u73990
u73990
neeeeeeeeeext
05. februar 2012
u36884
u36884
nextt!! sporoč
05. februar 2012
u71017
u71017
neext!
05. februar 2012
ne!! ne bom jokala zaradi njega. V šoli bom šla mimo njega kakor,da se ni nič zgodilo.


06. februar 2012
Ampak to se seveda ni zgodilo. Komaj sem prišla v razred sta se poljubljala.Stala sem tam kot vkopana. Najraje bi jo udarila. Še vedno sem stala tam in čakala,da me bo opazil. Pa me ni. Zakaj pa bi me. Včeraj sem zapravila mojo možnost.
[img]https://data.whicdn.com/images/22093338/scaled_large.php[/img]
06. februar 2012
u73990
u73990
neext
06. februar 2012
u73990
u73990
me lahko obveščaš ko boš nextala??
06. februar 2012
Počutila sem se prazno. Pogledal me je. Gledala sva se. V oči so mi spet stopile solze. Zmajala sem z glavo. Odšla sem na hodnik. Prišel je za mano. " Ti pa hitro preboliš" sem mu rekla. Sklonil je glavo. Vdala sem se solzam. Objem me je. Jaz pa sem samo jokala. " Vse bo še dobro." Pokimala sem in odšla sva v razred. Pouk je bil dolgočasen. Zazvonilo je. Počasi sem stopala proti domu. Šla sem mimo parka. Usedla sem na klopco.

Zapihal je rahel veter. Sedela sem tam in razmišljala. Zakaj sem sploh žalostna. Sama sem kriva. Zakaj je rekel,da bo še vse OK?
[img]http://data.whicdn.com/images/10253082/tumblr_llu0hsasP11qeudrwo1_500_thumb.jpg[/img]
07. februar 2012
u73990
u73990
neext
07. februar 2012
Počasi se je zmračilo, ko se je zraven mene usedel on. " KAJ BI RAD? KAJ ME NISI DOVOLJ PRIZADEL?!" " Ne smem ti povedat resnice. A ti jo bom. Njen oče.... grozil mi je da bo pobil mojo družino,če ne postanem njen fant" " Oprosti ker sem se drla nate,ampak moraš ga prijavit". Poljubil me je. Bila sem v sedmih nebesih. Odmaknil se je od mene in odšel. Tudi jaz sem odšla proti domu. Takoj sem zaspala. Zbudila sem se v deževno jutro. Take volje sem bila. Ne vem zakaj. Saj me je poljubil. Ne smem biti žalostna. Ampak vseeno sem bila. Nisem imela teka zato sem se takoj odpravila na računalnik. Preverila sem na facebook,twitter in my space. Nič posebnega. V sobo je dobesedno vdrla Sarah. "Pridi hitroooo!" Vlekla me je do vhodnih vrat. Pokazala je ven. Tam je bil mali kužek. Zmrzoval je. Stekla sem po brisačo in nato ven. Ovila sem ga in stekla noter ter ga posadila ob kamin. Začel je veselo mahat z repkom. Bil je beagle. Prinesla sem mu vode in stekla do Sha. Prosila sem jo za malo pasje hrane(ona ima psa). Povedala sem ji o kužku. Skupaj sva odšli k meni. Popil je vse in pojedel. Ni imel ovratnice. Bil je precej umazan. Bil je potepuški pes. Odločila sem se,da ga bom obdržala. Ime mu bo Jakie. Veselo je zalajal. Nesla sem ga v svojo sobo. Tekal je po sobi na koncu pa se je vlegel na posteljo in zadremal. Potem smo se igrale Activity. " Danes je zabava pri mojem prijatelju. Bi prišla?" me je vprašala Sha. " Vprašati moram Johano." "Prav" mi je odgovorila in smo se igrale naprej. " Je to zabava z alkoholom?" sem vprašala. " Jasno,da je." se mi je smejala. Morala bom resno premisliti o tem saj še nikoli nisem bila na takih zabavah. Ne privlačijo me najbolj.
07. februar 2012
next
07. februar 2012
u73990
u73990
neeext še lahko slike??
07. februar 2012
Ko je Johana prišla domov sem jo vprašala. Dovolila mi je. Oblekla sem si kavbojke in majico. Sha je prišla do mene. Peš sva se odpravili proti njegovemu domu. Že od daleč sva zaslišali noro glasbo. Ko sva prišli so vsi divje plesali. V kotu je stala miza z alkoholom in cigaretami. Nekateri pa so kadili drogo. Bljekk. Sha je že divje plesala jaz pa sem se malo razgledala. Nekateri so me slačili z očmi saj o bili precej opiti. Glasba je bila precej divja. Nekatere punce so bile samo še v modrcih. Šokirana sem bila,da je Sha hodila na take zabave. Prinesla mi je kozarec piva. " Ne hvala." sem ji rekla. Skomignila je z rameni in sama spila tisti kozarec. Nekateri so šli v spalnice delat saj veste kaj. Grozno. Ljudje so res nori,da uživajo v tem. Raje bi se sedaj sprehajala s Jakie-jem.

Tam pa sem zagledala njega. Njegove oči,ki so se srečale z mojimi. Tam je bil.......
08. februar 2012
u73990
u73990
neeeeext
08. februar 2012
u56915
u56915
Next!!!
09. februar 2012
u73990
u73990
neeeeeeeeeeeeeeeextii
09. februar 2012
Daniel. Spet on. Kaj me zalezuje? Samo strmel je vame jaz pa v njega. Obrnila sem se in se odpravila peš domov. Jackie je bil zelo vesel ko me je zagledal. Preoblekla sem se v pižamo in se odpravila v posteljo. Jackie se mi je pridružil.
**********************************************************************************************************
Zjutraj je bil sončen dan. Jackie je že norel po hiši. Johane ni bilo doma. Vrjetno bi mi težila zaradi poznega prihajanja domov. Niste še izvedeli vsega. Včeraj sva šla z Danielom v lunapark. Res je bilo zabavno. Sarah je še spala zato sem se odpravila do Sha.
Nahrulila me je kje sem bila. Razložila sem ji,da je ona tako vneto plesala z tistim fantom,da je čisto pozabila name. " Oprosti res sem bila malo pijana." "Mala plesala si kot nora Sha" " Prosim ne povej staršem ubila me bosta." " Saj sva prijateljici " sem se zasmejala. Obe sva se zasmejali.
09. februar 2012
next!!!
09. februar 2012
u50385
u50385
Next^^
09. februar 2012
u73990
u73990
neext
09. februar 2012
soz k nism dougu nextala
**********************************************************************************
Počasi sem se odpravila proti domu. Dolgočasila sem se. Kaj bi lahko delala. Računalnik-beda Sprehod- beda
Počasi sem prilezla domov. Zvrnila sem se na posteljo. Pipipipi. Sporočilo. Spet ta presneti x.
Zavzdihnila sem. Kdaj se mi misli razkriti. Ahh saj je vseeno. Taka grdoba kot jaz ne more ujeti fanta. Debela sem. Predebela. Shujšala bom. Od danes naprej.
********************************************************************************
Zjutraj sem bila sestradana. Spomnila sem se diete. Oblekla sem si športna oblačila in začela teči. Tekla sem čedalje bolj v gozd. Tekla sem in tekla dokler se nisem sesula na tla. Komaj sem dihala. Vsa sem bila prepotena. Potem sem se spomnila. Taka dekleta postanejo anoreksična. Tako rekoč so kot živi okostnjaki. Kdo me bo šele takrat maral?
Domov sem hodila. Doma sem se nažrla in vlegla na posteljo. Začel mi je zvoniti skype. Nekdo me kliče. Ahh moj sošolec in njegovi prijatelji. Kar oglasila sem bom.
17. februar 2012
ušeč mi je zgodba, kr govori, o vsakdanjem najstniškem življenju (fantje, prijateljice, skrbi za telo, ...)
mogoče bi na katerem področju malo bolj zapletla in nam povišala pritisk
Všeč mi je, da skozi zgodbo ohranjaš stik z bralci (razlagaš, oz. tiste povedi ... "Da si ne bi mislili, da je bilo tako. Bilo je tako.")
Nekoliko me pa moti le to, da med posameznimi deli ne povezuješ toliko, kot znotraj dela. Je, kot da bi bil vsak del posebej. Ampak to lahko vedno spremeniš
Mogoče včasih preveč uporabljaš pogovorni jezik. Čeprav je meni to nekako všeč, saj da to zgodbi tak "najstniški" pridih.
Nasplošno imam pozitivno mnenje o zgodbici ^^
Next!
20. februar 2012
hvala. in hvala da si si uzela cajt da si napisala(zarad mavca).
**********************************************************************************
Ahh. Spet njihova igra. LoL. Če je kateri pozna okrajšave je to Leauge of Legends. Kar naprej se pogovarjajo o tem. Umrla bom od dolgčasa. Od odspodej sem slišala ropotanje a se nisem zmenila zanj. Bla bla bla. Pogovora kar ni bilo konec. " Spat grem." sem rekla in prekinila. Vlegla sem se na posteljo in razmišljala. Še sama ne vem o čem. Zaspala sem. Zjutraj sem se zbudila in oblekla. Vsepovsod je bilo zelo tiho. " Johana? Jack?" sem ju klicala. Pri tem sem zbudila Sarah. Okoli očesa je imela veliko modrico. " Sarah!" Stekla sem k njej. " auuu pusti me" je zakričala. " Zaletela sem se. Nič takega." "Sarah ne laži mi" "Ne povej nobenemu." "Ne bom" " Včeraj se je očka napil. Prišel je domov in mama ga je zmerjala z pijancem. Razhezil se je in jo udaril. Hotela sem ga ustaviti pa je še mene" Začela je jokati.
Stisnila sem jo sebi. " Kje je sedaj tvoja mami?" " V bolnišnici" Nisem imela namena naprej vrtati. Odšla je nazaj v svojo sobo in zaspala. Ubožica je verjetno zelo zmatrana. Jaz trapa. Jaz sem kriva. Če bi šla povedat nebi Sarah sedaj trpela. Kakšna polsestra pa sem. Vsedla sem se za računalnik. Napisala sem " igre" in zbrisala. Napisala sem "facebook" in zbrisala. Potem sem napisala " Nasilje v družini" . Začela sem brati: " Nasilje se pogosto začnes popivanjem staršev ali očeta. Matere so večkrat žrtve nasilja. Pri hujših primerih celo otroci. Lahko pa se zgodi obratni primer in matere " pretepejo" očete. Ljudje , ki prvič to naredijo se počutijo grozno. Vendar se lahko ponovi. Človek lahko postane " odvisen" od tega."Prenehala sem brati. Sarahin oče že ni tak. Zgodilo se je samo enkrat. Vseeno me je strah. Pa ne da se bo spravil name. Tega ne verjamem. Ampak na Sarah in Johano. Ne tega že ne bo storil ali pač?
21. februar 2012
u73990
u73990
neext
21. februar 2012
next!!
21. februar 2012
next!
p.s.: poznam to igrico - LOL ... moj brat stalno igra -.-
21. februar 2012
sweetvam.love jzt tud igram in sem nora na njo. sam pač če bi zdele neki o tej igrci. pač bla bla bla
**********************************************************************************Ne tega že ne bo storil ali pač? O bog kako me je strah. Tresem se. Zazvonil je telefon.
J-jaz N-nekdo
J: Halo?
N: Dober dan. Kličem iz bolnišnice. Gospa johana bo morala ostati v bolnišnici. Zelo grdo se je udarila v mzo. Boste vi skrbeli za hčer ali naj pošlemo nekoga?
J: Je že v redu. Bom jaz skrbela.
N: V redu. Najlepša hvala! NAsvidenje.
J: adijo
Prekinila sem. Uf en dan skrbi manj. Mislim da bo Jack ostal v bolnici. Uboga Johana. In spet sem kriva jaz. " Bo mami prišla?" " Ne Sarah." Stisnila se je k meni. Začela sem jokati. " Ne joči ni tvoja krivda Daisy" " Pa je. Če bi prišla pogledat kaj se dogaja ti nebi imela modrice Johana pa nebi bila v bolnišnici" Cmerila sem se kot dojenček. Jackie se je skril v kot. Zakaj sem se sploh rodila?
Moje življenje je polomija. Nimam družine,začela sem hoditi na zabave ( no samo enkrat ampak se lahko še marsikaj zgodi), moj očim je udaril mačeho in polsestro, zato ker nisem preverila kaj se dogaja. KAm to pelje. Nazadnje bom pristala v norišnici.
21. februar 2012
u50162
u50162
next
21. februar 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani