' Oh mami. Zastarela je. ''Ne, mami!'' No ni tok zastarela. Pol je rekla: ''OK, dijo!'' (Ana je doma na primorske in je šla iz Pirana al Portoroža al kaj je že, js sm šla pa iz Brnika( letališče jožeta pučnika( to so pa zakompliciral o: )))
*London*
Js pa Ana smo mele najkasnejši let in smo zato prišle z eno uro zamika. Jaz zadnja. Druge punce, čeprov so Alex pa An dle doma od naju so pršle prej kr so mele let al en dan prej al pa pol dneva prej, Ab je pršla pa pou ure za Ano. ''Was hapenin' 5D?'' sm uprašala k smo se nehale skupinsko objemat. ''Pogrešale smo te!'' so use zavpile. ''Js tut vs punce,'' sm se smejala. ''A kr gremo u našo hišo?'' je uprašala An. ''Jaaaaaaa!'' je zavpila Alex. Ko smo s taksijem končno pršle do naše hiše je bila približno pou tokšna ko naša.
Taka:Razpakirale smo se in hišo okrasile po naše. Ker še nobena od nas ni polnoletna mamo eno prjazno skrbnico. Ime ji je Molly. Stara je prbližn 25 let in je ful zabavna. Na rjave lase in oči. ''Pejmo u mojo sobo!'' sm se skor zadrla k sm se do konca razpakirala. Use so pršle in potem smo se šle monopoly. Ob polnoči je pršla Molly rečt, da naj gremo spat. No, doug nam je pustila, da smo pokonc. Tle bo supr! ''Nooooooč!'' sm se zadrla za puncam. Pol sm se ulegla u posteljo in že sm spala.
-----------------------
Ušeč?
Nextam?
17. oktober 2012
TIA
Neext
18. oktober 2012
u104143
u104143
neeeext
18. oktober 2012
Nov next, uživite
---------------------
''Au!'' sem zastokala ko sem se zbudila. Zbudila me je Ab ki se je vrgla iz police za knjige, ki je bila na steni nad mojo postlo( haha resno?). Pol sem jo pretepla s povštri. Res ni utrpela hujših poškodb smo pa skor umrle od smeha. K sm pogledala na uro ugotovila, da je ura šele 4 zjutri! Ab sem nagnala iz sobe in ponovno zaspala.
---------12.00--------------
''Au!'' spet sem se zbudila. Punce so se vrgle na mojo postlo in me zbudile. 1D style alarm clock. Punce se pač zbujamo tko (: . Še nekaj dni do šole. Odločle smo se, da gremo najprej do Starbucks-a na kavo. Potem smo šle še u park in po eni uri neprestanega smejanja smo se sesedle na klopco v parku. Takrat pa... ''Bu!'' vse smo zakričale da je paralo ušesa. Jaz sm se obrnila in... ''OMG punce! 1D je!!!!!'' sm zakričala. Jp, fanti so se od tkt k niso najbolj popularna skupina na svetu čist spremenil. In so ns prestrašel. Seveda pa niso vedl, da smo directionerke.

*Liam*
''Am, fantje, tole ni najboljša ideja, zdi se mi da je teh pet punc...'' fante sem poskušal prepričati, da so tiste punce directionerke. ''Utihni Liam. Na svetu ni nobene directionerke.'' me je grdo prekinil Louis. ''Pa če vam pravim..'' sem spet poskusil. ''UTIHNI LIAM!'' so rekli drugi. In sem utihnil. ''Bu!'' so se zadrli. Jaz se jim nisem pridružil. Punce so zakričale in potem se je ena obrnila nazaj, da bi videla kdo jih je prestrašil. ''OMG, punce! 1D je!!!!!'' je zakričala. ''Sem vam rekel, da so directionerke,'' sem rekel fantom potihem, ''Znane pod imenom 5D.'' Harry je zavpil: ''OMG, fantje! To je 5D!!!!!'' Zdej so punce ns prislie za avotgrame a oni so punce prosili za avtograme. V vsej zmešnjavi sem bil edino jaz nevtralen. Tista, ki nas je prva opazila je stopila do mene. ''Oj! Sm Anitta Walker. Bi lahko odgovoril prosim kako si vedu da bom pršla sm, u London?'' Uf, od kje sem že to vedel? Aja, sej res. ''Ena gospa me je ustavla ko smo bli s fanti u parku.'' sem ji odgovoril. ''Jo lahko opišeš?'' me je uprašala. ''Imela je ravne, močno skodrane lase. In modre oči. Spominjala me je na Dani.'' Sem opisal tisto gospo. Zajel je sapo. ''Srečal si mojo mami?''

*Anitta*
Liam je po opisu sodeč srečal mojo mami. Saj to ne more bit res, ne? Mislim, tisti, ki je pri nas vedno zdoma je oči, ki neprestano potuje in ga vidim samo za praznike. Mami je vedno doma. Največkrat je izginila za dve uri, seveda je šla takrat kupit hrano. Nikdar, res nikdar ni bila iz doma več kot dve uri. Kako je potem prišla sem?
--------
a) kako je Anittina mami prišla v London brez Anittine vednosti?
b) ušeč?
c) next?
19. oktober 2012
neeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
19. oktober 2012
u65741
u65741
next
19. oktober 2012
u104143
u104143
neeeext
19. oktober 2012
new, short next for you all:
----------------------------
*Anitta*
''Punce!!!!!!! Gremo domov maybe?'' sm uprašala( al pa bolš povedano, zavpila) ko so končno duble use avtograme. ''OK.'' je rekla Ana. ''Dijo, fantje!" smo zavpile in stekle domov. Ko smo pršle sem zavpila: ''Domaaaaaaaa smoooooo!" čudn, da ns Molly ni nč iskala glede na to, da smo šle sam na kavo. ''Punce, kosilo je že zdavni na mizi." Tako smo šle loh sam še jest. Ko smo jedle je na okno priforfotal golob( beri: Kevin) ''Keeeeeeeeeeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!'' smo zavpile. "punce, mislim, da je tole res Kevin,'' sem rekla ko sem si goloba( beri: Kevina) od bližje pogledala, ''Boobear ga je očitno končno naučil prenašat pisma.'' Golob( beri: Kevin) je imel okoli noge zavezano pismo. Odprla sem okno in ga uzela iz zunanje okenske police. Skupaj smo prebrale pismo, ki je prispelo po Kevinski( golobji) pošti:
Was hapenin', 5D?

Kokr ste očitno opazile je Lou končno naučil goloba, da raznaša pismo. In mislim, da ste tudi že ugotovile, da mu je ime Kevin. Kaj pravite na to, da bi šli skupaj v kino? Sporočite kar prek Kevina.

1D

Nekdo je ustopil v hišo. Slišala sem glasove. Skupaj smo odšle pogledat kdo je prišel. Nikogar nismo opazile potem pa me je nekdo prijel za pas. Zajela sem sapo in se obrnila...
-----------------
a) Kdo je bil?
b) ušeč?
c) Next?
21. oktober 2012
u104143
u104143
neeeext
21. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!
21. oktober 2012
next
22. oktober 2012
u65741
u65741
next
22. oktober 2012
hoooj! ko že tuk doug ni blo nexta o: sm čist pozabla... no tuki je:
--------------------------------
Grrrrrrrr.... ''Liam James Payne, Niall James Horan, Zain Javadd ''Zayn'' Malik, Harry Edward Styles in Louis William Tomlinson rojen Louis Troy Austin! Loh nehate strašit nedoužne duše! Najprej u parku, pol doma... whatever, Js ne mislm it in niti ne grem z vami u kino!'' Sm se zadrla, stekla v sobo, zaloputnila z vrati in jih zaprla. Mislm, da je fante kr šokiral, da sm jih poklicala z njihovimi polnimi imeni... Lou ma tok doug ime ko sam Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore. Na kratko: Albus Dumbledore. Če bi se mu vsa tri imena in oba priimka pisal bi zgledal tko: Louis Troy William Austin Tomlinson o: A sm maybe začela razpravo o tomlinsonovi dolžini imena? OMG no. x.D Neki je pa dokončno. Ne grem u kino in ne grem iz sobe. Nekdo je potrku n vrata ''Kdo je!'' sm siknila. ''Liam.'' Pft. ''Oh, živjo Liam. Kako lepo te je slišati.'' Sem z močno poudarjenim sarkazmom rekla. Liam je začeu hlipat. Res solze al se sam dela? Vsaka od sob je imela kukalo. Pogledala sem skozenj. Res je bil objokan. Jaz pa res ne morm gledat, da se Liam joka ): ... odklenila sem vrata. ''Kaj je narobe?'' sm uprašala. ''Nič, če me ne maraš.'' Zavila sem z očmi. ''Jezna sem, to je use. Kr ns kr naprej strašite.'' Liam me je pogledal v oči: ''Res?'' Nasmehnila sem se: ''Res.'' Obrisal si je solzo, ki mu je polzela po licu in me objeu. Potem je odšel. Na tleh sem zagledala listek z njegovo fonsko.

*Liam*
Anitta je bila zelo jezna. Poklicala nas je s celotnimi imeni. Če te pa punca pokliče s celotnim imenom... It's no good. o: Stekla je v svojo sobo. Slišal sem( in tud usi drugi) kako je zaloputnila z vrati in jih zaklenila. Odšel sem za njo. Potrkal sm. ''Kdo je?'' je jezno rekla. Predstavjal sem si lohk kako bi me ošinila z ubijalskim pogledom. In seveda. Od prvega trenutka mi je bila všeč. ''Liam.'' sem odgovoril. ''Oh, živjo Liam. Kako lepo te je slišat.'' je sarkastično rekla. Ni me bila preveč vesela. Ob nasprotni steni sm zdrsnil na tla in se utapljal v potoku solz. Sploh me ne mara! Kmalu je odprla vrata. ''Kaj je narobe?'' ma je uprašala. Rekel sm: ''Nč če me ne maraš.'' Zavila je z očmi. ''Jezna sem, to je use. Kr ns kr naprej strašite.'' Nezauplijovo sem uprašal: ''Res?'' odgovorila je: ''Res.'' Objel sem jo in odšel. Iz žepa sem uzeu listek in ga spustil na tla.
-----------------
a) bo šla Anitta u kino z drugimi?
b) Kaj se bo zgodilo med njo in Liamom?
c) Vm je ušeč?
d) Če vm ni, kaj bi spremenile?
e) Nextam?

p.s.: odgovarjite na vprašanja
24. oktober 2012
a) ja
b) ljubezen
c) FuŁŁŁ
č) vse je okej
e) nujno NEXT!!
24. oktober 2012
a)nwm
b)love is in air
c)Fulllllllll
d)use OK
e)obvezno
p.s.:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. oktober 2012
u104143
u104143
a) ja
b) skupi bosta.. vsaj upam
c) jaaaaa!!!!!
d) nč ne bi spremenila
e) itaq!!! neeeeeext!!!
24. oktober 2012
jutr dobite next, oblubim
tuki je pa še ena zgodbica k jo pišemo z mojo laro:
http://www.igre123.com/forum/tema/dreams*__*%28ft.1d%29/44016/1
28. oktober 2012
evo, nov next za vs:
------------------
*Anitta*

Listek sem pobrala. Zavedno sem se odločila, da ga bom poklicala le če bo gorela voda. Al pa če se bo kej hujšga zgodil. Spet sem se zabarikadirala v sobo. 'delam prav?' sem se vprašala potihem. 'ja' mi je odgovoril samovšečen glasek v glavi. Nekako mi je bil Liam kar všeč. Ali pa veliko. Zelo mi je všeč. Sebi sem lagala zato, da me ne bi mučila slaba vest. Po obrazu so mi nezavedno začele polzeti solze. Cel dan do večera sem prejokala. Zakaj vedno js? Ravno sem odprla okno, da bi se nadihala svežega zraka ko sem nekoga slišala kako me je poklical: ''Anitta! Anitta!" V temi nisem ničesar videla, ulična svetilka je pa 'crknla'. A glas se mi je zdel znan. ''Liam? Kaj pa ti delaš tukaj? Veš, da si staromoden?'' "Ja js sem. Prvič,s krbel me je ker me nisi nč poklicala. In drugič, kako naj te pa drgač uprašam kako si če pa nimam tvoje telefonske.'' Rekla sem: "za to obstaja zdravilo. Pejt domov." mislim, da sem na ulici zagledala njegovo senco. V telefon sem vtipkala njegovo številko. Kmalu se je oglasil.
(L- Liam A- js)
L: Ja?
A: Liam, Anitta tuki
L: A ti si?
A: Ja kdo pa drug?
L: Kako si?
A: Uredu, ti?
L: Nevem. Amm...a bi šla ti z mano amm...na sladoled? jutr?
A: Amm... loh ja.
L: se vidiva potem

OMG! Me je Liam mogoče pravkar povabu na zmenek? Liam Payne? Liam James Payne? OMG! Komaj sem zaspala ker sem bila tako nestrpna. In misli so mi uhajale k njemu. K Liamu.
-----------------------
a) kaj se bo zgodilo na 'zmenku'?
b) kaj pa med drugimi? bo kej?
c) vm je ušeč?
d) če ni, kaj bi spremenile?
e) nextam?
29. oktober 2012
u104143
u104143
a) liam jo bo poljubu?..
b) itaq
c) ja!!!!
d) nč
e) neeeeeeeeext
29. oktober 2012
a) mogoče ju je kdo kej zmotu?
b) aha
c) ITAK!!!!
d) vse je prfektno
e) NEXT!!!!!!!!!1
30. oktober 2012
a)poljub!!!!!!!
b)itq
c)itq
d)nč
e)obvezno )))))))
01. november 2012
u100169
u100169
next!!!
02. november 2012
oprostite k tok doug ni blo nexta. No zdej je tuki:

Zjutraj sem veselo prepevaje Little things odšla dol v jedilnco. ''I won't let these little things...'' Molly je pripravljala palačinke. "and all these little things, you can't go to bed without a cup of tea... o, Molly teba ba skor nism opazila." sem pozdravila, ko sem pripela v kuhinjo. "Ti si pa vesela dons," je rekla Molly. "Zelo," sem rekla. Kmalu je Molly naredila palačinke in pomagala sem ji jih znesti na mizo.

Molly je šla poklicat punce js sm pa začela jest. To so ble palačinke tiste vrste k se ti kr u ustih stopijo. Ko je Molly pršla skupi s puncami sm si( že spet) mrmrala refren od Little things. "I won't let these little things, slip out of my mouth... jutro punce!" Tut druge so opazile moje razpoloženje. Pri zajtrku smo z Ano začele pogovor v slovenščini( da naju druge ne bi razumele). "Kaj si pa ti tok vesela?" me je vprašala Ana. "Recimo sam, da me je Liam povabu na zmenk." sm ji rekla. "Kaj se je zgodil z Liamom?" je vprašala Ab. "Niiiiiič!" sem ji rekla. "No js grem obleko iskat" sm rekla še vedno v slovenščini. Ko sem obleko končno najdla sem se oblekla.

Potem sem zaslišala telefon. Liam mi je poslal sporočilo:

kmalu pridem :*

Skor bi začela plesat po sobi pa nism mela časa. No takrat je pr vratih pozvonilo. Stekla sem dol, nato pa odprla vrata. "Oj!" sem rekla. "Greva?" je vprašal. "Ja." sm rekla.
No, prvo sva šla v park. V ko pa sva ravno kupovala sladoled pa...
---------------------------
a) kaj se je zgodilo?
b) všeč?
c) če vm ni, kaj bi spremenile?
d) nextam?
02. november 2012
a)nwm
b)itq
c)nč
d)obvezno čim plej plosim in hvala
02. november 2012
u104143
u104143
a) am... to nam morš ti povedal al ne? hah
b) itaq!!!!
c) nč ne bi spremenila
d) jaaa!! neeeeeext še dons please
02. november 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani