Oj! Jaz bom pisala eno zgodbo v kateri nastopa ena punca Katie k živi z slavnimi osebami. pač pozna jih. ampak bom začela pisat takrat ko mi boste napisal tri nexte. prosim prosim prosim nextejte ker vam ne bo žal! Prosim pa še če ipolnite spodnjo anketo.

A boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. november 2014
Neeeeeeeeext
26. november 2014
next
27. november 2014
Še 1 next plis
02. december 2014
1. MOJA SESTRA POSTANE DRUGAČNA
Zbudila sem se na sončno jutro. Topli sončevi žarki so mi obsijali obraz. "Katie! Zajtrk! Zakliče moj brat Niall. Ja, moj brat je slavni Niall Horan iz 1D. Saj je čisto dober brat ampak včasih je zares otročji. " Kje so moje frnikole!" takole včasih kriči, že skoraj joka. In o ja! Vedno je lačen. Skratka. Hitro sem vstala in se oblekla v poletno oblekco. Posteljem svojo posteljo in s pisalne mize na hitro spravim stvari na kraj. Zavibrira mi telefon in vidim, da je moj fant, Ross. Mislim, da ga gotovo poznate saj igra v seriji Austin and Ally. Ross Lynch, torej. Kmalu sem bila pripravljena, zato sem odšla na zajtrk. Ko pridem dol pa mi zastane dih. "Denise!? Se v redu počutiš" vprašam sestro." Ja? Zakaj? Se tudi ti sprašuješ zakaj ne pripravblja zajtrka Harry? Prosim samo usedi se in pojej zajtrk" mi odvrne, jaz pa sem še vedno začudena. Pogledam Nialla, nato mami in nato še očeta. Ponavadi Denise zjutraj vstane in se kot ena lenoba privleče v kuhinjo v kopalnem plašču. To ji res ni podobno. Kasneje po zajtrku, pokličem Daby Ryan mojo bff in odločiva se da greva malo nakupovat.
25. december 2014
nnnnneeext
25. december 2014
Denise:
http://a.wattpad.com/cover/2136173-256-k730822.jpg
_________________________________________________________
Oblekla sem se v http://data3.whicdn.com/images/33984853/tumblr_m83q608HQA1rz68apo1_500_large.jpg
Ura je bila 11.00. zato sem se kar odpravila od doma z Niallovim avtom. Imam izpit nimam pa svojega avta. Daby (tudi igralka na Disneyu Channelu) me je še čakala pred nakupovalnim centrom. "Končno si prišla!" reče neučakano in me objame. "Sory samo imeli smo zajtrk." "Šele??!! Mi smo ga imeli že ob 8.00." Nakupovali sva, se smejali in pile kapučino. Kupili sva lahko kar veliko stvari. Saj smo slavni in imam veliko denarja. Morali sva par dekletom dati avtograme. To mi je zelo všeč. Mislim, je naporno ampak saj veš, da te ima nekdo rad. "Kdaj imaš naslednji koncert?" me sprašujejo moje fanice. "Ni še določeno. Vendar bo kmalu. Par tednov še potem pa že lahko kupujete vstopnice.!" se zaderem čez množico fanic. Daby je bila čisto na drugem koncu nakupovalnega središča. Uspela sem priti do nje ona pa mi je pomignila in zagledala sem Louia (Louisa). "LOUIS!" se zaderem in me končno opazi. "O Kat! Se dobimo v piceriji Hunger? Zelo sem lačen. Samo še par avtogramov potalam!" Mi zakriči Lou. Ko prideva v kavarno srečam Rossa, ob skodelici kapučina z Rydel.
25. december 2014
nnnnneeext
25. december 2014
"Ross!" se zaderem. Ker me ni opazil se zaderem še dvakrat in končno se obrne proti mene. Stečem do njega, ga objamem, poljubim, nato pa zagledam... Denise?? Z vrečkami polne hrane?! Pa kaj je z njo? Ponavadi je jezna, ko ji mami reče naj gre v trgovino po hrano. Zdaj pa je videti kot da se je sam!a odločila, da gre kupiti hrano. Ross vidi da nekam gledam. Tudi on razširi oči, ko zagleda Denise z nakupovalnimi vrečami. Saj jo dobro pozna in ve, da ni človek, da bi naredil stvari takoj. Kmalu prode Lou in naroči pico brez gob. Rydel je mogla iti ne vem klam. "A ti je Niall že povedal tisto..." vpraša Louis. Nisem imela pojma o čem govori. "Kaj? Kkaj če mi je povedal?" "Preselil se bomo. Mi One Direction. " "Kam?!" "V London. In ti greš z nami." "Kaj!? Zakaj!? V L.A. ju imam prijatelje, Rossa, družino..." " vem. Ampak tvoja Kariera se bo od jutri naprej odvijala v Londonu." Natakar medtem prinese pico. Mogoče, pa ne bi bilo slabo, če bi živela v Londonu. S sabo lahko vzamem Daby! Lahko bo z menoj nastopala! Imenovali se bi Dab&Clo. To bi bilo super!
26. december 2014
Kar sem kupila jaz:


26. december 2014
Kar je kupila Dab (Daby):
26. december 2014
neeeext
26. december 2014
nnnneeext
26. december 2014
Odločila sem se da najprej vprašam Dab. "Dab, kaj praviš, bi šla z nami v London?" "OMFG!!! Seveda!! Ampak, kaj pa moja kariera na Disneyu?" "Brez skrbi" se vmeša Louis "Disney channel bo predvajal od prve sezone, od prvega dela, do zadnje sezone." "Potem pa grem!!! Pridi Kat! Greva pakirat. " Pojdi k meni domov. Pridem za tabo." rečem, saj se moram nekako opravičiti Rossu, da ga bom kar zapustila. Oz. je on tako mislil. "Ross. Spakiraj. Tudi ti greš z nami!" Ross je bil zelo vesel. Tudi sama sem bila. Naenkrat pa zagledam Denise z vrečkami hrane!? Od kdaj je taka?! Včasih si jo moral kar dolgo prepričevati, sedaj pa je bilo videti kot da se je sama odpravila nakupovat. Tudi Ross in Louis sta bila začudena.
Ko sem prišla domov je imela Dab že vse spakirano. Tudi zame. Odšla sem v sobo. Bila je...mrtva. Dab mi je vse vzela. Le še pohištvo je ostalo. Šla sem po rjuhe in pohištvo pokrila. Bila sem žalostna a ob enem tudi vesela.
26. december 2014
nnnnneeext
26. december 2014
Ko smo bili vsi pripravljeni, smo se odpeljali na letališče. Tam sm nekaj časa čakali, nato pa smo končno!zaslišali "letalo za London odpelje čez pol ure. Prosim, da se vsi potniki vkrcate na letalo." Vstali smo in se napotili proti letalu.
Na letalu je Louis zopet grizljal korenje. Zayn ke poslušal muziko, Perrie je sedela pri Eleanor in sta se pogovarjali, Jessie se je zaljubljeno pogovarjala z Liamom (hodita), Niall je gledal skozi okno, Harry je stevardesi naročeval hrano namesto nas in jaz sem sedela zraven Sophie. Ko je stevardesa rekla naj se pripnemo, saj bomo vzleteli, pa v letalo hitro še priteče Denise!? Malo gleda naokoli in mas zagleda. Vsede se k meni, saj imam zraven prost sedež. "Kaj pa ti tukaj!?" vprašam začudeno "hotela sem iti z vami. Je kaj narobe?" "ne! Kje pa! Samo malo čudno se obnašaš zadnje čase. Mislim, pospravljaš, kuhaš, hodiš v trgovino po hrano, nosi več taka 'lena' oz. ne spiš cel dan..." Denise je sam skomignila z rameni in si nastavila muziko.
28. december 2014
nnnnerext
28. december 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg