Zgodba je izmišljena.
Briana je deklica katere družina je nemara preveč. Ima mlajšega bratca Simona, ki njenima staršema pomeni vse na svetu. Vedno ga razvajata na Briano pa gledata kot na star par čevljev. Nekega dne njena starša spoznata, da sta z Briano delala preveč grdo. Briana se razvija v odralo žensko. Nekoč čez kar nekaj dolgih let bo soznala čudovitaga moškega, z katerim bo imela otroka.

Bo bral ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. avgust 2015
Briana spravi se že !" zakriči Brianina mama.
Ja mama !" nazaj zakriči Briana. Briana si leno tlači stvari v kovček. Še zadnjič bom spala na tabi, draga postelja. Nočem se preseliti. << pove Briana. Briana in njena družina se jutri seljijo v Mehiko, dalč stran od Anglije. Briana je zelo žalostna. Z sabo ne bo smela vzeti svojega Medvedka Luisa, ki ga je dobila že kot dojenček, saj je velik tako kot ona sama in bi zavzel večino prostora v avtomubilu. V svoj gromozanski nahrbnik si, da še zadnjo obleko. Zamisel imam !" pove in stisne Medvedka Luisa k sebi. Iz kovčka vzame vse stvari in v njega potlači Medvedka Luisa. Nekaj oblačil si natlači v nahrbnik,nekaj pa v njeno torbico. Tako !" veselo reče. V njeno sobo pride njen brat Simon in reče: Rad te imam Briana ! Briana ga močno objeme in mu sama tudi to ponovi. Simon je star komaj 4. leta. Zelo je pameten, mogoče celo malo bolj kot njegova 16. letna sestra Briana. Simon se vsede na njeno posteljo in jo opazuje kako iz svoje nočne omarice jemle knjig z naslovom : Smrt ☠. Poleg oblačil si v nahrbnik stlači še to knjigo. » No moj Simon, videti je, da si vse spakiral. « Simon prikima.
05. avgust 2015
Next
05. avgust 2015
Briana in njena družina se že peljejo v Mehiko. Briana je bolj navdušena kot je bila na začetku. Saj ne, da bi bila ful vesela amppak lahk je vzela medvedka Luisa poleg. Briana kljub svoji starosti 16. let še vedno obožuje medvedke. Ja, saj Simon jih tudi čeprav je star še malo. Oh, Simon, poglej prišli smo <<, je dejala mama. Ja, kaj pa jaz. Jaz pa nisem človek ??? << je vprašala Briana.
26. oktober 2015
u178115
u178115
bedn
26. oktober 2015
next
28. oktober 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani