Živjo jaz sem Maša stara sem sedemnajst let. Živim v majhnem mestecu pri Londonu. Obiskujem noro odštekano srednjo šolo. Kot v vsaki srednji šoli ima tudi ta glavno punco in fanta.Punci je ime Laura. Njeno tolpo sovražim, z mojo najboljšo prijateljico Tino jih kličeve PLASTIKE.... Saj imajo vsak dan make- up ter so zelo lepo oblečene.Glavni fant pa je Tim...Nikomur ne povejte všeč mi je ima lepe modre oči.Mislim da veste : MODRE OČI SO NAJLEPŠE!!!! Ha ha ha!!! Vrnimo se na tisti dan ko sva se z Timom prvič srečala.
Tisti dan sem prvič prišla na to šolo,saj smo se z družino pred nekaj dnevi preselili... Moja prva ura je bila tehnika. Timov prijatelj s katerim naj bi izdelovala ptičjo krmilnico si je zlomil roko zato ga ni bilo k pouku. Takrat sem prišla jaz. Učitelj. Mars mi je rekel naj se vsedem poleg Tima... Takoj sem se, no kako naj povem ... zaljubila sem se vanj.To mu nisem hotela povedati... Super pa je bilo to da sem dobila še več prijateljic. Laura in njene full cool plastike so bile ljubusumne. Zato so se mi maščevale, ampak jaz nisem popustila maščevala ,ravnatelju sem povedala za vsa skrivališča Laurine najboljše prijateljce... Kjer bo izbruhnil herpes... ha ha ha .
Končno je prišel čas ... Tim me je povabil na zmenek...
Takoj po šoli sve šle s Tino po nakupih ... Kupila sem si najlepšo obleko najdražje znameke ... saj je moja družina zelo bogata.Po nakupih sem odšla domov se oredila in si nakodrala lase... AMPAK ČAS JE HITEL... Tim je prišel.Odpeljal me je v najdražjo restavracju v našem majhnem mestecu pri Londunu.Pogovarjala sva se o stvareh ki jih najraje počneva... Ko sva najnazadnjeje sedla v avto me je poljubil,bilo je čarobno.Vedela sem da bova najboljši par na šoli vendar naju je opazovala Laura. Tega nisva vedela... najin poljub je snemala z telefonom . Objavila ga je na njeni spletni strani za luzerje... Ko sem to videla na iternetu sem takoj poklicala Tima in sem se razjezila. Po krivem sem ga obsodila da je najin poljub snemal on.
V KOMENTAR NAPIŠI : NEXT ČE HOČETE DA PIŠEM DALJE, ZBRATI JIH MOREM VSAJ PET.
18. maj 2013
nneexxttt
18. maj 2013
u129738
u129738
next!
18. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg