Ta zgodba nebo mela slik kak naj bi osebe zgledle, če bo kaka slika bo slika taka ko se bi naj navezovala na zgodbo. Takda ja. (:

"Ljubim ga." sem rekla Amy pogledala me je in dejala: "Prav." Hodili sva dalje po hodniku na 1. septembra. Vstopili sva v razred in tam sem ga zagledala, mojega Ashton. Nisva bila par ampak od takrat, ko sva z Marie redno do 3x na dan hodile na igrišče mi je bil vsak dan bol všeč. Imel je svetlo rjave lase in modrosivozelene oči, ko se je nasmejal pa so se mu naredile jamice v licih. Zame je bil edini, zame je bil popolen. Z Amy sva se ozrli po razedu, da bi našle nekje prostor za sedet in bi jaz imela ves čas Ashtona na očeh. Odložili sva torbe in padli v debato še z nekaj sošolkami. Ko je v razred stopila razredničarka je večina ni opazlia preden ni začela govoriti o tem kaj bomo delali tekom šolskega leta itd. Do konca zadnje ure se ni zgodilo nič pametnega. Končno, zazvonilo je in hodnik se je napolnil z ljudmi, ki so mi po večini šli na kurac. Ko sem prišla domov sem bila sama na hitro sem nekaj pojedla in se odpravila k Amy. Pri Amy sva šle na FB in kliknili Marie. Ob 20.30 sem prispela domov odšla na Skayp in se pogovarjala z Anno. Okoli 3h ponoči sem zaspala. Oh, da ne pozabim sem Aya in imam naravno rjave lase, ki si jih ponavadi pobarvan na zelo lep odtenek svetlo roza in redni si jih likam, imam temno rjave že skoraj črne oči, postava se mi ne zdi najboljša ampak OK, imam tudi snakebitese in septum upam da bo mama pustla, da si naredim tongue piercing.

Pač ja upam da je vredi next pa, da je vredno nadaljevanja. (:
17. januar 2015
next
17. januar 2015
next
17. januar 2015
next
17. januar 2015
"Sranje" sem rekla, ko me je budilka zbudila iz prijetnih sanj o Ashtonu. Spala sem samo tri ure in pol. Nekaj minut čez pol osmo sem bila v šoli, pol ure pred začetkom pouka res nisem vedela kaj si naj začnem zato se poiskala Anyo. Bila je dobra frendica, ki je zmeraj vedela kaj povedati o drkanju haha. Tudi Naya in Clara sta bili dobri prijateljici in sta znali pomagati pa čeprav je bila Clara malo fukjena na momente je bila vredu prijateljica. Zazvonilo je in pouk se je začel prvo uro smo imeli geografijo zaradi Ashtona se nisem mogla skoncentrirati. Končno konec. Prišla sem domov in spet sem bila sama saj je moj maljši bratec bil od ponedeljka do sobote pri babi ker sta bila starša v službi od osmih zjutraj in 23 zvečer. Dneve sem preživljala pri Amy ali pa sva skupaj šle na igrišče. Starši so bili prosti le ob praznikih in nedeljah zato smo takrat preživeli veliko časa skupaj med tednom pa smo komunicirali po SMS. Danes sva z Amy iskale suho travo, da bi jo lahko pokadile. Vedno ima takšne ideje, ki so dejansko nesmislne. Po kakšni uri iskanja je rekla:" Konec predam se, ti pa obljubim, da naslednič ko bo moj brat kosil bom dala nekaj trave sušit." Padla sem v grozen krohot in se začela valjati po tleh. Danes sem donov prišla ob 9h zvečer. Do kakšnih pol treh sem šla na FB potem pa sem zaspala.

3 next-e pa nadaljujem
17. januar 2015
next
17. januar 2015
next
17. januar 2015
next
17. januar 2015
Stanje na šoli se je hudo poslabšalo. Tisti najboljši prijatelji so se verjetno dosmrtno skregali, ampak mi dve z Amy sva najboljši prijateljici že od prvega razreda zato nisva imeli težav. Ko sem potrebovala pomoč je bila ob meni in obratno. Zdaj me je morala prenašati, ko sem ji razlagala vse najboljše o Ashtonu. Zavedala pa sem se nečesa kar se mnogi v ljubezni ne. Ko ljubiš neko osebo se ti zdi popolna vse pomanklijvosti prezreš, ja bila sem že v kar nekaj fantov pri katerih sem pomankjlijovsti prezrla, ampak pri Ashtonu je bilo to drugače, vedela sem, da ni bil popolen. Kot sem že rekla pol šole se je skregalo, jaz in Ashton pa sva se spoprijateljila bila sva neka prijatelja, ampak ne še tako zelo, da bi si zaupala. Nekateri v razredu so posumili, da ga ljubim ampak večini je bilo itak vseeno. Seveda pa nisem bila edina kateri je bil všeč. Neki sošolki Sally je bil všeč in skozi se je trudila biti v njegovi družbi. To mi je šlo na kurac. Kakor koli pri pouku kemija sva z Anyo imeli veliko debat o vsem možnem. Od začetka naju je učiteljica prenašala ampak potem vedno manj. Anya je bila suhe postave z dolgimi rjavimi lasmi in imela je fanta po imenu Chris. Amy se še ni obremenjevala z fanti in je živela skoraj brez problemov. Pri pouku sem po večini manj sodelovala ampak ocene sem imela 5 in 4, doma pa mamo, ki je bila ponosna name. Ko sem nekega dne tako hodila po hodniku je prišla do mene Sally in mi rekla:" Vem, da ti je všeč Ashton in tega ne moreš prikrivati pred mano." Začela sem se smejati in ji rekla:" Si mislila, da veš veliko o meni ampak očitno ti ni jasno, da ga jaz ljubim." Pogledala me je z pogledom, ki sem ga prezrla in preslišala njene besede o tem, da nikoli ne bo moj. Vseeno mi je bilo kaj si misli zato sem se raje ukvarjala z Nayo in Claro.

5 next-ov pa nadaljujem
17. januar 2015
next
17. januar 2015
neeext
17. januar 2015
u187485
u187485
next
24. januar 2015
Next
24. januar 2015
next, nova bralka
24. januar 2015
next
26. januar 2015
Ekhm nekega 9.6.2016 pa je na našo šolo prišo en lepotec ki ga nem imenovala zaradi avtorskih pravic. n otorej ta lepotec je lep in je lepši od onega kao aštona in ja in takrat se je zgodilo razsvetljenje vglavnem aštn je trotl. :''''''D konec
11. junij 2016
ej jaz sn ti svetovala da je trotl takda ja -.- heheheheheeh
11. junij 2016
ja sej sn ugotovila ja KO RAZsvetljenstvo lej *o*
11. junij 2016
hahahah vsa hvala meni *-*
11. junij 2016
delno tebi delno pa onemo z avtorskemi pravicami :'''D <3
11. junij 2016
joh hahah se je lep
11. junij 2016
orgasmmm je*u* <3
11. junij 2016
haha okok
11. junij 2016
če
ga
je
kjut
objet
*w*
11. junij 2016
veji človek hahah
11. junij 2016
pa pol je biv enx september neka pa je tti aštn tam stav pa en drugi ko mo je ime john je tui lep in vglavnem tam pred šolo sma z amy stali in sem rekla ej jaz ga hočem zalizat in pol neve, kaj je blo
02. oktober 2016
omggg nexttt fakk noooo *-*
02. oktober 2016
fakkkkk jaz spet in spet berem toti tvoj 3 pa recimo pou nextou in ne morem vrjet kako dobro je ubijaš puncaaaa <3
20. avgust 2017
i kno man im so awsum cant even hahahaahahah fak off tho
20. avgust 2017
zdaj pa upam da vsi vidijo kako nesramna si do svojega edinega zvestega bralca
20. avgust 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani