Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
next
28. marec 2011
u31912
u31912
next
28. marec 2011
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
28. marec 2011
neeeeeeeeeeeeeext
neeeeeeeeeeeeeext
neeeeeeeeeeeeeext
N U J N O!!!!!
28. marec 2011
u22802
u22802
nexttt
29. marec 2011
Next, pls
Znoru bom
29. marec 2011
u29484
u29484
next
30. marec 2011
Rok me je močno stisni k sebi in mi rekel: "Saj me neboš udarila an?"! Zasmejala sem se in mu rekla: "Če me v tej sekundi že enkraat ne poljubiš... Se me booj! Zasmejav se je in ž so se najine utnice stikale. To je biu moj prvi najlepši, najbolši in najbol sladek poljub :$!
In tako je minil en mesec. Z Rokom sva sevea bila par. On se je super vključiv v naš razred in vsa dekleta so mi zavidale, logično če sem pa imela najlepšega fanta na celem sveu!
Rok si je tudi našel kup prijateljev, ki jih jas nisem poznala... Šola je bila zravn njega zabavna in z vesejem sem ša k pouku, ker sem vedela da bo nekaj zanimivega.
Z Rokom sva šla na večerjo, ko je mimo prišev njegov prijatelj in ta fant je biu vaaau o.o!
Predstavil mi ga je. Ime mu je bilo Denis. In zmenili smo se da gremo jutri v lunapark.
Nemorem vrjeti a fant mi je bil kar ušeč o.o ;D!
Next???
30. marec 2011
next
30. marec 2011
u31912
u31912
next
30. marec 2011
Kaj sprašuješ?
NEXT, itak
31. marec 2011
neext
31. marec 2011
Neeeeeeeext
01. april 2011
Ne nextajjj !!!!! !!!
*
*
*
*
*
*

*
*
**
*
*

*
*
*
**
*
*

**
*
*
**
*
*
**
*
*
*1 . APRIL !! Ne sej se hecam !! Logično da : NEXT !!!!!!!
01. april 2011
Anna94: Sm že misnla, da je glupo to vse skup ;D!
02. april 2011
Zbudila sem se. A tokrat bres budilke, kar je za mene zelo čudno. Hitro sem pogledala na uro, saj sem mislila da sem budilko prespala. Ura je bila 3.00. "Kaaaj?" Sem si začudeno rekla. Nikoli v življenju se nisem "sama" tako zgodaj zbudila. Ulegla sem se na posteljo in poskusila zaspat ampak nič, nekaj me je mučilo in mi ni dalo spat. Gledala sem v strop in razmišljala, da imam danes šolo in da morem zaspat. Ampak neglede na to kako sem si to probala zabiti v glavo mi ni dalo spati. Pomislila sem na Rokovega prijatelja, se nasmehnila, obrnila in začuda zaspala. Zjutraj ob 7.00 me je zbudila budilka. Predramila sem se in zraven mene je že stal Rok z zajterkom. Ijuj *_*! "Hvala Rok" sem mu rekla in ga poljubila. Ampak kaj se je zgodilo? Njegov poljub... Ni biv več tako sladek in poseben kot je bil zmeraj o.o! Nasmehnila sem se in se obnašala normalno, sama pri sebi pa sem se začela spraševat kaj je bilo zdaj to. "Kaj naj pomeni zdaj ta občutek?" Sem se uprašala potiho. V meni so se ustvarila nerazvozlana in zapletena vprašanja.
Next??
02. april 2011
Next
03. april 2011
neeext
03. april 2011
Neeeeeeeeeeeext!!
03. april 2011
u29484
u29484
next
03. april 2011
u39401
u39401
nextii
03. april 2011
Vstala sem se in šla čisto zaspana v kopalnico. Skočila sem pod tuš in se uredila. Ravno sem si česala lase in sem bila šee v spodnjem perilu, ko je Rok skočiv v kopalnico, da morava iti. "Rook! Zgini iz kopalnice!" sem sakričala. Prvič sem se zdrla na njega in čisto bres razloga. A bilo me je sram. Nisem hotela, da me vidi napou nago. rok je biu začuden in je šel z kopalnice vn.
Šla sva proti šoli.
J-js
R-rok

R: Kaj je pa pomenilo tisto v kopalnici prejle?
J: Če si kr uletu noteer, pa sem se ustrašla in sem odreagirala na hitro.
R: Binči, to ti ni podobno.
J: Kaj mi ni podobno? (sm rekla z zabadajočim glassom)
R: To vse skupaj... In tudi od preijšnega večera si čudna. Spremenila si se veš?
J: Kaj sm se?? (Sm zaričala napou), daj nehaj mi tveziti zdaj neke stvri, če ti ne pašejo. Sj me ja dovolj poznaš!
In taako sva se prvič skregala. Do šole sva imela še nekj metrov, ki sva jih prehodila v tišini.
Next??
04. april 2011
Neeeeeeeeeeext!!
05. april 2011
neext
05. april 2011
next
05. april 2011
next
06. april 2011
next, pls
07. april 2011
V šoli se nisva nič pogovarjala in vsak se je družil s svojimi prijatelji. Mene so punce skos povpraševale kaj se dogaja... jas pa sem bila samo tiho in sem skomigala z rameni.
Z Rokom sva se odpravila z šole proti domu. In tokrat je bila spet popolna tišina, kar mi je šlo malce na živce zato sem ga uprašala kako je preživel danajšnji dan v šoli. Pogledav me je rekel "Uredu!" In spet je nastala popolna tišina.
Prišla sva domou. Vsedla sva se za mizo in pojedla kosilo, ker sva se začela malo pogovarjati o današnjem dnevu. In pogovor je nanesel na to, kar se nama je danes zgodilo. Jas sem bila mnenja, da se je brezveze kregati, ker se ni zgodilo nič kaj tako grozneg. Danes pa tudi greva z njegovim prijateljem v lunapark zato nebi bilo uredu če bi se postrani gledala in se čudno obnašala. Rok se je nasmejal in mi prikimal, kar je najvrjetneje pomenilo: "Ja prav imaš"! Sladko sem se zasmejala in sama sebi rekla: "Kot ponavadi"!
Next??
07. april 2011
Bom hitrej nextala, samo zdaj se obadam s šolo in si nemorem vzeti toliko časa !
07. april 2011
Aja sm mislu da te spet noče prjavt,
drgać pa next
08. april 2011
tema je zaklenjena