Heyy. Vse se je začelo tako:
Sem očarljiva blondinka po imenu Gracie Snow. Sem pomočnica novinarke v studio Windmill, kjer snemajo raznorazne filme. Delam malo manj kot mesec dni. Pred nekaj dnevi je pogodbo za snemanje filmov podpisal slavni (upokojeni) nogometaš Jack Rusell. Star je bil 33 let, a upokojil se je zaradi poškodbe na kolenu. To se je zgodilo pred 5 leti. Živel je v New Yorku. Klicala sem ga zaradi snemanja, ki naj bi bil danes, a ni prišel. Zato mi je novinarka naročila, naj ga pripeljem v studio, ker studio plačuje več miljonov na dan, ker noče priti. Tako sem se odpravila na pot.
Next?
21. julij 2015
u195269
u195269
next
27. julij 2015
Jack živi v New Yorku. Na poti sem šla še v gostilno na stranišče in spiti en sok. Tam sem videla še mojega nekdanjega sošolca iz osnovne šole. Včasih sem bila tudi zaljubljena v njega, a če bi bila zdaj skupaj v kakšni zagati, ne bi bila več. Bil je namreč zelo čuden in vsi so se ga izogibali. Hitro sem stekla v avto in se odpeljala naravnost v New York. Stopila sem pred zelo zmajano hišo. Pogledala sem na list podatkov od Jacka, nato pa sem se zavedala, da je to njegova hiša. Mislila sem si, da je ta hiša tudi znotraj tako zmajana in nepopolna. Pozvonila sem. Čakala sem kar nekaj trenutkov, preden je odprla ena punca. Ko sva se malo boljše spoznale, je povedala, da ji je ime Lilly. Povabila me je naprej.
2 nexta
28. julij 2015
u195269
u195269
next dobra zgodba
29. julij 2015
next
29. julij 2015
ne bom več pisala te zgodbe nimam cajta
15. avgust 2015
next
15. avgust 2015
lovemini-wtf-zaka ne-zle je glihkar zanimiv
15. avgust 2015
oki bom pisala naprej
Zagledala sem veliko jamo. Na tleh pa so se bleščali najdražji diamanti na svetu. Stopila sem v jamo, ki me je ponesla navzgor. Zagledala sem velik bazen, v njem pa samo enega fanta in ogromno punc. Jacka sem videla, kako grdo gleda za vsemi temi puncami. Potlej je zagledal mene. Nasmejal se mi je tako veselo, da sem si ga morala zapomniti. Povabil me je v bazen. Kaj kmalu sem ugotovila, da to ni voda, vendar je to takšna posebna voda, v kateri nisi zmočen. Tako mi je bilo bolje, saj nisem imela kopalk. Nato je stopil do mene.
next
18. avgust 2015
next
18. avgust 2015
Rekel je, da takrat ko je skleno ponudbo da je bil bolan. Rekla sem, da mora priti, ker drugače bo studio Windmill v Telarosi razpadlo. Pogovarjala sva se tako dolgo, dokler ni padla noč. Ker nisem imela rezerviranega hotela, sem vprašala Jacka, če je kje v bližini kakšen hotel. Odgovoril mi je, da so sedaj vsi zasedeni. Vprašala sem ga tudi, če lahko prespim v eni od njegovih sob. Tudi tokrat mi je rekel, da nima nikjer prostora. Pokazal mi je hlev, v katerem je bil les in dve odeji. Sklepala sem, da se me želi otresti, in prav sem imela.
Next?
18. avgust 2015
next
20. avgust 2015
Naslednji dan sem mu rekla, da naj pride v moj najeti avto, ki ni bil ravno moderen. On me je povabil v njegov avto. Rekel mi je, da bo on peljal avto v Telaroso. Ko sma prišla v vas Ochu, se je ustavil na parkirišču za gostilno. Povabil me je na kavico. Mislila sem, da sma sem prišla samo za nekaj minutk, ne pa do naslednjega jutra. Rekla sem mu, da morama obvezno danes priti v Telaroso. Končno sva oba odšla v avto. Čez nekaj uric sva prišla v studio. Novinarka mi je povedala, da sem odpuščena, ker sem bila eno minutko prepozna
21. avgust 2015
next
joj odpustila jo je ker je eno minuto zamudila!
21. avgust 2015
Povabila me je v njeno pisarno, da se pogovorima o podrobnostih
J - jaz. N - novinarka
J ampak ta minutka gor ali dol
N ne. Ni izgovorov. Če bi bila točna, ne bi plačali še nekaj miljonov.
J boljše da ste me zares odpustili drugače bi tako že zdaj sama dala odpoved.
N a zdaj še boš pa jezikala šefinji, veš kaj, da te nikoli več ne vidim. Tvoj prijatelj pa tako ni za nić.
J adijo tečnoba.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------:--------:-:---------------
Kmalu zatem sem vsa potrta odšla iz pisarne. Videla sem tudi neko novinka Natalie, saj ji je tako pisalo na zaponki. Sama s seboj se je pogovarjala iin rekla je tudi, da e Jack odlično opravil.
22. avgust 2015
next
25. avgust 2015
u195269
u195269
next
01. september 2015
Vsa potrta sem odšla v avto. Šla sem tudi v trgovino Telarosa nakupit stvari. Šla sem k moji mami, ker je živela v tem kraju. Jack je potrkal na vrata. Ko sem odprla, me je objel in mi dal poljub. Rekel je, da ni imel nič s tistim studiom.
next je kratek, ampak se mi mudi. Bo drugič bolj daljši next
03. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani