UVOD :

Žijo. Moje ime je Ryan. Imam 15 let in hodim v Esceuelo De Futbol. Živim v Barceloni, čeprav sem Anglež. S svojo mamo in očimom živim v veliki vili ob morju. Tukaj imam vse, kar si zaželim. A vseeno nisem srečen. Ko smo odšli iz Anglije, sem moral za seboj pustiti veliko prijateljev. Najbolj pa pogrešam njo. Angelie. Njene lase, oči, usta, vse. Ja, seveda da se pogovarjava prek Skypa. Vendar je vse veliko lepše v živo. Angelie...

Ryan

hiša

mama

očim (am ja njegou očim je Gerard Pique)

Angelie

Mama me vsak dan tolaži da jo bom sigurno še kdaj videl. Gerard pa me vedno potreplja po ramenih in se mi vzpodbudno nasmehne. Res je car. Mami je supermodel, Gerard pa igralec pri FC Barcelona. Ker me ima kot za lastnega sina, si želi, da bi tudi jaz nekoč bil tak kot on, jaz pa mu to željo vsak dan bolj izpolnjujem.

____________________________________________________________________________________
NEXT ?? *__*
09. december 2011
opsa TO je Angelie :10. december 2011
u60408
u60408
nextt zanimiv začetek posebej mi je všeč ker pišeš v moški obliki
10. december 2011
Neeext!
10. december 2011
tnx obema. (: pa sporočta še kšnim prjatlom nej preberejo. X DD

Naslednje jutro me je prebudila budilka.

Odprl sem oči in pogledal po sobi. Pogled se mi je ustavil na fotografiji, kjer sva se poljubljala.

Stresel sem z glavo in pogledal proč. Nato sem vstal in si oblekel Burton majico in Tom Tailor kavbojke. Obul sem si DC skejterce.

Stekel sem po stopnicah v spodnje nadstropje, kjer je Gerard že pripravljal zajtrk. ,,Jutro, mali.'' Le zagodrnjal sem in se usedel za mizo.

Čez nekaj minut je prišla iz sobe mami. Ko je zagledala moj namrgodeni obraz, se je žalostno nasmehnila in me objela. ,,Oh, Ryan. Če tako pogrešaš Angelie, lahko pride za božič k nam.'' Očitno so se mi zasvetile oči, saj sta se mami in G. zasmejala. ,,Ali lahko grem raje jaz v London? Rad bi videl še druge.'' Mami in G. sta se spogledala. G. je rekel : ,,Zaradi mene lahko gre.'' Mami je zavzdihnila in me pogledala. ,,No, ker imaš že skoraj 17 let verjetno ne boš delal nobenih bedarij. Kar se tiče mene ti kar pojdi.'' ,,Lahko že jutri?'' Gerard se je nasmejal. ,,Uredil ti bom svojega reaktivca.'' ,,Najbolša sta!'' sem jima še zakričal, nato pa stekel v zgornje nadstropje. Vse sem ji moral povedati. Pograbil sem svoj iPhone in vtipkal njeno številko.

Številka je bila zasedena, a kmalu je notri priletel SMS.
(R- Ryan, A - Angelie)

a - sorri ry sam mam squl. :/
r - ej sorri. :* sm ti hotu povedat neki lepga.
a - kajkajkaj? ^^
r - za x-mas pridm u London! ;D
a - KAJ?! oh ry, komi čakam! ;*******
r - jz tudi.
a - miš moj. ^^
r - lubm te! ♥_♥
a - jz pa tebe še bolj. ♥♥♥
r - ne, kr me ne moreš. ;**
a - aww ker piki. ^^
r - honey morm šibat kr mam squl.
a - ej, gdaj pridš? o:
r - ju3 op 4 popoudne. bodi na Hethrowu. lubm te ;3
a - oki. jz tut tebe! ;***

Pospravil sem iPhone v žep in zagrabil torbo. Pogledal sem, če imam vse. Dres je, hlače so, malica je - VSE JE.
,,Mama, kdo me danes pelje?'' sem zavpil. ,,Jaz.'' mi je odgovorila. Ko sva vstopila v avto sem na drugi strani ulice zagledal cute punco.

Skomignil sem z rameni in se usedel v avto. Nisem še vedel, kako mi bo spremenila življenje.

_________________________________________________________________
VAS ZANIMA, KDO JE TISTA PUNCA? --------> beri naprej. :33
NEKŠT? ;$$
11. december 2011
Neeeext!
11. december 2011
še 2. sorri. ((;
11. december 2011
u60408
u60408
nextt
11. december 2011
one more... (;
12. december 2011
u55843
u55843
Neeeeeext!
12. december 2011
neext
12. december 2011
u67330
u67330
next :33
12. december 2011
next
12. december 2011
jupi! : DD hvala usm!

V šoli je vse potekalo kot ponavadi. Brcanje žoge, zgodovina nogometa in še ostali ''navadni'' predmeti. Po koncu pouka je do mene prišel Arian, ki je moj najbolši prijatelj. ,,Ej a gremo na pico?'' me je vprašal. ,,Sorri dude, sam dons ne morm. Jutr letim u London'' Začudeno me je pogledal. ,,To stari! Končno boš vidu Ange!''

Arian je Nizozemec in je Angelie že spoznal. ,,Ej stari šibat morm. Sorri!'' ,,Okeeeeej, MEJ SE FAAAAJN!'' se je še zadrl za mano. Hitel sem domov, da bi lahko čimprej šel na Facebook. Spremenil sem svoje stanje : ,,yes! ju3 u london! can't wait!''

Potem sem se odjavil. Usedel sem se na posteljo in vzel v roke kitaro.

Naenkrat sta skozi vrata privihrala mami in Gerard. ,,Kaj je narobe? Mi lahko vsaj namigneš?'' jo je povsem mirno vprašal. G. ni bil prepriljivec. Mami je zajokala. ,,Ne vem no! Prosim, počakaj malo.'' Zajokala je še močneje. ,,Kaj se je zgodilo?'' sem vprašal.

_________________________________________________________________________

BI RADI VEDELI, ZAKAJ RYANOVA MAMI JOČE? -------------> beri dalje... ;33
NEXT ? x DD
13. december 2011
Neeeeeeeeext!
13. december 2011
u60408
u60408
next
13. december 2011
u57082
u57082
Next.
13. december 2011
mah ju3. sorri sam sm bolana. );
13. december 2011
evo nexta. ;** pol pa od petka do nedelje nč kr me ne bo. lohko pa spodi napišeste kšne predloge in tku.

,,Ryan, tako mi je žal!'' Pogledala me je s solznimi očmi. ,,Mami, kaj je? Ali ne bom mogel v London?!'' ,,Ne, ne s poletom je vse okej. Oh, Gerard. Povedat bi ti mogla. Jaz, jaz... Ryan ima sestro dvojčico!'' Ostrmel sem. ,,Zakaj ne živi z nami?'' jo je vprašal Gerard. Bil je povsem miren. Zastrmela se je vanj. ,,Nisem ti želela delati dodatnih stroškov.'' Poljubil jo je. ,,Vse bo še okej, Anna.'' ,,Mami...'' sem začel ,,Kako ji je ime?'' ,,Alice. Ime ji je Alice. Priselila se je sem. Tisto dekle... ki sva jo včeraj videla... tisto je... Alice.'' Odvršal sem skozi vrata. Odhitel sem pred Aliceino hišo.

Pozvonil sem. Odprla je ona. ,,Žijo. Kdo si pa ti?'' ,,Alice, pridi z mano. Moja mami ti bo nekaj povedala.'' Pogledal sem jo. Uf, če ne bi bila moja sestrica... Ja, prava lepotica je.[/img]

Odšla je z menoj. Med potjo sva se pogovarjala in ugotovil sem, da je zelo simpatična. Vstopila sva v hišo. ,,MAMI, ALICE JE TU!'' sem se zadrl. Pritekla je po stopnicah. ,,Mami!'' je zakričala Alice. Močno sta se obljeli. ,,Vi-vi-vidve se poznata?'' Alice se je nasmehnila. ,,Mhm. Žijo Ryan.'' Neverjetna je. Naenkrat sem dobil idejo. ,,Alice, bi šla jutri z mano v London? Seveda, če ti starša dovolita...'' Nasmehnila se je. ,,Bilo bi lepo... Eh, valda bosta dovolila.'' Pozdravila sva se in odšla jih je vprašat.

*ZVEČER*

Okoli sedmih je priletel SMS.

(R-Ryan, A-Alice)

a -hai. ^^
r - oo.
a - dovolista. : D
r - supr. jz sm že najavu enmu frendu da prhaja moja cute sestrca. ;PP
a - ahahaha, oki. kko se kliče??
r - eddie. hell yeah.
a - lpo. ((: ej morm it.
r - okej. se vidva, sis. ;DD

Eddie je res okej in še samski. Punce pravijo, da je lep, ampak tega jaz ne morem ocenit.[/img]

[brez punce]

Ulegel sem se na posteljo. ,Jutri bo dolg dan' sem pomislil. Pokril sem se z odejo in v trenutku zaspal...

__________________________________________________
WANNA KNOW KAJ SE BO ZGODILO V LONDONU? ;33
NEXT ?! ^^
14. december 2011
opsi. to je mela oblečeno.14. december 2011
u20311
u20311
next!
14. december 2011
neeext!
14. december 2011
u60408
u60408
nextt
16. december 2011
next
16. december 2011
neeext fuul dobr!!!!
21. december 2011
next!!!!!!!!!!
21. december 2011
next!!!!!!!!
25. december 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. december 2011
next!
26. december 2011
New part! ((: Že fuuul časa ga ni blo. Vem. Tiina is sorry. )): Evoga! ;** Sam za vs. Luv ya!
---------------------------------------------------------------------------------
*ŠE U BARCELONI*
Nasledne jutro sm se zbudu pozno. Prepozno. Hitr sm ustau in se toplo obleku. Steku sm u spodnje natstropje, kjer je že čakala Alice. Ni bla sama. Zravn nje sta stala še moški & ženska. Stopla sta h meni in moški je spregovoru. »Žijo, jz sm Ian, tvoj oče. Kko si?« U odgovor sm mu pokazu dvignjen pauc. »Jz sm pa Aisha, nova punca tvojga očija. Upam, da te to ne moti.« Nasmehnla se je. Otkimu sm in se obrnu h Alice. »A greva?« sm jo uprašu. »Afkors.« je odgovorila. Poslovila sva se in othitela u taxi, ki naju je že čaku. U kratkm času sva dospela na letališče, pol pa poletela do Londona. Polet je biu miren in udoben.
*LONDON*
Izstopu sm iz letala u mrzu londonski zrak. »Brr.« je poleg mene zašklepetala Alice. »Ej, a je tisto Ange?! Nikol mi nis povedu da je TOK lepa!« je rekla in kazala na Angelie. A jz nism gledu nje. U oči mi je padla Ali. Ali je Angiejina sestrca dvojčica. Uaf, nikol nism opazu da je lepa! Ehh, kaj pa govorim! Sej mam Ange! Zasmeju sm se in steku h Angelie. Poljubu sm jo in jo zavrtu po zraku. »Žiujo, lubezn moja!« je rekla Ange. »Ej lepotička, kko si?« Prjela sva se za roke in šla h autu njenga očeta. Tam naju je prčaku Ben, njen brat. »Kje si, mali?« Uf, tip je tak idiot. Str je 2I let in si misli, da je največji car. No, otpelu ns je do njihouga stanovanja in šli smo noter. Jz in Alice sva najprj mal spala, pol pa sm šou u Angelieino sobo. »Hai. Ki so drugi?« sm jo uprašu. »Am. Šli so vn.« Nasmejala se je. »Sam midva sva u hiši. Lohk se zabavava po svoje…« »A res? No kko?« U odgovor me je poljubla. »Tko.« Poljubu sm jo nazaj in poljube mi je vračala. Pol se je za hip ''odlepla'' in me porinla na njeno postlo. Poljublala sva se na postli, pol pa je u sobo udru Ben. Skočila sva narazn. »O tamala dva. Vidm, da se zabavasta.« je reku z bedastim nasmeškom. »Ben, kaj hočš?« je zagodrnjala Angelie. »Slike z une zabave.« Zauzdihnla je. »Kjre?« »Z une, kamor si se poljublala z Nateom…« Več ni mogu povedat, kr mu je prlepla roke na usta. Pogledu sm jo. »Ange? Kaj je zdej to?« Otkimala je. »Ry… So sorry… Nism se mu mogla upret. Bla sm pijana!« Zajokala je. Obrnu sm se in šou vn. Ko sm najdu eno prazno klopco na ulci sm se usedu nanjo in zajoku. Bla je moja prva lubezn. Očitno ne bo več… »Hej. Why so serious?« je uprašu negdo od zgori. Pogledu sm gor in zagledu Ali, ki se je usedla zravn mene. »Kolk časa si že tuki?« sm jo uprašu. »Odkar jokaš?« Pogledu sm u njene rjave oči. »Hvala. Uau, do zdej še nism opazu kok lepe oči maš!« Zardela je. »Am. Thank you. A si zvedu za Ange?« Pokimu sm. »Žou mi je. Zanjo, ne zame.« Nasmehnla se je. »Eh, sj boš našu kšno drugo punco. Pr tvoji lepoti…« Pol je utihnla, sej mi je tko izdala da sm ji ušeč. »Ahh, I'm so sorry!« je rekla in stekla proč. »Ne! Ali! Počaki me!« Steku sm za njo. Našu sm jo ob neki potki, kamor je sedela in jokala. »Sranje, Ali. Prestrašla si me! Zkaj jokaš?« Pogledala me je. »Kr… kr sm use uničla. Nebi ti smela povedat. Ahh, sorry…« Objeu sm njen obraz z dlanmi. »Ali… Sej je okej. Tko al tko ti morm neki povedat… Danes na letališču… No, zaljubu sm se vate. Prej sva bla sam prjatla, sam zdej… Čutim, da bi lohk bla neki več.« »Ry… Sorry, sam nevem kko bi blo Ange.« »Eh, itak me je že prebolela. Stavim, da je zdej že nekje in se polubla z Nateom.« Zasmejala sva se. Potem sm jo poljubu na čelo. »Zaenkrt bo dovolj.« sm ji reku…

KAJ SE BO ZGODILO?
NEKŠT? :3

slikce next tajm. ;**
03. januar 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani