Živjo!
Rada bi z vami delila zanimivo zgodbo o ljubezni, prijateljih, odraščanju...... Kako se je Anja soočila z usemi spremembami. Ko mi napišete 5 NEXT-ev bom začela z zgodbo! <3

Anja :
http://shrani.si/f/47/Ts/rxyEcnu/pix292.jpg
20. februar 2014


20. februar 2014
u164512
u164512
next
20. februar 2014
u153429
u153429
next
20. februar 2014
next
20. februar 2014
potrebovala bi še 2 nexta ampak bom kar začela z zgodbo!

Hej! Moje ime je Anja. Zadnje dni tako zelo jokam. Vse, ampak res vse gre narobe! V šoli imam zelooooo dobre prijatelje, ampak odkar sem zapustila mojega fanta, ki me je v resnici varal, me vsi zmerjajo saj ne vejo resnice. Mislijo da sem jaz tista ki vara. PA NI RES! Imam pa eno prijateljico, mojo BFF, ki mi vedno stoji ob strani!
LARA <3 :
Včeraj sem izvedelaa strašnoo novico! Nevem, ali bi morala biti vesela, jezna ali žalostna. Starši so kupili vilo! Mislim, sej je lepa pa vse to, samo ta hiša je na drugem koncu našega sveta! Kaj pa moji prijatelji, šola!!? LARA?? Kaj bo tam z mano!
to je moja trenutna hiša! :to... too pa je ta vila!pa sej je lepa, in ima bazen. ojoj! Kaj se dogaja z mano! Morala bi biti srečna, vesela ker bom imela tako hišo! Kaj se dogaja z mano! Mogoče ima vpliv tudi včerejšna pozna menstruacija, ali pa obrekovalci v šoli! In tamm,, kaj bo tam z mano! Kam bom hodila v šolo? Pozitivno pa je, da bojo tam hudi fantje, mogoče bi se mi uresničila želja in bi dobila fanta ki bi me imel rad, bi mi stal ob strani..... IN me ne bi varal! Počutila bi se veliko bolje! Selimo pa se že čez teden dni! V šoli pa moram NUUJNOOO priti na zeleno vejo da bom odšla z čistim srcem iz šole!
20. februar 2014
nadeljevanje čez 5 nextov
20. februar 2014
next next next next next
20. februar 2014
u153429
u153429
neeeeeeeexxxxttttttttt 1000
20. februar 2014
next
20. februar 2014
še 2 NEXTa
20. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext! fuul dobr
20. februar 2014
nneeexxtt
20. februar 2014
nneeexxtt
20. februar 2014
nextej
20. februar 2014
next
20. februar 2014
dej nextej
20. februar 2014
next
20. februar 2014
hvala za NEXTe
.................................................................................................
Danes sem se v šolski avli odločila, da povem kar je prav! Zbrala sem pogum in stopila na postavljen oder za popoldansko predstavitev šole. Pred vsemi povedala kaj je bilo. V sebi sem čutila, kot da imam stisneno srce. In tam, v črnem kotu sem z odra videla Nejca, mojega bivšega. Vedela sem, da sem mu vsaj malo pomenila! Imel je solze v očeh. Spet sem imela ta občutek, da ne vem kaj delam in da to ni prav saj sem ga zdaj jaz osramotila. Vsi so strmeli vame. Nekateri so me čudno gledali, drugi pa so me poslušali z kot da imam zeloo zanimiv govor. Povedala pa sem tole: " Poslušajte! Naj bo tu čisto vsem jasno, da naj se ne vtikajo v moje osebne zadeve! Ja, res je da sva šla z Nejcom narazen! Ampak ne zaradi mene. Zato me nehajte zmerjati, saj za to nisem kriva jaz! Sploh pa se vas to ne tiče...Upam da boste uživali, ko me ne bo več na tej šoli, v tem mestu, v tej državi! " Stekla sem v učilnico. Videla sem kako so vsi gledali za mano. Nekateri so me ogovorili da sem bila dobra in se mi opravičili. Nekateri pa so me še bolj grdo gledali. A mi ni bilo mar zanje. Mislim, da sem se prav odločila. Preostanek tedna se je v šoli odvijalo normalno. Zadnji dan pa je bil poseben! V šoli so me presenetili z rožami vseh mojih prijateljev in smo se skupaj poslovili. Spravili so me v jok...... v jok sreče. Takrat sem komaj občutila, kako močno sem jih imela rada. Potem pa se je zgodilo nekaj čudnega. Hodila sem po avli. Tam, kjer ni bilo nobene žive duše je k meni pristopil Peter z 9. razreda. On je 1 leto starejši.
PETER:Stopil je do mene in rekel: " Slišal sem da jutri greš. Vedi da te bom zelo pogrešal. Vem da me sploh nikoli nisi opazila, ampak to moram nujno narediti, kar se trudim že odkar te poznam a nisem nikoli imel poguma. Zato sem si rekel da moram nujno to narediti, če ne si ne bi nikoli odpustil.... " Meni se še sajalo ni o čem govori, a potem ME JE POLJUBIL! Nisem vedale kaj bi naredila ampak poljubil me je! Dal mi je francoski, lepi poljub. Zbežala sem na WC. Bila sem šokirana. Cel dan sem razmišljala o tem. Tisti dan sem vse spakirala in se potem še srečala z mojo mojo mojo Laro <3 objemale sva se in jokale! Vsak dan si bova pisale.Nastopila je sobota. Zgodaj zjetraj smo se odpravili na 10 urno pot. Mogoče se bo to čudo slišalo, ampak odšli smo z novim avtom! Zdaj smo pa ress bogati! Bom mogoče našla še zlato ali kaj? ( no, lepo bi bilo )
naš novi avto, in mislim da ga obožujem:Zdaj pa komaj čakam da prispemo, da skočim v bazen!!!!!!!!!!!!!!!!!
20. februar 2014
oooo hudoo!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
20. februar 2014
neeeeeeext
20. februar 2014
itak da nextej
20. februar 2014
u165702
u165702
neext
20. februar 2014
še 1 next
21. februar 2014
next!
Ful dobra zgodbica!
21. februar 2014
u164512
u164512
next
21. februar 2014
neeeeeeeeext!+nova bralka
fulll dobr pišeš!
21. februar 2014
hvala za nexte <3
............................................................................................
Vožnja je bila zeloo dolga. In ko smo prispeli, sem mislila da me bo pobralo! Kaka lepa hiše. Večja je kot sem mislila, in bazen.... TOP! Res ne vem zakaj sem bila prej žalostna ker se bomo preselili. A to še ni bilo vse! Dobila sem čudovito sobo!
Tole je moja lepa, modra soba!V soboto in nedeljo smo vse razpakirali. In kaj je sledilo.... Moja nova šola. V nedeljo nisem mogla zaspati ker me je bilo preveč strah.... Ali se bom vklučila v družbo. Ja pa seveda da se bom, kaj pa mi je! Zjutraj sem se dobro najedla. Peš sem odšla v šolo saj ni bila tako daleč. V soteski pa nismo bili sami. Imeli smo soseda. Vsak dan bom morala iti mimo te hiše ki mi ni bila čisto nič všeč. Bila je temna, grozna. Taka kot v tistih filmih kjer straši. In ko sem šla mimo hiše me je čez čisto zatemneno okno gledalo par oči. Bilo me je zelo strah, kot da bi mi hotel kaj narediti. Malo hitreje sem stopila do šole. Šola je bila večja kot moja prejšnja. Bila je zelo lepa in taka, posebna.Prišla sem v avlo. Videla sem starejšo žensko kako je stopala do mene. Bila je ravnateljica, malo zateženega pogleda, a prijazna. Pospremila me je do učilnice. Počasi sem stopila do svoje učiteljice. Ime ji je bilo Alenka. Imela je kratke rdeče lase. Rekla mi je naj se vsem predstavimi. Med tem ko sem se predstavljala sem gledala po razredu in si ogledala moje sošolke in sošolce.In tam sem ga zagledala. Fanta, ki me je skoraj edini tako poslušal in me gledal s svojimi očmi. Ko sem končala sem se hitro usedla na svoj stol. On je sedel 2 mizi pred mano. Učiteljica ga je poklicala po imenu Alen.
Tako lepo se je smejal!Po uči uri je do mene stopila sošolka Kaja. Lepo sva se spoznale in dobila sem veliko prijateljic. Vključila sem se bolje kot sem mislila da se bom. Ko je bil čas za malico, sem se sedela z Kajo in še z drugimi.Mislim da bova s Kajo še najbolši prijateljici. Ko sem bila po malici sama, ker je Kaja odšla na WC, je do mene stopil on. Alen z svojimi lepimi, modrimi očmi. Rekel mi je : " O, živjo! Anja si, a ne. Jaz sem Alen, tvoj novi sošolec. Upam da se bova dobro zaštekala in zagotovim ti da boš v tej šoli uživala. " Jaz pa nisem vedela kaj bi rekla. Srce se mi je ustavilo!
21. februar 2014
Nadeljevanje čez 5 nextov
21. februar 2014
neeeeeext!
neeeeeext!
neeeeeext!
neeeeeext!
neeeeeext!
21. februar 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani