u164249
u164249
Hej!

Odločila sem se, da bom napisala svojo zgodbo, Zgodba bo govorila o najstnici, ki ima veliko najstniških problemov (ljubezen, šola, starši), ki temeljijo na psiho. Zgodba ni resnična.
LAURA CARTER
Naj se za začetek predstavim. Moje ime je Laura Carter. Živim v New Yorku. Živim z mamo. Očeta ne poznam, ker naju je z mamo že ob rojstvu zapustil. Z mamo sta se preveč kregala. Naučila sem se živeti brez njega, čeprav mi je bilo težko. Stara sem 15 let in hodim v prvi letnik. V šoli sem zelo dobra, ampak nisem popularna. Nimam niti ene prijateljice. Nikoli je niti nisem imela. Nimam niti fanta. Imam le polno sovražnic. Ampak sem se navadila. Moje življenje je zelo težko. Mama je zelo živčna, ker sva kar revni. Mislim, da bo dovolj o meni.

Jaz:


DRIIIN! DRIIIN! Spet ta nadležna budilka. Premočno sem vsekala po njej, da je padla na tla in se raztreščila na tisoče koščev. Super! Sedaj bom vsaj imela razlog zakaj zamujam v šolo. Zapustila sem toplo posteljo in odšla do omare. Kaj naj oblečem? Imela sem toliko stvari. Polovico jih sploh nisem nosila, ampak se mi ni dalo počistiti omare. Nase sem navlekla malo raztrgane kavbojke (po kolenih) in belo majico s kratkimi rokavi, ter črni jopico. Odšla sem še v kopalnico se umila in uredila make-up, ter lase spela v figo. Odirjala sem po stopnicah v kuhinjo, ker sem bila že pošteno lačna. Mama je že pred dobro uro odšla v službo. V skodelico sem si nalila mleko in natrosla kosmiče. Na hitro sem vse skupaj pojedla. Odšla sem na hodnik, si hitro obula svoje ponošene teniske si oblekla usnjeno jakno, pograbila torbo ter odrijala do šole.

Vseeno mi je bilo, če bi zamudila ali ne. Ko sem prestopila šolski prag so me vsi gledali, kot največjega marsovca, ki je vsak trenutek priletel iz vesolja. Zakaj? Bila sem ena največjih piflarjev na šoli. Lahko bi se reklo kar največji. Ampak učila se nisem kaj dosti. Skratka ignorirala sem jih in odšla do svoje omarice. Krasno! Prvo uro je bila športna. Ta predmet mi je šel najbolj na jetra, ker smo igrali odbojko o tem pa nisem imela pojma.

Sploh nisem vedela kdaj se je pouk končal, ampak bila sem zelo vesela. Čimprej sem morala iz te mučilne stavbe. Ko sem odhajala iz šole sem v parku videla mojo simpatijo Jana, najpopularnejšega fanta na šoli, kako se je poljubljal z največjo kurbo in najpopularnejšo punco Klaro. Klara je bila moja največja sovražnica. Nisem je prenesla. Ampak, ko sem videla Jana kako se poljublja z njo, so se mi solze ulile po licu. Počutila sem se tako, tako ponižano. Jan ni bil takšen. Ni bil važič. Znan je bil le zaradi tega, ker je bil vratar naše nogometne šolske ekipe, ki je večno zmagovala. Ampak v tem trenutku sem začutila sovraštvo do Jana. Tekla sem do doma. Ni mi bilo mar za cel svet. Le domov sem morala priti. Končno sem prestopila domači prag in stekla sem v svojo sobo. Mame tako ali tako ni bilo doma.

Začetek vem, da ni nekaj posebnega, ampak se bom potrudila, da bo boljše. Razumite, da je to moja prvo zgodbica. Upam, da vam je všeč in da bo zgodbica imela bralce.

Ali boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. februar 2014
Zanimivo.
Naprej.
04. februar 2014
u152360
u152360
next
04. februar 2014
neext
04. februar 2014
next
04. februar 2014
u162089
u162089
Zakon next next
04. februar 2014
u164249
u164249
Hvala vam za vse nexte!
Končno sem prestopila domači prag in stekla sem v svojo sobo. Mame tako ali tako ni bilo doma. Stekla sem po stopnicah v svojo sobo ne, da bi zaklenila vrata. Kaj sem pa lahko pričakovala od tako lepega fanta? Da bo imel za punco mene tako kot sem jaz? Zares sem trapa. Jokala sem kot 3-letni otrok. Kako me vse tako hitro prizadene. Šibka sem bila. Kako sem neumna, da nisem pričakovala, da se bo mečkal s tisto kurbo Klaro, ki se je vlačila z vsemi fanti. Vsakega je imela le dva tedna.
(klikni gif)

Nekako sem se morala potolažiti. Ne le zaradi Jana, ampak tudi zaradi mame, ki je vso svojo jezo stresala name. Grdi pogledi v šoli, kreganje doma, ko vidiš simpatijo kako se poljublja z tvojo največjo sovražnico. Tega res nisem več prenesla. Odšla sem v kopalnico in poiskala britvice. Odločila sem se, da se bom rezala. To sem nameravala narediti že kar nekaj časa. Vzela sem britvico in se urezala po dlani. Na začetku je bila tako silna bolečina, da nisem morala dihati. Ampak že naslednji trenutek ni več bolelo. In tudi pomagalo je. Vse moje skrbi so odplavale daleč stran od mene. V tistem trenutku nisem več imela niti ene skrbi.
Se opravičujem za malo krajši next. Nimam sedaj časa. Obljubim pa, da bo naslednji bolj dolg in napet. Še enkrat hvala vsem, ki berete!
05. februar 2014
next
05. februar 2014
u152360
u152360
next
05. februar 2014
u162089
u162089
next
05. februar 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/n-(-g-n-)/68681/2
se opravičujem ker oglašujem..
09. marec 2014
u122384
u122384
( ƬHΣ ШICƘΣD, mislim, da tvoja zgodbica zaradi izjemnosti ne rabi reklame.)
ZGORNJE JE SAMO KOMENTAR. NEXT!
13. marec 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani