Živjo! V preteklosti sem že napisala veliko zgodbic a eno hočem spet obuditi
če hočete pogledat jo imate tukaj https://www.igre123.com/forum/tema/ljubezen-ali-prijatelj/58847/
Pravila že tako ali tako poznate tako ,da bom kar začela

.....Spet me je poljubil in me popeljal v svoj in moj svet ,ki ga imam tako rada.Z Alexom bi lahko preživela vse življenje , to sem čutila v srcu.Že davno sem se ujela v njegovo past čarobnega pogleda njegovih oči in njegovega toplega nizkega glasu, ki me je vedno pomiril.A zdaj sem se vrnila v realnost kjer nastopajo moja mami, ati in moj čisto mali bratec.
Poslovila sem se od Alexa saj je moral iti daleč stran od mene v oddaljeno mesto.Kjer sta se preselila s svojo mamo. Potiho a ponosno sva končala najino zvezo.Nisem žalostna samo vem ,da ga bom pogrešala.Razumem ga in njegovo življenje čeprav v mojem trenutno manjka veselje.
Morda nekega dne, se bova srečala in se bom spet utopila v njegovem poljubu ki bo večno trajal...'Adijo' sem še vzdihnila v noč in odšla v hišo....
V grlo mi je prišel cmok. Zajokala sem ,nisem se mogla zadržati.A ostati moram močna 'V morju je še veliko ribic' mi je rekel.Slednji je bil zame še vedno uganka če prav sem ga poznala že od malega.Morda je bil ravno to razlog da sem ga tako ljubila.....

Odločila sem se :jutri je nov dan, na novo se bom zaljubila,pozabila na preteklost, na njega.....

Jst:
Vem da ni najboljš ampak sem se trudim rabim vsaj pet nextov.
29. april 2015
Next
29. april 2015
u183712
u183712
next *o*
23. maj 2015
u177126
u177126
waw lep začetk
hvala, kr si mi poslala link
do zdaj je supr
neeeeext
23. maj 2015
tnx pa plis oglašujte
23. maj 2015
neeeeext
23. maj 2015
u193060
u193060
Next
23. maj 2015
joj vse ste tako zlate

z vaneskape3 boma skupi pisle zgodbico tko da next hitr pride

in hvala vam res ste zlate*O*
pa plis oglašujte
23. maj 2015
aja glih sem zvedla da bom sama zato next hitr pride
23. maj 2015
u193849
u193849
neext
23. maj 2015

*Alex*

Odpeljali so me od nje od moje ljubezni, ki sem jo tako ljubil. Spominjam se najinih poljubov, trenutkov samo za naju,ki sva jih preživela v mesečini pod neznano vrbo...Vsega tega je konec samo spomini so še ostali. Sprejeti moram to da je nikoli več ne bom videl ampak zakaj. Moja mama, ni nikoli razumela ljubezni in nikoli je ni. Mene je dobila zaradi neke zabave, ki se je dogajala pred sedemnajstimi leti. A to zdaj ni pomembno. Pomembno je to da me odnašajo proč od moje prave ljubezni, ki je vem ,da je ne bom nikoli več občutil.
'Mami, ali se bova še kdaj vrnila?A še preden mi je odgovorila sem poznal odgovor.
Ne, ljubček. Žal mi je, vem koliko ti je tisto dekle pomenilo. Spet sem se razjezil, nikoli ni mogla sprejeti prave ljubezni, mislila je da ljubezen pride in gre,a moti se z Rose bi lahko ostal do konca življenja. Misli ,da bom sprejel ločitev in živel naprej, pa naj mi pove kolikokrat te sreča prava ljubezen.
Zdaj me pelje v neznano mesto polno sovraštva, novih dogodivščin,kdo ve česa ampak ne ve kaj sem občutil tukaj. Nekaj drugačnega,posebnega........Morda ljubezen.......
Ne vem kaj me čaka, a ne bojim se .Pripravljen sem poznati nekoga novega, a nikoli je ne bom pozabil..............
*Rose*
Mami samo danes,no!!!Ne, Rose Lise Mercury me ne jočemo glede fantov. šla boš v šolo pa pika.
Ampak mami!!
ROSE!
OK,OK!Že grem.
Saj ima prav, moram ga pozabiti, moram iti naprej. A ga ljubim ...........zelo. Ta štiri leta ,ki sem jih preživela z njim so bila nekaj najlepšega in ne samo v življenju najlepša povsod.
V bistvu nimam tako slabega življenja kot se zdi a brez njega je živeti brez smisla......
Vidim gospodična Mercury da spet zamujate, za kazen boste ostali pridržani po pouku.Preprosto sovražim matematiko preprosto sovražim jo. Njene neumne enačbe računi itd. Že tako ali tako mi je pozornost padala zdaj pa ob odhodu Alexa tako ali tako nisem več poslušala oči so se mi kar same zapirale...

Prišel je končno je prišel! Poljubila sem ga kot še nikoli, vrnil mi je še večji in boljši poljub. Začutila sem energijo v mojem srcu kot je nisem poprej še nikoli.Nikoli nisem tako ljubila in tako oboževala kakršnokoli osebo.

RES HVALA za vaše nexte če pa želite nadeljevanje pa rabim tud dva -pet nextov. Vem da je hitr ampak vprašala bi čebi slučajno delala posvečene nexte?
23. maj 2015
vse ste zlate
23. maj 2015
u177126
u177126
Vem da je hitr ampak vprašala bi čebi slučajno delala posvečene nexte? Ja lahko
Supr je.
Neeeeext
23. maj 2015
tnx pa plis oglašujte
23. maj 2015
u194099
u194099
next <33
24. maj 2015
ok že pišem next
24. maj 2015
u193060
u193060
Next<33
24. maj 2015
u193008
u193008
the best *o* next
24. maj 2015
Tale next je posvečen vsem ki berete


Gospodična Mercury!Gospodična Mercury!Zbudite se!
Odprla sem oči,namesto Alexovih so tam stale učiteljeve. Spomnila sem se Alexovih ,ki so me tako pomirjale, njegove nebeško modre a tople oči. Zaradi spomina sem se morala nasmehniti. Vsak se je ob pogledu na Alexove oči. A zdaj so vame zrle sive in brez življenja ali kakršnegakoli usmiljenja.
Gospodična Merkur! Zdaj je pa tega dovolj! Nikoli ne poslušate,zdajle ste zaspali, vedno zamujate zraven pa se mi še smejite. Danes dvojni pripor in ne mislite ,da o tem ne bodo izvedeli starši.
Hvala bogu je zazvonilo. Hitro sem spravila k sebi in odhitela k naslednji uri,ki je bila spet sam živ dolgčas a vsaj zaspala nisem. Tako se je nekako vleklo do konca pouka. Zadnji trenutek sem se spomnila,da imam pripor in odhitela v neko učilnico ravno za te namene. Že ko sem vstopila sem videla,da bo delo mukotrpno in nesmiselno. Z mano je še delal nek fant, ki je sicer bil v našem razredu a mu nikoli nisem namenjala nekakšne pozornosti. Četudi je bil najlepši fant v razredu in tudi so že vrabci so čivkali ,da je zaljubljen vame mu je še vedno. Zakaj bi mu če pa imam Ale...Odšel je in nikoli se ne bo vrnil.Nikoli. Morda ga bom drevi poklicala da samo slišim njegov žametni,globok glas. Oh kako ga pogrešam.
˝Rose realnost kliče mi je Ian rekel.˝Ja sem že prišla nazaj˝,sem mu zabrusila nazaj. Ne morem verjeti da moram celo popoldne preživeti s takim bedakom.....
*Alex*

To je to Alex ,samo vdihni in se odpravi. Nič ti ne bo. Saj si bil v šoli že večkrat. Mnogokrat. Samo sledi ritmu. Morda boš nekoga spoznal in pozabil na njo. Na ljubezen mojega življenja. Ko sem prišel v razred ni noben nakazal nikakršnega znaka da me ne pozna samo zrli so v svoje pametne telefone in včasih si je kdo izmenjal kakšno besedico. Učiteljica je prišla v razred in na to so se odzvali s smrtno tišino. Prosim če pospravite svoje mobilne telefone ,da lahko začnemo, Jim je zaklicala. In res so vsi začeli odpirati torbe in vanje dajali svoje telefone.
Prosim vas ,da pozdravite vašega novega sošolca Alexa ,ki je prišel zelo daleč od tod, zato prosim ,da bi mu nekdo razkazal našo šolo.
Bilo mi je pravzaprav kar malo nerodno saj so vsi buljili vame kot da sem zelo zanimiva televizijska oddaja.Za razkazovanje se je javil nek fant iz zadnje vrste. Mislim ,da mu je ime Lukas. Izkazalo se je ,da je fant zelo zanimiv in v hipu sva postala najboljša prijatelja. Ravno,ko mi je razkazoval sem zagledal nekaj,ne nekaj ampak nekoga. Nekoga lepega. Neko punco. Njena lepota se bi lahko primerjala s samo Rose a tega si nisem niti drznil pomisliti. Njeni Jagodno-rjavi lasje so valovili kot v vetru čeprav ni bilo niti sapice. Njene črne skrivnostne oči so gledale vame in me obdelale mislim ,da sem spet zaljubljen.....

Vem ,da ni najboljš.Če mate kakršnekoli predloge plis na plan z nimi)

Hvala vam ,da berete!
24. maj 2015
u193008
u193008
next *o*
24. maj 2015
Next
24. maj 2015
u193060
u193060
Next
24. maj 2015
že pišem
24. maj 2015
next
25. maj 2015
ok next boenkrat ta teden mogoč že dans
25. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani